סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 12:12 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
גם ניו אורלינס וגם אטלנטה שהיה נראה לפני ה FA שהעתיד שלהן יחסית חיובי ממש ביאסו .
בכללי בקיץ הזה הרגיש שהיו המון מהלכים שאני לפחות חשבתי שהם נחלת העבר, מעניין אם סתם טעיתי לחשוב ככה, או שFA החלש וחוסר הוודאות של התקופה באמת יצרו מצב שונה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 12:18 pm 
Hall of Famer

או שאולי האן.בי.איי לפני היותו ספורט הוא ביזנס ובטח לאור תקופת הקורונה, הבעלים רוצים להרוויח כסף העונה. להגיע לפלייאוף או לפחות להתמודד על הפלייאוף משמעו להביא הרבה צופים לאולמות ומכירת הרבה מרצ'נדייזינג. טנקינג וצבירת נכסים משמעו המון באזז ברשתות החברתיות, דיוני תקשורת מעניינים והרבה פחות כסף לבעלים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 12:38 pm 
Sophomore

לא כל ביקורת על חוזה גרוע בהכרח מעודדת טנקינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 9:49 am 
Junior

באם חותם על הארכת חוזה משמעותית (בין 160 ל-190M) מה שיפגע בגמישות של ההיט בקיץ הבא כדי להביא כוכבים, למרות שיש לו חוזה רוקי השנה ויכלו לחדש גם בשנה הבאה. מה בער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 9:54 am 
Sophomore

בוגדאנביץ' חתם בהוקס יחד איתו מגיע עם גאלינרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 10:01 am 
Junior

סקרמנטו מביכה כרגיל. יכלו במהלך העונה להשיג על בוגדנוביץ' את קוזמה, ואני מניח שגם את דיווינצ'נזו או בחירת סיבוב 1 כלשהי. קפאו במקום ואיבדו אותו בחינם.
בכלל, בחלון ההעברות הזה הם לא הביאו אף אחד, וחוץ מהארכת חוזה מתבקשת לדיארון פוקס - נראה שהטלפון שלהם היה סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 10:02 am 
Senior

מאסטר כתב:
סקרמנטו מביכה כרגיל. יכלו במהלך העונה להשיג על בוגדנוביץ' את קוזמה, ואני מניח שגם את דיווינצ'נזו או בחירת סיבוב 1 כלשהי. קפאו במקום ואיבדו אותו בחינם.
בכלל, בחלון ההעברות הזה הם לא הביאו אף אחד, וחוץ מהארכת חוזה מתבקשת לדיארון פוקס - נראה שהטלפון שלהם היה סגור.

היה אחלה מזג אוויר פה כל החודש האחרון ויש קורונה אולי הם סתם נסעו לטייל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 10:18 am 
מנהל פורום

אטלנטה פחות או יותר החתימו את 70% ממי שאני אוהב בליגה בפגרה הזו. רונדו, גלינארי, בוגדן ודאן הם מהשחקנים שהכי נהניתי לראות אותם בעונה הקודמת (בעצם רונדו לא, רק בפלייאוף, כרגיל), יש לי פטיש לסולומון היל גם משום מה, אז אני מניח שאני אוהד הוקס מעכשיו :ne_vi_del:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 11:52 am 
מנהל פורום

מקווה שהצוות המקצועי יצליח להוציא פלייאוף ומעל מההרכב הזה
לא מובן מאליו
1. אין הגנה
2. הקדנציה הראשונה שלו כמאמן ראשי, עד עכשיו עבד בשקט בלי ציפיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 11:56 am 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
יש לי פטיש לסולומון היל גם משום מה

חשבתי שאני היחיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 12:02 pm 
מנהל פורום

ido כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

חשבתי שאני היחיד

תתפלאו אבל גם לסטריאני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 12:06 pm 
מנהל פורום

ido כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

חשבתי שאני היחיד

יש בו את כל מה שאני אוהב בשחקני כדורסל בעיקר אבל, את הקטע הזה שהוא לא יודע לשחק כדורסל

uriel17 כתב:
מקווה שהצוות המקצועי יצליח להוציא פלייאוף ומעל מההרכב הזה
לא מובן מאליו
1. אין הגנה
2. הקדנציה הראשונה שלו כמאמן ראשי, עד עכשיו עבד בשקט בלי ציפיות

1. בשביל זה הביאו את דאן, בחרו את אוקנגוו בראפט וגם בוגדן לא שחקן הגנה רע בכלל
2. עשה מה שהיה צריך לעשות, נתן ליאנג להשתולל. עכשיו גם צריך לאמן.

אגב דאן, נורטון, ברשימות ה-15 הבאות הוא צריך להיות ב-HM לדעתי. שחקן הגנה אדיר ואחלה מוסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 1:33 pm 
Junior

החותמת הרשמית על הצטרפותו של בוגדן להוקס מותירה את ווייטסייד כפרי אייג'נט הבולט היחידי שעדיין פנוי, כך שאפשר להתחיל לסכם את השבוע האינטנסיבי הזה והשלכותיו.
נתחיל מהקבוצה שעשתה הכי הרבה ספלאש ובמקרה גם פותחת את הרשימה האלפביתית:

אני מאוד בעד "המהלכים המבאסים" שאטלנטה עשתה. את השידוך המתבקש עם בוגדן צפיתי כבר מזמן, להם היה את הקאפ ספייס להחתים אותו על הצעה גבוהה, לו יש את הסקיל סט שהם רוצים מהסקנד גארד שלצד טריי וקיוו לקבל ממנו מקווין הורטר. אבל הורטר לא הפסיק להיפצע כסופמור וגם לא נראה עקבי (בין היתר כתוצאה מכל אותן פציעות). אטלנטה תקווה שהאחד יישאר בריא בזמן שהשני פצוע ולהפך, כמובן שאפשר ליהנות גם מהשילוב של שניהם בקונסטלציות מסוימות.

המהלך הגדול עבור גאלינרי עורר ספק קל גם בי, אבל אני חושב שרובנו נוטים להדגיש יותר מדי שאלות כמו "איך תיראה ההגנה של החמישייה הפותחת" על חשבון צרכים ממשיים של קבוצות. קראתי איפשהו שאטלנטה דורגה בתחתית היעילות ההתקפית אשתקד, גם בלי הנתון הזה ברור שהיתה שם תלות גדולה מדי בטריי שיקלע וייצור לאחרים. בוגדן אומנם נותן להם צלף נוסף שגם יכול לתפקד כיוצר משני, אבל הם לא יכלו לדעת בוודאות שסקרמנטו לא תשווה הצעות עליו, ובכל מקרה גאלו ברמה אחרת כסקורר.
לגבי העמדה הרצויה של גאלו בשנים האחרונות ובגילו, אקשר את הסוגיה הזאת לבחירה באוקונגוו שגם עוררה תמיהה מסוימת, לאור הבאת קאפלה בטרייד דד ליין האחרון, כשהוא פצוע וטרם הספיק לשחק בכלל במדי ההוקס. אז כמו שכתבתי בת'רד אחר, אני לא אתפלא אם אוקונגוו ישחק דקות מועטות ואולי אף יעביר חלקים מסוימים מהעונה בג'י ליג, אם תתקיים. לדעתי חלק ניכר מהדקות בסנטר ילכו לקולינס, כשגאלו עולה עמדה גם הוא ושחקני הכנף הרבים מקבלים דקות בסמול. נכון שגם לקו קדמי שבו גאלינרי-קולינס הם צמד הגבוהים יש בעיות הגנתיות מסוימות, אבל פחות. גאלו חזק ועדיין נע מספיק טוב בשביל לשמור על שחקני כנף ב4, קולינס אתלטי ושיפר את יכולת החסימה שלו, המעבר לסנטר יהפוך את תפקידו בהגנה לפשוט ונוח יותר עם התמקדות ברים פרוטקשן.

הצירוף של רונדו ודאן יחדיו קצת תמוה בעיניי, אולי ההוקס סיכמו עם רונדו שהוא יהיה במצב מנוחה יחסי עד לפלייאוף...אבל ברצינות, את דאן הייתי מעלה אך ורק לצד טריי כמוביל כדור שלא יידרש לקבל החלטות מסובכות מדי, בעיקר להפעיל את קולינס בפיק נ' רול או למצוא את טריי המתרוצץ לשלשה פנויה. גם רונדו יכול לשחק לצד טריי, בעיקר בסיום משחקים צמודים (אז גם גלינארי-קולינס ישחקו מקדימה על חשבון קאפלה ואחוזי העונשין הנמוכים שלו), אבל בעיקר קריטי לדקות שבהן טריי ינוח.

עוד מהלך שאטלנטה ביצעה באמצעות הקאפ ספייס שלה ועבר בצדק מתחת לרדאר הוא הטרייד על דדמון עבור טוני סנל וקיירי תומאס, כשהוא קרה בזמן אמת ההנחה היתה שאטלנטה לוקחת פה הימור על שחקן כנף צעיר נוסף, אבל מאז סנל נותר היחיד שלא שוחרר. הוא חתום לעונה הקרובה על 12 מיליון, זה חוזה מסתיים שניתן יהיה לשדך לו אחד משחקני הכנף הצעירים (הורטר המועמד הטבעי) וכך לחזק את הספסל באיזה מחליף מנוסה יותר. אבל לא הייתי שולל לגמרי תרחיש שבו סנל המנוסה יותר עולה בחמישיית המאני טיים על חשבון האנטר ורדיש הצעירים, הוא שומר טוב וקלע 1.7 שלשות (40.2%) בעונה האחרונה.

לסיכום: אטלנטה היא ללא ספק המועמדת המובילה לתפוס את המשבצת השמינית במזרח על חשבון אורלנדו, שתהיה ללא אוגוסטין ואייזק העונה. אני בצד שמאמין שניסיון פלייאוף טוב להתפתחות של צעירים. הורטר אמור להיפגע מצירוף בוגדן המבוגר יותר, אבל עדיין יהיו מספיק הזדמנויות לפתח את רדיש, האנטר ואוקונגוו לקראת שילוב אפשרי שלהם בחמישייה בעוד כשלוש שנים (כשהחוזים של גאלו וקאפלה יסתיימו). תפנית מעניינת שעשויה להיווצר בקיץ הקרוב, היא במידה וקולינס יגיע אליו כפרי אייג'נט מוגבל בעוד שיאניס עוזב את מילווקי - סיין אנד טרייד על קולינס תמורת מידלטון יאזן הגנתית את חמישיית אטלנטה (טריי-בוגדן-מידלטון-גאלינרי-קאפלה) ויאפשר לבאקס להישאר תחרותיים עם הולידיי-קולינס-לופז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 3:49 pm 
Hall of Famer

ההתנהלות של אטלנטה היא לכאורה קיצון ממגוון האסטרטגיות שקבוצה "עם הפנים למעלה" יכולה לבצע - נתנו שני חוזים גדולים ארוכי טווח לשחקנים טובים מאוד (לא כוכבים) אך לא צעירים, ועוד "חוזי ביניים" נקודתיים לצרכי הקבוצה בשנה-שנתיים הקרובות. כמובן שלא הכל זה 0 או 1 וניתן להכללה, אבל לטעמי הם פעלו טוב מאוד בקיץ.
אני לא אפול מהכסא אם הם אף יאיימו על המיקום של אינדיאנה (שלא ברור מה קורה שם) או ברוקלין (אם דוראנט לא חוזר טוב מקצועית, לצד החסרת הרבה משחקים, הרי קיירי בפני עצמו הוא לא ממש ערך מוסף על מה שהיה להם אשתקד). לעבור סיבוב בפלייאוף (כשאתה האנדרדוג) תלוי מן הסתם במצ'-אפים, פציעות וכו' - אבל גם זה תרחיש ממש לא מופרך. הרי קאפלה, גאלינרי ורונדו היו במעמד יחסית דומה למעמד הקיים שלם - בקבוצות מנצחות.
הצד השני של המטבע אלו קבוצות "שלא מאיצות בנייה" - ולפעמים "משחק להם המזל" עם רצף של בחירה גבוהה מצוינת בדרפאט ואיזה טרייד טוב, ולפעמים (שלא לומר בדרך כלל) הם שנים מדשדשות סביב אמצע הטבלה ומטה. הרי רק לפני 3 שנים אטלנטה סיימו מקום 5 במזרח. אז במבט כללי ההתאוששות שלהם ממש מהירה כלפי מעלה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 5:12 pm 
Hall of Famer

אטלנטה בנו בצורה יפה מאוד בשנים האחרונות.
הם האיצו כעת את התהליך למרות שלא ברור עדיין אם הגרעין שלהם חזק מספיק כדי לעשות משהו מעניין.
כולם כאן כותבים שבעוד שלוש שנים הצעירים שלהם יחזיקו אותם, כשהם מצויידים בניסיון פלייאוף, אבל אף אחד לא באמת יודע אם רדיש או האנטר או אוקונגו יהיו כוכבים. אם טריי יישאר שם עם כמה שחקנים נחמדים לידו אבל ללא כוכבים צעירים, אטלנטה תישאר בבינוניות.
אם הם יתגלו ככוכבים, אטלנטה עשויה למצוא את עצמה במקום טוב יותר. אולי כקונטנדרית (אני מאמין שיאנג מסוגל להיות טופ5 בליגה).

בקיצור, קשה מאוד להעריך את מה שאטלנטה עשתה וכמה אפסייד יש לקבוצה הזו.

אני לא הייתי עושה את זה ככה, את זה אתם כבר יודעים.
הייתי ממשיך לצבור נכסים ומשאיר יותר גמישות לפעול, עד שהייתי יודע מה יש לי ביד.

אניווי, אם מתעלמים לרגע מהאסטרטגיה, הם בחרו שחקנים חביבים מאוד.
ההגנה הולכת להיות אישיו אבל לפחות קאפלה, אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים ביותר כשהוא בריא, נמצא שם.
ואני אישית מאמין גם באוקונגו..

יהיה מעניין לראות אותם. פלייאוף במזרח נראה לי given בשלב הזה ואני לא אתפלא אם הם יסיימו מעל המקום ה-8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 6:14 pm 
Junior

אגב, מדווח שרק 5 מיליון דולר מובטחים מתוך המשכורת של גלינארי בשנה השלישית לחוזה שלו, אז אם הוא יתגלה כטעות או כאקספנדבל יחסית למשכורת, אטלנטה תוכל לפנות קאפ ספייס לקיץ 2022 (זה בטח יצריך טרייד על החוזה של קאפלה, כי טריי וקולינס כבר יהיו חתומים על הארכות חוזה, אבל תישאר בו רק שנה אחת ומאמין שלא תהיה בעיה למצוא קבוצה עם קאפ ספייס או חריגת טריידים מתאימה).

שחקנים שיכולים להפוך לפרי אייג'נטס בקיץ הזה (2022): הארדן, ביל, סמארט, קובינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 6:34 pm 
Hall of Famer

זה רק מראה לטעמי עד כמה היה כדאי להם לבנות עכשיו, ולא לחכות לכך שבהסתברות כלשהי (ואין סיבה לחשוב שגבוהה במיוחד) יוכלו לקלוט כוכבים גדולים עוד שנה או שנתיים.
הארדן יהיה בן 33 ועם אופציית שחקן ביד על סך 47M - מי שירצה אותו יצטרך לשלם הרבה קדימה...
איך למשל להביא את סמארט וקובינגטון בקיץ 22 זה יותר קורץ מאשר להביא את גלינארי ובוגדנוביץ' כעת?

במציאות אי הוודאות הכלכלית הנוכחית (שהתקרה לא צפויה לעלות אולי גם כמה שנים קדימה וכו') יש גם סבירות שאופציות שחקן (שיש לרוב למסיימי החוזה הבכירים) ימומשו בהסתברות גבוהה.
אני נניח מסתכל מי באופן תיאורטי מי היה אולי מגיע לאטלנטה כ-FA בקיץ עוד שנה - גובר? אולדיפו? אוטו פורטר? אוברה? דינווידי?
לא גדולות ונצורות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 6:45 pm 
Junior

טוב, נתתי את השמות הבולטים כרגע...הרבה יכול להשתנות תוך שתי עונות, פתאום יפרצו כמה שחקנים צעירים שיהיו זמינים (כמו ווד בפרי אייג'נסי הזה).
אבל מסכים עם הגישה שלך, ברור שאי אפשר לחכות כל הזמן להזדמנות הבאה...מזכיר לי איך שדאלאס פספסה את השנים הטובות האחרונות של נוביצקי לאחר האליפות,
קודם כל לא השאירו את צ'אנדלר כדי לשמר קאפ ספייס לקיץ 2012 והאפשרות להחתים את הווארד ו/או דרון וויליאמס...שניהם ירדו מהשוק, אז הביאו כל מיני כריס קיימאן ודארן קוליסון על חוזים לשנה, בשביל לעשות מהלך בקיץ 2013...שבו הסתפקו בקלדרון ומונטה. ובסוף גם החזירו את צ'אנדלר מהניקס לקדנציה נוספת D:

להחתים את גובר זה דווקא הישג רציני עבור הפרנצ'ייז שידע את ימי מוטומבו, עלה בי הרעיון לקראת הדראפט (מוזר לחשוב שהוא עוד לא קרה לפני שבוע בדיוק...) שאטלנטה תעביר את קאפלה, הבחירה השישית וחריגת טריידים גבוהה ליוטה בתמורה לגובר, אבל הסיכון שהוא יכול לעזוב היה גבוה מדי.

אבל כן, בליגה של 30 קבוצות עם מעט שחקני-על פר עמדה נתונה, שגם נוטים להתרכז באותן קבוצות (קוואי וג'ורג' למשל), ואפילו פרנצ'ייז כמו הניקס סובל כבר מפרי אייג'נסי שחון שני ברציפות, אפשר להבין מדוע קבוצות משווקים כמו אטלנטה ושארלוט זורקות סכומים גבוהים על גלינארי והייוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 11:55 pm 
Junior

והנה עוד סיבה למה קבוצה כמו אטלנטה (שבאופן מסורתי סבלה ממכירות כרטיסים נמוכות) עושה מהלכים גדולים בפרי אייג'נסי כשהיא יכולה, במקום לגלגל קאפ ספייס מקיץ לקיץ ובינתיים לספוג חוזים גרועים תמורת נכסים:

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... ree-Agency

שימו לב גם למיקום של שארלוט במכירת כרטיסים מאז הדראפט, קראתי על כך כמה ימים אחריו כבר...אפקט לאמלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 12:34 am 
Junior

דאלאס זו לא דוגמה טובה כי הם היו כבר בטופ וכשאתה שם אתה צריך לעשות כל מה שאפשר כדי להישאר שם, אתה לא מחכה.

אני קצת סקפטי לגבי אטלנטה. זה ברור שהם עשו פה מהלכים יפים וזה ברור שהם עכשיו יהיו קבוצה טובה, אפילו טובה מאוד, כמה שנים קדימה. האם האם עשו את הצעדים הנכונים כדי להעמיד את עצמם בפוזיציה לאליפות? אני לא בטוח.
יש שם מיקס קצת לא ברור של גילאים ולפוטנציאל שלהם יש תקרה מסוימת. אם הדברים יתחברו להם באופן אופטימלי יתכן שיש פה בסיס לצמרת הליגה ומרחק כמה מהלכים מקונטנדרית. אני עדיין חושב שהרבה יותר סביר שהם יעצרו אי שם באזור 4-6 במזרח.
מן הסתם יש עוד מניעים בבניית קבוצה מלבד אליפות (וחבל שכך), אבל אני מדבר מבחינה מקצועית נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 1:08 am 
Senior

כי בוגדן בוגדנוביץ, דנילו גלינארי וקלינט קאפלה זה מה שמביא קהל בג׳ורג׳יה?
בחיאת. אני משער שיש הרבה יותר קשר ליחס לקורונה בדרום מאשר לכל דבר אחר.

אני חושב שאטלנטה עשו מהלכים דיי גרועים. אני לא חושב שקאפלה אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה.
אני לא בטוח אפילו שהיו מחתימים את גלינארי אם היו יודעים שהעסקה על בוגדן תיפול אבל אני לא בטוח בזמנים שם.

אני לא מבין בכלל מה החמישיה שלהם אמורה להיות - טריי, בוגדן, גלינארי, קולינס וקאפלה? יעני הורטר, רדיש, האטנר והרוקי השנה יהיו שחקני ספסל?

אני לא אקח את התפקיד של אטט פה, אבל זה בדיוק מה שמנגרים עשו פעם. חוזים ארוכים לשחקן הכי טוב שפנוי בשוק כי אפשר, לא משנה בן כמה הוא או אם הוא מתאים למערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 1:22 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
סליחה על השאלה, אבל מתכוונים לשחק משחקים מול אולמות וצופים וכזה? כשבקרוב ארה"ב עומדת לעבור את ה300000 מתים ולהיות בשיא ההתפרצות האבסולוטי? מישהו באמת חושב שם שזה יעבוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 1:32 am 
Sophomore

טוב אם כולם לקחו את התפקיד של הינקי-att בנוגע לאטלנטה אז אני שבדרך כלל מהיותר תומכים בגישת att אייצג את הכיוון השני.

לאטלנטה היו 3 עונות בתחתית של הליגה, בעצם היה להם טאנקינג מובהק, נכון לא החתימו שחקני גי ליג בדיחה, לא העבירו רוקיז מתפתחים תמורת בחירות, ולא התבזו באופן כללי, אבל זה עדיין שנות טאנקינג, שבהם לא החתימו שחקנים מועילים שיכולים לעזור לקבוצה לנצח.
אחרי 3 שנים כאלו החליטו לעשות סטופ ולהתקדם עם מה שיש ולנסות שוב להיות קבוצה מנצחת, כולכם אומרים תמיד שאי אפשר להמשיך עד אין סוף וצריך מתישהו לצאת ולהתחיל לנסות לנצח, אז הם החליטו אחרי 3 שנים שזה זמן סביר, כשינג וקולינס אמורים כבר להיות שחקנים טובים בליגה, וינג עם פונטנציאל כוכבות גדול.
ואז החתימו שחקנים שנחשבים מועילים בוגרים (אם כי לא זקנים) שמבוקשים על ידי קבוצות אחרות, נכון אולי בסכומים מוגזמים וחוזים ארוכים, אבל צריך להתפשר על משהו לפעמים, וכך הם מתקדמים ויתחילו לנסות לנצח אחרי שנות תחתית עם רוקיז של שנה שלישית שכבר יכולים להתחיל לעשות את זה, ונראה לאיפה זה יוביל אותם.
אגב מניח שבוגדנוביץ יהיה בחמישיה השניה (או גלינרי אבל בטח בוגדן), הם יצטרכו שם מישהו יותר ותיק שיודע לעשות נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 1:34 am 
Hall of Famer

זה ממש ממש לא ברור לי. הלך להם טוב באופן יחסי עם הבועה. אני לא מבין למה הם בוחרים לשחק באש.
זה עלול דווקא להביא למצב הפוך של ירידה בהכנסות פוטנציאליות.
ובכלל, הם אמורים להגן על השחקנים שלהם.

לגבי אטלנטה, נדמה לי שגאלינארי אמור (מוזר ככל שזה יישמע) לעלות מהספסל ולגבות את קולינס.
מסתמן שהצעירים שלהם אכן יראו לא מעט מהספסל.
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 1:41 am 
Senior

אני מחבב את בוגדן וראיתי אותו המון בעונה הקודמת, אבל הוא בעיקר תורם עם הכדור. אפילו השילוב שלו עם טריי הוא גבולי בעיני ואני בכלל לא בטוח שבוגדן יהיה שיפור משמעותי על הורטר באותו תפקיד בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, סאבוניס ו 54 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: