סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 2:20 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לול וייטסייד בסקרמנטו. פאק מיי לייף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 2:31 am 
Hall of Famer

מי עוד מטומטם מספיק כדי לתת לו חוזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 2:35 am 
Senior

להגנת הליגה, זה חוזה לעונה אחת (לא ראיתי על כמה) אחרי שהוא פתח בחמישיה עונה שלמה ונתן מספרים 'יפים'.

במובן מסוים לאור החוזים שאנשים קיבלו הקיץ, יש לי תחושה שוייטסייד הוא סוג של עלה תאנה לג'י אמים. "הנה תראו לא החתמנו אותו אנחנו דריל מורי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 2:38 am 
Hall of Famer

יש פער מאוד גדול בין הסכומים שקיבלו גבוהים (כולל סמי בכירים) בליגה לבין הסכומים שקיבלו קלעי שלוש.
בלי קשר, לשנה או שבוע, אני אישית לא הייתי לוקח את ווייטסייד לקבוצה שלי גם אם היו משלמים לי.
שחקן עם מנטליות נוראית שהוא במקרה גם שחקן כדורסל רע למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 10:23 am 
Senior

Yuval כתב:
אני מחבב את בוגדן וראיתי אותו המון בעונה הקודמת, אבל הוא בעיקר תורם עם הכדור. אפילו השילוב שלו עם טריי הוא גבולי בעיני ואני בכלל לא בטוח שבוגדן יהיה שיפור משמעותי על הורטר באותו תפקיד בדיוק.

אני דווקא חושב שזה רעיון מעולה לתת לטריי לשחק גם קצת אוף-בול, שחקן עם קליעה מצוינת וטווח כמו שלו, שהיה זה שהחזיק בכדור הכי הרבה זמן מכל השחקנים בליגה בעונה שעברה, זה קצת בזבוז וממש חבל לא לנסות אותו גם לצד עוד שחקן שמייצר עם הכדור ביד, כמו שג"ס עושים עם קארי.

באופן כללי, אני חושב שהבנייה של אטלנטה השנה מזכירה קצת את הצעדים שעשו בווריורס ב2014, עם הלקחת קבוצה צעירה יחסית, עם שני שחקנים צעירים מובילים ולהכניס אליה שחקנים ותיקים יותר שאמורים להרים אותה הלאה, כשאני מניח שהם מקווים ששחקנים צעירים אחרים שעדיין לא פרצו יעשו את הצעד הנוסף ויהפכו למשמעותיים בקבוצה שתרוץ למעלה.
כמובן שאני לא צופה שזה יצליח באותה מידה, כי אני חושב שזה חתיכת לונג-שוט שיאנג וקולינס יגיעו לרמה של קארי ותומפסון, וגם ג"ס עשתה פלייאוף (ואפילו פלייאוף לא רע) לפני שהביאה את איגוודלה ובוגוט, אבל אני חושב שיש מידה של דימיון בין הצעדים.

בכל מקרה, אני חושב שהם עשו קיץ טוב, אני לא הכי בטוח לגבי ההתאמה של גלינארי שם, אבל מעריך כמו Att שהוא יעלה מהספסל ויהיה אופציה התקפית שנייה, ואפילו ראשונה בדקות מסוימות.
הספסל שלהם הולך להיות עמוק, אולי אפילו עמוק מדי - רונדו, דאן, הוארטר, רדיש, גלינארי, אוקונגוו זה אחלה ספסל, ואז יש גם כל מיני סולומון היל, טוני סנל, דמיאן ג'ונס, סקאל לביסייר וסקראבס אחרים, זה הרבה עומק ואולי יהיה להם שווה לאסוף איזה 3-4 שחקנים תמורת אחד תורם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 10:25 am 
Hall of Famer

בהחלט אפשר לתת לטריי לשחק בלי הכדור והוא יהיה טוב בזה. רק מה - הוא בעיניי כבר היום אחד מהמוסרים הכי טובים שראיתי, אז זה גם קצת בזבוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 10:45 am 
Senior

אין סיבה להוציא לו את הכדור לחלוטין מהידיים בהתקפה, רק שלא יהיה אצלו למשך כל ההתקפה.
הוא גם קלע הרבה יותר טוב בקאצ' אנד שוט בעונה שעברה מאשר בפול-אפ (47% לעומת 33%, אם כי רק 1.8 זריקות קאצ' אנד שוט למשחק, לעומת 7.7 זריקות פול-אפ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 12:22 pm 
Junior

Yuval כתב:
כי בוגדן בוגדנוביץ, דנילו גלינארי וקלינט קאפלה זה מה שמביא קהל בג׳ורג׳יה?
בחיאת. אני משער שיש הרבה יותר קשר ליחס לקורונה בדרום מאשר לכל דבר אחר.
.

נכנסת ללינק בכלל? כי ההוקס מדורגים ראשונים מבחינת עלייה במכירת כרטיסים *בשבוע שעבר מאז הדראפט*. כלומר שזה מדד יחסי, כך שגם יש תוקף כלשהו להשערתך, הוא לא רלוונטי כאן.
בוגדן, גאלו וקאפלה בפני עצמם לא מביאים קהל; צירוף שלהם לשלד הצעיר שמבוסס על טריי וקולינס, שמעיד על העמדת קבוצה תחרותית ושאיפה להעפיל לפלייאוף, בהחלט מביא.

איך היחס לקורונה בלוס אנג'לס, ניו יורק, פילדלפיה ופורטלנד? כי שלושת הראשונות בטופ 5 של הביקוש לכרטיסים מאז הדראפט, והבלייזרס מקום רביעי בעלייה בביקוש לכרטיסים בפרק הזמן שבין הדראפט לאתמול. אני משער שזה לא תומך בהסבר החלופי שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 12:55 pm 
Junior

Att כתב:
יש פער מאוד גדול בין הסכומים שקיבלו גבוהים (כולל סמי בכירים) בליגה לבין הסכומים שקיבלו קלעי שלוש.
בלי קשר, לשנה או שבוע, אני אישית לא הייתי לוקח את ווייטסייד לקבוצה שלי גם אם היו משלמים לי.

קצת הגזמתם, אתה ויובל, עם הדיבור על ווייטסייד...בכל זאת פתח רוב העונה בחמישייה של קבוצה שהתחרתה על משבצת פלייאוף, ובבועה קיבל בהכנעה את ירידתו לספסל לטובת נורקיץ', עד כמה שידוע לי. החסרונות ההגנתיים שלו ידועים, עדיין המטריה האווירית והסייז לכשעצמו שהוא מספק count for something. ומבחינה התקפית, הוא רים ראנר שתופס המון ספייס בצבע, אני יכול לראות את הפיק נ' רול שלו עם פוקס כמהלך בסיסי ואפקטיבי בהתקפת הקינגס, בזמן שהילד ובייליצה מרווחים כספוט אפ שוטרס. באגלי-הולמס יהיו הצמד האנרגטי מהספסל, לצד הליברטון ולא הרבה מעבר לכך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 1:12 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
Yuval כתב:
כי בוגדן בוגדנוביץ, דנילו גלינארי וקלינט קאפלה זה מה שמביא קהל בג׳ורג׳יה?
בחיאת. אני משער שיש הרבה יותר קשר ליחס לקורונה בדרום מאשר לכל דבר אחר.

נכנסת ללינק בכלל? כי ההוקס מדורגים ראשונים מבחינת עלייה במכירת כרטיסים *בשבוע שעבר מאז הדראפט*. כלומר שזה מדד יחסי, כך שגם יש תוקף כלשהו להשערתך, הוא לא רלוונטי כאן.
בוגדן, גאלו וקאפלה בפני עצמם לא מביאים קהל; צירוף שלהם לשלד הצעיר שמבוסס על טריי וקולינס, שמעיד על העמדת קבוצה תחרותית ושאיפה להעפיל לפלייאוף, בהחלט מביא.

איך היחס לקורונה בלוס אנג'לס, ניו יורק, פילדלפיה ופורטלנד? כי שלושת הראשונות בטופ 5 של הביקוש לכרטיסים מאז הדראפט, והבלייזרס מקום רביעי בעלייה בביקוש לכרטיסים בפרק הזמן שבין הדראפט לאתמול. אני משער שזה לא תומך בהסבר החלופי שלך.

ממה שראיתי ב*לינק*, הקבוצות היחידות שעלו משמעותית במדד חסר המשמעות הזה הם אטלנטה, טורונטו ויוטה.
זה שפורטלנד עלו ב-5 מקומות לא ממש אומר הרבה על הביקוש בפועל.

ומאחר ונכנסתי ללינק נכנסתי גם ללינק שמצוין בלינק. זה שמראה על מכירות הכרטיסים (כביכול, זה כולה ויויד) ביום הדראפט.
https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... raft-Night

מה זה, שוד ושבר, אטלנטה במקום החמישי בליגה בביקוש כרטיסים ביום הדראפט, ה-18 בנובמבר.
גלינארי הוחתם (בודק תאריך) ב-21 בנובמבר.
בוגדן הוחתם ב-24 בנובמבר.

אתה חושב שהם חזו את העתיד, או שהנתונים של 'עניין בכרטיסים' בלי שום נתונים כמותיים הוא אולי, רק אולי, לא אומר הרבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 1:14 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
Att כתב:

קצת הגזמתם, אתה ויובל, עם הדיבור על ווייטסייד...בכל זאת פתח רוב העונה בחמישייה של קבוצה שהתחרתה על משבצת פלייאוף, ובבועה קיבל בהכנעה את ירידתו לספסל לטובת נורקיץ', עד כמה שידוע לי. החסרונות ההגנתיים שלו ידועים, עדיין המטריה האווירית והסייז לכשעצמו שהוא מספק count for something. ומבחינה התקפית, הוא רים ראנר שתופס המון ספייס בצבע, אני יכול לראות את הפיק נ' רול שלו עם פוקס כמהלך בסיסי ואפקטיבי בהתקפת הקינגס, בזמן שהילד ובייליצה מרווחים כספוט אפ שוטרס. באגלי-הולמס יהיו הצמד האנרגטי מהספסל, לצד הליברטון ולא הרבה מעבר לכך...

אני ואטט לא הסכמנו פה. אני חושב שוייטסייד שווה מקום בסגל ואני לא קונה עניינים של 'מנטאליות' כל כך. כל עוד ברור שהוא שחקן כדורסל בעייתי שלא שווה מקום בחמישיה של קבוצה שמעוניינת לנצח (לא יודע מה סקרמנטו מעוניינים לעשות בדיוק).
מצד שני, מאחר ואני גר בסקרמנטו והולך למשחקים מאחר וזה קרוב (בימים שאין מגפה), אני לא מרוצה מכך שאצטרך לצפות בו משחק המון דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 2:57 pm 
Junior

[]
Yuval כתב:

ממה שראיתי ב*לינק*, הקבוצות היחידות שעלו משמעותית במדד חסר המשמעות הזה הם אטלנטה, טורונטו ויוטה.
זה שפורטלנד עלו ב-5 מקומות לא ממש אומר הרבה על הביקוש בפועל.

ומאחר ונכנסתי ללינק נכנסתי גם ללינק שמצוין בלינק. זה שמראה על מכירות הכרטיסים (כביכול, זה כולה ויויד) ביום הדראפט.
https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... raft-Night

מה זה, שוד ושבר, אטלנטה במקום החמישי בליגה בביקוש כרטיסים ביום הדראפט, ה-18 בנובמבר.
גלינארי הוחתם (בודק תאריך) ב-21 בנובמבר.
בוגדן הוחתם ב-24 בנובמבר.

אתה חושב שהם חזו את העתיד, או שהנתונים של 'עניין בכרטיסים' בלי שום נתונים כמותיים הוא אולי, רק אולי, לא אומר הרבה?

נו יופי, אטלנטה היתה נושא הדיווח המקורי שקישרתי אליו...לגבי המיקום שלה בביקוש כרטיסים כבר ביום הדראפט, יכול להיות שכבר אז מחלקת יחסי ציבור
הפיצה קידומי מכירות שעסקו בתוכניות הגרנדיוזיות לפרי אייג'נסי ובהבטחה להעמיד קבוצה שתתמודד על משבצת בפלייאוף. ממה שידוע לי, זו פרקטיקה נפוצה בליגה.
לא הבנתי מה נתנה בדיקת התאריכים שלך. הנתונים על עלייה בביקוש לכרטיסים הם מן הסתם נתונים כמותיים.

גם לא ברורה לי המוטיבציה שלך בדיון המיותר הזה, להוכיח שאין שום השפעה למהלכי ההוקס ושהם היו מיותרים גם לאור השיקול המשמעותי הזה של יצירת עניין והכנסות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 3:05 pm 
Senior

לול מה הבולד אמור להגיד? כתבת על פורטלנד שעלו 5 מקומות, שזה סביר להניח, גם אם היה נכון (וכל המידע בלינק הזה סותר את הלינק שהוא מסתמך עליו) זה חסר משמעות כמותית.
זה לא נתונים על עלייה בביקוש לכרטיסים. זה נתונים בלי מקור על עניין בכרטיסים באתר מכירות אחד. אז עכשיו עצם הסיכוי שאטלנטה יחתימו את גלינארי העלה את מכירת הכרטיסים, אפילו לא ההחתמה הגרנדיוזית, המחשבה עליה.

המוטיבציה היא פשוטה. נתת הסבר חסר חשיבות לחלוטין ממקור מפוקפק בלי שום היגיון ואז כשכתבתי שזה לא טיעון מוצלח (כמו של בר דעת יכול להגיד לך - גלינארי ובוגדנוביץ הם לא החתמות שמוכרות כרטיסים) התעצבנת על זה.

אז לא. ההחתמה של גלינארי לא העלתה את מכירות הכרטיסים של אטלנטה והיא לא סיבה טובה להחתים את גלינארי, גרנדיוזי ככל שיהיה.

השאלה היותר מעניינת בעיני היא למה להחתים שחקן ספסל בן 32 עם היסטוריה של פציעות לחוזה של 60 ל-3 שנים כשיש לך סגל מלא צעירים והחתמת את בוגדנוביץ עכשיו. כמובן שהסיבה יכולה להיות שהם לא ידעו שהם יצליחו להחתים את בוגדנוביץ, שזו התיאוריה שלי שלא מבוססת על עובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 3:15 pm 
Senior

מצד שני כבר בשנה שעברה נתקלנו באסטרטגיה הזו

https://www.bizjournals.com/atlanta/new ... rcent.html

Atlanta Hawks fans are excited about the future.

The club’s season-ticket sales are up 70% from this time last year, with majority of growth coming in premium-seating areas, according to Atlanta Hawks CEO Steve Koonin.

The Hawks have had a busy offseason, signing free agent Jabari Parker as well as acquiring Evan Turner and Chandler Parsons via trade. College standouts De’Andre Hunter (Virginia), Cam Reddish (Duke), and Bruno Fernando (Maryland) were also added to the team through the draft.

אוון טרנר, צ'נדלר פרסונס וברונו פרננדו? הגיאורגים צובאים על הדלתות.

אנשים יבואו לראות את טריי יאנג. אם אטלנטה ישחקו טוב, אולי עוד יבואו. זה תמיד רעיון טוב להיות קבוצה טובה יותר. השאלה היא איך לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 3:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מצאתי את הלינק הזה שמפרט קצת על נהלי הקורונה הצפויים ומפגין מידה די ברורה של סקפטיות לגבי ההיתכנות של זה:

https://sportsnaut.com/2020-21-nba-seas ... 20day%20of.

אני מאוד מקווה לטובת הליגה שלא בונים שם על משחקים עם קהל כי זה יתפוצץ להם בפנים, בטח בדצמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 4:00 pm 
Senior

בפוטבול כבר יש קהל בחלק מהאצטדיונים. היום יהיו בדאלאס 31 אלף צופים באולם סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 4:15 pm 
Hall of Famer

הצופים עוד איכשהו פחות מטרידים אותי.
מה לגבי השחקנים שלא מבודדים מהמשפחות והחיים הרגילים שלהם?
אם אחד מהם יידבק...
סביר שגם חלק מהחברים שלו לקבוצה ואולי גם יריבים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 4:22 pm 
מנהל פורום

Yuval כתב:
בפוטבול כבר יש קהל בחלק מהאצטדיונים. היום יהיו בדאלאס 31 אלף צופים באולם סגור.

ובעוד שבוע לכל היותר ארה"ב תעבור את קצב התמותה היומי של 2000 ליום. וזה רק ילך וייעשה רע יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 4:23 pm 
Hall of Famer

איך אנשים מרשים לעצמם ללכת למשחק באולם סגור עם כל כך הרבה אנשים מסביבם באמצע מגיפה עולמית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 5:07 pm 
Junior

Yuval כתב:
לול מה הבולד אמור להגיד? כתבת על פורטלנד שעלו 5 מקומות, שזה סביר להניח, גם אם היה נכון (וכל המידע בלינק הזה סותר את הלינק שהוא מסתמך עליו) זה חסר משמעות כמותית.
זה לא נתונים על עלייה בביקוש לכרטיסים. זה נתונים בלי מקור על עניין בכרטיסים באתר מכירות אחד. אז עכשיו עצם הסיכוי שאטלנטה יחתימו את גלינארי העלה את מכירת הכרטיסים, אפילו לא ההחתמה הגרנדיוזית, המחשבה עליה.

המוטיבציה היא פשוטה. נתת הסבר חסר חשיבות לחלוטין ממקור מפוקפק בלי שום היגיון ואז כשכתבתי שזה לא טיעון מוצלח (כמו של בר דעת יכול להגיד לך - גלינארי ובוגדנוביץ הם לא החתמות שמוכרות כרטיסים) התעצבנת על זה.

אז לא. ההחתמה של גלינארי לא העלתה את מכירות הכרטיסים של אטלנטה והיא לא סיבה טובה להחתים את גלינארי, גרנדיוזי ככל שיהיה.

השאלה היותר מעניינת בעיני היא למה להחתים שחקן ספסל בן 32 עם היסטוריה של פציעות לחוזה של 60 ל-3 שנים כשיש לך סגל מלא צעירים והחתמת את בוגדנוביץ עכשיו. כמובן שהסיבה יכולה להיות שהם לא ידעו שהם יצליחו להחתים את בוגדנוביץ, שזו התיאוריה שלי שלא מבוססת על עובדות.

הבולד אמור להדגיש את אטלנטה, שהיא נושא הדיון. את פורטלנד הזכרתי, בין קבוצות אחרות, אך ורק כדוגמת-נגד של קבוצה לא-דרומית עם פאן בייס ליברלי ברובו, שבכל זאת מדורגות גבוהה בביקוש לכרטיסים...מה שסותר את ההסבר שניסית לספק, לפיו אוהדי אטלנטה הדרומיים מתעלמים מסיכוני הקורונה יותר מאוהדי קבוצות אחרות.

ההסבר ממש לא חסר חשיבות, אתה יכול לפקפק במקור כמה שתרצה, המציאות תוכיח שאטלנטה תחווה בעונות הקרובות עלייה משמעותית בתפוסת הקהל באולמות, בכפוף למגבלות הקורונה כמובן.
אני לא מתעצבן, נראה לי שדווקא אתה קופץ בגין דברים שלא מתיישבים עם תפיסת עולמך. אתה חוזר ומדקלם "גלינארי ובוגדנוביץ' הם לא החתמות שמוכרות כרטיסים", אבל זה לא הטיעון. הטיעון הוא שחיזוק משמעותי לקבוצה - ותאמין לי שמבחינת רוכש הכרטיסים הממוצע, לצרף סקורר של 18 נקודות למשחק שהיה חלק אינטגרלי מהצלחת קבוצה קטנה כמו אוקלהומה, וסקורר נוסף שאומנם אלמוני יותר, אבל בדיוק דווח שאחת הקונטנדריות הבכירות במזרח ובליגה ניסתה לצרף אותו בעצמה, זה שיחוק רציני והוא לא הולך להעסיק את עצמו בשאלות כמו "רגע, איך ההגנה של גלינארי-קולינס-קאפלה תיראה ביחד? הרי קאפלה בכלל לא שחקן הגנה כזה טוב כמו שעושים ממנו!"; "מה, ישלמו לגלינארי 20 מיליון לשנה בשביל שיעלה מהספסל"; ו-"בוגדן בכלל לא מתאים לצד טריי, הוא מחזיק בכדור".

מסכים שהחתמה של גאלו עם היסטוריית הפציעות שלו היא ריסק, אבל אם לא שמת לב, רק 45 מיליון מהחוזה שלו מובטחים, כך שבעצם מדובר בחוזה של 40 מיליון לשנתיים + 5 מיליון כנגד הקאפ במידה ומחליטים לשחרר את גאלו בקיץ 2022 (כמובן שאפשר יהיה גם לסחור בחוזה שלו קודם לכן). ברור שאטלנטה לא יכלה לדעת בוודאות שבוגדן יגיע אליה, בכל אופן לא רואה שום בעיה בעומק הנוכחי שלה, לא חושב שרדיש-האנטר-קולינס מכסים מספיק טוב את עמדות הפורוורד (מה גם שקולינס ישחק לא מעט סנטר, כפי שהערכתי בפוסט סיכום הפרי אייג'נסי שלהם). הורטר, רדיש והאנטר לא הראו מספיק בשנה-שנתיים של כל אחד מהם בליגה בשביל שיצדיקו ויתור על חיזוק מידי לקבוצה שרוצה פלייאוף עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 5:15 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
ובעוד שבוע לכל היותר ארה"ב תעבור את קצב התמותה היומי של 2000 ליום. וזה רק ילך וייעשה רע יותר.

הם כבר מעל 2000 ביום...
וכעת חג ההודיה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 5:21 pm 
Senior

אה, אבל אני לא מאמין לך.
יותר מזה, אני מתחייב שאין שחקן אחד בליגה שמקבל 20 מיליון דולר לעונה ומביא פחות כרטיסים מדנילו גלינארי.
אה יותר מזה, אוהד הנבא הממוצע באטלנטה לא יודע מי זה גלינארי.

אם הרעיון היה להביא קהל על פי שם בלבד גלינארי ובוגדונוביץ כשלעצמם הם אולי שתי ההחתמות הגרועות בהיסטוריה.

אתה מתאבד על הגבעה המשונה ביותר בהיסטוריה. דנילו גלינארי כאטרקציה שיווקית.

כבר הוכחתי שטעית שלוש פעמים. גם בזה שהעלייה במקור שהבאת הייתה לפני ההחתמות (אטלנטה מקום חמישי שם ביום הדראפט).
גם שהמקור עצמו מגוחך (בלי שום כמות הלינק מדבר על כמות הצפיות בעמוד של אטלנטה באתר מכירות של סקנדרי מרקט)
וגם שהעלייה הגדולה התרחשה בשנה שעברה כשההחתמות היו אוון טרנר וגבארי פארקר.

זה לא בושה להגיד ״סבבה, טעיתי״. לא צריך למות על כל פוסט מטופש. יצאה לך הרצאה אחת לא במקום. אבל אם מחלקים ציונים, אולי תנסה לנהל דיון במקום להרצות. נראה שיש לך הרבה ידע, אבל היה דוגמא שאם היית שואל במקום ההרצאה לא היית נתפס לקשקוש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 5:27 pm 
מנהל פורום

שמוליקי, בממוצע רץ שבועי הם ב1700. יגיעו בקרוב מאוד ל2000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 5:33 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אה, אבל אני לא מאמין לך.
יותר מזה, אני מתחייב שאין שחקן אחד בליגה שמקבל 20 מיליון דולר לעונה ומביא פחות כרטיסים מדנילו גלינארי.

אני די בטוח ששמות נוצצים כמו ניק באטום, אוטו פורטר, מייק קונלי, האריסון בארנס, מלקולם ברוגדון וקווין לאב לכל הפחות נותנים לו פייט במחלקה הזו. אם תרחיב את היריעה גם לשחקנים שמקבלים 19 מיליון אז אפשר לדבר גם על טימי הארדווי וג'רמי גראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 5:45 pm 
Senior

לאב וקונלי לא באותה ספרה בכלל.

גלינארי לא היה בפלייאוף בכלל עד השנתיים האחרונות שהוא עף סיבוב ראשון. אוהד ממוצע באטלנטה לא ראה אותו משחק אפילו ואם כן אז מספר פעמים חד ספרתי.

בוגדן לא היה בפלייאוף מעולם.

הם לא שמות שמוכרים כרטיסים פרה-סיזן. טריי יאנג כן. אם אטלנטה יראו טוב כן.

אבל זה שיקול למה להתחזק באופן כללי. לא למה להתחזק בשחקנים האלו. זה כל מה שאני אומר (ובצדק, כפרה עלי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 151 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: