סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:19 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ואוברה עולה ללוחמים 14 מיליון ומקפיץ את המס בעוד 68. למעשה הוא התוספת שלו עולה להם 82 מיליון דולר. :shock:
$14.4M of Oubre + $68M in taxes= $82.4M

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 10:24 am 
Senior

B.Grant44 כתב:
stavs כתב:
משהו מונע מהקינגס להעביר את בוגדנוביץ' אם הוא חותם על הצעה מקבוצה אחרת והם משווים אותה? אני שואל באמת, יש חוק כזה?
אני לא רואה הרבה סיטואציות יותר טובות (כמו גם לא חושב שהיו הרבה קבוצות שיציעו חוזים יותר טובים) ממה שאמור היה להיות לבוגדנוביץ' במילווקי, אבל זה שאשכרה סיכמו על S&T כולל גובה החוזה מבלי שזה יעבור דרך השחקן זה אחד הדברים ההזויים ששמעתי עליהם.

מה שמונע מהם זה סעיף בהסכם הקיבוצי שאוסר על העברת שחקנים החתומים על חוזה חדש לפרק זמן קבוע מראש מהפרי אייג'נסי והלאה. בעונות עם לו"ז נורמלי, פרק הזמן הזה נמשך עד אמצע דצמבר כזה. לא יודע אם שינו את המרווח העונה, לאור הלו"ז המואץ.

אבל זה לא בדיוק מספר את כל הסיפור, הרי סיין אנד טרייד זה מהלך לגיטימי וחוקי, כלומר אם בוגדן חותם בקבוצה שלו, החוק לא אוסר על להעביר אותו מיד אח"כ.
השאלה היא אם החוק אחר כשהוא חותם בקבוצה אחרת אבל הקבוצה שלו משווה את החוזה, האם זה לא נחשב כחתימה בקבוצה שלו?
אני משער שעשוי להיות פה איזה עניין עם כל מיני חוקי early bird למיניהם (ד"א, יש קשר ללארי בירד בשם הזה, או שזה נטו 'חוקי משכימי קום'?), אני לא מספיק מבין בזה.

בינתיים מילווקי מוותרת על איליאסובה שהיה אמור להיות חלק מהטרייד המקורי, ככה שאני בכלל לא בטוח שזה נטו העניין של הטמפרינג, אני לא חושב שאיליאסובה הוא גורם כזה קריטי בטרייד, אבל אני חושב שזה כן יכול להעיד על זה שזה לא באמת הולך לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 11:52 am 
Hall of Famer

יתקנו אותי אולי אם אני טועה, אבל אם אני מבין נכון, אי אפשר לקיים מו"מ / להחתים שחקן לפני שמתחיל שוק ההעברות.
כלומר, טריידים כמו שראינו על כריס פול ואחרים שקרו לפני זה הם רק בקשר לשחקנים חתומים.

אגב, אם זה המצב, אני ממש ממש לא בטוח שהפאול היה רק של סקרמנטו ומילווקי. בהחלט אפשרי שגם הסוכן שלו היה בחגיגה, רק שמישהו סיפר לו אחרי זמן מסוים שזה אסור, וכך התחילה ההכחשה בעניין.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 11:58 am 
Sophomore

stavs כתב:
B.Grant44 כתב:
stavs כתב:
משהו מונע מהקינגס להעביר את בוגדנוביץ' אם הוא חותם על הצעה מקבוצה אחרת והם משווים אותה? אני שואל באמת, יש חוק כזה?
אני לא רואה הרבה סיטואציות יותר טובות (כמו גם לא חושב שהיו הרבה קבוצות שיציעו חוזים יותר טובים) ממה שאמור היה להיות לבוגדנוביץ' במילווקי, אבל זה שאשכרה סיכמו על S&T כולל גובה החוזה מבלי שזה יעבור דרך השחקן זה אחד הדברים ההזויים ששמעתי עליהם.

מה שמונע מהם זה סעיף בהסכם הקיבוצי שאוסר על העברת שחקנים החתומים על חוזה חדש לפרק זמן קבוע מראש מהפרי אייג'נסי והלאה. בעונות עם לו"ז נורמלי, פרק הזמן הזה נמשך עד אמצע דצמבר כזה. לא יודע אם שינו את המרווח העונה, לאור הלו"ז המואץ.

אבל זה לא בדיוק מספר את כל הסיפור, הרי סיין אנד טרייד זה מהלך לגיטימי וחוקי, כלומר אם בוגדן חותם בקבוצה שלו, החוק לא אוסר על להעביר אותו מיד אח"כ.
השאלה היא אם החוק אחר כשהוא חותם בקבוצה אחרת אבל הקבוצה שלו משווה את החוזה, האם זה לא נחשב כחתימה בקבוצה שלו?
אני משער שעשוי להיות פה איזה עניין עם כל מיני חוקי early bird למיניהם (ד"א, יש קשר ללארי בירד בשם הזה, או שזה נטו 'חוקי משכימי קום'?), אני לא מספיק מבין בזה.

בינתיים מילווקי מוותרת על איליאסובה שהיה אמור להיות חלק מהטרייד המקורי, ככה שאני בכלל לא בטוח שזה נטו העניין של הטמפרינג, אני לא חושב שאיליאסובה הוא גורם כזה קריטי בטרייד, אבל אני חושב שזה כן יכול להעיד על זה שזה לא באמת הולך לקרות.

אין קשר ל-early bird (וכן, זה על שם לארי בירד), אבל כן יש הרבה הגבלות על שחקן שחותם על offer sheet מקבוצה אחרת והקבוצה הנוכחית שלו משווה אותה.
בשנה הראשונה, כל טרייד של השחקן מחייב את הסכמתו. בנוסף, אי אפשר לשלוח אותו בטרייד לקבוצה שאיתה הוא חתם על offer sheet.
וכמו כל שחקן שחותם על חוזה בתור שחקן חופשי, אי אפשר להעביר אותו בטרייד במשך שלושה חודשים מרגע חתימת החוזה ולפני ה-15 בדצמבר של אותה עונה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 1:01 pm 
Junior

stavs כתב:

הוא כן גורם קריטי בטרייד, כי בלעדיו אין לבאקס אפשרות להשוות את המשכורות.

בכל מקרה, חבל מאוד מבחינת מילווקי, כי אם כבר אין לה ספסל (כולם הלכו/סיימו חוזה) אז לפחות חמישיה ללא חורים עם בוגדנוביץ' בסקנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 1:05 pm 
Junior

Yuval כתב:
מסתבר שלאוקלהומה אין עניין באוברה. עובר לגולדן סטייט בשביל בחירת סיבוב ראשון מוגנת טופ 20 (שתהפוך ל2 בחירות סיבוב שני אם גולדן יבחרו בטופ 20)

והנה השלב בו מתחילים להגזים עם רצון לאסוף כל בחירת דראפט אפשרית שקיימת ביקום. החלטה רעה של פרסטי לדעתי.
לפחות היה רואה עונה אחת של אוברה לצד SGA, ואז מחליט אם הוא שווה הארכת חוזה או לא, במיוחד כשהאלטרנטיבה היא בחירה בין 20 ל-30 סה"כ במקרה הטוב.
לתחושתי אוברה כן יכול לעשות קפיצה ולהוכיח את עצמו כצלע שלישית בקבוצה טובה. עצם הסיכוי אגב שווה יותר מבחירה מאוחרת בסיבוב 1... ככה שגם מהבחינה הזו פרסטי היה צריך להשיג יותר.
מבחינת גולדן סטייט: יצאו יפה מהפציעה השוברת של קליי תומפסון. סה"כ בדרך נס הצליחו להרכיב קבוצה קצת יותר מעניינת, כשאתמול בערב התחושה הייתה שזה נגמר. עכשיו ההגה בידיים של סטף, וזה יהיה מבחן לא קטן בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 3:28 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
מסתבר שלאוקלהומה אין עניין באוברה. עובר לגולדן סטייט בשביל בחירת סיבוב ראשון מוגנת טופ 20 (שתהפוך ל2 בחירות סיבוב שני אם גולדן יבחרו בטופ 20)

לא הגנה קצת מוזרה על בחירה? על איזה שנה מדובר בכלל?
מה הרציונל פה? גולדן סטייט כה רוצים להגן על עצמם באם יקבלו בחירה 18 נניח?!

satriani כתב:
ואוברה עולה ללוחמים 14 מיליון ומקפיץ את המס בעוד 68. למעשה הוא התוספת שלו עולה להם 82 מיליון דולר. :shock:

האם זה בעצם אומר שהחל מעכשיו כל שחקן זוטר שהם נפטרים ממנו (לצורך העניין יש להם 5 שחקנים שחתומים על חוזי MLE בסך 1.52M לשנה הקרובה) באיזה טרייד על בחירה סיבוב שני - "חוסך להם" (בדיעבד) תשלום של איזה 8M?
או שזה לא עובד ככה?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 5:26 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Yuval כתב:

לא הגנה קצת מוזרה על בחירה? על איזה שנה מדובר בכלל?
מה הרציונל פה? גולדן סטייט כה רוצים להגן על עצמם באם יקבלו בחירה 18 נניח?!

satriani כתב:

האם זה בעצם אומר שהחל מעכשיו כל שחקן זוטר שהם נפטרים ממנו (לצורך העניין יש להם 5 שחקנים שחתומים על חוזי MLE בסך 1.52M לשנה הקרובה) באיזה טרייד על בחירה סיבוב שני - "חוסך להם" (בדיעבד) תשלום של איזה 8M?
או שזה לא עובד ככה?!

להבנתי כן. אבל אני לא מומחה של הCBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:03 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
Yuval כתב:

והנה השלב בו מתחילים להגזים עם רצון לאסוף כל בחירת דראפט אפשרית שקיימת ביקום. החלטה רעה של פרסטי לדעתי.
לפחות היה רואה עונה אחת של אוברה לצד SGA, ואז מחליט אם הוא שווה הארכת חוזה או לא, במיוחד כשהאלטרנטיבה היא בחירה בין 20 ל-30 סה"כ במקרה הטוב.
לתחושתי אוברה כן יכול לעשות קפיצה ולהוכיח את עצמו כצלע שלישית בקבוצה טובה. עצם הסיכוי אגב שווה יותר מבחירה מאוחרת בסיבוב 1... ככה שגם מהבחינה הזו פרסטי היה צריך להשיג יותר.
מבחינת גולדן סטייט: יצאו יפה מהפציעה השוברת של קליי תומפסון. סה"כ בדרך נס הצליחו להרכיב קבוצה קצת יותר מעניינת, כשאתמול בערב התחושה הייתה שזה נגמר. עכשיו ההגה בידיים של סטף, וזה יהיה מבחן לא קטן בשבילו.

אני לא חושב שזה טרייד טוב של פרסטי.
אני חושב שיש סיכוי לא רע בכלל שהוא יקבל מזה שתי בחירות סיבוב שני והוא היה אולי צריך להתעקש על הגנה פחות חזקה על הבחירה.
אבל למה הוא צריך לראות את אוברה עוד עונה?
פרסטי כרגע רוצה למקסם את מספר בחירות הדראפט שלו כדי ולאפשר לעצמו כמה שיותר חופש לעשות מהלכים ולהשיג את הסופרסטאר הבא שלו.
הוא מאוד ממוקד בזה.

אפשר לזלזל בזה או לתהות כמה טוב זה יעשה להם בפועל אבל זו האסטרטגיה שהם בחרו.
ויש היגיון מאחוריה...
דנבר השיגה את הסופרסטאר שלה בסיבוב השני ובאטלר נבחר בסוף הסיבוב הראשון, כך שבחירות מאוחרות הן לא נטולות ערך (בייחוד כשניתן לשלב אותן ולקפוץ למעלה), לצד בחירות גבוהות ש-OKC תאסוף בעקבות החלשת הסגל.

אני מתאר לעצמי שפרסטי לא רואה באוברה כוכב פוטנציאלי אלא רול פלייר איכותי (ואין לו צורך לראות אותו מקרוב כדי להסיק את זה) והגיל שלו, צעיר ככל שיהיה, הוא גבולי לפול-און-ריבילד (בניגוד למה שמיניסוטה עושים למשל).
מה גם שלשלם לאוברה אומר פחות כסף לספוג משכורות גרועות ולקבל עוד בחירות דראפט.
זו החלטה סבירה בעיניי והיא פשוט חלק מהאסטרטגיה הכללית של הקבוצה.

ג״ס עצמה הפכה לקצת יותר אתלטית בימים האחרונים, משהו שהם טענו שחסר להם.
הם גם הוסיפו שני שחקנים צעירים (אולי במקביל חושבים על הדור הבא).
יש להם עוד אפשרויות לשפר את הסגל הנוכחי והם הוכיחו שהם לא חוששים לפזר כסף.
אני לא יודע מה אני חושב על ה-FO שלהם מאז עזיבתו של ווסט, אבל קשה לשפוט בהתחשב בכל הפציעות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:32 pm 
Junior

stavs כתב:
B.Grant44 כתב:
stavs כתב:

אתה לא מבין את זה נכון, מהלך של סיין אנד טרייד הוא עדיין מהלך שבו הפרי אייג'נט עושה את הבחירה בקבוצה אליה הוא מגיע, אני גם די בטוח שהסיכום על החוזה נערך מולה מן הסתם...סיין אנד טרייד מאפשר לקבוצות בלי קאפ ספייס להביא פרי אייג'נט תמורת חריגת טריידים או שליחת משכורות (כפי שמילווקי היתה אמורה לעשות), לחלופין הוא מאפשר לקבוצה שהפרי אייג'נט עוזב אותה לקבל איזושהי תמורה מינימלית עבורו, אפילו חריגת טריידים (כפי שטורונטו וקליבלנד קיבלו עבור בוש ולברון). במקרים של פרי אייג'נט מוגבלים, עסקת סיין אנד טרייד יכולה לסייע במניעת השוואת הצעה כנגד רצונו של הפרי אייג'נט המוגבל, כפי שהיה עם ג'ו ג'ונסון בקיץ 2005. הוא רצה לעבור ממעמד של צלע רביעית בפניקס לשחקן פרנצ'ייז באטלנטה, שהיה לה את הקאפ ספייס להחתים אותו. הסאנס לא רצו לוותר עליו ללא פיצוי, מנגד לא באמת רצו להשאיר אותו כנגד רצונו ועל חוזה מקס. הם הצליחו לשחק את היד שלהם מספיק טוב בשביל שאטלנטה תסכים לשלוח בתמורה את בוריס דיאו ואיזה שתי בחירות סיבוב ראשון אם אני זוכר נכון (שסארבר כמובן לא עשה איתן כלום, נדמה לי שאחת מהן נשלחה לבוסטון תמורת ספיגת החוזה של בריאן גרנט - מי שעומד מאחורי הכינוי שלי אגב - ובבחירה זו נלקח רונדו...).

לעומת זאת, אם בוגדן יקבל הצעה מאטלנטה נניח, והקינגס ישוו את ההצעה, אז בוגדן חתום אצלם לכל דבר ולא ניתן להעביר אותו מיד, אלא רק כעבור חודשיים לפחות (בהתאם למה שהוחלט לגבי לו"ז העסקאות של העונה הקרובה). כמו שמישהו כבר ענה כאן, הקינגס יצטרכו להמתין שנה שלמה אם יתחרטו על השוואת ההצעה וירצו שאטלנטה תיקח על עצמה את החוזה שהיא בעצמה נתנה (לא תרחיש כזה מופרך, קרה לפני כמה שנים עם פורטלנד, אלן קראב וברוקלין).

קרעת אותי עם ה"חוק משכימי קום", אחלה פרשנות...כן, זה קשור ללארי בירד (לפחות החלק הבסיסי של "זכויות בירד", ה"מוקדמות" זו תוספת מאוחרת אם אני לא טועה), כמו שיש את ה Gilbert Arenas Provision שזה מקרה יותר ספציפי ולכן לא נכנס לדיבור השגור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:37 pm 
Junior

Att כתב:
אני לא חושב שזה טרייד טוב של פרסטי.
אני חושב שיש סיכוי לא רע בכלל שהוא יקבל מזה שתי בחירות סיבוב שני והוא היה אולי צריך להתעקש על הגנה פחות חזקה על הבחירה.
אבל למה הוא צריך לראות את אוברה עוד עונה?
פרסטי כרגע רוצה למקסם את מספר בחירות הדראפט שלו כדי ולאפשר לעצמו כמה שיותר חופש לעשות מהלכים ולהשיג את הסופרסטאר הבא שלו.
הוא מאוד ממוקד בזה.

אפשר לזלזל בזה או לתהות כמה טוב זה יעשה להם בפועל אבל זו האסטרטגיה שהם בחרו.
ויש היגיון מאחוריה...
דנבר השיגה את הסופרסטאר שלה בסיבוב השני ובאטלר נבחר בסוף הסיבוב הראשון, כך שבחירות מאוחרות הן לא נטולות ערך (בייחוד כשניתן לשלב אותן ולקפוץ למעלה), לצד בחירות גבוהות ש-OKC תאסוף בעקבות החלשת הסגל.

אני מתאר לעצמי שפרסטי לא רואה באוברה כוכב פוטנציאלי אלא רול פלייר איכותי (ואין לו צורך לראות אותו מקרוב כדי להסיק את זה) והגיל שלו, צעיר ככל שיהיה, הוא גבולי לפול-און-ריבילד (בניגוד למה שמיניסוטה עושים למשל).
מה גם שלשלם לאוברה אומר פחות כסף לספוג משכורות גרועות ולקבל עוד בחירות דראפט.
זו החלטה סבירה בעיניי והיא פשוט חלק מהאסטרטגיה הכללית של הקבוצה.

ג״ס עצמה הפכה לקצת יותר אתלטית בימים האחרונים, משהו שהם טענו שחסר להם.
הם גם הוסיפו שני שחקנים צעירים (אולי במקביל חושבים על הדור הבא).
יש להם עוד אפשרויות לשפר את הסגל הנוכחי והם הוכיחו שהם לא חוששים לפזר כסף.
אני לא יודע מה אני חושב על ה-FO שלהם מאז עזיבתו של ווסט, אבל קשה לשפוט בהתחשב בכל הפציעות..

אין קשר למקסום בחירות הדראפט אלא לערך של אוברה, ששווה יותר מבחירה שמוגנת פאקינג טופ 20. למה הוא צריך לראות את אוברה? כי יכול להיות שהבחור ייתן קפיצה נוספת שתגרום לו להיות חלק מהעתיד.
האמירה שאין לו צורך לראות מקרוב היא שגויה מכיוון שיש שחקנים שנתנו קפיצה ברגע שעברו קבוצה (כמו אוברה עצמו אגב). לפי האמירה הזו גם הארדן ואינגרם היו לכל היותר רול פליירס ברגע הטרייד.
עזוב את זה שעם כל ההערכה למקסום ואגירת בחירות, גם לזה צריך להיות גבול, ונראה שלפעמים GMים מתאהבים בתהליך ופוסלים אפשרות אשכרה להתחזק בנכסים צעירים קיימים ולא אנונימיים בעתיד.
לצורך העניין, אם בוגדנוביץ' אכן נפל בשביל מילווקי, אז מה היה רע לקחת את דיוויצ'נזו והחוזים הנגמרים של מילווקי בתמורה לאוברה? יותר טוב מהבחירה של גולדן.
ובנוגע לחלק האחרון שעוסק בגולדן, אז איזה עוד אפשרויות בדיוק יש להם לשפר את הסגל, ואיך אי החשש לפזר כסף יכול לעזור כשהם הרבה אחרי התקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:37 pm 
Junior

מאסטר כתב:
Yuval כתב:

ג'ון הולינג'ר סיפק הסבר לרציונל של המהלך:

One of the big, nerdy cap-guy dramas this week is whether Oklahoma City will operate as an “above the cap” team, keeping its horde of trade exceptions and its full mid-level exception in play, or as a “below the cap” team that must shed all its exceptions and Danilo Gallinari’s Bird Rights to complete the Danny Green-Al Horford trade with Philadelphia. (That trade was agreed to several days ago but can’t be completed until Monday).

The trade of Kelly Oubre to Golden State leaves the “above the cap” option very much on the table, as the Thunder can spin this into a three-team deal by having the Warriors include one of their many fungible secondary players (say, Ky Bowman or Juan Toscano-Anderson) as consideration going to the Sixers. Doing so would allow the Thunder to execute the Philly trade without having to get $8 million under the cap first, and would leave the door open for Danilo Gallinari sign-and-trade deals that could bring in — you guessed it — more draft picks!

מבחינת התאמת אוברה לבנייה באוקלהומה, הוא יחגוג 25 בעוד כמה שבועות ויהיה מחוזר בקיץ הבא, כדי להשאיר אותו אוקלהומה היתה צריכה להעניק לו שנה חמישית בחוזה, כך שהיה עשוי להיתקע שם עד גיל 30, כשחקן שחלק ניכר מהמשחק שלו מבוסס על אתלטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 7:45 pm 
Junior

מאסטר כתב:
[
אין קשר למקסום בחירות הדראפט אלא לערך של אוברה, ששווה יותר מבחירה שמוגנת פאקינג טופ 20. למה הוא צריך לראות את אוברה? כי יכול להיות שהבחור ייתן קפיצה נוספת שתגרום לו להיות חלק מהעתיד.
האמירה שאין לו צורך לראות מקרוב היא שגויה מכיוון שיש שחקנים שנתנו קפיצה ברגע שעברו קבוצה (כמו אוברה עצמו אגב). לפי האמירה הזו גם הארדן ואינגרם היו לכל היותר רול פליירס ברגע הטרייד.
עזוב את זה שעם כל ההערכה למקסום ואגירת בחירות, גם לזה צריך להיות גבול, ונראה שלפעמים GMים מתאהבים בתהליך ופוסלים אפשרות אשכרה להתחזק בנכסים צעירים קיימים ולא אנונימיים בעתיד.
לצורך העניין, אם בוגדנוביץ' אכן נפל בשביל מילווקי, אז מה היה רע לקחת את דיוויצ'נזו והחוזים הנגמרים של מילווקי בתמורה לאוברה? יותר טוב מהבחירה של גולדן.
ובנוגע לחלק האחרון שעוסק בגולדן, אז איזה עוד אפשרויות בדיוק יש להם לשפר את הסגל, ואיך אי החשש לפזר כסף יכול לעזור כשהם הרבה אחרי התקרה?

נראה לי שהיינו כבר בדיון הזה לגבי הטרייד על שרודר...אז או שפרסטי באמת כזה גרוע במו"מ, או שהוא ממש אוהב בחירות סיבוב ראשון מאוחרות, או - וזו האופציה הסבירה בעיניי - שהערך של שחקני דרג ביניים *על חוזים מסתיימים* אינו כזה גבוה כפי שאתם ורבים אחרים חושבים.
הנה, ראינו שגם הסיקסרס היו צריכים להוסיף לג'וש ריצ'ארדסון (שיש לו אופצייה להיות פרי אייג'נט בקיץ, רוב הסיכויים שיממש אותה) בחירת סיבוב שני בשביל לקבל את סת' קארי.

אוברה נתן קפיצה במעבר מוושינגטון לפניקס, כי וושינגטון קבוצה דיספונקציונלית יותר והיתה לו שם יותר תחרות על הדקות. בכל אופן, זו היתה קפיצה ליכולת הריאלית שלו, ממש אין מה להשוות להארדן ואינגרם (בחייאת, הארדן היה "רק" שחקן שישי באוקלהומה, אבל היה ברור לפחות מעונת הסופמור שלו שמדובר בכישרון ענק).

לגבי מילווקי ואוברה, אתה מניח שהם היו רוצים בו, אבל הם צריכים סקנד גארד ולא סמול פורוורד נוסף, בדגש על יכולת ליצור ולמסור. אוברה ממש לא מתקרב לבוגדן *מבחינה זו*.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 3:11 am 
Junior

מאיירס לנארד - 20 מיל' לשנתיים במיאמי (אופציית קבוצה על השנה השניה) :shock: נגמר על מי לשים את הכסף בעולם?
בחדשה קצת יותר משמחת עבור ההיט, דראגיץ' חותם על 37M לשנתיים עם אופציית קבוצה על העונה השניה, שזו הארכה סולידית שמשאירה להם יופי של גמישות בשביל יאניס בקיץ הבא.
חוץ מזה ווסלי מת'יוז חתם בלייקרס על 3.5M, ופקונדו קמפאסו אכן בדנבר לשנתיים בליהוק מוזר מאוד מבחינת שני הצדדים. גם אני לא מבין מי בדיוק ישמור שם (קמפאסו, מארי, פורטר, יוקיץ') וגם מארי אוהב את הכדור אצלו.
אני חושב שהוא יכל לעזור הרבה יותר לקליפרס נניח, פילדלפיה, שיקאגו, ניו אורלינס, דאלאס, או סתם לתת קצת הנאה לאוהדים המיוסרים של הניקס ואוקלהומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 3:21 am 
Senior

חלק גדול מהעסקאות הן יותר עניין של ראיית חשבון מצרכים מקצועיים כרגע. בטח דברים כמו לאונרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 3:32 am 
Senior

קלרקסון חתם 52מ ל-4 שנים ביוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 3:34 am 
Junior

בלייקרס הוא קיבל 50 ל-4 שנים, ביוטה 52 ל-4 שנים, אי אפשר להתבלבל בערך שלו :) בכל מקרה, הפך להיות שם אחלה אינסטנט אופנס מהספסל ושחקן שישי מהטובים בליגה.

בנוגע לחישובים פיננסיים/מקצועיים, עדיף היה למיאמי לשים את ה-20M האלו על ג'יי קראודר בשנתיים הקרובות. לא רואה קונטנדרית אחרת שמציעה לו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 3:40 am 
Senior

אני לא באמת מבין בחישובים האלו. אני דיי בטוח שאין להם שום כוונה לקחת את האופציה על לאונרד. זה החלק בעונה שאני יודע שאני צריך לקרוא קצת על התקציבים אבל זה לא באמת מעניין אותי מספיק.

פייבורס ביוטה 27מ ל-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 3:54 am 
Junior

אחלה החתמה פייבורס, גובר מקבל קצת עזרה בצבע אחרי הכלום בעונה שעברה. מניח שהם השתמשו באיזה אקספשן כי נמצאים מעל התקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 4:04 am 
Sophomore

הבלייזרס לוקחים את קאנטר מבוסטון ושולחים בתמורה את הזוניה.
טרייד מעפן, הבלייזרס מקריבים מעל 3 מיליון דולר בהפרש המשכורות בין שני השחקנים שמקרב אותם לתקרת המס, trade exception של 7 מיליון דולר, וכל זה בשביל לאייש את משבצת הסנטר המחליף בשחקן כבד שלא היה מסוגל להישאר על המגרש בפלייאוף האחרון.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 4:45 am 
Senior

גלינארי בן ה-32 חותם לשלוש שנים בשביל 61 מיליון דולר באטלנטה. *שראג*.
לא ברור גם מה התכנית. גלינארי-קולינס-קאפלה זה קו קדמי מוזר. הם בחרו את האנטר ורדיש רק שנה שעברה ועוד איזה ביג מן שאני לא מכיר בדראפט השנה.

מאליק ביזלי מקבל 60מ ל-4 שנים במינסוטה. הוד חותם שוב בפורטלנד 21 מיליון לשנתיים אבל טים אופשן לשנה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 4:59 am 
Senior

כריסטיאן ווד ליוסטון 27מ ל-3. לכל חובבי הפנטזי, תהיו מוכנים להייפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 5:12 am 
Junior

וואו. גלינארי הולך לאטלנטה ב-60M ל-3 שנים. החוזה הכי גבוה אי פעם לשחקן בן 30+ שמעולם לא היה באולסטאר. יאק.
חוץ מזה, גלינארי התאמה לא טובה בעיניי לקבוצה של אטלנטה והיה עדיף להם לעשות מהלך על דרוזן אם הספרס בעניין או לנסות את אולדיפו/פולג' בקיץ הבא.

רודני הוד אחרי קרע באכילס (ופציעה קשה שניה או שלישית כמדומני בקריירה) משיג 20M לשנתיים מפורטלנד, כנראה העונה השניה לא מובטחת. חוזה לא ברור.

מאליק ביזלי נשאר במינסוטה. 60M ל-4 עונות. סבבה לגמרי לדעתי.

דווייט הווארד מצייץ שהוא נשאר בלייקרס, מוחק את הציוץ ומחליט לחתום בפילדפיה (וואט?) על המינימום. הזוי מאוד ומכה ללייקרס.

אנתוני גיל מפתיע עם חתימה לשנתיים בוושינגטון של אבדיה. טריי ברק החביב נשאר ל-3 שנים בדאלאס תמורת 10M. ג'וש ג'קסון הולך לדטרויט.

כריסטיאן ווד קרוב לסגור ביוסטון ב-27M ל-3 שנים. יופי של פיק-אפ.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך ש' נובמבר 21, 2020 6:03 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 5:48 am 
Senior

כתבתי את רוב זה.

מונטרזל ללייקרס ב-19מ לשנתיים. חתיכת דיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2020 6:01 am 
Senior

וברטאנס מקבל 80מ ל-5 שנים מוושינגטון. חתיכת דיל מהכיוון השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, יואי ו 66 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: