סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2020 מתקרב...
הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 6:13 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
מהבחינה הזו - אולי היה כדאי להם לתת את הבחירה הראשונה בתמורה לג'ארן ג'קסון JR או מרווין באגלי+בחירה מס' 12?
בלי קשר לטרייד הספציפי הזה, זה היגיון עקום ממש. מה זה משנה איזה בור יש להם השנה. כמה פעמים אתה מקבל את הבחירה מס׳ 1 בדראפט ויש לך אפשרות טו שוט פור דה סטארס?

מסכים איתך בנוגע להיגיון הכללי, אבל כאן 'ההצעה שלי' מותאמת אך ורק למצב הקיים בנוגע לדראפט הספציפי הזה.
אם יש ספקות משמעותיות בנוגע ללאמלו ואדוארדס, אז ג'ארן ג'קסון בן ה-21 (כישרון גדול בפני עצמו שמתפתח די טוב) או באגלי+בחירה 12 הן אופציות לא רעות.
הוולבס יכלו גם להמר על ויקטור אולדיפו + בחירת סיבוב 1 עתידית בתמורה לאנתוני אדוארדס, דבר שייתן להם אופציה להפוך לקבוצת פלייאוף מגניבה, אבל גם סיכון מסוים כי לא בטוח שדיפו חוזר לעצמו, הוא בן 28 ובעונה אחרונה לחוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 6:34 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהם עשו טוב שבחרו בבחירה ה-1.
אז נכון, יש כאן הימור מסוים אבל בעיניי אי אפשר לזרוק הזדמנויות מהסוג הזה ולבחור בבינוניות.

האם הם בחרו את הבחור הנכון.. את זה נראה..
אבל לרדת 11 מקומות בדראפט איפה שמיניסוטה נמצאים כקבוצה זה חתיכת הימור שרוב הסיכויים ייכשל בטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 6:57 pm 
Junior

מאסטר כתב:
Att כתב:
מהבחינה הזו - אולי היה כדאי להם לתת את הבחירה הראשונה בתמורה לג'ארן ג'קסון JR או מרווין באגלי+בחירה מס' 12?
בלי קשר לטרייד הספציפי הזה, זה היגיון עקום ממש. מה זה משנה איזה בור יש להם השנה. כמה פעמים אתה מקבל את הבחירה מס׳ 1 בדראפט ויש לך אפשרות טו שוט פור דה סטארס?

מסכים איתך בנוגע להיגיון הכללי, אבל כאן 'ההצעה שלי' מותאמת אך ורק למצב הקיים בנוגע לדראפט הספציפי הזה.
אם יש ספקות משמעותיות בנוגע ללאמלו ואדוארדס, אז ג'ארן ג'קסון בן ה-21 (כישרון גדול בפני עצמו שמתפתח די טוב) או באגלי+בחירה 12 הן אופציות לא רעות.
הוולבס יכלו גם להמר על ויקטור אולדיפו + בחירת סיבוב 1 עתידית בתמורה לאנתוני אדוארדס, דבר שייתן להם אופציה להפוך לקבוצת פלייאוף מגניבה, אבל גם סיכון מסוים כי לא בטוח שדיפו חוזר לעצמו, הוא בן 28 ובעונה אחרונה לחוזה.

תסלחו לי, אבל שתי ההצעות האלה גרועות ומופרכות, כל אחת בדרכה.
מבחינת JJJ והגריזליס, אין לי ספק בכלל שאם היו מסיעים אותו בזמן מיוני 2018 להשתתפות בדראפט הזה, שהוא היה נחשב לפרוספקט המוביל ולבחירה המתאימה ביותר עבור מינסוטה, הווריורס וכנראה שגם שארלוט. אחרי מה שעשה בשנתיים הראשונות שלו בליגה, אין שום סיבה שממפיס תוותר עליו באופן עקרוני, בטח שלא עבור סימן שאלה מהמחזור הנוכחי.

מהצד השני, באגלי גם היה עשוי להיחשב לפרוספקט המוביל בדראפט 2020, אבל בשתי העונות שלו בליגה בעיקר התאמתו החששות לגביו (לא קולע מבחוץ ולכן מתאים רק כסנטר בימינו, אבל לא מגן טוב) והתווספה אליהן בעיית הפציעות שלו. הוא ממש לא מתאים למינסוטה, למעט העובדה שטאונס, ראסל וביזלי יוכלו לרווח עבורו את הצבע, אבל זה שימוש לקוי בטאונס.

דיפו למינסוטה זה לא "סיכון מסוים", זה סיכון נוראי ועם כל ההערכה שלי אליו והתקווה שיחזור לעצמו, לא חושב שהוא, ראסל וטאונס היו מצליחים להביא את מינסוטה לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:06 pm 
Junior

Att כתב:
B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:
מדוע שיוותרו על פרוספקט צעיר? הלוגיקה של "לא נוכל או נרצה להאריך חוזים לכולם אז יאללה אחד מהם אקספנדבל" היא שגויה.

מסכים עם זה מאוד
זה אולי חלק מההיגיון העקום שהוביל לאותו טרייד אומלל של הארדן

ובכלל, אטלנטה לא ממש יודעת עדיין מה יש לה, סביר להניח.
אני מקווה שהם עוקבים אחריהם מקרוב אבל הם יצטרכו כנראה עוד כמה חודשים נוספים של כדורסל כדי לדעת מה החבר׳ה האלו שווים.

לא מדויק, התאנדר כן רצו להאריך חוזה להארדן, אבל עובדתית לא יכלו לעשות זאת, כל עוד הוא לא הסכים להתפשר על גובה ההארכה...ההפרש לא היה קריטי כ"כ. כמובן שזו היתה זכותו להתעקש על המקסימום שיכול היה להרוויח, ועל הדרך לסלול את דרכו החוצה בשביל לפלס לעצמו נתיב משלו בתור פרנצ'ייז פלייר. פרסטי ראה את אי המוכנות להתפשר - בניגוד לווסטברוק ואיבקה בהארכות החוזים שלהם - כאינדיקציה לכך שהארדן לא מוכן לשים את הקונספט הקבוצתי מעל רצונותיו.

חוץ מזה, לפני שהתפשר על ההצעה מיוסטון, פרסטי ניסה להשיג את הבחירה השלישית מוושינגטון, בשביל לקחת את ביל כיורש הצעיר. יש מצב גם שהיה דיבור על החלפת הארדן בקליי תומפסון שסיים אז עונת רוקי עם הווריורס, פחות זוכר את זה בוודאות. בכל אופן, גם תורם של הצעירים האלה להארכת חוזה היה מגיע באיזשהו שלב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:11 pm 
Junior

sir charles כתב:
מי הרכז של פיניקס עכשיו?

ומה דעתכם על הקו האחורי של מינסוטה? ראסל ואדוארדס פותחים עם גיבוי של רוביו וקולבר. לא רע בכלל.

עזוב את הקו האחורי, כל השמות שציינת יכולים לשחק יחד עם טאונס באמצע...קראתי טור בדה רינגר שלפיו הגובה של אדוארדס הוא 6-6 (לפני כן ראיתי במקורות אחרים שהוא 6-3), עם ווינגספאן 6-10 ושוקל 230 פאונד. זה אומר שבפועל הוא יכול לשחק סמול פורוורד ולפתוח לצד ראסל-ביזלי (בהנחה שישאירו את ביזלי, לאור הסתבכויותיו), ולשמור על שחקנים רבים בעמדה 4. קולבר רזה ממנו, אבל גם לו יש אחלה סייז בשביל לשמור על עמדות 2-3. פתאום מה שנבנה במינסוטה נראה מעניין יותר, אם קולבר ישפר את הקליעה שלו ואדוארדס ישחק קבוצתי יותר כשהוא יוקף בכישרונות אמיתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:18 pm 
Junior

sir charles כתב:
התותח המפוברק כתב:
אני מסכים שהוא די בוסרי התקפית ולא הראה הרבה.

מצד שני, אם היית מסתכל על סרטונים מהקולג' של החדגבה, כל מה שהיית מוצא זה דאנקים, אלי-הופים וסלים מריב' התקפה. אז אולי בכל זאת ראו בו פוטנציאל לשיפור.

לא ממש מכיר את וויליאמס אבל יש הבדל מהחד גבה שהתחיל בתור גארד בתיכון לפני קפיצת הגדילה המטורפת שלו אז איפשהו ידעו שיש לו יכולות של שחקן חוץ.

זה מעניין, כי רק כמה ימים לפני הדראפט גיליתי שפטריק וויליאמס שיחק פוינט גארד בתיכונים, אבל לפחות בעונת הפרשמן זה לא בא לידי ביטוי, עם יחס אסיסטים-איבודים שלילי.
בכל אופן, פטריק וויליאמס אינו הפרוספקט הקלאסי שראוי לתווית "בוסרי", הוא כן הראה לא מעט כפרשמן, אבל הוא בהחלט לא התבלט כמו חברו לקבוצה ואסל - בין היתר כי עלה מהספסל, כמובן גם כי ואסל היה בשנת הסופמור שלו.
הטייפ שלו הוא הפרוספקט האתלטי עם סייז שמתאים כבר ל-NBA, שהראה מספיק כפרשמן ומרשים קבוצות באימונים האישיים כדי לטפס במעלה הבורדים (ובמוק דראפטים שמבוססים על הדלפות). אלפריד פייטון ומרקיז כריס עשו קפיצות דומות בדראפטים שלהם ולא ממש הצדיקו אותן, אם כי אצל פייטון הקפיצה היתה לשלהי הלוטרי וזה לא שהיו יותר מדי סיפורי הצלחה אחריו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:25 pm 
Junior

B.Grant44 כתב:
מבחינת JJJ והגריזליס, אין לי ספק בכלל שאם היו מסיעים אותו בזמן מיוני 2018 להשתתפות בדראפט הזה, שהוא היה נחשב לפרוספקט המוביל ולבחירה המתאימה ביותר עבור מינסוטה, הווריורס וכנראה שגם שארלוט. אחרי מה שעשה בשנתיים הראשונות שלו בליגה, אין שום סיבה שממפיס תוותר עליו באופן עקרוני, בטח שלא עבור סימן שאלה מהמחזור הנוכחי.

מהצד השני, באגלי גם היה עשוי להיחשב לפרוספקט המוביל בדראפט 2020, אבל בשתי העונות שלו בליגה בעיקר התאמתו החששות לגביו (לא קולע מבחוץ ולכן מתאים רק כסנטר בימינו, אבל לא מגן טוב) והתווספה אליהן בעיית הפציעות שלו. הוא ממש לא מתאים למינסוטה, למעט העובדה שטאונס, ראסל וביזלי יוכלו לרווח עבורו את הצבע, אבל זה שימוש לקוי בטאונס.

דיפו למינסוטה זה לא "סיכון מסוים", זה סיכון נוראי ועם כל ההערכה שלי אליו והתקווה שיחזור לעצמו, לא חושב שהוא, ראסל וטאונס היו מצליחים להביא את מינסוטה לפלייאוף.

מה התקרה של ג'ארן ג'קסון ג'וניור לדעתך, והאם היא גבוהה יותר מזו של אנתוני אדוארדס?
כי לגבי האחרון, קיים סיכוי מסוים (גם אם לא גבוה מאוד) שהוא יהיה משהו בין דונובן מיטשל לדוויין ווייד ושחקן שמסוגל לסחוב קבוצה. אני לא בטוח שאפשר לומר דבר דומה על JJJ.
בנוגע לאולדיפו, יכול להיות גם שאדוארדס לעולם לא יגיע לרמתו, ואני חושב שמינסוטה מכוונת לנצח כדי להוריד מעט את הסיכוי שקאט יבקש לעזוב. זה ריסקי מאוד בגלל הגיל, הפציעות וסיום החוזה, אבל לא הימור מופרך לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:43 pm 
Junior

JJJ מתמודד על המקום השלישי בדראפט 2018 מול SGA ואייטון ולדעתי לוקח (אגב איזה דראפט פסיכי).
אני לא חושב שהתקוות מטופ הדראפט הנוכחי מגיעות למה ש-JJJ כבר הראה בעונה האחרונה. והשיפור מעונת הרוקי מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 8:04 pm 
Junior

מאסטר כתב:
B.Grant44 כתב:

מה התקרה של ג'ארן ג'קסון ג'וניור לדעתך, והאם היא גבוהה יותר מזו של אנתוני אדוארדס?
כי לגבי האחרון, קיים סיכוי מסוים (גם אם לא גבוה מאוד) שהוא יהיה משהו בין דונובן מיטשל לדוויין ווייד ושחקן שמסוגל לסחוב קבוצה. אני לא בטוח שאפשר לומר דבר דומה על JJJ.
בנוגע לאולדיפו, יכול להיות גם שאדוארדס לעולם לא יגיע לרמתו, ואני חושב שמינסוטה מכוונת לנצח כדי להוריד מעט את הסיכוי שקאט יבקש לעזוב. זה ריסקי מאוד בגלל הגיל, הפציעות וסיום החוזה, אבל לא הימור מופרך לדעתי.

ברור שיש לאדוארדס יתרון מובנה כגארד אתלטי ופיזי עם יכולת ליצירת מצבי קליעה, בין היתר שאפשר להזכיר את שמו של "ווייד" בהקשרו ואפילו הפרסונה שמאחורי השם לא יערער על כך...
אבל JJJ הוא הביגמן האידיאלי לעידן הנוכחי וכוכב משלים נהדר למוראנט. אני חושב שיש לו תקרה גבוהה מאוד וחשוב מכך, רצפה גבוהה משל אדוארדס.

מינסוטה מכוונת לנצח, לכן החזירה את רוביו למגינת לבו של ATT, אבל יש הבדל בין זה ובין ויתור על בחירה ראשונה עבור השכרה לשנה אחת, או גרוע מכך, החתמת שחקן בן 29-30 עם היסטוריית פציעות מדאיגה על חוזה סופר-מקס כשיש לך כבר את טאונס וראסל על חוזי מקס משלהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 9:07 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
sir charles כתב:
התותח המפוברק כתב:
אני מסכים שהוא די בוסרי התקפית ולא הראה הרבה.

מצד שני, אם היית מסתכל על סרטונים מהקולג' של החדגבה, כל מה שהיית מוצא זה דאנקים, אלי-הופים וסלים מריב' התקפה. אז אולי בכל זאת ראו בו פוטנציאל לשיפור.

לא ממש מכיר את וויליאמס אבל יש הבדל מהחד גבה שהתחיל בתור גארד בתיכון לפני קפיצת הגדילה המטורפת שלו אז איפשהו ידעו שיש לו יכולות של שחקן חוץ.

זה מעניין, כי רק כמה ימים לפני הדראפט גיליתי שפטריק וויליאמס שיחק פוינט גארד בתיכונים, אבל לפחות בעונת הפרשמן זה לא בא לידי ביטוי, עם יחס אסיסטים-איבודים שלילי.
בכל אופן, פטריק וויליאמס אינו הפרוספקט הקלאסי שראוי לתווית "בוסרי", הוא כן הראה לא מעט כפרשמן, אבל הוא בהחלט לא התבלט כמו חברו לקבוצה ואסל - בין היתר כי עלה מהספסל, כמובן גם כי ואסל היה בשנת הסופמור שלו.
הטייפ שלו הוא הפרוספקט האתלטי עם סייז שמתאים כבר ל-NBA, שהראה מספיק כפרשמן ומרשים קבוצות באימונים האישיים כדי לטפס במעלה הבורדים (ובמוק דראפטים שמבוססים על הדלפות). אלפריד פייטון ומרקיז כריס עשו קפיצות דומות בדראפטים שלהם ולא ממש הצדיקו אותן, אם כי אצל פייטון הקפיצה היתה לשלהי הלוטרי וזה לא שהיו יותר מדי סיפורי הצלחה אחריו...

פייטון קפץ לפני מספר שחקנים שכולם או כמעט כולם טובים ממנו בלא מעט. כולל לאווין ו-וורן.
מהמעט שראיתי וויליאמס נראה כמו פרוספקט מעניין מאוד. רוצה להאמין שקרנישובאס יודע מה הוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 9:10 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
מאסטר כתב:
B.Grant44 כתב:

ברור שיש לאדוארדס יתרון מובנה כגארד אתלטי ופיזי עם יכולת ליצירת מצבי קליעה, בין היתר שאפשר להזכיר את שמו של "ווייד" בהקשרו ואפילו הפרסונה שמאחורי השם לא יערער על כך...
אבל JJJ הוא הביגמן האידיאלי לעידן הנוכחי וכוכב משלים נהדר למוראנט. אני חושב שיש לו תקרה גבוהה מאוד וחשוב מכך, רצפה גבוהה משל אדוארדס.

מינסוטה מכוונת לנצח, לכן החזירה את רוביו למגינת לבו של ATT, אבל יש הבדל בין זה ובין ויתור על בחירה ראשונה עבור השכרה לשנה אחת, או גרוע מכך, החתמת שחקן בן 29-30 עם היסטוריית פציעות מדאיגה על חוזה סופר-מקס כשיש לך כבר את טאונס וראסל על חוזי מקס משלהם...

האמת היא שלא הבנתי שמאסטר מדבר על JJJ של ממפיס. לא רואה שום סיכוי שממפיס הייתה מציעה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 9:12 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
sir charles כתב:
מי הרכז של פיניקס עכשיו?

ומה דעתכם על הקו האחורי של מינסוטה? ראסל ואדוארדס פותחים עם גיבוי של רוביו וקולבר. לא רע בכלל.

עזוב את הקו האחורי, כל השמות שציינת יכולים לשחק יחד עם טאונס באמצע...קראתי טור בדה רינגר שלפיו הגובה של אדוארדס הוא 6-6 (לפני כן ראיתי במקורות אחרים שהוא 6-3), עם ווינגספאן 6-10 ושוקל 230 פאונד. זה אומר שבפועל הוא יכול לשחק סמול פורוורד ולפתוח לצד ראסל-ביזלי (בהנחה שישאירו את ביזלי, לאור הסתבכויותיו), ולשמור על שחקנים רבים בעמדה 4. קולבר רזה ממנו, אבל גם לו יש אחלה סייז בשביל לשמור על עמדות 2-3. פתאום מה שנבנה במינסוטה נראה מעניין יותר, אם קולבר ישפר את הקליעה שלו ואדוארדס ישחק קבוצתי יותר כשהוא יוקף בכישרונות אמיתיים.

זה לא מקרי. אם יש משהו שנראה שמיניסוטה אוהבת - ולכן חשבתי שיש סיכוי שילכו על לאמלו או ירדו בטרייד למטה כדי לבחור את הליבורטון - זה גארדים גבוהים וארוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 10:20 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

idansha כתב:
JJJ מתמודד על המקום השלישי בדראפט 2018 מול SGA ואייטון ולדעתי לוקח (אגב איזה דראפט פסיכי).
אני לא חושב שהתקוות מטופ הדראפט הנוכחי מגיעות למה ש-JJJ כבר הראה בעונה האחרונה. והשיפור מעונת הרוקי מטורף.

מודה שלא ראיתי הרבה מJJJ אבל מעיון במספרים שלו, הוא לא ריבאונדר די חלש כשלוקחים בחשבון את האורך והאתלטיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 11:47 pm 
Junior

sir charles כתב:
idansha כתב:

מודה שלא ראיתי הרבה מJJJ אבל מעיון במספרים שלו, הוא לא ריבאונדר די חלש כשלוקחים בחשבון את האורך והאתלטיות?

חלק מזה נובע מכך שהוא צריך להתחזק, חלק מכך שהוא בינתיים פותח ב4 לצד ולנצ'יונאס המשאבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 1:16 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
בסוף דדמון בכלל עובר לדטרויט, לא תמורת היוורד, אלא תמורת קיירי תומאס וטוני סנל.
אני עדיין חושב שקצת בזבוז לנסות לפתח שחקן כמו אוקונגוו מאחורי שחקן כמו קאפלה, אבל אולי עוד נראה טרייד מהכיוון הזה בהמשך השנה.

שזה להיפטר מדדמון בשביל בערך כלום - כי לסנל אופציית שחקן לעונה הקרובה וזהו

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך א' נובמבר 22, 2020 3:26 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 1:35 am 
Hall of Famer

יותר מדי רכזים באטלנטה. מה הם צריכים את רונדו בנוסף ליאנג ודאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 10:35 am 
Hall of Famer

מישהו ראה את פוקו משחק?
או יודע לספר עליו קצת?
בחירת אפסייד של okc ב-17

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 11:26 am 
מנהל פורום

פוקו בעיקרון מאד מזכיר את אלתוסר בהרבה דברים, אבל הוא הרבה יותר מקשר את הנפש למבנים חברתיים ומבנים כלכליים לנפש, הוגה מעניין מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 6:46 pm 
Junior

shmueliki כתב:
stavs כתב:
בסוף דדמון בכלל עובר לדטרויט, לא תמורת היוורד, אלא תמורת קיירי תומאס וטוני סנל.
אני עדיין חושב שקצת בזבוז לנסות לפתח שחקן כמו אוקונגוו מאחורי שחקן כמו קאפלה, אבל אולי עוד נראה טרייד מהכיוון הזה בהמשך השנה.

שזה להיפטר מדדמון בשביל בערך כלום - כי לסנל אופציית שחקן לעונה הקרובה וזהו

חשבתי על זה קצת, אני לא רואה כאן "בזבוז". קאפלה חתום לשלוש עונות והוא בן 26 כרגע. כשמיאמי בחרה את באם, היה לה את ווייטסייד על חוזה לעוד שלוש עונות. באם גיבה אותו במשך השנתיים הראשונות, הראה מה יש לו להציע, מיאמי נפטרה מווייטסייד (גם מסיבות אחרות, אבל ניחא). אטלנטה יכולה לעשות אותו דבר עם אוקונגוו. את העונה הקרובה הוא הולך לפתוח פצוע, ובדומה לשאר המחזור שלו, ללא הכנה של ליגת קיץ, אימונים מוקדמים עם שאר צעירי הקבוצה, מחנה אימונים תקני ולא מואץ, וכן הלאה...אם הג'י ליג תתקיים השנה, לא אתפלא לראות רוקיז רבים משחקים בה יותר מאשר במקצוענים, כולל אוקונגוו. אבל בהנחה שכן יהיה בריא ומוכן לתרום בהזדמנויות, הרי שהפציעות של קאפלה וקולינס יאפשרו זאת.

בכל אופן, נריץ קדימה לקיץ 2023 - אם עד אז קאפלה והחוזה הידידותי שלו לא יישלחו בטרייד, הרי שהוא יסתיים ואוקנגוו יהיה לקראת עונתו הרביעית בליגה. קאפלה יהיה אז בן 29, בהנחה וימשיך לצבור פציעות ושאטלנטה לא תרצה להחתים אותו מחדש לעוד 4-5 שנים במהלכן יאבד מהאתלטיות שלו, הרי שאוקונגוו יוכל להיכנס היישר למשבצת שלו ולקבל הארכת חוזה נוחה (או להיכנס לקיץ 2024 כפרי אייג'נט מוגבל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 5:29 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
uriel17 כתב:
הקבוצה הכי מבאסת אולי אחרי סקרמנטו
נפילה גדולה, אפשר גם לשמוע מהתגובה שלו שהוא מבואס תחת
אומר: מקווה להוכיח לקבוצות האחרות שטעו...שזה בערך כמו לצאת עם X כדי לגרום ל Y להצטער שויתרה עליך

אמירה אומללה. הוא עוד לא דרך על פרקט NBA וכבר יוצא בהצהרות ועושה שיימינג לקבוצות אחרות.
עדיף שיראה את התסכול שלו במגרש ולא בראיונות כי הוא לא יוצא מזה טוב.

לא רואה עם זה בעיה. זה בדיוק מה שפול פירס אמר אחרי שהוא נבחר במקום ה-10. שכל עונת הרוקי שלו הוא עשה כל מה שאפשר לגרום לכל קבוצה שלא בחרה בו להצטער. בתום עונת הרוקי שלו הוא גרם בוודאות ל-7 להצטער. סאקטאון עם ג'יי וויל כנראה היו בהאנגאובר ודאלאס עדיין האמינה בנוביצקי, למרות שאחרי עונת הרוקי שלו סביר להניח שגם שם החלו מחשבות.
בתום השנה השניה זה כבר הפך ל-8 קבוצות שהצטערו. 5 שנים לבחירה רק דאלא לא הצטערו על כך שלא בחרו את פול פירס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: