סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 10:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 9:19 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, החלטתי שאם אחכה ליום שבו יהיה לי זמן לכתוב את המגילה הרגילה, אני כנראה לא אספיק. אז מהר ובקצרה.
יצאו מהרשימה:קונלי בעונה מזעזעת, רונדו, ברוגדון (שני האחרונים ב hm), ועוד הפתעה אחת שתראו בהמשך.

hm:
רייג׳ון רונדו (עבר מהלייקרס לאטלנטה, 15 ברשימה הקודמת)- בחיי שניסיתי להכניס אותו ל 15, כי אני מת עליו, וכי הוא נתן פלייאוף גדול, אבל זו עמדה קשה ויש 15 שחקנים במובהק טובים יותר.
מלקולם ברוגדון (פייסרס, 13 אשתקד)- עוד שחקן שאני מאד אוהב, אבל לא קפץ מדרגה באינדיאנה, וגם קצת פציע מדי (16.5 נק׳, 7.1 אס׳ ,4.9 ריב׳)
גוראן דראגיץ׳ (מיאמי)- יופי יופי של בועה ופלייאוף. רק מה - קודם כל יש 15 טובים ממנו (באמת עמדה חזקה מאד) והוא כאמור לא נעשה צעיר בשנה. ועדיין, אם זו הרמה של ה hm זה אומר לא מעט (16.2 נק׳, 5.1 אס׳)
דבונטה גרהאם (שארלוט)- סוג של עתיד בשארלוט, עד כמה שלקבוצה הזאת יש עתיד. (18.2 נק׳, 7.5 אס׳)
קולין סקסטון - (קליבלנד) לא עתיד, אלא רק הווה, אבל גאנר לא רע גם אם מנהל משחק מחורבן (20.8 נקודות)
דרק רוז (דטרויט)- וכדי לסיים את השלישייה הזאת, אז יש גם עבר, אבל הניסיון שלו והעובדה שלאחרונה הוא די בריא, מציבה את הגאנר הזה בתור רכז מצוין. (18.1 נק׳, 5.6 אס׳)
שג״א (אוקלהומה)- קצת חסה בצילם של פול ושרודר בעונה הקודמת, שחקן הגנה עצום ושחקן התקפה טוב שבהחלט יכול למצוא את עצמו ברשימה בסוף השנה. (19 נק׳, 5.9 ריב׳)
שרודר (עבר מאוקייסי ללייקרס)- נתן עונה מצוינת כשחקן שישי באוקלהומה, מעניין אם ייתן עונה דומה כשחקן שישי באלופה (18.9 נק׳, 38.5% משלוש)
ון וליט (טורונטו)- סולידי מצוין, הממשיך האמיתי של דרון ווליאמס (תמיד מזכיר לי אותו). קצת לא מספיק מבריק בשביל מקום אמיתי ב 15. (17.6 נק׳, 6.6 אס׳, 39 אחוז משלוש, 1.9 חטיפות)
וההפתעה הגדולה - קיירי (בוסטון, 3 אשתקד) כי חלאס, האיש הוא נזק מתמשך ובנוסף גם פצוע כל הזמן. לא באמת מגיע לו למרות כל הזיקוקים בכדרור. אשכרה אני לא בטוח שהוא אפילו בין עשרים המובילים היום.
[
ה-15.
15. קייל לאורי (טורונטו, 14 אשתקד) - זקן , זקן, אבל קצת כמו יין שמשתבח. היה הרכז המוביל של אחת הקבוצות הטובות בליגה, וזה יותר ממספיק בשביל ה״מקום של הכבוד לשחקן זקן ברשימה״ שלי. (19.4 נק׳, 7.5 אס׳ , 5 ריב׳)
14. ספנסר דינווידי - טוב יותר מקיירי. קצת פציע מדי גם כן, אבל ווינר מוכח, מנהל משחק טוב, שומר חביב, מספיק טוב בשביל להוביל קבוצה לפלייאוף במזרח. מה רע? (20.6 נק׳, 6.8 אס׳)
14. זאק לאווין (שיקגו) - . 25.5 נקרודות, . אמנם בקבוצה חלשה. אבל האיש למד למסור (אם גם לא לשמור) והוא ימשיך להיות כזה גם בשנה הקרובה. (38% מהשלוש בנוסף ל 25.5 נקודות)
13. גא מוראנט (ממפיס) - יחד עם גג״ג, הוא הצליח להכניס את ממפיס לבועה. זה לא רע לרוקי. אני לא חושב שהתקרה שלו מאד גבוהה, אבל אין הרבה שחקנים שיכולים להוביל קבוצה לסף פלייאוף ברשימה הזאת. הוא כן. (17.8 נק׳, 7.3 אס׳)
12. ג׳רו הולידיי (עבר מהפליקנס למילווקי, 8 אשתקד) - הגנה מעולה יש, והשנה הוא כנראה ישחק פוינט אמיתי ויראה שוב את יכולת המסירה הנפלאה שלו. בהחלט שדרוג על פני בלדסו (ששכחתי בhm, לא בטוח שמגיע לו) (19.1, 6.7 אס׳ ,4.8 ריב׳' 1.6 חט׳)
11. מרקוס סמארט (בוסטון) - לא יודע, מבחינתי כששחקן ההגנה הטוב ברשימה הזאת, לומד לקלוע שלשות כמו שהאיש הזה למד לקלוע, הוא שווה מקום בעשירייה הראשונה (12.9 נק׳, 4.9 אס׳, 2.3 שלשות למשחק, 1.7 חטיפות)
10. קמבה ווקר (בוסטון, 4 אשתקד) - השנה האחרונה שלו לא היתה טובה, אבל הוא עדיין הפוינט גארד הבכיר של בוסטון. בקצת. (20.4 נק׳, 38% מהשלוש)
9. ד׳ארון פוקס (סקרמנטו, 10 שנה שעברה) - אולי חוזה המקסימום שהוא קיבל מסקרמנטו אומר שהקינגס יודעים משהו שאני לא יודע. בעיניי, הוא לא שחקן מקסימום. אבל הוא כן פוינט גארד מהיר ומגניב שגם משתפר בהגנה. עוד קפיצה קטנה השנה ואולי שיפור בעיקר בקליעה, והוא בקלות פוינט גארד על. (21.1 נק׳, 6.8 אס׳. אבל פחות מ 30 אחוז מהשלוש)
8. בן סימונס (פילדלפיה, 9 שנה שעברה) - יחד עם סמארט, ואולי הולידיי, מדובר בשחקן ההגנה הטוב ביותר ברשימה, כשההבדל הוא שהוא מסוגל לשמור על עמדות פנים. הוא גם אחד ממנהלי המשחק הטובים ברשימה. מה שהוא לא, זה סקורר. לא נורא. (16.4 נק׳, 8 אס׳, 7.8 ריב׳, 2.1 חטיפות, שלשה אחת, כלומר, בכל העונה)
7. ראסל ווסטברוק (יוסטון, 6 שנה שעברה). בחיי שלרגע אחד חשבתי להוציא אותו מהרשימה לצד קיירי, אבל לא באמת מגיע לו. בכל זאת היה השחקן מספר 2 של קבוצה מערבית לא רעה בכלל. הוא לעולם לא יוביל קבוצה למקומות רחוקים מדי. אבל הוא עדיין שחקן ששווה פלייאוף או כמעט פלייאוף לבדו. גם אם שם, אין לו סיכוי של ממש (27.2 נק׳, 7 אס׳ ,7.9 ריב׳, 1.6 חטיפות)
6. כריס פול (עבר מאוקלהומה לפניקס, 5 שנה שעברה) - אז דיברו עליו בתור אחד מחמשת הטובים בעמדה. בעיניי, הוא כמעט שם, אבל כבר לא. הוא עדיין מנהל משחק דגול, אבל הוא גם שחקן שלעולם לא לקח את הקבוצה שלו רחוק מדי בפלייאוף. פניקס ישמחו אם הם יגיעו, גם אם יפסידו בסיבוב הראשון. (17.6 נק׳, 6.7 אס׳ ,5 ריב׳, 1.6 חטיפות)
5. טריי יאנג (אטלנטה, 7 אשתקד). קיבל שני רכזים טובים שיחליפו אותו. אבל כאמור ,מדובר בשחקן של 30+10. מוסר ברמה של כמעט נאש, קלעי נפלא, וכמו הארדן גם הוא ממציא מהלכים (הזריקה הזאת של הכדור שני מטר קדימה בזמן כדרור). מטריף עד כמה הוא טוב היום, מטריף עד כמה יש לו פוטנציאל בקבוצה, הכעת בעלת בשר של אטלנטה. מטריף עד כמה הוא לא מנסה לשמור. (29.6 נק׳, 9.3 אס׳)
4. ג׳מאל מארי (דנבר , 12 שנה שעברה) - קנה את עולמו עם אחד מהדו-קרבות המרשימים ביותר שאני זוכר אי פעם בפלייאוף מול דונובן מיצ׳ל, כשהוא המשיך והיה נפלא גם מאוחר יותר. הוא אמנם לא בדיוק רכז, אבל הוא כן שחקן חכם שיודע לקלוע הרבה וטוב. בניגוד ללילארד, יש לו גם הגנה. (18.5 נק׳, 4.8 אס׳)
3. דמיאן לילארד (פורטלנד.שני אשתקד)- תותח על, אין ספק, סקורר עצום, אין ספק. השחקן הכי סטף קרי חוץ מאשר סטף קרי. אבל ההגנה שלו אפילו חלשה יותר משל סטף, ויש יותר מדי סימני שאלה סביב היכולת שלו עמוק בפלייאוף, ועדיין מהמוכחים ברשימה. (30 נק׳, 8 אס׳ ,40% מהשלוש)
2. סטף קארי (ווריורס, 1 אשתקד) - המקום הראשון הנצחי שלי, והשחקן האהוב עליי אי פעם, מקבל את המקום הזה קצת בחסד ולא לגמרי בזכות אחרי עונה פצועה. אבל אם הוא יחזור להיות קרי שרק לפני שנה וחצי הרס את לילארד בגמר המערב, אז הוא לפחות מקום שני כאן. אני אישית מפנטז לו עונת mvp, אבל ברור לי שזה פינטוז.
1. לוקה דונצ׳יץ׳ (דאלאס) - פנומן, סיכוי סביר ומעלה שהוא עוד יעבור את נוביצקי בתור האירופאי והדאלאסי הגדול בכל הזמנים. אין משהו שהוא לא יודע לעשות עם הגוף שלו, ועם היכולות שלו. בהחלט השחקן הטוב ברשימה הזאת. (28.8 נק׳, 8.8 אס׳, 9.4 ריב׳, מדהים אבל רק 32% משלוש. רק שהוא יודע לתקוע אותם מתי שצריך)

נערך לאחרונה על ידי נורטון בתאריך ו' נובמבר 27, 2020 1:49 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 9:33 pm 
Hall of Famer

ראשית כל, תודה רבה כרגיל!

או שהעמדה הזו חזקה באופן פסיכי, או שאיכשהו "סווגו" אליה הרבה שחקנים (לא שאני אומר שזה דבר רע), למשל השלישייה של אוקלהומה אשתקד.
מהעבר זכור לי שלעיתים בשנים ועמדות מסוימות - כבר במקום 10-12 זה מרגיש קצת מאולץ עם שחקנים לא משהו, ופה גם ב-HM יש אחלה של שמות מכל הסוגים והמינים (צעירים/מבוגרים, סקוררים בקבוצות תחתית או שחקנים משניים בקבוצות צמרת וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 9:59 pm 
Sophomore

תודה רבה נורטון! אין ספק שהרשימה מושקעת, כרגיל.

לעצם הרשימה, מסכים לגמרי עם השישייה הראשונה, על השאר צריך לחשוב קצת.
מה שאני בטוח זה שלאווין הוא לא פוינט אצלי, אז במקומו הייתי מכניס את קיירי, דיונווידי או ברוגדון (או במחשבה שנייה, בכלל את דרגיץ', שנתן פלייאוף עצום).
אני גם חושב שווסטברוק ממוקם גבוה מדי. בפלייאוף השנה הוא היה בעיקר נזק, ככה שבהנחה שהשאלה היא את מי לוקחים למשחק פלייאוף מכריע הייתי בוחר כמעט כל אחד מהחבר'ה שלפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 10:08 pm 
Hall of Famer

אדיר! תודה נורטון!

בסך הכל מאוד מסכים, בעיני מארי הוא קצת יותר 2 מ-1, ואני חושב שאם מישהו יציע טרייד של יאנג על מארי סטרייט אפ אז אטלנטה כנראה תסרב ודנבר תיקח, אבל זה באמת לא מובהק אני חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 10:22 pm 
Junior

אחלה רשימה ואחלה עמדה.
כמה הערות:
1. לא ראיתי כמעט את שיקאגו השנה, אבל זאק לאבין רכז? באמת?
2. לדעתי למוראנט לא מגיע מקום ברשימה ולדראגיץ' כן.
3. סטף, כפי שאמרת, נמצא במקום השני בחסד.
4. טריי יאנג קצת גבוה מדי. עדיין לא שם בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 10:28 pm 
Hall of Famer

במחשבה שניה, הוקיץ' כנראה צודק לגבי לאווין. אולי אכניס אותו לרשימה הבאה, ובמקרה הזה דינווידי הוא ה 15 שלי

אבל את מוראנט אני כן אוהב ברשימה. לגמרי הוכיח את עצמו השנה, ורק אמור להשתפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 11:31 pm 
Senior

לא חושב שלאווין שיחק רכז באיזשהו שלב בעונה שעברה, כמו שאמרו פה.

אני מעדיף את ברוגדון על לאווין גם אם היה רכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 11:39 pm 
Hall of Famer

ממש שמח שחזרת לרשימות. כל הכבוד! :bra_vo:

אני אתייחס בתקווה מאוחר יותר בהרחבה אבל כמה התייחסויות (ואי הסכמות) ראשוניות:
- לאורי צריך להיות גבוה יותר.
- סימונס צריך להיות נמוך יותר. גם ג׳רו.
- לאווין הוא מספר 2.
- סמארט גם כן.
- מוזר לי לראות את דונצ׳יץ׳ בעמדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 11:53 pm 
Hall of Famer

אערוך את לאווין החוצה כשאהיה מול מחשב
סמארט כן רכז בעיניי, והוא מנהל משחק משתפר מאד. שחקן של עבודה קשה ומשתלמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 11:55 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אערוך את לאווין החוצה כשאהיה מול מחשב
סמארט כן רכז בעיניי, והוא מנהל משחק משתפר מאד. שחקן של עבודה קשה ומשתלמת

לא יודע, זה מוזר לראות שני שחקנים של בוסטון ברשימה אחת,
בייחוד כשהם לעתים פותחים ביחד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 12:06 am 
מנהל פורום

תודה!!!

חוץ מלאווין, מסכים עם הכל. כי לאווין לא שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:08 am 
Hall of Famer

HM
ברוגדון
סקסטון

הרשימה שלי:

1. קארי
2. לילארד
3. יאנג
4. פול
5. מארי
6. לאורי
7. קיירי
8. פוקס
9. סימונס (בסוף ירד אצלי רק מקום אחד)
10. מוראנט
11. דינווידי
12. דראגיץ׳
13. קמבה (אולי יעלה אם יהיה בריא)
14. הולידיי
15. ווסטברוק

את ואן וליט, דונצ׳יץ׳, סמארט ולאווין השארתי לעמדות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:15 am 
Junior

הייתי מדרג:
דונצ'יץ'
לילארד
קארי
פול
מאריי
לאורי
ווקר
יאנג
פוקס
סימונס
אירווינג
דראגיץ'
הולידיי
ווסטברוק
דינווידי

סמארט בעיני לא רכז (אבל שחקן נהדר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:16 am 
Junior

לא מבין איך אפשר להגיד שדונצ'יץ' לא רכז.
מעטים השחקנים בליגה שהם יותר רכזים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:17 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:

הוא שומר על מספרי 1?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:27 am 
Hall of Famer

כשחושבים על זה, לאמלו בול הוא אחלה HM.
יש לי הרגשה שהוא יעשה לא מעט רעש (רובו חיובי) כבר בעונה הראשונה שלו.
הוא כנראה אחד המוסרים הטובים והמלהיבים בליגה, כבר מ-day 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:33 am 
Hall of Famer

את זה אמרו גם על לונזו. אולי אם היה נבחר ראשון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:35 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
את זה אמרו גם על לונזו. אולי אם היה נבחר ראשון...

כן, זה נכון
וזו באמת שאלה מה האפסייד של לאמלו
אבל נראה שהוא מהיר יותר, יצירתי יותר ויותר טוב באחד-על-אחד (עד כמה נראה) מאחיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:36 am 
Hall of Famer

אחלה רשימה והשקעה!!

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:47 am 
Hall of Famer

ושני הסנט שלי:
- קיירי בחוץ לדעתי זו הגזמה פראית. נראה איך תיראה העונה הקרובה עם ברוקלין, אבל אם דוראנט בפורמה והקבוצה תתחיל לנצח תחת נאש, ברור שגם לקיירי יהיו מניות באירוע.
- קייל לאורי נמוך מדי.
- זאק לאבין לא רכז, אם כי בהחלט למד למסור. עדיין לא הופך אותו לרכז. ובעונה הקרובה ככל הנראה שהרכז הפותח יהיה קובי וייט.
- בן סימונס וראסל ווסטברוק גבוהים מדי לטעמי. סימונס לא עשה את הקפיצה שכולם ציפו. ווסטברוק סתם ממשיך להתבזבז ולקנות לעצמו שם רע מעונה לעונה...
- את קארי הייתי מוריד למקום 3 כרגע אחרי לילארד, ולו בגלל הבועה המדהימה של לילארד וזה שסטף כבר לא שיחק שנה כדורסל

ושתי שאלות לנורטון -
1. ג'ון וול לא שיחק כבר שנתיים כדורסל. אם הוא חוזר לכושר משחק שהכרנו בעבר, איפה אתה חושב שהוא מתברג ברשימה כזו?
2. מבין כל השחקנים שלא נמצאים ברשימה, למי יש את הסיכוי הכי גבוה לפרוץ השנה ולהיכנס פנימה לרשימה של שנה הבאה?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 2:00 am 
Hall of Famer

1. ג׳ון וול לא שיחק שנתיים, אבל לא שיחק טוב כבר שלוש שנים וחצי. הוא לא יחזור לכלום
2. לדעתי, שג״א, אבל אולי גרהאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 2:31 am 
Junior

Att כתב:
הוקיץ' כתב:

הוא שומר על מספרי 1?

גם ג'יילן בראון יכול לשמור על מספרי 1, זה הופך אותו לרכז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 2:35 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
Att כתב:
הוקיץ' כתב:

הוא שומר על מספרי 1?

גם ג'יילן בראון יכול לשמור על מספרי 1, זה הופך אותו לרכז?

זה הופך אותו לשומר ורסטילי ואחד מהגארדים השומרים הטובים בליגה.
איך זה קשור לדונצ׳יץ׳?

דונצ׳יץ׳ משחק רכז בהתקפה כמו שלברון משחק רכז בהתקפה.
האם לברון הוא רכז?

אני נוטה לחשוב שדונצ׳יץ׳ שייך לעמדה 3 אבל באמת לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 3:02 am 
Senior

דונציץ משחק 100% מהזמן כמו שלברון משחק 70% מהזמן (ופחות בחלק מהעונות). העונה לברון שיחק ככה קרוב יותר ל-80% ואפשר לקרוא לו רכז ואפשר לא. בכל מקרה זה מאוד לא משנה. בחלוקה הסו-קולד רשמית, זו שלוקה נבחר לפיה לחמישיית העונה, הוא גארד. ומאחר וקשה למצוא סיבה טובה שהוא יהיה שוטינג גארד, אפשר להניח שהעמדה 'הרשמית' שלו היא רכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 3:11 am 
Junior

אתה הגדרת רכז כמישהו ששומר על רכזים. אני מתייחס להגדרות התפקיד כהגדרות התקפיות כי ככה לרוב נוהגים לקטלג (ספציפית רכז זה גם ממש מגולם בשם).
ודונצ'יץ' בעיני הרבה יותר רכז מלברון. לברון בלייקרס (וזה כנראה הכי רכז שהוא שיחק בקריירה שלו) אמנם ריכז לא מעט, אבל גם לא מעט שיחק אוף דה בול, נתן לגארדים אחרים להתחיל התקפות, שיחק ליד רכז דומיננטי כמו רונדו וכו'. אצל דונצ'יץ' זה לא קיים. הוא מוביל הכדור היחידי, הוא זה שמנהל התקפות, הוא זה שמשחק פיק אנד רול (הרבה יותר מלברון לדוגמה).
צריך לזכור גם שלברון התחיל את הקריירה כפורוורד נטו וזה קשור במידה רבה לאיך שאנחנו תופסים אותו. ככל שהוא התבגר והבנת המשחק שלו התפתחה הוא גם התחיל לנהל התקפות. דונצ'יץ' מאז שעלה לבוגרים בריאל מוביל כדור ומנהל התקפות. זה סוג השחקן שהוא.
ואם כבר שאלת, אז כן, בגדול אפשר להגדיר את לברון בגירסתו הנוכחית כרכז. לא רואה עם זה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Bing [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה