סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 6:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
רק אזכיר שאני לא בטוח שרק שם גדול מביא כרטיסים. אם אוהדים שומעים בתקשורת שהקבוצה שלהם התחזקה דרך שחקנים מוכחים בליגה, אחרי שנים של דשדוש, בלי קשר לשם והזהות שלהם, אני בטוח שיש לזה השפעה. לפחות קטנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 6:20 pm 
Sophomore

כמו שציינו פה בדיון, משהו בסגל של אטלנטה מוזר . . .
כמובן שזה שיפור לעומת שנים קודמות, אבל עדיין, הסגל נראה עמוס מאד בכל העמדות.
אין סופרסטאר אחד לרפואה.
את הפירות (או פירות הבאושים) נראה בערך עוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 7:10 pm 
Hall of Famer

יאנג הוא לפחות פוטנציאל סופרסטאר. זה לא כאילו שיאניסים צומחים על הקירות או שלכל קבוצה יש כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 7:12 pm 
Hall of Famer

אני מעריך שיהיה קשה מאוד לדעת מהי הדרך הנכונה מבחינת אטלנטה גם בדיעבד.
יש להם gm טוב או לכל הפחות capable
וטריי יאנג עשוי בעיניי להתפתח לטופ5 בליגה (כרוך בשיפור הגנתי).

אני חושב שלא יהיה מדובר כאן במקרה ניו אורלינס עם דיוויס שם היה ברור שזה הולך להסתיים רע.
השאלה הגדולה היא האם הם יהיו אינדי החדשה (או אפילו פילי החדשה :/) ויתבססו להם בהמשך במקומות 4-5 במזרח
או שהם מסוגלים להגיע למעמד של קונטנדרית.
הרבה תלוי בהתפתחות של יאנג, שאני בגדול מאמין בו
והאם אחד הילדים שלהם יתפתח לכוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 7:22 pm 
Hall of Famer

אני חושב שטריי יאנג, עם הכמעט 30 נק' ו-10 אס' למשחק שהיו לו בשנה שעברה, זה הרבה יותר קרוב לסופרסטאר ממה שיש לרוב הקבוצות בליגה, כולל כמה קבוצות לא רעות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 7:23 pm 
Hall of Famer

אם תרחיש לא אופטימי במיוחד עבורם זה להגיע למקומות 4-5 במזרח (ואני די מסכים להערכה זו בעוד שנתיים-שלוש) - הרי שהם פעלו מצוין. זה בפני עצמו לא רע בכלל, וטוב לאין ערוך משאר קבוצות התחתית שממשיכות בבנייה ומחכות לפרנצ'ייז-פלייר שלהם, שמי יודע מתי יגיע ומה תהיה תרומתו למועדון. בניגוד למקומות 7-8 במזרח, אשר בדרך כלל (דווקא בעונה הקרובה אולי לא) מאוישים בקבוצות בינוניות ומטה (אבל מישהו צריך להיכנס לפלייאוף...), להגיע ממש למעלה (אפילו במזרח "החלש") זה לא תמיד קל, ואם מסתכלים כמה שנים קדימה - יש סיכוי שמילווקי-מיאמי-בוסטון-פילי-ברוקלין הן פשוט קבוצות באמת טובות (סביר להניח שלא כולן בסופו של דבר, אבל חלקן).

