סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2020 10:11 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
קווינדרי וית'רספון והספרס הגיעו להסכמות.
אחד הצדדים בעסקה זה סוכנו, חזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 3:35 am 
Hall of Famer

אטלנטה מילאה בצורה מעניינת את תקציב השחקנים שלה - עד לאיזור רצפת השכר אני חושב (גאלינארי+רונדו+דאן זה סביב 32M לעונה כמדומני)
פתאום יש להם סגל ממש עמוק:
3 גארדים - יאנג, רונדו ודאן
3 "וינגים" - הוארטר, האנטר ורדיש
4 גבוהים - גאלינרי, קולינס, קאפלה ואוקונגו
10 שחקני רוטציה בהחלט ברמה טובה, 6 מהם עדיין על חוזי רוקי.
האם אנחנו רואים את גאלינרי משחק חלק ניכר מהדקות שלו בעמדה מס' 3 (בהנחה שאוקונגו משתלב ותורם וכו')?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 6:43 am 
Junior

אז הלייקרס נפטרים מג'אבייל מגי האתלט, שעוזר נהדר בהגנה, כדי לצרף את מארק גאסול הכבד, שנראה גמור בעונה האחרונה בטורונטו. גאסול יגיע לצד אנתוני דייויס ב-4 מה שייצור את ההרכב הכי כבד בליגה.
החלטה רעה לדעתי, במיוחד אחרי שהלייקרס איבדו את הרים פרוטקשן והאתלטיות שנתן להם דווייט מעמדת הסנטר השני, והדקות המשמעותיות שלו במהלך העונה הסדירה ובחלק מהפלייאוף.

גם מבחינת הגארדים, כמו שאוריאל כתב, הם איבדו את ההגנה של בראדלי ורונדו מצד אחד וצירפו את הכישרון ההתקפי שלא ממש שומר מצד שני (דניס שרודר).
אני במהלך העונה החולפת טענתי כל הזמן שהלייקרס נופלים מבחינה התקפית, כי לקליפרס היה את לו וויליאמס המייצר ומונטרז שסיפק נקודות נון-סטופ, מול כל הגארדים הלא יציבים + קוזמה המאכזב בצד השני.
עכשיו הלייקרס באמת הביאו 2 שחקנים שיתרמו מאוד התקפית במחיר מעולה - מונטרז ושרודר, שזה כביכול סוגר בצורה טובה מאוד את הפן ההתקפי.
העניין שהזהות של הלייקרס הייתה קודם כל הגנה ואתלטיות, זה מה שהביא להם אליפות, כשבשביל הסקור ברגעים החשובים התעלה פלייאוף רונדו לצד שני הכוכבים, ועכשיו הקבוצה קיבלה מכה בסבב ההעברות הזה מ-2 הבחינות.
אז אמנם רוסטר של שרודר-מתיוז-לברון-דייויס-גאסול, קארוסו-קייסיפי-קוזמה-הארל נראה נוצץ על הנייר, אבל אני לא חושב שהכימיה ההגנתית תהיה קרובה למה שראינו, ולברון לא הולך ונהיה צעיר יותר.

בראייה עתידית: אם לברון יוצא מהחוזה בקיץ הבא, הלייקרס יוכלו להשתמש ב-50M הפנויים שלהם בשביל כוכב/שניים ורק אז להחתים אותו מחדש? זה אפשרי מבחינת החוקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 7:06 am 
Hall of Famer

לא אפשרי למיטב זכרוני, החוזה של לברון יחשב כנגד התקרה (לפי 41 מיליון) עד שיחתום מחדש בלייקרס או בכל מקום אחר. אם הלייקרס רוצים להחתים גם אותו וגם עוד כוכב או שניים, מישהו יצטרך לוותר על הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 7:29 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא, יש פה שני מנגנונים שעובדים בצמוד לזכויות הבירד בשם CAP HOLD ו-RENOUNCE. כל עוד קבוצה מחזיקה בזכויות הבירד של שחקן (כלומר מותר לה להחתים אותו מחדש ללא התחשבות בתקרה וכו') הוא מייצר CAP HOLD כנגד התקרה כאילו הוא חתום כבר. אפשר להעלים את ההולד הזה באמצעות RENOUNCE, אבל אז נעלמות להן זכויות הבירד והדרכים היחידות שאפשר להחתים את אותו שחקן זה או בשימוש בקאפ פנוי (לא יהיה בתסריט שלך) או בשימוש בחריגה אחרת, נניח MLE או וטרן מינימום (כלומר לברון יצטרך לעבוד די בחינם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 9:36 am 
Senior

shmueliki כתב:
אטלנטה מילאה בצורה מעניינת את תקציב השחקנים שלה - עד לאיזור רצפת השכר אני חושב (גאלינארי+רונדו+דאן זה סביב 32M לעונה כמדומני)
האם אנחנו רואים את גאלינרי משחק חלק ניכר מהדקות שלו בעמדה מס' 3 (בהנחה שאוקונגו משתלב ותורם וכו')?

מעניין שההודעה הזו הגיעה אחרי החתימה של בוגנדוביץ' על חוזה עם אלטנטה, היא ההודעה היחידה שעוסקת באטלנטה מאז וגם היא לא מציינת את בוגדונביץ' באטלנטה.
אבל כן כתבו פה על קווינדרי ווית'רספון בספרס...

בקיצור, אז בוגדן חותם באטלנטה על 72 ל4 שנים, לקינגס יש עוד איזה יום וחצי להשוות.
אטלנטה מוסיפה הרבה כוח אש לקבוצה בשנה האחרונה (אם נוסיף גם קאפלה שבקושי הספיק לשחק שם בעונה האחרונה), מצד אחד.
מצד שני, אני לא מאוד אוהב את הפיט של בוגדנוביץ' וגלינארי לקבוצה שלא שומרת. כלומר, אני מאוד מחזיק מבוגדן, ואני מקווה שאני לא סתם נופל לסטריאוטיפ על אירופאים שלא שומרים טוב, אבל ממה שהתרשמתי, שניהם לא שחקני הגנה בולטים במיוחד לטובה.

יותר אהבתי את ההתאמה של בוגדנוביץ' למילווקי והאמת שגם את ההתאמה של הולידיי להוקס, אבל הכי מבאס אותי שלא סיימנו עם שניהם בבאקס כי זו עמדה להיות חתיכת קבוצה מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 9:54 am 
Sophomore

מה קורה עם הספרס? האם הם הקבוצה עם האופק הכי מדכא השנה? (שארלוט אין ציפיות ולא נחשבים), שני "כוכבים" מזדקנים שלא הובילו אפילו לפליאוף, ולמרות זאת הם לא עשו שום שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 10:09 am 
Hall of Famer

בגזרת השחקנים השוליים, דיאנדרה במברי לשנתיים בראפטורס. חיבבתי אותו בהוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 10:10 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
מה קורה עם הספרס? האם הם הקבוצה עם האופק הכי מדכא השנה? (שארלוט אין ציפיות ולא נחשבים), שני "כוכבים" מזדקנים שלא הובילו אפילו לפליאוף, ולמרות זאת הם לא עשו שום שינוי.

הספרס עושים עבודה לא טובה כבר מספר שנים :?
נדמה לי שואסל שבחרו בדראפט אמור להתפתח לשחקן טוב. אני מקווה שהם ייבנו מחדש בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 10:12 am 
Hall of Famer

גאסול זה אחלה בשביל מפגשים עם יוקיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 10:12 am 
Sophomore

ועוד שחקן שולי, טי.ג'יי ליף נשלח לאוקלהומה. יקבל הזדמנות אחרונה לפני שהוא נפלט לאירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 10:13 am 
Hall of Famer

הרפאטורס משיגים גם את ביינס החביב שהיה טוב בפיניקס ובבוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 10:14 am 
Hall of Famer

ido כתב:
ועוד שחקן שולי, טי.ג'יי ליף נשלח לאוקלהומה. יקבל הזדמנות אחרונה לפני שהוא נפלט לאירופה?

ליף יכול להשתלב בנ.ב.א., אני מאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 10:29 am 
מנהל פורום

מאסטר כתב:
אז הלייקרס נפטרים מג'אבייל מגי האתלט, שעוזר נהדר בהגנה, כדי לצרף את מארק גאסול הכבד, שנראה גמור בעונה האחרונה בטורונטו. גאסול יגיע לצד אנתוני דייויס ב-4 מה שייצור את ההרכב הכי כבד בליגה.
החלטה רעה לדעתי, במיוחד אחרי שהלייקרס איבדו את הרים פרוטקשן והאתלטיות שנתן להם דווייט מעמדת הסנטר השני, והדקות המשמעותיות שלו במהלך העונה הסדירה ובחלק מהפלייאוף.

גם מבחינת הגארדים, כמו שאוריאל כתב, הם איבדו את ההגנה של בראדלי ורונדו מצד אחד וצירפו את הכישרון ההתקפי שלא ממש שומר מצד שני (דניס שרודר).
אני במהלך העונה החולפת טענתי כל הזמן שהלייקרס נופלים מבחינה התקפית, כי לקליפרס היה את לו וויליאמס המייצר ומונטרז שסיפק נקודות נון-סטופ, מול כל הגארדים הלא יציבים + קוזמה המאכזב בצד השני.
עכשיו הלייקרס באמת הביאו 2 שחקנים שיתרמו מאוד התקפית במחיר מעולה - מונטרז ושרודר, שזה כביכול סוגר בצורה טובה מאוד את הפן ההתקפי.
העניין שהזהות של הלייקרס הייתה קודם כל הגנה ואתלטיות, זה מה שהביא להם אליפות, כשבשביל הסקור ברגעים החשובים התעלה פלייאוף רונדו לצד שני הכוכבים, ועכשיו הקבוצה קיבלה מכה בסבב ההעברות הזה מ-2 הבחינות.
אז אמנם רוסטר של שרודר-מתיוז-לברון-דייויס-גאסול, קארוסו-קייסיפי-קוזמה-הארל נראה נוצץ על הנייר, אבל אני לא חושב שהכימיה ההגנתית תהיה קרובה למה שראינו, ולברון לא הולך ונהיה צעיר יותר.

בגדול מסכים אבל השאלה מה הייתה האלטרנטיבה של הלייקרס בשוק השחקנים החופשיים, ואני לא בטוח שהיו מועמדים יותר טובים וכמובן יש את שיקול המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 10:53 am 
Hall of Famer

לפחות מבחינת מקגי והווארד, הם היו יכולים בקלות להשאיר את שניהם
ובחרו, לפחות מבחינתם, להתחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 11:33 am 
Junior

אני גם חושב שאיבקה היה מתאים יותר ל-DNA שנבנה בלייקרס בשנה שעברה מאשר מונטרז הארל ובטח גאסול בסוף הקריירה. הוא היה אופציה ריאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 11:36 am 
מנהל פורום

כן, אם אני אוהד הלייקרס, ממש לא הייתי מתלהב מהקיץ הזה.
אבל הוא עדיין לא נגמר, אז לך תדע
איבקה היה הופך אותם לאש בהגנה
גאסול היה אומלל ממש בפלייאוף האחרון גם בעונה הסדירה נראה כמו ברבור שלא עומד לשיר את שירתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 11:36 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
rony כתב:
Att כתב:
אני חושב שבוסטון נחלשה דווקא אבל נראה אם יש לאיינג' עוד משהו בשרוול.

בסופו של דבר, שתי הרכישות הגדולות של איינג' היו קיירי והייוורד ושתיהן מסיבות שונות ומשונות לא צלחו.

כרגע היא החליפה את וואנאמייקר בג'ף טיג (שיפור), את קאנטר בטריסטאן תומפסון (שיפור), שחקנים צעירים כמו טייטום, בראון, אולי לנגפורד התבשלו עוד שנה ואמורים להשתפר במידה מסויימת (שיפור) ומצד שני, איבדו את הייוורד (ירידה משמעותית) וקמבה קצת סימן שאלה, יכול להיות שישתפר משנה שעברה שבה היה די פצוע, יכול להיות שהגיל יתחיל להשפיע עליו וירד. בסך הכל אני חושב שאם הסלטיקס יאבדו את הייוורד בשביל כלום אז הם פחות או יותר דרכו במקום, זו יכולה להיות ירידה קלה, אבל זו גם יכולה להיות עליה, תלוי באיך קמבה מגיע לעונה ובמה שיתרמו (או לא יתרמו) לנגפורד ושני הרוקים. אם איינג' מצליח איכשהו להפוך את העיסקה של הייוורד לטרייד שיביא חריגת טרייד ובעקבותיה שחקן תורם, אז בוסטון תהיה קבוצה טובה יותר השנה.

טיג די גמור. הוא אולי שיפור קל על וואנבי.
בוסטון משום מה לא מביאים ווינג נורמלי לספסל כבר כמה עונות

מודה שאני גם לא עף על טיג אבל נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 11:38 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
אני גם חושב שאיבקה היה מתאים יותר ל-DNA שנבנה בלייקרס בשנה שעברה מאשר מונטרז הארל ובטח גאסול בסוף הקריירה. הוא היה אופציה ריאלית.

קצת מוזר בעיניי להתבאס על זה שקיבלתם שניים משחקני הספסל הבכירים בליגה באוף סיזן אחד.
אתה לא רואה פלוס כלשהו במהלכים של הלייקרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 11:40 am 
מנהל פורום

איזה פלוס? הרל וגאסול היו גרועים בפלייאוף
גאולה נראה כמו שחקן גמור, הרל הראה שהוא צוברי, כלומר צוברי סטט ומזיק לשורה התחתונה
מכל השחקנים בעולם שמו את הכסף דווקא עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 11:42 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
shmueliki כתב:

מעניין שההודעה הזו הגיעה אחרי החתימה של בוגנדוביץ' על חוזה עם אלטנטה, היא ההודעה היחידה שעוסקת באטלנטה מאז וגם היא לא מציינת את בוגדונביץ' באטלנטה.

בקיצור, אז בוגדן חותם באטלנטה על 72 ל4 שנים, לקינגס יש עוד איזה יום וחצי להשוות.
אטלנטה מוסיפה הרבה כוח אש לקבוצה בשנה האחרונה (אם נוסיף גם קאפלה שבקושי הספיק לשחק שם בעונה האחרונה), מצד אחד.
מצד שני, אני לא מאוד אוהב את הפיט של בוגדנוביץ' וגלינארי לקבוצה שלא שומרת. כלומר, אני מאוד מחזיק מבוגדן, ואני מקווה שאני לא סתם נופל לסטריאוטיפ על אירופאים שלא שומרים טוב, אבל ממה שהתרשמתי, שניהם לא שחקני הגנה בולטים במיוחד לטובה.

יותר אהבתי את ההתאמה של בוגדנוביץ' למילווקי והאמת שגם את ההתאמה של הולידיי להוקס, אבל הכי מבאס אותי שלא סיימנו עם שניהם בבאקס כי זו עמדה להיות חתיכת קבוצה מעניינת.

קשה מאוד לדעת מה יש לאטלנטה והאם הם האיצו לפני הזמן או שיש להם מספיק אפסייד בסגל הקיים כדי להפוך לקונטנדרית בשלב מסוים.
אני חושב שיאנג יכול להיות אחד השחקנים הטובים בליגה בשלב מסוים (לפחות התקפית)
ויש להם לא מעט צעירים עם אפסייד (מקווה שיהיו להם מספיק דקות משחק כדי להתפתח).
קבוצה מעניינת לכל הפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 11:43 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
איזה פלוס? הרל וגאסול היו גרועים בפלייאוף
גאולה נראה כמו שחקן גמור, הרל הראה שהוא צוברי, כלומר צוברי סטט ומזיק לשורה התחתונה
מכל השחקנים בעולם שמו את הכסף דווקא עליהם

הראל פשוט הגיע חלוד לבועה. כנראה לא שמר על עצמו בכושר.
הוא שווה יותר ממה שהראה שם לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 11:52 am 
Sophomore

Att כתב:
stavs כתב:
shmueliki כתב:

קשה מאוד לדעת מה יש לאטלנטה והאם הם האיצו לפני הזמן או שיש להם מספיק אפסייד בסגל הקיים כדי להפוך לקונטנדרית בשלב מסוים.
אני חושב שיאנג יכול להיות אחד השחקנים הטובים בליגה בשלב מסוים (לפחות התקפית)
ויש להם לא מעט צעירים עם אפסייד (מקווה שיהיו להם מספיק דקות משחק כדי להתפתח).
קבוצה מעניינת לכל הפחות.

להביא את בוגדן וגאלו, בחוזים שמנים וארוכים, לא מרמז משהו על מידת ההערכה של ההוקס את הצעירים שלהם?
דאן החתמה נחמדה בעיני, כגארד הגנתי שיכול להקל על יאנג מהבחינה הזו. אבל עם ההבאה של רונדו ובוגדן, אני בספק כמה הוא בכלל ישחק.

נראה שקאפלה יצטרך לשמור בשביל חמישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 11:54 am 
Junior

Att כתב:
מאסטר כתב:

קצת מוזר בעיניי להתבאס על זה שקיבלתם שניים משחקני הספסל הבכירים בליגה באוף סיזן אחד.
אתה לא רואה פלוס כלשהו במהלכים של הלייקרס?

הנטיה הראשונית היא להגיד וואו - הלייקרס עם הקיץ הכי טוב מבין כולן.
אבל כשאתה חושב על זה יותר לעומק, מבין שזה ההיפך ממה שהביא להם אליפות, ומבחינת מארק גאסול זה גם ההיפך מהכיוון של הליגה כולה - אתה לא יכול שלא לתהות.
אין ספק שזה עדיין יכול להצליח כשיש לך שניים מחמשת השחקנים הטובים בעולם, כישרון התקפי מיוחד של שרודר והארל, שחקנים מוכחים כמו קייסיפי וקארוסו, ולוקר רום גאי כמו ג'ראד דאדלי.
אבל אני גם חושב שזאת חתיכת בגרות לראות מעבר לכישרון ההתקפי הנדיר שהם הצליחו להשיג בחינם, ולחשוב על המכלול ועל הצד השני שנקרא הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 12:05 pm 
Junior

בנוגע לאטלנטה - אז קודם כל הם ויתרו ב-3 שנים הקרובות על החתמה גדולה כלשהי, למרות שהיו כמה שמות מעניינים בעתיד הקרוב. התקרה שלהם סגורה.
רונדו ב-15M לשנתיים כדי שיחנוך את יאנג וייתן להם את הניסיון הדרוש זה מצויין לדעתי. דאן סולידי גם כן, כדי להקל מעט על ההגנה הזוועתית.
כפי שהציעו כאן, גם אני הייתי בעד ג'רו הולידיי לאטלנטה (התאמה מעולה) במקום בוגדנוביץ' נניח, אבל זה לא קרה, והסרבי יכול להיות מעניין ובכל זאת לשדרג אותם.
אם רק הם היו מוותרים על החוזה הגדול ההזוי של גלינארי, בשביל סכום דומה לג'רמי גראנט או המתנה לקיץ הבא, המצב שלהם היה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 185 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: