מאסטר כתב:
Att כתב:
מהבחינה הזו - אולי היה כדאי להם לתת את הבחירה הראשונה בתמורה לג'ארן ג'קסון JR או מרווין באגלי+בחירה מס' 12?
בלי קשר לטרייד הספציפי הזה, זה היגיון עקום ממש. מה זה משנה איזה בור יש להם השנה. כמה פעמים אתה מקבל את הבחירה מס׳ 1 בדראפט ויש לך אפשרות טו שוט פור דה סטארס?
מסכים איתך בנוגע להיגיון הכללי, אבל כאן 'ההצעה שלי' מותאמת אך ורק למצב הקיים בנוגע לדראפט הספציפי הזה.
אם יש ספקות משמעותיות בנוגע ללאמלו ואדוארדס, אז ג'ארן ג'קסון בן ה-21 (כישרון גדול בפני עצמו שמתפתח די טוב) או באגלי+בחירה 12 הן אופציות לא רעות.
הוולבס יכלו גם להמר על ויקטור אולדיפו + בחירת סיבוב 1 עתידית בתמורה לאנתוני אדוארדס, דבר שייתן להם אופציה להפוך לקבוצת פלייאוף מגניבה, אבל גם סיכון מסוים כי לא בטוח שדיפו חוזר לעצמו, הוא בן 28 ובעונה אחרונה לחוזה.
תסלחו לי, אבל שתי ההצעות האלה גרועות ומופרכות, כל אחת בדרכה.
מבחינת JJJ והגריזליס, אין לי ספק בכלל שאם היו מסיעים אותו בזמן מיוני 2018 להשתתפות בדראפט הזה, שהוא היה נחשב לפרוספקט המוביל ולבחירה המתאימה ביותר עבור מינסוטה, הווריורס וכנראה שגם שארלוט. אחרי מה שעשה בשנתיים הראשונות שלו בליגה, אין שום סיבה שממפיס תוותר עליו באופן עקרוני, בטח שלא עבור סימן שאלה מהמחזור הנוכחי.
מהצד השני, באגלי גם היה עשוי להיחשב לפרוספקט המוביל בדראפט 2020, אבל בשתי העונות שלו בליגה בעיקר התאמתו החששות לגביו (לא קולע מבחוץ ולכן מתאים רק כסנטר בימינו, אבל לא מגן טוב) והתווספה אליהן בעיית הפציעות שלו. הוא ממש לא מתאים למינסוטה, למעט העובדה שטאונס, ראסל וביזלי יוכלו לרווח עבורו את הצבע, אבל זה שימוש לקוי בטאונס.
דיפו למינסוטה זה לא "סיכון מסוים", זה סיכון נוראי ועם כל ההערכה שלי אליו והתקווה שיחזור לעצמו, לא חושב שהוא, ראסל וטאונס היו מצליחים להביא את מינסוטה לפלייאוף.