סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 10:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 763 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 31  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 30, 2020 4:13 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
oren_80 כתב:
עזוב, תיכף יבוא ראי ויקטין את זה
:(

אני אקטין. ניצחון על קבוצה מאזרבייג'אן ועוד אחד עם מזל על קבוצה במקום ה-14 בטורקיה שהגיעה בהרכב חסר.
דווקא באר שבע הרשימה אותי יותר, התמודדה לגמרי בכבוד מול יריבה מהמקום ה-5 בצרפת ורק חוסר מזל מנע ממנה תיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 30, 2020 7:59 pm 
Junior

השש נקודות הן אותן שש הנקודות אם אתה מנצח בבית את פנרקפורט ובחוץ את בורדו כמו בקמפיין הלפני אחרון שלהם או שאתה מנצח את הקבוצות שציינת הפעם.
רק אתה מתלהב יותר מקבוצה שלא ניצחה מאשר קבוצה שניצחה. בנתיים המצב שלהם בבית לא טוב כי כפי שזה נראה לכולם יהיה על מה לשחק עד המשחק האחרון והם הפחות איכותיים בבית. תשמור את המחמאות שלך להמשך, לדעתי הם יוציאו נקודה אחת משתיים עשרה הבאות.
אגב, הקבוצה האזרית הזאת עלתה לפני שלוש שנים לליגת האלופות ויש לה ניקוד אירופי גבוה משמעותית משל הנציגות הישראליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2020 7:16 pm 
Junior

שלמה שרף, תמונת מראה לערוץ הספורט על נספחיו ושלוחותיו, שולח את שחקנה שחום העור של מכבי פ"ת לאכול בננות לאחר שלא מסר לשחקן פנוי בתוך הרחבה.
עשר שניות קודם לכן טען שהיה "מגרש אותו עכשיו".

https://twitter.com/mrtalharosh/status/ ... 7762048000

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2020 7:53 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
כן... חבל מאד שלא נמשיך בליגה האירופית בשנים הבאות.
בעונה הבאה הקבוצות הישראליות (חוץ מהאלופה אם תיפול בסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות והלאה) יפסיקו להגיע לליגה האירופית, ובמקום זה ישחקו בקונפרנס ליג - גביע שלישי בחשיבותו שיתחיל בעונה הבאה.

זה בר בשינוי באם ימשיכו התוצאות הטובות העונה בשלב הבתים?
או שפערי הניקוד (או מה שלא יהיה הפרמטר) גדולים מדי לרעתנו?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2020 7:55 pm 
Hall of Famer

יואב כתב:
שלמה שרף, תמונת מראה לערוץ הספורט על נספחיו ושלוחותיו, שולח את שחקנה שחום העור של מכבי פ"ת לאכול בננות לאחר שלא מסר לשחקן פנוי בתוך הרחבה.
עשר שניות קודם לכן טען שהיה "מגרש אותו עכשיו".

https://twitter.com/mrtalharosh/status/ ... 7762048000

איך התגעגענו לליגה הישראלית!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2020 7:58 pm 
Junior

עקב ההתבטאות, שלמה שרף הושעה מערוץ הספורט.
מכבי פ"ת הודיעה כי לא תאפשר כניסה שלו למשחקי הבית של הקבוצה ותפעל במישור המשפטי נגדו.

https://sports.walla.co.il/item/3395871

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2020 8:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אנשים בשוק כאילו זו הפעם הראשונה. זה האיש שאמר על איזביטו אוגבונה שהוא היה שם אותו בכלוב ושולח אותו בחזרה לניגריה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2020 9:40 pm 
Hall of Famer

לא שזה הניואנס החשוב פה, אבל פנמה מדורגת מעלינו בדירוג הנבחרות...
אז אפילו ה"טיעון המקצועי" (ולא הגזעני) לא בדיוק תופס
יש פה גם את העניין הרגיל לטעמי של זילזול וחיתוך זרים (פרט לרובד הגזענות)

והנה תגובתו של עוד מאמן לאומי:
מי שדווקא נתן גב לפרשן היה מאמן הכדורסל צביקה שרף, שאמר: "תפסיקו לעשות משפט שדה לשלמה שרף, לאיש יש זכויות ואי אפשר להתייחס אליו בצורה מבישה כזו. צריך לשמוע אותו ולתת את זכות ההסבר, אי אפשר לתפוס טרמפ עליו ולהיות פופוליסט. במדינה דמוקרטית (עדיין) מותר להגן על אדם על זכויותיו ולתת לו את זכות הדיבור, באם אוהבים או שונאים אותו".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2020 11:34 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
כן... חבל מאד שלא נמשיך בליגה האירופית בשנים הבאות.
בעונה הבאה הקבוצות הישראליות (חוץ מהאלופה אם תיפול בסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות והלאה) יפסיקו להגיע לליגה האירופית, ובמקום זה ישחקו בקונפרנס ליג - גביע שלישי בחשיבותו שיתחיל בעונה הבאה.

זה בר בשינוי באם ימשיכו התוצאות הטובות העונה בשלב הבתים?
או שפערי הניקוד (או מה שלא יהיה הפרמטר) גדולים מדי לרעתנו?

לעונה הבאה זה כבר לא בר שינוי, התוצאות של העונה הנוכחית יחשבו לעונה שאחרי הבאה (2022/23).
לגבי פערי הניקוד, פירטתי בהודעה שלי בעמוד הקודם מה מצבנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 05, 2020 10:06 pm 
וואו איזה גול גדול של החלוץ של באר שבע (מעדיף לא להסתבך עם איות שמו).
איך שלא יגמר המשחק הזה, זה גול אדיר.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ו' נובמבר 06, 2020 2:05 am 
Junior

לא היו הרבה ציפיות מהשבוע הזה בבחינת הנציגות שלנו באירופה - כששתיהן פוגשות את הקבוצות האיכותיות ביותר בבית.
באר שבע ניסתה, מכבי ת"א הציגה משחק מביש. זה נגמר בשני הפסדים. נחים קצת ואז חוזרים לעוד סבב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 06, 2020 1:35 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
דווקא לא, זה מאד יפה וגם מאד חשוב, נוצרה פה הזדמנות אדירה לכסות על הדירוג של ישראל עם הורדת עונת 2016/17 שהייתה מצויינת, ואולי אפילו לעלות ל-15 הראשונות - מה שייתן לנו בעונה שאחרי הבאה (2022/23) שתי נציגות במוקדמות האלופות ונציגה בליגה האירופית (יחד עם שתי נציגות בליגה השלישית).
ואני אסביר.
לישראל יש עכשיו 5.5 נקודות מהעונה הזו, כשכל נצחון של מכבי או ב"ש בבתים נותן חצי נקודה נוספת. בעונת 2016/17 ישראל עשתה 6.75 שיימחקו בסוף העונה הזו, כך שהיא קרובה לכסות על זה. בסך הכל יש לישראל 22.875 נקודות דירוג, והיא במקום ה-19 שזה כבר קפיצה של 4 שלבים מתחילת העונה.
היריבות של ישראל בנמצאות מעליה הן (עם המיקומים) 14. דנמרק, 15. קפריסין, 16. סרביה, 17. יוון, 18. שווייץ. מזכיר עוד פעם, דירוג הקסם הוא 15 ולשם ישראל רוצה להגיע.
לקפריסין במקום ה-15 יש 27.250, וזה הפרש גדול מישראל. אבל לקפריסין נשארה רק קבוצה אחת באירופה, ו-5.5 נקודות שיימחקו בסוף השנה. גם לדנמרק במקום ה-14 נשארה רק קבוצה אחת, זו ההיא בליגת האלופות שספק גדול אם תוציא שם נקודה, והולכות להימחק לה לא פחות מ-8.5 נקודות בסוף העונה מתוך 27.375 .
גם לסרביה ולשווייץ נשארה רק קבוצה אחת באירופה העונה (אם כי לסרביה יש מעט מאד נקודות להגן עליהן). היוונים יותר מוצלחים, התחילו מראש עם נציגה יותר ו-3 עדיין נשארו.
ישראל כמובן צריכה להסתכל גם למטה על מדינות שמדורגות קצת מתחתיה, בעיקר על כאלה שנשארו להן יותר מקבוצה אחת (קרואטיה 2, צ'כיה 3, גם יימחקו להן פחות נקודות מישראל בסוף העונה). אבל על זה בפעם אחרת.

אז ההפסדים של שתי הישראליות אכן איפשרו לצ'כיה וקרואטיה לעבור אותנו, וישראל כרגע ירדה למקום ה-21. הפער מהמקום ה-15 נשאר אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 08, 2020 10:21 am 
Hall of Famer

מצד שני, אני מניח שלשתיהן יש סיכוי סביר לצבור עוד נקודות בסיבוב השני, כשלמכבי ת"א סיכוי מצוין גם לעבור לשלב הבא ואולי לגרד עוד כמה נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 08, 2020 11:19 am 
Hall of Famer

נכון, אבל גם האחרות צוברות. ולנו יש כמות נקודות לא קטנה להגן עליהן, כך שהעבודה שלנו קשה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 08, 2020 11:35 am 
המצב בו משחקי המוקדמות היו מקוצרים (משחקה אחד במקום שניים), בעצם נותן יתרון גדול למדינות שיש להן הרבה קבוצות בשלב הבתים לעומת אלו שאין להם בכלל או שיש להן קבוצה אחת. זו כנראה הסיבה להזדמנות הזו.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 10:15 pm 
Hall of Famer

מחר כפי הנראה משחק אחרון של רוטנשטיינר
אם זה אכן ציטוט מדויק שלו, זה לא פחות ממדהים:
"אני חייב להגיד שזה מדהים איך הופענו בדרג ב' בליגת האומות. אם הייתם אומרים לי שנעשה כזה קמפיין, הייתי אומר שזה מצוין. נגד צ'כיה הפסדנו פעמיים בשער אחד"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2020 10:48 pm 
Hall of Famer

זה מה שאנחנו מצפים ממישהו שבא לגור כאן, שיתערה בחברה שלנו מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:36 am 
Hall of Famer

מעקב דירוג אופ"א - התיקו של מכבי נותן לישראל רבע נקודה. ישראל עדיין במקום ה-21. ההפסד של אומוניה ניקוסיה אומר שישראל מצמצמת קצת את הפער ממקום 15, אבל הפער עדיין די גבוה (4.125, ו-4.25 מדנמרק במקום 14) וחלק מהמדינות בין לבין השיגו היום נצחונות, כך שהמאבק למקות 15 עדיין בעל סיכויים נמוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 8:54 am 
נמוכים? יש איזה שהוא סרט שישראל משיגה שמונה נצחונות עד ההדחה של שתי הקבוצות?

חזור למעלה

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 12:50 pm 
Junior

לאומית2021 כתב:
oren_80 כתב:
עזוב, תיכף יבוא ראי ויקטין את זה
:(

אני אקטין. ניצחון על קבוצה מאזרבייג'אן ועוד אחד עם מזל על קבוצה במקום ה-14 בטורקיה שהגיעה בהרכב חסר.
דווקא באר שבע הרשימה אותי יותר, התמודדה לגמרי בכבוד מול יריבה מהמקום ה-5 בצרפת ורק חוסר מזל מנע ממנה תיקו.

עדיין באר שבע מרשימה אותך יותר?

ובמסגרת ההקטנה, קראבח היא קבוצה שעשתה 6 שנים ברציפות שלב בתים אירופי (5 פעמים ליגה אירופית, פעם אחת ליגת האלופות)
בשלבי הפלייאוף היא הדיחה קבוצות כמו טוונטה, יאנג בויז, גטבורג, קופנהאגן ולגיה ורשה.
אני לא רואה קבוצה ישראלית מתקרבת לרצף כזה במפעלים אירופאיים, ולכן הזלזול בכך שהיא מאזרבייג'אן לא במקום ולא ענייני.

היריבה הטורקית שנמצאת 'רק במקום ה-14' סיימה בעונה הקודמת במקום הרביעי בליגה הרבה יותר טובה משלנו, ומעל קבוצות כמו גלאטאסריי ופנרבחצ'ה.
הסגל שלה מוערך בקרוב ל-40 מיליון יורו, כפול מהתקציב של מכבי ת"א, והיא כנראה הייתה לוקחת כאן אליפות בהליכה.

ובחזרה לנושא - הופעה יפה מאוד למכבי שהשיגה תיקו מוצדק ועמדה באופן שווה מול קבוצת צמרת בספרד.
גולסה בערב מחווה למראדונה עם כמה סלאלומים מדהימים, עמידה טקטית ועבודה הגנתית מרשימה ביחס לקבוצה ישראלית, ודור פרץ מראה בקמפיין הזה שהוא שייך לרמות גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:25 pm 
Sophomore

כשאני מסתכל על ההגרלה אני משווה לקבוצות האחרות שיכולת לקבל באותו דרג, וקרבאח בדרג שני על כל הישגיה היא החלשה ביותר (וגם יותר חלשה מרוב קבוצות הדרג השלישי).
ואני לא חושב שסיבאספור (גם לא מאריות הדרג הרביעי, איפשהו באמצע בטח) הייתה לוקחת אליפות בהליכה בארץ, יש לה סגל זקן ובהקשרי התקציב הוא גם OVERPRICED, כמו רוב הקבוצות בטורקיה

אבל, ללא ספק כל עלייה לשלב הבא בליגה האירופאית היא הישג אם וכאשר, גם אם ההגרלה האירה פנים.
ולא משנה מה ההגרלה, לעלות לשלב הבא בכל בית זה מרשים יותר מכל תוצאה שהיא לא עלייה בכל בית אחר בעיניי, כמו שלנצח בשלבי המוקדמות במשחק השני אבל לא לעלות זה ממש לא הישג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:59 pm 
Junior

מסכים שקראבח הגרלה טובה מאוד לדרג שני ביחס לשאר האופציות, ועדיין זו לא 'קבוצה מאזרבייג'אן' בנימה מזלזלת אלא קבוצה שבאופן קבוע מצליחה במפעלים האירופאים, הרבה יותר מקבוצות ישראליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 2:17 pm 
Sophomore

לא יותר אם אני מסכים עם הקביעה שזו קבוצה הרבה יותר מוצלחת מהישראליות, העובדה שהיא האלופה הנצחית של אזארביזאן והדירוג שהיא לאט לאט מרוויחה (בלי איזה קמפיין מטורף בשום שלב) עזר לה מאוד להגיע למצב שהיא עולה כמעט כל שנה.
בסוף היא מורכבת מרוב של שחקנים מקומיים שהם לא מדהימים, וגם התקציב שלה (שזה ממד שאני לא אוהב) הוא נמוך יחסית.
אולי בכמה שנים האחרונות של הכדורגל הישראלי שבאמת היו די גרועות מבחינה אירופיאת היא אכן מוצלחת יותר, אבל באופן כללי אני לא חושב שההישגים שלה כאלה מרשימים.
אולי זה אומר עוד משהו על ההתפחות של הכדורגל האירופאי בשנים האחרונות במקביל לעמידה במקום (במקרה הטוב) של הכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 3:58 pm 
Junior

מכבי ת"א מתמודדת בעשור האחרון רצוף באירופה, מכבי חיפה גם היא לאורך 15 שנה התמודדה כמעט כל שנה באירופה, ואף אחת מהן לא הגיעה ברצף שקרוב לזה לשלב בתים.

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, היא עברה בשלב הפלייאוף יריבות טובות מאוד כמו טוונטה, יאנג בויז, גטבורג, קופנהאגן ולגיה ורשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 6:02 pm 
Sophomore

אם כבר הלכת כזה אחורה לא ברור למה התעלמת דווקא מהפועל-
2006\2007 העפלה מהבתים
2007\2008 בתים
2008\2009 הדחה במוקמות מול סנט אטיין
2009\1010 העפלה מהבתים (מהמקום הראשון)
2010\2011 בתים אלופות
2011\2012 בתים
2012\2013 בתים

הייתי אומר שה 6\7 הזה הרבה יותר מרשים מהרצף של קרבאח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 763 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 70 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: