סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 7:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2587 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 104  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נגיף הקורונה
הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 5:46 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מאיפה אתה יודע בדיוק כמה הקורונה הורגת? כי זה מה שהם רושמים? ואם יצא לך להכיר או לא זה בטח לא מדד לעוצמת מחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 6:00 pm 
Junior

rony כתב:
יש קונצנזוס מדעי מאוד רחב מסביב לקורונה מכל ארגון בריאות שתבחר לבדוק, כמעט כל מדינה שזילזלה בקורונה חטפה קשה, עם עומס בלתי נסבל על מערכת הבריאות ולא מעט אנשים שנפטרו שאפשר היה להציל, רק כי לא היו משאבים לטפל בהם, יש כבר קרוב למיליון וחצי מקרי מוות מתוך כמעט 60 מיליון חולים, וזה עם סגרים וצעדים עולמיים חסרי תקדים. יש כמה רופאים בשוליים שעדיין נאחזים בטיעון ה-"שפעת" שאפילו יורם לס ירד ממנו, אבל גם רוב אלו שמתנגדים לסגרים לא מזלזלים בחומרת הקורונה, רק טוענים שעדיף לנצל צעדים אחרים שפחות מזיקים לכלכלה.

קונצנזוס מדעי רחב אלה מילים מאוד יפות, אבל עדיין אתה לא יכול להראות לי כאן שחור על גבי לבן מה היחס בין רופאים שטוענים כמוך לבין "רופאים בשוליים" כמו ד"ר רוג'ר הודקינסון שהבאתי או פרופסור אודי קמרון.
אתה בטח גם לא יכול לדעת ולהגיד לי כמה אנשים באמת נפטרו מקורונה... חוץ ממה שמספרים לך בחדשות. את עניין המשאבים ו'מתים במסדרונות' שמעתי במרץ על איטליה ומאז כבר לא.
ומה שהכי מטריף בכל הסיפור, זה שאף אחד לא מספר מה ההשלכות האחרות לאותם 'צעדים חסרי תקדים' - כמה התאבדו? כמה מתו ממחלות לב בגלל שברון הלב והמצב? כמה מתו ממחלות אחרות כי הזניחו ופחדו לקבל טיפול?
וזה עוד כלום לעומת כלכלה ועסקים שלא ישתקמו לעולם. מאוד קל לצעוק כל היום קורונה קורונה ולשכוח שיש עוד דברים. מעלה הרבה נורות אדומות - שזה הדבר היחיד שמעניין את כל אותם 'אנשים טובים'.
אם כל כך הייתה מעניינת אותם הבריאות שלנו, הם לא היו נותנים יד חופשית לכל הדברים המזהמים, הסיגריות, האלכוהול ועוד עשרות דברים שהורגים מיליוני אנשים בכל שנה.
אני לא מקווה שאנשים יתעוררו אלא שפשוט יסתכלו ויחקרו גם את הצד השני. זה הכל. אני בעצמי לא יודע מה נכון, אני לא אומר שזה שקרי אבל גם לא אומר שלא. מאוד תמוה בעיניי שדורסים ככה חוקי יסוד על מחלה עם פחות מ-0.5 אחוז תמותה.
אגב, סתם מסקרן אותי - לפני שהתחסנת לשפעת קראת את המרכיבים של החיסון? בדקת מה אתה מכניס לגוף? שואל באמת כדי לדעת... לא ממקום שיפוטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 6:25 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
rony כתב:
יש קונצנזוס מדעי מאוד רחב מסביב לקורונה מכל ארגון בריאות שתבחר לבדוק, כמעט כל מדינה שזילזלה בקורונה חטפה קשה, עם עומס בלתי נסבל על מערכת הבריאות ולא מעט אנשים שנפטרו שאפשר היה להציל, רק כי לא היו משאבים לטפל בהם, יש כבר קרוב למיליון וחצי מקרי מוות מתוך כמעט 60 מיליון חולים, וזה עם סגרים וצעדים עולמיים חסרי תקדים. יש כמה רופאים בשוליים שעדיין נאחזים בטיעון ה-"שפעת" שאפילו יורם לס ירד ממנו, אבל גם רוב אלו שמתנגדים לסגרים לא מזלזלים בחומרת הקורונה, רק טוענים שעדיף לנצל צעדים אחרים שפחות מזיקים לכלכלה.

קונצנזוס מדעי רחב אלה מילים מאוד יפות, אבל עדיין אתה לא יכול להראות לי כאן שחור על גבי לבן מה היחס בין רופאים שטוענים כמוך לבין "רופאים בשוליים" כמו ד"ר רוג'ר הודקינסון שהבאתי או פרופסור אודי קמרון.
אתה בטח גם לא יכול לדעת ולהגיד לי כמה אנשים באמת נפטרו מקורונה... חוץ ממה שמספרים לך בחדשות. את עניין המשאבים ו'מתים במסדרונות' שמעתי במרץ על איטליה ומאז כבר לא.
ומה שהכי מטריף בכל הסיפור, זה שאף אחד לא מספר מה ההשלכות האחרות לאותם 'צעדים חסרי תקדים' - כמה התאבדו? כמה מתו ממחלות לב בגלל שברון הלב והמצב? כמה מתו ממחלות אחרות כי הזניחו ופחדו לקבל טיפול?
וזה עוד כלום לעומת כלכלה ועסקים שלא ישתקמו לעולם. מאוד קל לצעוק כל היום קורונה קורונה ולשכוח שיש עוד דברים. מעלה הרבה נורות אדומות - שזה הדבר היחיד שמעניין את כל אותם 'אנשים טובים'.
אם כל כך הייתה מעניינת אותם הבריאות שלנו, הם לא היו נותנים יד חופשית לכל הדברים המזהמים, הסיגריות, האלכוהול ועוד עשרות דברים שהורגים מיליוני אנשים בכל שנה.
אני לא מקווה שאנשים יתעוררו אלא שפשוט יסתכלו ויחקרו גם את הצד השני. זה הכל. אני בעצמי לא יודע מה נכון, אני לא אומר שזה שקרי אבל גם לא אומר שלא. מאוד תמוה בעיניי שדורסים ככה חוקי יסוד על מחלה עם פחות מ-0.5 אחוז תמותה.
אגב, סתם מסקרן אותי - לפני שהתחסנת לשפעת קראת את המרכיבים של החיסון? בדקת מה אתה מכניס לגוף? שואל באמת כדי לדעת... לא ממקום שיפוטי.

תשמע, הנתונים כולם קיימים, מי שלא מאמין למאות ואלפי רופאים שטוענים שזו מגיפה אמיתית ומסוכנת, ושמפקפק בכל נתון, אין איתו בסיס ראוי לדיון.

אני כן אגיד דבר אחד, רשימת המרכיבים בחיסון שפעת, או בכל חיסון או תרופה אחרים, היא חסרת משמעות בלי ידע רפואי ואימונולוגי מקיף. מה שמשמעותי הם נתוני המחקר הבטיחותי, וכאן חיסון השפעת מוכח שנה אחר שנה כחיסון בטוח וכחיסון מספיק יעיל על מנת שלממשלות כמעט בכל העולם ישתלם לממן אותו מכיסן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 6:35 pm 
Sophomore

0.5% תמותה = עשרות אלפי מתים בישראל אם כולם נדבקים
עודף חולים קשה בבתי חולים בו זמנית = טיפול פחות טוב , וכנראה עלייה באחוז התמותה (כנראה כי אולי למדו מהפעמים שזה קרה, הסבירות הגבוהה שלא)

קצת עובודת על המומחים שאתה מסתבך עליהם-
אודי קמרון טען שהפיכה לשבדיה לירוקה מוכיחה את טענתו, והנה הוא התבדה.
אריאל מוניץ טען שהנה בצרפת הגל השני בעל אפס תמותה, וכמובן טעה.
אמיר שחר חשב בספטמבר ששיא המפגה מאחורינו, גם הוא טעה.
ממנחם לס אנחנו תודה לאל כבר לא שומעים.
לשבדים אין חסינות עדר, וליתר דיוק לאף מדינה אין חסינות עדר, אפילו במנאוס שבברזיל שכבר הכריזו על חסינות עדר, מסתבר שטעו , וזה אחרי שבאיזור עם פחות מ4 מיליון איש מתו כמעט 5000, והוא יחסית צעיר. מוזמן לקרוא מאמר בנושא - https://www.nature.com/articles/d41586-020-02948-4

ובכללי אם בא לך לנסות לשכנע אנשים, רצוי שתביא מקורות מידע רציניים, כתבה בפייסבוק או כתבה ברוטר עם תרגום מגוגל על בית משפט בפורטוגל שפסק איזו פסיקה בהתבסס על מאמר של מוסד חדש במרסיי (ובטח לא של אוקספורד, לא כל מה שמפורסמם באתר של אוקספורד נכתב בידי חוקרים של אוקספורד) לא נמנים תחת ההגדה של מקור מידע רציני, בעיקר שמי שציטט אותו הוא מומחה לשום דבר שקשור לרפואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 6:43 pm 
Junior

rony כתב:
מאסטר כתב:
rony כתב:

תשמע, הנתונים כולם קיימים, מי שלא מאמין למאות ואלפי רופאים שטוענים שזו מגיפה אמיתית ומסוכנת, ושמפקפק בכל נתון, אין איתו בסיס ראוי לדיון.

אני כן אגיד דבר אחד, רשימת המרכיבים בחיסון שפעת, או בכל חיסון או תרופה אחרים, היא חסרת משמעות בלי ידע רפואי ואימונולוגי מקיף. מה שמשמעותי הם נתוני המחקר הבטיחותי, וכאן חיסון השפעת מוכח שנה אחר שנה כחיסון בטוח וכחיסון מספיק יעיל על מנת שלממשלות כמעט בכל העולם ישתלם לממן אותו מכיסן.

אם הנתונים כולם קיימים, למה כ"כ קשה לך בהינף קליק להראות שיש באמת עשרות אלפי רופאים שתומכים בנקיטת ההגבלות הקיצוניות האלה ושלילת זכויות יסוד על ימין ועל שמאל?
אני יכול באותה מידה לומר שמי שמפקפק בכל מי שחושב אחרת ממנו - אין איתו בסיס לדיון. או שהוא פשוט פוחד לראות שהאמת שלו היא לא מושלמת עד כדי כך.
ואני אשמח לשמוע על עוד מגיפות מסוכנות בהיסטוריה של האנושות שלא מתו מהן אנשים צעירים בכלל... שאחוז התמותה מהן עומד על פחות מאחוז... ושרוב ה'חולים' בכלל לא מרגישים שהם חולים.
מעבר לכך, אנתוני פאוצ'י מספיק אמין בשבילך? מנהל המכון הלאומי לאלרגיה ומחלות זיהומיות בארה"ב, והאיש מספר 1 בנושא הקורונה.
אתה רוצה לדעת מה אמר אותו פאוצ'י לא מזמן? שבדיקת הקורונה עם ה-PCR בכלל לא אמינות. מה יש לך להגיד על זה?

https://www.youtube.com/watch?v=a_Vy6fg ... Racaniello
Fauci has known since at least July that most Covid “cases” are false. The US routinely uses 42-45 cycles, Fauci says any positive test above 35 cycles is a false positive. This is what the whole pandemic is based on - fake test results. Watch Fauci admit it.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 6:47 pm 
Sophomore

זה שבדיקות ה PCR לא אמינות ב 100% תומך בגישה שלך כי?

הנה דוקטור פאוצ'י על חסינות עדר-
https://www.cnbc.com/2020/10/15/dr-fauc ... erous.html
אתה לא צריך אפילו להיכנס לכתבה כדי להבין את דעתו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 6:48 pm 
Junior

3&D כתב:

הוא לא התבדה כי לא מתים שם יותר מכמה עשרות בודדות של אנשים ביום, למרות שלא הוטלו שום הגבלות על הציבור לאורך 8 חודשים.
ואין לי שום בעיה שיתנו לציבור להחליט אם לנסוע באוטובוס או לא, כמו שבטח תכף תגיד על הציבור השבדי, במקום שיכלאו אותנו בבתים, יחייבו מסיכות באוויר פתוח ויקריסו את כל הכלכלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 6:49 pm 
Junior

3&D כתב:

לא אמינות ב-100%? יש לך את זה ביותר אנדרסטיימנט? לפי הדברים של פאוצ'י הבדיקות לא אמינות בכלל. אז כל מה שאתה מסתמך עליו - שזה חולה או שזה מת מקורונה - בכלל לא אמין.
זה לא מספיק גדול מבחינתך שהמומחה הכי גדול בארה"ב מודה בדבר כזה? כנראה שאתה באמת עמוק בתוך הגישה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 6:52 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:
3&D כתב:

הוא לא התבדה כי לא מתים שם יותר מכמה עשרות בודדות של אנשים ביום, למרות שלא הוטלו שום הגבלות על הציבור לאורך 8 חודשים.
ואין לי שום בעיה שיתנו לציבור להחליט אם לנסוע באוטובוס או לא, כמו שבטח תכף תגיד על הציבור השבדי, במקום שיכלאו אותנו בבתים, יחייבו מסיכות באוויר פתוח ויקריסו את כל הכלכלה.

אתה יכול לחזור על זה עוד 1000 פעם, שום דבר לא ישנה את זה שיש עכשיו התפרצות קורונה חריפה בשבדיה , מה שמרסק את התיאוריה שבעקבות הגל הראשון החמור שהיה שם הם הגיעו לחסינות עדר.
וזה אפילו יותר פשוט מזה, שבדיה כרגע לא ירוקה, לכן הוא טעה, חד וחלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 7:05 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:
3&D כתב:

לא אמינות ב-100%? יש לך את זה ביותר אנדרסטיימנט? לפי הדברים של פאוצ'י הבדיקות לא אמינות בכלל. אז כל מה שאתה מסתמך עליו - שזה חולה או שזה מת מקורונה - בכלל לא אמין.
זה לא מספיק גדול מבחינתך שהמומחה הכי גדול בארה"ב מודה בדבר כזה? כנראה שאתה באמת עמוק בתוך הגישה שלך.

זה נחמד שאתה מבסס תיאוריה על דקה מסרטון יוטיוב על נושא ששנינו לא מבינים בו, אבל את זה שהוא אומר חד וחלק שגישת חסינות העדר היא קטסטרופלית אתה מסנן.

ועכשיו אנחנו כבר נכנסים לענייני הסתברות, אבל נניח והבדיקה אמינה באחוז קטסטרופלי של 10% בלבד (והיא לא) , אם יש לך בכל רגע נתון לא יותר מ 0.1% חולים באוכלוסיה, הסיכוי שמישהו הוא חולה בלי הבדיקה הוא 1\1000 , בעוד שעם בדיקה חיובית הוא 1\10 , ככה שהבדיקה משפרת את היכולת שלך פי 100, או במילים פשוטות יותר, הגישה של לא לבדוק כי בדיקה היא כמו הטלת מטבע היא שגויה מהיסוד .

עכשיו לא ברור לי אם אתה חושב שיש איזושהי קנוניה עולמית של כל האנשים המשפיעים בעולם, שכולם טיפשים חוץ מכל אלה שטועים פעם אחר פעם, או שסתם אתה ממש ממש אבל מתעלם מכל נתון שלא הולך עם הגישה שלך, אבל בכל מקרה ההקטנה שלך של הקורונה כל פעם היא די מופרכת.

וחשוב להדגיש, רצוי מאוד לבקר את ההגבלות, ולחקור את העלות מול התועלת של כל החלטה והחלטה, לא כל מי שטוען שסגר זה דבר רע אומר משהו מופרך, אבל אתה לוקח את זה למקום שכל הגבלה היא בהכרח דבר רע ובלי ההגבלות החיים שלנו היו בוודאות טובים יותר, וחסינות עדר זו הדרך להצליח למרות שעד עכשיו זה לא הצליח בשום מקום, ואתה משתמש בטיעונים כמו אבל מה אם יהיו מוטציות בלי להבין שהן מפילות את כל התיאוריה שלך, ובכללי מסתמך על אנשים שחלקם הגדול פשוט מתבדה פעם אחר פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 7:08 pm 
Junior

3&D כתב:
מאסטר כתב:
3&D כתב:

אתה יכול לחזור על זה עוד 1000 פעם, שום דבר לא ישנה את זה שיש עכשיו התפרצות קורונה חריפה בשבדיה , מה שמרסק את התיאוריה שבעקבות הגל הראשון החמור שהיה שם הם הגיעו לחסינות עדר.

גם אתה יכול לחזור 1000 פעם שיש 'התפרצות קורונה חריפה בשבדיה' בזמן שהמציאות מראה פחות מ-40 מתים ביום. אני בטוח שהשבדים ישנים עם מסכות מרוב פחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 7:12 pm 
Junior

3&D כתב:
זה נחמד שאתה מבסס תיאוריה על דקה מסרטון יוטיוב על נושא ששנינו לא מבינים בו, אבל את זה שהוא אומר חד וחלק שגישת חסינות העדר היא קטסטרופלית אתה מסנן.

אתה פשוט לא מבין שהדקה הזו ביוטיוב, על חוסר אמינות מוחלט של הבדיקות, מלמדת דבר מאוד מאוד חמור וגדול - יותר מכל דבר אחר שהוא אי פעם יכול להגיד.
הדבר הזה לדוגמא יכול לומר שכל מספר שאי פעם תביא לי על תמותה מקורונה הוא לא בהכרח נכון כי הבדיקה של ה-PCR בסבירות גבוהה פשוט לא נכונה. (מילים של פאוצ'י לא שלי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 7:24 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:
3&D כתב:
מאסטר כתב:
3&D כתב:

גם אתה יכול לחזור 1000 פעם שיש 'התפרצות קורונה חריפה בשבדיה' בזמן שהמציאות מראה פחות מ-40 מתים ביום. אני בטוח שהשבדים ישנים עם מסכות מרוב פחד.

לא יודע איך הם ישנים, אני כן יודע שראש ממשלת שבדיה הכריז על הגבלה חריפה של מניעת התקהלויות של מעל 8 אנשים, אני כן יודע שכמות החולים היומית קפצה, וכנל כמות המתים גדלה.
מזמין אותך שוב להתקשר לראש ממשלת שבדיה ולהסביר לו למה אין התרפצות קורונה בשבדיה והוא טועה שהוא מגביל את האזרחים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 7:30 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:
3&D כתב:

אתה פשוט לא מבין שהדקה הזו ביוטיוב, על חוסר אמינות מוחלט של הבדיקות, מלמדת דבר מאוד מאוד חמור וגדול - יותר מכל דבר אחר שהוא אי פעם יכול להגיד.
הדבר הזה לדוגמא יכול לומר שכל מספר שאי פעם תביא לי על תמותה מקורונה הוא לא בהכרח נכון כי הבדיקה של ה-PCR בסבירות גבוהה פשוט לא נכונה. (מילים של פאוצ'י לא שלי)

אני רגיל לצ'רי פיקינג של נתונים, אבל של מילים זה אפילו יותר מתסכל.
מוזמן לחשוב שבכל המקומות בעולם שיש בהם תמותה עודפת האנשים שמתו מתו מכל סיבה שהיא לא קורונה, אל תצפה מאנשים רציונליים להסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 7:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
3&D כתב:
מאסטר כתב:
3&D כתב:
מאסטר כתב:
3&D כתב:

לא יודע איך הם ישנים, אני כן יודע שראש ממשלת שבדיה הכריז על הגבלה חריפה של מניעת התקהלויות של מעל 8 אנשים, אני כן יודע שכמות החולים היומית קפצה, וכנל כמות המתים גדלה.
מזמין אותך שוב להתקשר לראש ממשלת שבדיה ולהסביר לו למה אין התרפצות קורונה בשבדיה והוא טועה שהוא מגביל את האזרחים שלו.

נו, אדרבא. הם לא יכולים להתקהל, אז הם ישנים יותר טוב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 7:59 pm 
Hall of Famer

מאסטר, המדד הטוב ביותר הוא 'מוות עודף' וכזה נמצא בכל מדינה למדינה על פי בערך כל פרסום שבדקתי
https://www.economist.com/graphic-detai ... -countries
ועוד רבים וטובים
בקיצור תפסיק לקשקש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 8:20 pm 
Junior

3&D כתב:

בפעם המיליארד - כמות המאומתים קפצה, לא כמות החולים, ע"י מכונה שמומחים הגדירו כלא אמינה. כמות המתים עומדת על פחות מ-35 ליום.
בשבדיה אגב המסעדות נשארות פתוחות (כמו לא מעט מקומות אחרים) וההגבלה היא ל-8 סועדים בשולחן. אחלה שבדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 8:30 pm 
Sophomore

כמות המתים הגיעה לממוצע של 2 חולים ביום לשבוע, וכבר עלתה ל 25, כנל לגבי כמות האנשים שנזקקו לטיפול וכנל כאלה שהגיעו לטיפול נמרץ.
אז איכשהו באופן קסום ולא ברור יש הלימה בין קפיצה בכמות המאומתים לכמות החולים, מי היה מאמין?

למרות שאתה לא מאמין ממילא לאף נתון , אז מה זה משנה.
רק אתה יודע שבשבדיה יש חסינות עדר, אפילו שהראת פעם אחר פעם שאין לך מושג מה באמת קורה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 8:33 pm 
Junior

באתר ארגון בריאות העולמי, ה-WHO, נמצא מסמך הנחיות שקשה להאמין שהוא קיים.
המסמך מפרט כיצד יש להגדיר בתעודת הפטירה את סיבת המוות במהלך התפרצות וירוס הקורונה.

כבר בתחילת המסמך, בהגדרה הכללית כיצד מגדירים מקרה מוות מקורונה, כתוב כך:
"יש לרשום מוות מקורונה כסיבת הפטירה בכל מקרה מוות ממחלה שהוכחה כקורונה, או שסביר שמדובר בקורונה [למרות שאין כל בדיקת מעבדה החיובית לקורונה]
ורק במקרים בהם יש סיבה אלטרנטיבית חד משמעית שהמוות לא היה מקורונה (כגון נפילה מגג של בניין, או תאונת דרכים), הרי שרק במקרה כזה אין לרשום קורונה כסיבת המוות".

https://www.who.int/classifications/icd ... N.pdf?ua=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 8:37 pm 
Junior

נורטון כתב:
מאסטר, המדד הטוב ביותר הוא 'מוות עודף' וכזה נמצא בכל מדינה למדינה על פי בערך כל פרסום שבדקתי
ועוד רבים וטובים
בקיצור תפסיק לקשקש

מקווה שגם אתה תפסיק לקשקש לפני שינחיתו הגבלה נוספת האומרת שכדי לא להידבק לקורונה נצטרך להפסיק לנשום. זו נראה לי זכות היסוד האחרונה שהם עדיין לא הגבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 8:46 pm 
Sophomore

אתה כל פעם חוזר לעניין ההגבלות , אם היית מצהיר שהנזק שגורמות ההגבלות גובר לדעתך על חיי האדם שייגבו אם יבטלו את כולן כמו שאתה רוצה אנשים אולי היו מבקרים אותך אבל לא היו חושבים שאתה מקשקש, הבעיה שאתה כל הזמן חוזר על המנטרה שאין באמת 'מגפה' ושכל הבדיקות זה שקר ושהקורונה זה בכלל שפעת עם יחצ ואנשים מתים מהרבה סיבות אז מה אתם עושים עניין, וכמות האנשים שמתו מקורונה נמוכה בהרבה ממה שבתקשורת אומרים לנו, למרות שכל פעם שאתה מנסה לגבות את האימרות שלך עם נתונים אתה טועה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 8:48 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
באתר ארגון בריאות העולמי, ה-WHO, נמצא מסמך הנחיות שקשה להאמין שהוא קיים.

למה קשה להאמין? כל ארגוני הבריאות, חברות התרופות, מכוני המחקר, בתי החולים וקופות החולים למיניהם פיללו לרגע הזה במשך שנים.
בדיוק כמו שראסל ווסטברוק מנפח סטטיסטיקות, הם מנפחים מספרי מתים, ועל הדרך מוציאים המון כסף מהממשלות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 8:52 pm 
Junior

3&D כתב:
אתה כל פעם חוזר לעניין ההגבלות , אם היית מצהיר שהנזק שגורמות ההגבלות גובר לדעתך על חיי האדם שייגבו אם יבטלו את כולן כמו שאתה רוצה אנשים אולי היו מבקרים אותך אבל לא היו חושבים שאתה מקשקש, הבעיה שאתה כל הזמן חוזר על המנטרה שאין באמת 'מגפה' ושכל הבדיקות זה שקר ושהקורונה זה בכלל שפעת עם יחצ ואנשים מתים מהרבה סיבות אז מה אתם עושים עניין, וכמות האנשים שמתו מקורונה נמוכה בהרבה ממה שבתקשורת אומרים לנו, למרות שכל פעם שאתה מנסה לגבות את האימרות שלך עם נתונים אתה טועה .

לא אני טענתי שרוב הבדיקות הן שקר, אלא אנשים גדולים ממני בהרבה, ואת זה אף אחד ממכם לא הפריך וגם לא יכול להפריך.

בכל מקרה, נראה לי שאנחנו חוזרים על עצמנו, אז בוא נעצור כאן. תהיה בריא ושמור על עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 8:54 pm 
Sophomore

גם לך :co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 9:03 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
נורטון כתב:
ועוד רבים וטובים
בקיצור תפסיק לקשקש

מקווה שגם אתה תפסיק לקשקש לפני שינחיתו הגבלה נוספת האומרת שכדי לא להידבק לקורונה נצטרך להפסיק לנשום. זו נראה לי זכות היסוד האחרונה שהם עדיין לא הגבילו.

לא הבנתי איך זה ענה לטענה
השאלה אם צריך להגביל היא שאלה ככבודה במקומה מונח. אבל יש הוכחות חד משמעיות למיליוני מתים עודפים בגלל קורונה. סה טו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2587 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 104  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: