Yuval כתב:
לול מה הבולד אמור להגיד? כתבת על פורטלנד שעלו 5 מקומות, שזה סביר להניח, גם אם היה נכון (וכל המידע בלינק הזה סותר את הלינק שהוא מסתמך עליו) זה חסר משמעות כמותית.
זה לא נתונים על עלייה בביקוש לכרטיסים. זה נתונים בלי מקור על עניין בכרטיסים באתר מכירות אחד. אז עכשיו עצם הסיכוי שאטלנטה יחתימו את גלינארי העלה את מכירת הכרטיסים, אפילו לא ההחתמה הגרנדיוזית, המחשבה עליה.
המוטיבציה היא פשוטה. נתת הסבר חסר חשיבות לחלוטין ממקור מפוקפק בלי שום היגיון ואז כשכתבתי שזה לא טיעון מוצלח (כמו של בר דעת יכול להגיד לך - גלינארי ובוגדנוביץ הם לא החתמות שמוכרות כרטיסים) התעצבנת על זה.
אז לא. ההחתמה של גלינארי לא העלתה את מכירות הכרטיסים של אטלנטה והיא לא סיבה טובה להחתים את גלינארי, גרנדיוזי ככל שיהיה.
השאלה היותר מעניינת בעיני היא למה להחתים שחקן ספסל בן 32 עם היסטוריה של פציעות לחוזה של 60 ל-3 שנים כשיש לך סגל מלא צעירים והחתמת את בוגדנוביץ עכשיו. כמובן שהסיבה יכולה להיות שהם לא ידעו שהם יצליחו להחתים את בוגדנוביץ, שזו התיאוריה שלי שלא מבוססת על עובדות.
הבולד אמור להדגיש את אטלנטה, שהיא נושא הדיון. את פורטלנד הזכרתי, בין קבוצות אחרות, אך ורק כדוגמת-נגד של קבוצה לא-דרומית עם פאן בייס ליברלי ברובו, שבכל זאת מדורגות גבוהה בביקוש לכרטיסים...מה שסותר את ההסבר שניסית לספק, לפיו אוהדי אטלנטה הדרומיים מתעלמים מסיכוני הקורונה יותר מאוהדי קבוצות אחרות.
ההסבר ממש לא חסר חשיבות, אתה יכול לפקפק במקור כמה שתרצה, המציאות תוכיח שאטלנטה תחווה בעונות הקרובות עלייה משמעותית בתפוסת הקהל באולמות, בכפוף למגבלות הקורונה כמובן.
אני לא מתעצבן, נראה לי שדווקא אתה קופץ בגין דברים שלא מתיישבים עם תפיסת עולמך. אתה חוזר ומדקלם "גלינארי ובוגדנוביץ' הם לא החתמות שמוכרות כרטיסים", אבל זה לא הטיעון. הטיעון הוא שחיזוק משמעותי לקבוצה - ותאמין לי שמבחינת רוכש הכרטיסים הממוצע, לצרף סקורר של 18 נקודות למשחק שהיה חלק אינטגרלי מהצלחת קבוצה קטנה כמו אוקלהומה, וסקורר נוסף שאומנם אלמוני יותר, אבל בדיוק דווח שאחת הקונטנדריות הבכירות במזרח ובליגה ניסתה לצרף אותו בעצמה, זה שיחוק רציני והוא לא הולך להעסיק את עצמו בשאלות כמו "רגע, איך ההגנה של גלינארי-קולינס-קאפלה תיראה ביחד? הרי קאפלה בכלל לא שחקן הגנה כזה טוב כמו שעושים ממנו!"; "מה, ישלמו לגלינארי 20 מיליון לשנה בשביל שיעלה מהספסל"; ו-"בוגדן בכלל לא מתאים לצד טריי, הוא מחזיק בכדור".
מסכים שהחתמה של גאלו עם היסטוריית הפציעות שלו היא ריסק, אבל אם לא שמת לב, רק 45 מיליון מהחוזה שלו מובטחים, כך שבעצם מדובר בחוזה של 40 מיליון לשנתיים + 5 מיליון כנגד הקאפ במידה ומחליטים לשחרר את גאלו בקיץ 2022 (כמובן שאפשר יהיה גם לסחור בחוזה שלו קודם לכן). ברור שאטלנטה לא יכלה לדעת בוודאות שבוגדן יגיע אליה, בכל אופן לא רואה שום בעיה בעומק הנוכחי שלה, לא חושב שרדיש-האנטר-קולינס מכסים מספיק טוב את עמדות הפורוורד (מה גם שקולינס ישחק לא מעט סנטר, כפי שהערכתי בפוסט סיכום הפרי אייג'נסי שלהם). הורטר, רדיש והאנטר לא הראו מספיק בשנה-שנתיים של כל אחד מהם בליגה בשביל שיצדיקו ויתור על חיזוק מידי לקבוצה שרוצה פלייאוף עכשיו.