סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 12:10 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
שוכחים משהו קטן שגאסול מספק (והווארד ומגי לא) - קליעה מבחוץ.
אף אחד לא מצפה לגאסול שיכולות הפוסט שהיו לו בשנותיו היפות בממפיס.
אבל לפחות הוא יוכל להתגלגל החוצה מידי פעם או סתם לעמוד על קשת השלוש פנוי ולדפוק שלשות.
יעזור מאד ללברון ולשרודר בחדירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 12:34 pm 
מנהל פורום

גם הקליעה שלו ירדה משמעותית
18% מהשלוש בפלייאוף האחרון ואני מסתכל דווקא על פלייאוף, כי לסיים את העונה בחלק הגבוהה של הפלייאוף, זו לא שאלה בכלל עבור הלייקרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 1:52 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
גם הקליעה שלו ירדה משמעותית
18% מהשלוש בפלייאוף האחרון ואני מסתכל דווקא על פלייאוף, כי לסיים את העונה בחלק הגבוהה של הפלייאוף, זו לא שאלה בכלל עבור הלייקרס

אני לא חושב שזה מדגם כ"כ מייצג, בעונה הסדירה הוא היה על 39%, בפלייאוף שעבר על 38% ובסך הכל לקריירה הוא על 35% בעונה הסדירה ו-34% לפלייאוף, אז אני לא חושב שרצף קטן של 11 משחקים שבהם הקליעה לא נפלה לו זה מספיק מייצג כדי באמת להגיד שהקליעה שלו התדרדרה. מעבר לזה, הוא פשוט לא זרק כ"כ הרבה, 2.5 זריקות למשחק. אם הוא היה זורק 6-7-8 למשחק וקולע באחוזים כאלו, זה היה הרבה יותר מדאיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 3:06 pm 
מנהל פורום

אני מוסיף לזה את הצפייה במשחקים עצמם. לא החמצתי שנייה מהסדרה הנהדרת של טורנטו בוסטון, מה שראיתי אצלו זה הרבה מצבים נוחים שהוא פשוט לא זרק בהם. כשאני מחבר לזה את הגיל ואת האחוז הנמוך, אני חושד שמדובר במגמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 3:23 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
מעניין שההודעה הזו הגיעה אחרי החתימה של בוגנדוביץ' על חוזה עם אלטנטה, היא ההודעה היחידה שעוסקת באטלנטה מאז וגם היא לא מציינת את בוגדונביץ' באטלנטה.
אבל כן כתבו פה על קווינדרי ווית'רספון בספרס...

בקיצור, אז בוגדן חותם באטלנטה על 72 ל4 שנים, לקינגס יש עוד איזה יום וחצי להשוות.
אטלנטה מוסיפה הרבה כוח אש לקבוצה בשנה האחרונה (אם נוסיף גם קאפלה שבקושי הספיק לשחק שם בעונה האחרונה), מצד אחד.
מצד שני, אני לא מאוד אוהב את הפיט של בוגדנוביץ' וגלינארי לקבוצה שלא שומרת. כלומר, אני מאוד מחזיק מבוגדן, ואני מקווה שאני לא סתם נופל לסטריאוטיפ על אירופאים שלא שומרים טוב, אבל ממה שהתרשמתי, שניהם לא שחקני הגנה בולטים במיוחד לטובה.

יותר אהבתי את ההתאמה של בוגדנוביץ' למילווקי והאמת שגם את ההתאמה של הולידיי להוקס, אבל הכי מבאס אותי שלא סיימנו עם שניהם בבאקס כי זו עמדה להיות חתיכת קבוצה מעניינת.

:D

אני חושב שיש פה אסטרטגיה מעניינת מצד אטלנטה - היו רק עם איזה 50M מיליון חתומים הרי, והם בעצם אומרים "אנחנו לא צריכים לחכות לכוכב הגדול שאולי יגיע בעתיד ואולי (שלא לומר אף שסביר) לא, אלא כבר עכשיו "סוגרים" את הקבוצה שתרוץ בשנים הבאות".
עדיין מן הסתם יישארו להם כמה נכסים קורצים לקבוצות מבחוץ באם ירצו לבצע שינויים (יש להם את כל הבחירות שלהם, וגם מיליון בחירות סיבוב שני נכנסות בשנים הקרובות, בתוספת להאנטר ורדיש שיהיו על חוזי הרוקים שלהם עד קיץ 2023). למעשה זה ממש סוג של "חבילה מוכנה" עבור אולסטאר שכזה בעמדות 2-3 לעתיד לבוא.
לגבי ההגנה, היות שבאמת צפוי להם כוח אש ועומק רבים, אני מניח שאין חובה לשחק עם כל שחקני ההגנה הפחות טובים במקביל, ויהיה אפשר למצוא את ההרכבים והשיטות שגם יעבדו כמו שצריך הגנתית. המון סייז ואתלטיות כן יש להם בהרכבים מסוימים, נזכיר גם שאוקונגו מקבל השוואות לאדביו, וזה לא רע מבחינה הזו...

מבחינתי האישית זו by far הקבוצה הכי מעניינת בשנה הבאה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 3:30 pm 
Hall of Famer

צריכים להזכיר שבכל ריצת הפלייאוף המרשימה של הלייקרס - האוורד קיבל 15 דקות למשחק, מגי 10 - והם אפילו לא שותפו בכל המשחקים.
אז זה לא שגאסול והארל נכנסים פה לתוך חלל עצום במיוחד. זה שהם מביאים דברים אחרים לגמרי - ברור.
אגב, אם הארל למשל זה שחקן שיוכל לתרום רבות בעונה הסדירה ולעזור ללייקרס עדיין להיות ראשונים במערב גם ב"מוד שיוט" ומתן מנוחה לכוכבים מדי פעם - זה לא מעט.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 3:41 pm 
Junior

אני לא יודע כמה ראית את הלייקרס השנה, אבל האימפקט ההגנתי של שני הסנטרים שלהם הורגש, ובפלייאוף הווארד עשה עבודה מצוינת מול פורטלנד ונורקיץ', וגם בסדרה מול דנבר.

המערב מספיק חזק כדי ששחקן כמו מונטרז לא יוכל לגרום לקבוצה שלו לשייט למקום ה-1 ולתת מנוחה לכוכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 3:55 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
אני לא יודע כמה ראית את הלייקרס השנה, אבל האימפקט ההגנתי של שני הסנטרים שלהם הורגש, ובפלייאוף הווארד עשה עבודה מצוינת מול פורטלנד ונורקיץ', וגם בסדרה מול דנבר.

המערב מספיק חזק כדי ששחקן כמו מונטרז לא יוכל לגרום לקבוצה שלו לשייט למקום ה-1 ולתת מנוחה לכוכבים.

מונטרז לא מייתר לגמרי את לברון ודיוויס כמובן, אבל הוא מספיק עוגן התקפי מול הרבה קבוצות כדי שכל אחד מהם יוכל לנוח עוד כמה משחקים במהלך העונה בלי להקריב יותר מדי ניצחונות. ואני לא חושב שהמערב *כזה* חזק השנה, בעונה שעברה פורטלנד נכנסה לפלייאוף עם מאזן שלילי, שתי קבוצות פלייאוף חזקות יחסית כמו אוקלהומה ויוסטון נחלשו משמעותית, ואני לא רואה מי מהקבוצות החזקות עושה קפיצת מדרגה רצינית השנה. יש מצב שקבוצות לוטרי כמו פיניקס, מינסוטה וניו-אורלינס ישתפרו, אבל עדיין לא חושב שיהיו איום רציני על הצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 4:02 pm 
Hall of Famer

ראיתי את כל הפלייאוף, האימפקט שלהם היה עצום. אני לא הבנתי למשל למה מגי לא משחק יותר.
אבל אימפקט של 10 דקות משחק אפשר לכמת למשהו משמעותי אך לא עצום. אולי גאסול עם שיפור הריווח, שלשה מוצלחת ושני אסיסטים חכמים - באותן 10 דקות ייתן את אותה רמת אימפקט רק בצורה שונה לחלוטין.

לא טענתי שהארל לבד הוא יהיה זה שיסחוב את הלייקרס למקום הראשון במערב.
לברון לא שיחק רק 4 משחקים בעונה שעברה, דיוויס 9 - לא זוכר כמה מהם היו באופן כפוי וכמה יזום.
הרי הקליפרס עשו עונה סדירה ראויה למדי למרות שקוואי לא שיחק בכחמישית מהמשחקים, וג'ורג' בדיוק בשליש מהם. זה הרבה תודות ללו וויליאמס (שלמשל שיחק סך הכל יותר דקות מקוואי לאורך העונה הסדירה) והארל.
אם שחקן שנתן 7+18 בעונה הסדירה אשתקד יוכל להוריד מכל אחד משני הכוכבים עוד איזה 5 משחקים בעונה הסדירה מבלי שהמאזן הקבוצתי ייפגע יתר על המידה - זו תרומה נהדרת ועקיפה גם לפלייאוף עצמו.
אני חושב ש"כקבוצת עונה סדירה" הלייקרס בהחלט השתפרו - וזה משמועתי כאמור לא מבחינת המיקום אלא האפשרות לחלק עוד עומסים. כי שרודר במקום רונדו זה במקום מסוים דיון דומה - יותר אנרגטיות ונמרצות שבהחלט מספיקות מול נמושות הליגה בעונה הסדירה, אבל ספק עד כמה ניסיון ו"קלאס" זה ברגעי האמת בפלייאוף מול טובי השחקנים בעולם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 4:40 pm 
Junior

rony כתב:
מאסטר כתב:

מונטרז לא מייתר לגמרי את לברון ודיוויס כמובן, אבל הוא מספיק עוגן התקפי מול הרבה קבוצות כדי שכל אחד מהם יוכל לנוח עוד כמה משחקים במהלך העונה בלי להקריב יותר מדי ניצחונות. ואני לא חושב שהמערב *כזה* חזק השנה, בעונה שעברה פורטלנד נכנסה לפלייאוף עם מאזן שלילי, שתי קבוצות פלייאוף חזקות יחסית כמו אוקלהומה ויוסטון נחלשו משמעותית, ואני לא רואה מי מהקבוצות החזקות עושה קפיצת מדרגה רצינית השנה. יש מצב שקבוצות לוטרי כמו פיניקס, מינסוטה וניו-אורלינס ישתפרו, אבל עדיין לא חושב שיהיו איום רציני על הצמרת.

אנחנו עדיין לא יודעים במאה אחוז מה קורה עם יוסטון. בכל מקרה, פיניקס וגולדן סטייט עומדות בתור להיכנס.

פורטלנד התחזקה מאוד בעיניי. יוטה התחזקה. דאלאס תהיה טובה יותר עם עוד שנה של לוקה+פורזינגיס וגם ג'וש ריצ'רדסון. אני רואה פלייאוף רצחני באופק.

shmueliki - אולי באמת זה כן יעזור בעונה הסדירה. בוא נראה איך זה ישפיע בדבר האמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 5:05 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:
rony כתב:
מאסטר כתב:

אנחנו עדיין לא יודעים במאה אחוז מה קורה עם יוסטון. בכל מקרה, פיניקס וגולדן סטייט עומדות בתור להיכנס.

פורטלנד התחזקה מאוד בעיניי. יוטה התחזקה. דאלאס תהיה טובה יותר עם עוד שנה של לוקה+פורזינגיס וגם ג'וש ריצ'רדסון. אני רואה פלייאוף רצחני באופק.

shmueliki - אולי באמת זה כן יעזור בעונה הסדירה. בוא נראה איך זה ישפיע בדבר האמיתי.

פורטלנד התחזקה. דאלאס תהיה טובה יותר.

פיניקס (עוד צריך לראות, כמובן) תחליף את אוקלהומה, אם וכאשר.
ג"ס עם קרי ותומפסון שחוזרים טוב מהפציעות היא קונטנדרית. בלי תומפסון, יש שם הרבה סימני שאלה שצריך לראות בשביל להבין מה יהיה. איך קרי חוזר, האם גרין מסוגל להתאושש מהעונה האחרונה, האם וויגינס (כנראה שלא) ואוברה (אולי כן) מסוגלים בכלל להיות מועילים כשחקני חמישייה בקבוצה מנצחת. וכמובן האם וייזמן מוכן לתרום כבר השנה. בכלל לא בטוח שזו קבוצת פלייאוף. אפילו אם קרי נותן עונת אמ.וי.פי, אני לא חושב שהם עוברים סיבוב ראשון במערב.
ביוסטון לחלוטין לא ברור מה קורה, אבל היא כבר נחלשה ונראה שהמצב שם רע.
גם מניו-אורלינס אני לא יודע מה לצפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 6:35 pm 
Junior

מאסטר כתב:
בנוגע לאטלנטה - אז קודם כל הם ויתרו ב-3 שנים הקרובות על החתמה גדולה כלשהי, למרות שהיו כמה שמות מעניינים בעתיד הקרוב. התקרה שלהם סגורה.
רונדו ב-15M לשנתיים כדי שיחנוך את יאנג וייתן להם את הניסיון הדרוש זה מצויין לדעתי. דאן סולידי גם כן, כדי להקל מעט על ההגנה הזוועתית.
כפי שהציעו כאן, גם אני הייתי בעד ג'רו הולידיי לאטלנטה (התאמה מעולה) במקום בוגדנוביץ' נניח, אבל זה לא קרה, והסרבי יכול להיות מעניין ובכל זאת לשדרג אותם.
אם רק הם היו מוותרים על החוזה הגדול ההזוי של גלינארי, בשביל סכום דומה לג'רמי גראנט או המתנה לקיץ הבא, המצב שלהם היה מעולה.

את מי הם כבר היו מחתימים בקיץ הבא? הנה ההחתמות הבולטות של אטלנטה בשני עשורים וחצי בהם אני עוקב אחר הליגה (ובאופן מקרי, שני העשורים וחצי שבהם חלו שינויים בהסכם הקיבוצי שאפשרו יותר ניידות שחקנים ובזבוזים): מוטומבו בשיאו, ג'ו ג'ונסון הצעיר, מילסאפ. שכחתי מישהו?

ג'רמיי גרנט רצה להגיע לדטרויט ולקבל בה תפקיד מרכזי בהתקפה, כך עולה מסירובו להישאר בדנבר עבור אותו הסכום - אז האם היה מוכן להגיע לאטלנטה של טריי וקולינס?
בכל אופן, המתנה לקיץ הבא = אי העפלה לפלייאוף בעונה הקרובה. ההוקס רוצים פלייאוף, ההורנטס רוצים פלייאוף, הוויזארדס - שפתחו את הארנק רחב כדי להשאיר את ברטאנס וצירפו את רובין לופז במקום לנסות איזה סנטר צעיר כמו הארי ג'יילס - רוצים פלייאוף. לא יודע אם הייתי פועל אחרת במקומן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2020 7:23 pm 
Junior

זוכרים שלפני שבוע, או פחות, הת'רד הזה צבר תאוצה עם הטרייד של פניקס עבור פול? אחת השאלות שעלו היתה לגבי העומק שלהם. אז הנה הסאנס מחתימים מחדש את שאריץ' על 27 מיליון לשלוש שנים, ולצד השארת ג'בון קרטר והחתמת קראודר ואיטוון מור, יש להם כרגע רוטציה של:

פול/קרטר
בוקר/מור/אוקובו
ברידג'ס/קאם ג'ונסון
קראודר/ג'יילן סמית (רוקי)
אייטון/שאריץ'

יש עדיין את קמרון פיין וקמינסקי שהם פרי אייג'נטס ועשויים לחתום מחדש. חסר סקורר מהספסל, אבל קרטר הוא בולדוג הגנתי חביב בפוינט, מור וקאם מכסים את עמדות 2-4, שאריץ' היה נהדר בבועה כסמול-בול סנטר ואולי הרוקי סמית יצליח להוסיף שוט בלוקינג וקליעה מבחוץ לצדו. בכל אופן, אי אפשר להתעלם מכך שהחמישייה חזקה ושיחד עם קאם ג'ונסון ושאריץ' יש רוטציית-7 טובה לבנות עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 4:29 am 
Senior

הפוסט הזה אמור להראות שיש להם עומק? כי זה לא נראה ככה במיוחד. מצד שני פול הוביל קבוצה פחות מוכשרת ויותר רזה לפלייאוף השנה, אז אני לא רואה סיבה שפיניקס לא יגיעו לשם בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 4:34 am 
Senior

הנקודה המעניינת באוף סיזן הזה היא שכמעט כל הקבוצות בליגה מנסות לנצח עכשיו. לטוב ולרע האטטיזם לא תפס.
חוץ מאוקלהומה והניקס ואולי קליבלנד, שאר הקבוצות מתכננות, לפחות בראש שלהם, להגיע לפלייאוף השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 7:42 am 
Senior

ניו אורלינס החתימו את סטיבן אדמס לשלוש שנים (שנתיים נוספות על השנה שנותרה לו בחוזה) וכל החוזה מובטח.
למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 8:00 am 
Junior

אשכרה יש שם את בלדסו, לונזו, אינגרם, זאיון ואדאמס... זה הולך להיות כואב מאוד לצפייה מבחינת הקליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 8:09 am 
Junior

B.Grant44 כתב:
זוכרים שלפני שבוע, או פחות, הת'רד הזה צבר תאוצה עם הטרייד של פניקס עבור פול? אחת השאלות שעלו היתה לגבי העומק שלהם. אז הנה הסאנס מחתימים מחדש את שאריץ' על 27 מיליון לשלוש שנים, ולצד השארת ג'בון קרטר והחתמת קראודר ואיטוון מור, יש להם כרגע רוטציה של:

פול/קרטר
בוקר/מור/אוקובו
ברידג'ס/קאם ג'ונסון
קראודר/ג'יילן סמית (רוקי)
אייטון/שאריץ'

יש עדיין את קמרון פיין וקמינסקי שהם פרי אייג'נטס ועשויים לחתום מחדש. חסר סקורר מהספסל, אבל קרטר הוא בולדוג הגנתי חביב בפוינט, מור וקאם מכסים את עמדות 2-4, שאריץ' היה נהדר בבועה כסמול-בול סנטר ואולי הרוקי סמית יצליח להוסיף שוט בלוקינג וקליעה מבחוץ לצדו. בכל אופן, אי אפשר להתעלם מכך שהחמישייה חזקה ושיחד עם קאם ג'ונסון ושאריץ' יש רוטציית-7 טובה לבנות עליה.

האמת, שאפו גדול להנהלה של פיניקס. קראודר זה שיחוק רציני, שאריץ' (למרות רצף מוזר שהוא נמחק מהרוטציה באמצע העונה) הוא יופי של גיבוי לגבוהים בחוזה נוח, ויהיה מעניין לראות את הרוקי שלהם מהבחירה העשירית ואם הוא בשל.
אני לא לגמרי מאמין בג'בון קארטר כבק-אפ סולידי, אבל מצד שני אהבתי את החתמה הטרייה שלהם עם לנגסטון גאלוויי - אחלה קלעי מהספסל, עונה יפה בדטרויט, ושווה יותר מהמינימום. גם איטוון מור סולידי מאוד (אם כי בשום עולם לא מכסה את עמדה 4).
סה"כ נראה מבטיח ואני מניח שהם יכוונו לסנטר נוסף (אולי קמינסקי באמת) בשביל איזשהו עומק בצבע למקרה של פציעה לאייטון. בגדול הם יצאו מצוין מהקיץ הזה, למרות שאני עדיין חושב שהם יוכלו להצטער בעתיד על אוברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 8:26 am 
Junior

B.Grant44 כתב:
מאסטר כתב:
בנוגע לאטלנטה - אז קודם כל הם ויתרו ב-3 שנים הקרובות על החתמה גדולה כלשהי, למרות שהיו כמה שמות מעניינים בעתיד הקרוב. התקרה שלהם סגורה.
רונדו ב-15M לשנתיים כדי שיחנוך את יאנג וייתן להם את הניסיון הדרוש זה מצויין לדעתי. דאן סולידי גם כן, כדי להקל מעט על ההגנה הזוועתית.
כפי שהציעו כאן, גם אני הייתי בעד ג'רו הולידיי לאטלנטה (התאמה מעולה) במקום בוגדנוביץ' נניח, אבל זה לא קרה, והסרבי יכול להיות מעניין ובכל זאת לשדרג אותם.
אם רק הם היו מוותרים על החוזה הגדול ההזוי של גלינארי, בשביל סכום דומה לג'רמי גראנט או המתנה לקיץ הבא, המצב שלהם היה מעולה.

את מי הם כבר היו מחתימים בקיץ הבא? הנה ההחתמות הבולטות של אטלנטה בשני עשורים וחצי בהם אני עוקב אחר הליגה (ובאופן מקרי, שני העשורים וחצי שבהם חלו שינויים בהסכם הקיבוצי שאפשרו יותר ניידות שחקנים ובזבוזים): מוטומבו בשיאו, ג'ו ג'ונסון הצעיר, מילסאפ. שכחתי מישהו?

ג'רמיי גרנט רצה להגיע לדטרויט ולקבל בה תפקיד מרכזי בהתקפה, כך עולה מסירובו להישאר בדנבר עבור אותו הסכום - אז האם היה מוכן להגיע לאטלנטה של טריי וקולינס?
בכל אופן, המתנה לקיץ הבא = אי העפלה לפלייאוף בעונה הקרובה. ההוקס רוצים פלייאוף, ההורנטס רוצים פלייאוף, הוויזארדס - שפתחו את הארנק רחב כדי להשאיר את ברטאנס וצירפו את רובין לופז במקום לנסות איזה סנטר צעיר כמו הארי ג'יילס - רוצים פלייאוף. לא יודע אם הייתי פועל אחרת במקומן.

אני חושב שדרוזן בקיץ הבא עדיף ומתאים יותר מגאלינרי. אין לדעת מה יהיה עם אולדיפו במהלך העונה מבחינת בריאות ורצון להישאר באינדי, אבל גם הוא כמובן מתאים הרבה יותר מגלינארי.
אפילו קלי אוברה או וויל בארטון עדיפים מ-60M ל-3 שנים על גאלו, ושניהם מסיימים חוזה בקיץ הבא, וגם נורמן פאוול יכול להיות הימור לא רע בחוזה על-א מאליק ביזלי.
הפרסים הגדולים יכלו להיות פול ג'ורג' אם קוואי הולך או ג'רו הולידי אם יאניס הולך, מה שיכל להניע אותם לצאת מהחוזה ולחתום במקום אחר.

אני ממש לא מסכים שהמתנה לקיץ הבא = אי העפלה לפלייאוף העונה.
קודם כל, המתנה מבחינתי זה להשאיר מקום לשחקן אחד במקום החוזה של גלינארי, לא לוותר על בוגדנוביץ' לדוגמא.
ואז, עם שני שחקנים חדשים כמו בוגדנוביץ' וקאפלה לצד יאנג וקולינס, והמשך ההתפתחות של הסגל הצעיר (האנטר, רדיש, הוארטר, יאנג וקולינס) = סיכוי טוב לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 8:27 am 
Sophomore

יוסטון שינתה קונספציה ולא ממש נחלשה. הם ויתרו על קובינגטון והביאו את ווד וקאזינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 8:38 am 
Senior

מאסטר כתב:
אשכרה יש שם את בלדסו, לונזו, אינגרם, זאיון ואדאמס... זה הולך להיות כואב מאוד לצפייה מבחינת הקליעה.

אני לא מבין בכלל את הכדורסל שהם מנסים לבנות שם. בלדסו ואדאמס ישחקו פיק אנד רול, לונזו וזאיון ירוצו, אינגרם ישחק אייסו ואף אחד לא יקלע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:00 am 
Senior

וואו, אני אוהב את אדמס וחושב שיש לו עוד ערך בליגה, יותר ממה שהרבה נותנים לו, אבל זו החלטה משונה לאללה.
למה למען השם לתת לו חוזה כזה עוד לפני שניסית אותו משחק אחד לצד הפנרצ'ייז פלייר שלך, שיש ספק מסוים לגבי ההתאמה ביניהם?
ועוד עם השינויים שהליגה עוברת ביחס לגבוהים, בעוד שנה עשוי להיות קשה מאוד להעביר את אדאמס, אם ההתאמה שלו לקבוצה תתגלה כגרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:09 am 
מנהל פורום

המהפכה הבאה בחסות סטן ונגנדי
מניח שיש שהוא מבשל משהו בראש
לי זה נראה כמו הרכב מועד להתקע התקפית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:25 am 
Junior

בחדשות אחרות, תמוה מאוד שמארקיף מוריס חותם על מינימום בלייקרס בזמן שאח שלו מקבל 64M ל-4 שנים מהקליפרס, או כל מיני סקראבים סטייל רובין לופז ומאיירס לאונרד מקבלים סביב ה-10M בעונה.

shay כתב:
יוסטון שינתה קונספציה ולא ממש נחלשה. הם ויתרו על קובינגטון והביאו את ווד וקאזינס.

יהיה מעניין לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 12:04 pm 
מנהל פורום

לא חושב שקאזינס רלוונטי, אפרופו חזרה מפציעות
החתמה בשביל חברים לא בשביל להשיג משהו לקבוצה
כשחזר מהפציעה הראשונה, בג"ס היה חור ענק בהגנה בהתקפה דידה
לא מאמין שמישהו בונה עליו אולי תקווה עמומה ודלת סיכוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, סאבוניס ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: