Yuval כתב:
לניו אורלינס יש מיליון בחירות דראפט ככה שזה לא באמת משנה להם יותר מדי והיא גם ככה מוגנת.
השאלה איזה כדורסל הם רוצים לשחק ואיך אדאמס קשור אליו.
זאת גם לא הבחירה שלהם, אלא של הנגאטס בדראפט 2023. נראה לי שאפשר להמר בבטחה שדנבר עדיין תהיה עם יוקיץ' ומוריי בעונת 2022/23, תישאר תחרותית והבחירה שלה תהיה בטווח של 22-27.
מודה שגם אני תמהתי בהתחלה על הטרייד עבור אדאמס מבחינת הפליקנס, אבל אני מוצא כמה וכמה פלוסים בו:
- קודם כל, מבחינת שיקולי אוף-קורט, אדאמס יופי של חונך לג'קסון הייז, למרות הנתונים הפיזיים השונים שלהם. יוכל ללמד אותו כל מיני שטיקים בהגנה וכסקרינר. הוא גם יריב אימונים מוצלח לזאיון, לפחות בתרגולי פוסט-אפ...ובאופן כללי יש לו אופי וניסיון, הפליקנס ויתרו על ג'ורג' היל בטרייד הזה, על בלדסו לא הייתי בונה כמנהיג בלוקר רום ועל הפרקט, אבל אדאמס ורדיק הם אחלה לעונה הקרובה לפחות.
- מבחינה השאלה שיובל העלה, דייויד גריפין דיבר על הרצון שלו להעמיד את קבוצת הכדורסל המהירה בליגה. לונזו והמסירות שלו, בלדסו כסקנד גארד, אינגרם כריבאונדר ומוביל כדור נוסף, זאיון הציפור, הארט בכנף, הרוקי קיירה לואיס והסופמור אלכסנדר-ווקר, והייז כסנטר אתלטי, כולם מקרבים את הפליקנס להגשמת החזון הזה. אבל בשביל שלונזו, בלדסו, הארט ואינגרם יוכלו לקטוף ריבאונדים בהגנה בזמן שזאיון רץ לתפוס מיקום מהיר ב"פוסט אפ מעבר", צריך גוף גדול ופיזי שיעשה בוקס-אאוט: אשתקד זה היה פייבורס, העונה זה יהיה אדאמס. תרומה נוספת שלו בהתקפה תהיה כסקרינר, במיוחד עבור רדיק.
- מעבר לכדורסל נטו, אדאמס חתום על חוזה מסתיים של 25 מיליון, גם רדיק על חוזה מסתיים בסך 13 מיליון, והפליקנס כידוע מחזיקים בכמות משמעותית של בחירות דראפט עתידיות. כך שגריפין הרוויח את האמצעים הפיננסיים לעשות טרייד עבור כוכב (יש גם את לואיס, אלכסנדר-ווקר והייז כפרוספקטים שניתן לצרף לעסקה, אולי גם לונזו אם הטרייד הוא עבור רכז שלא מתאים לשלב לצדו).
- לסיכום, ובהמשך לנקודה הקודמת, יש סתירה מסוימת בין הקולות שעולים כאן נגד פרסטי שרק צובר בחירות עתידיות, ובין אלו שיורדים על הפליקנס שנתנו שלוש בחירות עתידיות ולא יוקרתיות במיוחד עבור אדאמס. הפליקנס, בניגוד לתאנדר, כן רוצים להיות תחרותיים ככל האפשר כבר עכשיו ולכן הם לא צריכים לשבת על שלל הבחירות שבידיהם כמו דרקון על אוצרו. כל בחירה לגופה.