הרי לא משנה כיצד אטלנטה היו פועלים, תמיד יש את הסיכוי שיאנג יישאר שחקן התקפה מרשים לצפייה אבל לא כזה שלוקח קבוצה על הגב קדימה. דווקא המצב הנוכחי - בו הקיפו אותו בשחקנים שעברו דבר או שניים בליגה ויכולים מצד אחד להוריד ממנו עומס, ולעשות לו "מנטורינג" כזה או אחר - יכול רק לשפר את סיכוייו להגיע באמת גבוה כשחקן.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 7:29 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אם תרחיש לא אופטימי במיוחד עבורם זה להגיע למקומות 4-5 במזרח (ואני די מסכים להערכה זו בעוד שנתיים-שלוש) - הרי שהם פעלו מצוין. זה בפני עצמו לא רע בכלל, וטוב לאין ערוך משאר קבוצות התחתית שממשיכות בבנייה ומחכות לפרנצ'ייז-פלייר שלהם, שמי יודע מתי יגיע ומה תהיה תרומתו למועדון. בניגוד למקומות 7-8 במזרח, אשר בדרך כלל (דווקא בעונה הקרובה אולי לא) מאוישים בקבוצות בינוניות ומטה (אבל מישהו צריך להיכנס לפלייאוף...), להגיע ממש למעלה (אפילו במזרח "החלש") זה לא תמיד קל, ואם מסתכלים כמה שנים קדימה - יש סיכוי שמילווקי-מיאמי-בוסטון-פילי-ברוקלין הן פשוט קבוצות באמת טובות (סביר להניח שלא כולן בסופו של דבר, אבל חלקן).

הרי לא משנה כיצד אטלנטה היו פועלים, תמיד יש את הסיכוי שיאנג יישאר שחקן התקפה מרשים לצפייה אבל לא כזה שלוקח קבוצה על הגב קדימה. דווקא המצב הנוכחי - בו הקיפו אותו בשחקנים שעברו דבר או שניים בליגה ויכולים מצד אחד להוריד ממנו עומס, ולעשות לו "מנטורינג" כזה או אחר - יכול רק לשפר את סיכוייו להגיע באמת גבוה כשחקן.

אני לא מאמין בזה בכלל.
האתגר של אטלנטה הוא לא להביא לכך שיאנג ״יידע לקחת קבוצה על הגב״
אלא למצוא לו כוכב נוסף, רצוי שניים.

אטלנטה יגיעו ככל הנראה למקומות 4-5.
זה לא האתגר האמיתי כשיש לך שחקן כמו טריי בקבוצה
ואני לא בטוח שלשם הם כיוונו כשהתחילו בבניה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 7:38 pm 
Hall of Famer

מילווקי מצאו "כוכב" נוסף ליד יאניס? זה הפריע להם להגיע עד לקונטנדרית שמשיגה את המאזן הטוב בליגה (נכון אולי לא יותר מכך עד כה, גם בכלל מגבלות יש יאניס עצמו)?
בוסטון ליד טייטום?
אילו כוכבים שיחקו ליד הארדן ביוסטון? קאפלה עצמו לא היה צלע שלישית שם בעונת השיא?

כוכבים אמיתיים יש מעט מאוד
בסוף אתה יכול להשקיע שנים בנכסים ולפנות כמה תקרת שכר שרק תרצה, ועדיין תוך שנה-שנתיים הלייקרס-קליפרס-ברוקלין מתמלאות בשישה מהשחקנים הטובים בליגה הרבה בגלל השוק שלהן (גם נכסים וצעירים שצברו, אבל זה היה לעוד קבוצות).

לא אמרתי שהמטרה שלהם היא מקום 4-5 במזרח. אתה הצגת את זה כתסריט הלא טוב (והמשלים זה "או שהם מסוגלים להגיע למעמד של קונטנדרית"). אני מסכים עם הערכתך כאמור, ורק מציין שזה מצוין להיות עם תסריט בינוני-רע שכזה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 8:13 pm 
Senior

אני עדיין מתקשה למצוא סיבה אחת טובה להחתמה של גלינארי. לא קיבלתי כזו. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שיקול דעת מוטעה בסיכויים להחתים את בוגדן.
ההחתמה של רונדו היא בכלל הזיה. הייתי לוקח בט באודז סבירים שהוא לא מסיים שם את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 8:17 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מילווקי מצאו "כוכב" נוסף ליד יאניס? זה הפריע להם להגיע עד לקונטנדרית שמשיגה את המאזן הטוב בליגה (נכון אולי לא יותר מכך עד כה, גם בכלל מגבלות יש יאניס עצמו)?
בוסטון ליד טייטום?
אילו כוכבים שיחקו ליד הארדן ביוסטון? קאפלה עצמו לא היה צלע שלישית שם בעונת השיא?

כוכבים אמיתיים יש מעט מאוד
בסוף אתה יכול להשקיע שנים בנכסים ולפנות כמה תקרת שכר שרק תרצה, ועדיין תוך שנה-שנתיים הלייקרס-קליפרס-ברוקלין מתמלאות בשישה מהשחקנים הטובים בליגה הרבה בגלל השוק שלהן (גם נכסים וצעירים שצברו, אבל זה היה לעוד קבוצות).

לא אמרתי שהמטרה שלהם היא מקום 4-5 במזרח. אתה הצגת את זה כתסריט הלא טוב (והמשלים זה "או שהם מסוגלים להגיע למעמד של קונטנדרית"). אני מסכים עם הערכתך כאמור, ורק מציין שזה מצוין להיות עם תסריט בינוני-רע שכזה.

מילווקי קרובים מאוד לאבד את יאניס (והיו מאבדים אותו כבר אם יאניס לא היה כזה ילד טוב).
לא יודע כמה אתה רוצה שהם יהיו הדוגמה שלך.

הארדן שיחק עם פול ועם קאפלה. כמעט הגיעו עד הסוף.

זה נכון שכוכבים אמיתיים יש מעט (נגיד 25 בשנה נתונה) ובגלל זה חשוב למצוא אותם.
לאטלנטה יש שחקן שלדעתי הוא כבר כוכב ויכול פוטנציאלית להתפתח לסופרסטאר.
האתגר שלהם הוא למצוא את הכוכב הנוסף או שניים, כדי להגיע רחוק באמת.

הקליפרס והנטס היו גם בעבר בשוק שלהן... ולא הצליחו להגיע להישגים או להביא כוכבים בשוק החופשי. זה הכל המהלכים שעשו.
כמובן שהשוק שלהן עזר אבל זה לא תנאי מספיק.
אני טענתי אחרי הטרייד של הקליפרס עם פילי על האריס שהם יהיו קונטנדריים בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 8:26 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני עדיין מתקשה למצוא סיבה אחת טובה להחתמה של גלינארי. לא קיבלתי כזו. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שיקול דעת מוטעה בסיכויים להחתים את בוגדן.
ההחתמה של רונדו היא בכלל הזיה. הייתי לוקח בט באודז סבירים שהוא לא מסיים שם את העונה.

סיבה טובה? גאלינרי יכול להיות ההבדל בין 38 נצחונות ל 44 נצחונות (כלומר, בין פלייאוף ללא פלייאוף)
רונדו יכול להיות ההבדל בין סיבוב ראשון לסיבוב שני.

בעיניי, אחלה שתי סיבות שבעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 8:30 pm 
Hall of Famer

מילווקי לא יכולים להיות דוגמא שלילית אבל
אולי לא דוגמת מופת, אבל בוודאי שלא שלילית

פול ככוכב שני זה בהחלט ראוי. אבל מה שהיה שם מהשחקן הרביעי ומטה לא בדיוק עולה על מה שכבר יש באטלנטה כעת. פשוט יאנג לא ברמה של הארדן (אולי בעתיד...).

אתה תמיד הרי דוגל בכך שיש לקבוצה מספיק שנים (משך זמן של שני חוזים) בשביל לבנות מסביב ולספק את הרוקי הפרנצ'ייז שלהם. אז אטלנטה אפילו התחילה מוקדם מבחינת הספירה של יאנג - הוא במעמד גבוה בליגה מהר מאוד, הקבוצה כנראה תגיע לפלייאוף ברציפות החל מעונתו השלישית וכו'.
זו נקודת פתיחה יותר אופטימית ממה שהיה סביב רוב אלו שהיו סופרסטארים פוטנציאליים כבר מעונת הרוקי שלהם - דיוויס, קא"ט, בוקר/אייטון, אפשר להתווכח לגבי סימונס ואמביד (ופילי ממילא היא סיפור קצת מורכב).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 8:39 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
יאנג הוא לפחות פוטנציאל סופרסטאר. זה לא כאילו שיאניסים צומחים על הקירות או שלכל קבוצה יש כזה

קצת מוזר שאתה ואחרים מהללים פה יאניס כ"דמות הסופרסטאר", אני אסביר למה -

בפליאוף האחרון, כאשר הבאקס כשלו, היו פה, למיטב זכרוני, יותר מאחד או שניים (ואפילו יותר משלושה) שטענו שיאניס הוא סוג של "נגר על".
ז"א, מישהו בלי כישרון מיוחד, אבל פשוט נתונים לא אנושיים שהופכים אותו למה שהוא,
אבל הוא בטח לא סופרסטאר כמו לברון, דוראנט, קוואי, בראיינט, וויד וכו'.

אז זה יפה לראות שיש דעות שונות יחסית על הכישרון של יאניס בפורום.

אגב, לי אישית קשה עדיין לקבוע לגביו . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 8:58 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מילווקי לא יכולים להיות דוגמא שלילית אבל
אולי לא דוגמת מופת, אבל בוודאי שלא שלילית

פול ככוכב שני זה בהחלט ראוי. אבל מה שהיה שם מהשחקן הרביעי ומטה לא בדיוק עולה על מה שכבר יש באטלנטה כעת. פשוט יאנג לא ברמה של הארדן (אולי בעתיד...).

אתה תמיד הרי דוגל בכך שיש לקבוצה מספיק שנים (משך זמן של שני חוזים) בשביל לבנות מסביב ולספק את הרוקי הפרנצ'ייז שלהם. אז אטלנטה אפילו התחילה מוקדם מבחינת הספירה של יאנג - הוא במעמד גבוה בליגה מהר מאוד, הקבוצה כנראה תגיע לפלייאוף ברציפות החל מעונתו השלישית וכו'.
זו נקודת פתיחה יותר אופטימית ממה שהיה סביב רוב אלו שהיו סופרסטארים פוטנציאליים כבר מעונת הרוקי שלהם - דיוויס, קא"ט, בוקר/אייטון, אפשר להתווכח לגבי סימונס ואמביד (ופילי ממילא היא סיפור קצת מורכב).

זה לא מה שאני מאמין בו..
אני מאמין בלהישאר למטה ולבנות את גרעין הכוכבים שלך ולתת לו להתרומם באופן אורגני
ולהוסיף אליו כשאתה יודע מה יש לך ביד..
אם אתה מאיץ כלפי מעלה כאשר מה שיש לך זה את טריי יאנג ככוכב וערימה של סימני שאלה סביבו, זה לא מספיק טוב בעיניי.
זה יכול להתפתח טוב וזה יכול להתפתח לא טוב והאמת היא שאנחנו לא יודעים כרגע מספיק על ה-core הצעיר של אטלנטה, כדי לתת צפי אמיתי.
מטבע הדברים, לדרך שלי יש חסרונות.
זה מצריך לרוב סבלנות של עונה אחת או שתיים יותר ממה שנהוג של צבירת נכסים ופיתוח של הצעירים
וזה אומר לחץ מסוים מצד הבעלים, הקהל, התקשורת.
מצד שני, האפסייד הוא גבוה יותר ובתקווה גם וודאי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 9:38 pm 
Hall of Famer

הכל טוב ויפה
פשוט על פי האלגוריתם הזה לפעמים בכלל לא "מתרוממים" בכלל - ואז קבוצות שנים ארוכות מחוץ לפלייאוף
לדעתי זה לא טוב

אפשר אולי להגיד שממילא (בדיעבד) אם זה המצב אחרי שנים ארוכות - גם התרוממות לא הייתה מביאה גבוה מדי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 12:17 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הכל טוב ויפה
פשוט על פי האלגוריתם הזה לפעמים בכלל לא "מתרוממים" בכלל - ואז קבוצות שנים ארוכות מחוץ לפלייאוף
לדעתי זה לא טוב

אפשר אולי להגיד שממילא (בדיעבד) אם זה המצב אחרי שנים ארוכות - גם התרוממות לא הייתה מביאה גבוה מדי

לא רק לא גבוה מדי אלא לא מביאה אפילו לפלייאוף כמעט ב-100% מהמקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 12:17 am 
Sophomore

מודה שלא צפיתי באטלנטה השנה, אבל ג'ון קולינס כבר מספק סטטיסטיקות של אולסטאר - 21.6 נקודות, 10.1 ריבאונדים, 1.8 חסימות עם 40% לשלוש והוא רק בן 23. אז לאטלנטה יש כבר 2 עוגנים וזה הזמן שלה להעלות הילוך ועשו יפה כשהחתימו ווטרנים בעמדות החלשות שלהם. אי אפשר לעשות טאנקינג לנצח.
אני גם חושב שאוקונוו יכול להתפתח לשחקן גדול, אבל לא יהיה ממש רלוונטי לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 12:26 am 
Hall of Famer

itay2 כתב:
מודה שלא צפיתי באטלנטה השנה, אבל ג'ון קולינס כבר מספק סטטיסטיקות של אולסטאר - 21.6 נקודות, 10.1 ריבאונדים, 1.8 חסימות עם 40% לשלוש והוא רק בן 23. אז לאטלנטה יש כבר 2 עוגנים וזה הזמן שלה להעלות הילוך ועשו יפה כשהחתימו ווטרנים בעמדות החלשות שלהם. אי אפשר לעשות טאנקינג לנצח.
אני גם חושב שאוקונוו יכול להתפתח לשחקן גדול, אבל לא יהיה ממש רלוונטי לעונה הבאה.

בגלל זה הם מקרה מעניין וגבולי בהקשר הזה.
יכול להיות שהאיצו מוקדם מדי ויכול להיות שהאיצו בזמן..
אני מעריך שהאיצו מוקדם מדי, אולי כי אני לא יותר מדי תופס מקולינס, אבל who knows

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:02 am 
Junior

Yuval כתב:
אה, אבל אני לא מאמין לך.
יותר מזה, אני מתחייב שאין שחקן אחד בליגה שמקבל 20 מיליון דולר לעונה ומביא פחות כרטיסים מדנילו גלינארי.
אה יותר מזה, אוהד הנבא הממוצע באטלנטה לא יודע מי זה גלינארי.

אם הרעיון היה להביא קהל על פי שם בלבד גלינארי ובוגדונוביץ כשלעצמם הם אולי שתי ההחתמות הגרועות בהיסטוריה.

אתה מתאבד על הגבעה המשונה ביותר בהיסטוריה. דנילו גלינארי כאטרקציה שיווקית.

כבר הוכחתי שטעית שלוש פעמים. גם בזה שהעלייה במקור שהבאת הייתה לפני ההחתמות (אטלנטה מקום חמישי שם ביום הדראפט).
גם שהמקור עצמו מגוחך (בלי שום כמות הלינק מדבר על כמות הצפיות בעמוד של אטלנטה באתר מכירות של סקנדרי מרקט)
וגם שהעלייה הגדולה התרחשה בשנה שעברה כשההחתמות היו אוון טרנר וגבארי פארקר.

זה לא בושה להגיד ״סבבה, טעיתי״. לא צריך למות על כל פוסט מטופש. יצאה לך הרצאה אחת לא במקום. אבל אם מחלקים ציונים, אולי תנסה לנהל דיון במקום להרצות. נראה שיש לך הרבה ידע, אבל היה דוגמא שאם היית שואל במקום ההרצאה לא היית נתפס לקשקוש הזה.

אני לא יודע למה ה"אני לא מאמין לך" מתייחס, אבל זה בסדר...לא צריך שתאמין לי, הסגנון שלך פאתטי ושמתי לב לכך כבר בתגובותיך המתנשאות ל-ATT.
לא "הוכחת לי" כלום ואם יש כאן מישהו שמתאבד על משהו זה אתה, עם ההתעקשות שלך שהחתמת גאלו היא צעד גרוע ובלתי מובן.

יש לך בעיות קשות בהבנת הנקרא. כבר הבהרתי מקודם שלא באתי לטעון שגאלו ובוגדן "מביאים קהל", אלא שהם (וקאפלה אגב, הרי צורף רק בפברואר האחרון וטרם שיחק מאז) חיזוק משמעותי לקבוצה, חיזוק שניתן לשווק אותו תחת הכותרת "מסתערים על הפלייאוף" ואני בטוח שזה מה שמחלקת היח"צ של ההוקס ושעיתונות הספורט המקומית עושים כבר מזה שבוע.

שוב, לא הוכחת כלום: (1) היתה עלייה בביקוש לכרטיסים עוד בדראפט, אבל לפי הדיווח, אטלנטה עלתה ממקום חמישי לראשון בשבוע שעבר מהדראפט ועד אתמול; (2) לא המקור מגוחך, אלא ההסבר החלופי שניסית לספק בהתחלה עם "בדרום לא מתרגשים מקורונה" וסיבובי הפרסה שלקחת מאז; (3) אז היתה עלייה גדולה כבר בעונה שעברה, אז מה? זה רק מראה שנוצר עניין משמעותי בקבוצה הודות לטריי יאנג בעיקר, יופי. כעת העניין הזה גבר הודות לחיזוק סביב טריי, שזה בהחלט מה שהחתמות גאלו ובוגדן מייצגות.

לגבי ההרצאה-כביכול, סורי אם חשבתי שאפשר לדבר איתך בהיגיון ולהסביר לך מה אתה לא מבין בכך שגאלו, בוגדן וקאפלה מייצגים חיזוק, לא שיווק...אבל אתה שבוי בקונספציה, לגיטימי, לא אגיב לך כאן יותר. כל טוב ובהצלחה להוקס האפסים שהחתימו איזה איטלקי מבוגר בשביל להיות הסקורר השלישי שלהם, שבמקרה מלא קבוצות צמרת היו חמות עליו מלקראת הטרייד דד ליין ועד לפני שבוע.
אגב, גלינארי שיחק בפלייאוף גם בתחילת העשור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 2:34 am 
Senior

.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ו' נובמבר 27, 2020 6:27 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 2:41 am 
Hall of Famer

מבלי להיכנס לדיון ביניכם, B.Grant44 הוא אחד הכותבים הרהוטים והמעניינים בפורום.
יש לי הרגשה שהוא לא מוגבל שכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 2:50 am 
Senior

ציטוט:
ותאמין לי שמבחינת רוכש הכרטיסים הממוצע, לצרף סקורר של 18 נקודות למשחק שהיה חלק אינטגרלי מהצלחת קבוצה קטנה כמו אוקלהומה, וסקורר נוסף שאומנם אלמוני יותר, אבל בדיוק דווח שאחת הקונטנדריות הבכירות במזרח ובליגה ניסתה לצרף אותו בעצמה, זה שיחוק רציני והוא לא הולך להעסיק את עצמו בשאלות כמו "רגע, איך ההגנה של גלינארי-קולינס-קאפלה תיראה ביחד? הרי קאפלה בכלל לא שחקן הגנה כזה טוב כמו שעושים ממנו!"; "מה, ישלמו לגלינארי 20 מיליון לשנה בשביל שיעלה מהספסל"; ו-"בוגדן בכלל לא מתאים לצד טריי, הוא מחזיק בכדור".

זה הציטוט שלך אליו התייחסתי. ולא, כאמור, אני לא מאמין. אבל בוא נמשיך:

B.Grant44 כתב:
שוב, לא הוכחת כלום: (1) היתה עלייה בביקוש לכרטיסים עוד בדראפט, אבל לפי הדיווח, אטלנטה עלתה ממקום חמישי לראשון בשבוע שעבר מהדראפט ועד אתמול;

הלינק המאוד מדעי שאתה הבאת טוען ש:
ציטוט:
Here are the biggest risers, calculating change in rank (1-30) from draft night compared to the week since then:
1. Atlanta Hawks (+16)
The Hawks jumped from 25th to 9th.

כלומר, שאטלנטה כרגע מקום תשיעי במדד הלגמרי לא פיקטיבי של "התעניינות בכרטיסים באתר ויויד".

אבל באותו לינק ששלחת כתוב שבשבוע שעבר אטלנטה היו במקום החמישי בהתעניינות בכרטיסים באתר ויויד. לא בעלייה היחסית:

ציטוט:
Site traffic, NBA Teams (leading up to draft)
5. Atlanta Hawks

האם זה נניח יהיה השלב שבוא תוותר על הלינק שלך, שזה הדבר היחיד שאני צוחק עליו מהרגע הראשון שהבאת אותו?

לא? אוקי, יש לי רעיון יותר טוב. אולי נבדוק באמת את הלינק היחיד שיש בכתבה שהבאת שמקשר לאתר של חברת הכרטיסים ויויד.
https://www.vividseats.com/nba-basketba ... ckets.html
ציטוט:
We're sorry, but we currently have no tickets available for this event.

לול.

והדובדבן בקצפת זה שכשאני אומר לך שאולי תנסה לא להרצות אלא לנהל שיחה, אתה עונה שאתה מנסה "להסביר לי מה שאני לא מבין".
לא בריאן גראנט 44. אתה לא מבין. לכן הבאת את הלינק המביך הזה ואתה מסרב לסגת ממנו.

כל מה שעשית זה הבאת לינק שמטרתו היחידה היא להשיג אפילאציה לאתר של ויויד ואין בו פיסת מידע אחת אמיתית. אלוהים יעזור לכולנו.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ו' נובמבר 27, 2020 4:13 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 5:50 am 
Senior

בכל אופן, בתקווה שהלינק ההוא יעזוב אותנו לתמיד, הסיבה שאני לא אוהב את ההחתמה של גלינארי היא ברמת הכדורסל נטו. לא כי אני חושב שאטלנטה צריכים לעשות טאנקינג או משהו כזה. ברור שהוא קלע מצוין, אבל הסקיל סט שעושה את גלינארי מעולה בהתקפה דורש את הכדור לא מעט. הוא לא יכול לחתוך לסל אפקטיבית והוא לא זז טוב בלי כדור. אם אנחנו הופכים את גלינארי לשחקן של קץ אנד שוט מהפינה, אני לא חושב שהוא עדיף מטוני סנל בתפקיד המצומצם הזה.

כדי להשיג את היתרונות של גלינארי בהתקפה (שהרי הוא ליאביליטי בהגנה) אתה צריך לתת לו יוסג' משמעותי ולא רק להוציא את הכדור מהידיים של טריי, אלא גם מהפיק אנד רול עם קולינס. גאלו הוא גם סוחט עבירות מצוין בזכות היכולת שלו להוריד כדור לרצפה ולהוציא נקודות באייסוליישן. אני לא רואה שום דרך שזה עובד עם קולינס וקאפלה.

אני כמובן לא יודע בוודאות, אבל אני דיי משוכנע שאם אטלנטה היו יודעים שבוגדנוביץ בשוק (הרי היה ברור שסקרמנטו לא ישוו את ההצעה ברגע שהעסקה עם מילווקי נפלה) הם לא היו הולכים על גאלו.
למעשה השילוב עם בוגדנוביץ הופך את גאלו לעוד פחות אפקטיבי בעיני.

הדרך היחידה של אטלנטה להפוך לקבוצה משמעותית בליגה זה אם טריי יאנג ימקסם את הפוטנציאל שלו ואני לא רואה איך זה קורה בלי יוסג' רייט של לוקה/הארדן.

עכשיו צריך לצרף את החוזה המאסיבי, את סיכון הפציעות התמידי של גאלו ואת הגיל שלו ולהוסיף לכל זה את העובדה שעכשיו בכלל מדובר בשחקן ספסל (אני סקפטי כמה זמן זה יחזיק) ואני לא רואה איך זו החתמה טובה.

ולא, אני לא חושב שגלינארי אפס. אני חושב שהוא שחקן התקפה מצוין. הוא לא עונה על אף אחת מהבעיות המרכזיות של אטלנטה וב-20+ מיליון דולר לעונה בגיל כזה, מאוד רצוי שהוא כן יענה.

אשמח לטעות, אני מחבב את טריי יאנג. ואם יש טרייד מתוכנן על קולינס אפשר לבחון מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 9:10 am 
Junior

יובל אתה בריון וקטנוני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 9:28 am 
Hall of Famer

ובלי קשר לסגנון (הסליחה, אבל באמת בריוני משהו), אני לא מסכים בכלל.

שחקן יוצר זה דבר טוב. דורך על האצבעות? סבבה, שים אותו בסקנד יוניט. אבל אני לא יכול לראות עולם בו שחקן יוצר הוא דבר שלילי ברמה המקצועית.
אפשר להתווכח על הסכום שהוא מקבל (יתכן וגבוה מדי), ובטח שאפשר לדבר על העובדה שהוא פציע אבל אני לא רואה איך שחקן כמו גלינרי בריא פוגע בקבוצה בשנתיים הקרובות לפחות, מה גם שאולי מדובר בשחקן שאוהב את הכדור, אבל הוא בטח לא מאוהב בו, והוא יודע למסור. או למצער, בוא נגיד שאף פעם לא היתה לגלינרי בעיה של ״השתלטות אגואיסטית על המשחק״ במשך כל הקריירה.
אגב, בהגנה הוא לדעתי אנדרייטד. לא גדול, אבל רחוק מלהיות חור.

אם אני ההוקס, אני פותח עם קפלה , קולינס, בוגדנוביץ׳, יאנג ועוד שחקן מבין רדיש, האנטר והוארטר (זה לא באמת משנה). כשקפלה (אולי המסיים הטוב במשחק בנגיחות) משחק לא יותר מאשר 15-20 דקות במשחק, וגלינרי משחק 25-30, בדרך כלל כשקולינס (עוד מסיים נפלא, עם טווח טוב מאד) בסנטר. בין השלושה האלה יש לנו בערך 75 או 80 מ 96 הדקות של שני עמדות הפאוור והסנטר, וזה בסדר גמור, כשאת 15 הדקות האחרונות משלים הרוקי (שאני לא באמת מכיר. אני מניח שהוא יכול לשחק לפחות עם קולינס וגאלינרי. כנראה שקצת פחות עם קפלה).
בעמדות 2-3, אני נותן לצעירים להוכיח את עצמם. הוארטר, רדיש, האנטר (שהוא ההימור שלי), הם שחקנים סבירים מאד, ואפילו במצב של 20-25 דקות משחק לכ״א מהם, זה בסדר. לא מכאן תבוא הישועה. השחקן בעמדה צריך לקלוע את השלשות הפנויות ולעשות הגנה. בעיקר. אם אחד מהם ישתלט על רוב ה 70 דקות שהוקצבו להם, בזכות. זה בהחלט מעולה.
זה משאיר לי בערך 72 דקות לגארדים. יאנג מקבל 32 מהם ונח בשאר, בוגדנוביץ׳ מקבל 30 ונח בשאר. וזה אומר שאריות לרונדו (אבל הוא , מה אכפת לו, העיקר שהוא יקבל את ה 15 דקות תהילה במשחק בפלייאוף) ולדאן. מקסימום, רונדו ודאן יוכלו לנגוס בחלק מהדקות של שלושת הסווינגים, אם מי מהם ממש יאכזב (אני מהמר על הוארטר, בתור זה שיידחק לקצה). אני מסכים שזה לא ממש הגיוני שגם יאנג וגם בוגדנוביץ׳ וגם גאלינרי ישחקו יותר מדי דקות ביחד אבל לא רואה סיבה בעולם ששניים מהם לא יהיו על המגרש ביחד עם קולינס בכל רגע נתון.

כללו של עניין, בטח ובטח שיש לגלינרי מקום. במיוחד בחמישייה של רונדו או דאן+בוגדנוביץ׳+קולינס+וואטאבר סווינגמן, או לחלופין בחמישייה של יאנג+שניים מהסווינגים+קולינס או קפלה (שייהנה מהאסיסטים של יאנג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 112 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: