סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 10:04 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
סיכום תמציתי של האוף סיזן של כל הקבוצות.
https://www.deseret.com/platform/amp/sp ... ency-draft

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 11:21 am 
Junior

Yuval כתב:
ציטוט:
[b]ות

כלומר, שאטלנטה כרגע מקום תשיעי במדד הלגמרי לא פיקטיבי של "התעניינות בכרטיסים באתר ויויד".

אבל באותו לינק ששלחת כתוב שבשבוע שעבר אטלנטה היו במקום החמישי בהתעניינות בכרטיסים באתר ויויד. לא בעלייה היחסית:

ציטוט:
Site traffic, NBA Teams (leading up to draft)
5. Atlanta Hawks

האם זה נניח יהיה השלב שבוא תוותר על הלינק שלך, שזה הדבר היחיד שאני צוחק עליו מהרגע הראשון שהבאת אותו?

לא? אוקי, יש לי רעיון יותר טוב. אולי נבדוק באמת את הלינק היחיד שיש בכתבה שהבאת שמקשר לאתר של חברת הכרטיסים ויויד.
https://www.vividseats.com/nba-basketba ... ckets.html
ציטוט:
We're sorry, but we currently have no tickets available for this event.

לול.

והדובדבן בקצפת זה שכשאני אומר לך שאולי תנסה לא להרצות אלא לנהל שיחה, אתה עונה שאתה מנסה "להסביר לי מה שאני לא מבין".
לא בריאן גראנט 44. אתה לא מבין. לכן הבאת את הלינק המביך הזה ואתה מסרב לסגת ממנו.

כל מה שעשית זה הבאת לינק שמטרתו היחידה היא להשיג אפילאציה לאתר של ויויד ואין בו פיסת מידע אחת אמיתית. אלוהים יעזור לכולנו.

[

עבודת תחקיר מרשימה, מרי-סו...הייתי מתעמק כמוך באתר הזה ובנתונים אחרים, אבל בניגוד למה שכתבת בהודעה הקודמת, העניין הזה לא בנפשי.
אני לא "מסרב לסגת מהלינק" כי הלינק אינו ליבת העניין. הדיווח מבוסס על אמת אבסולוטית והיא שמהלכי ההוקס בשבוע האחרון חיזקו משמעותית את הקבוצה ובכך ייצרו עניין מוגבר בה. כל בר דעת יכול להבין זאת.
מבחינתי העיקר הוא שהפסקת, נכון להודעתך האחרונה, לייחס לי אמירות כוזבות בנוגע לכך שגאלו ובוגדן מביאים צופים בפני עצמם.
מה שיקרה בסופו של דבר מבחינת תפוסת הקהל במשחקי הבית של ההוקס, בכפוף למגבלות הקורונה, הוא שיכריע את הדיון הנוכחי - וכך גם הצלחת ההוקס כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 11:25 am 
Junior

Att כתב:
מבלי להיכנס לדיון ביניכם, B.Grant44 הוא אחד הכותבים הרהוטים והמעניינים בפורום.
יש לי הרגשה שהוא לא מוגבל שכלית.

תודה, אחא. אני כאן כדי לדבר על NBA, בין אם על הכדורסל עצמו או על מהלכי הניהול והבנייה שכה מרתקים אותך...פחות בעניין של קריאה ביקורתית לדיווחים על נתוני ביקוש לכרטיסים (;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 11:41 am 
Senior

זה מאה אחוז מהפעמים אותו דבר.

שמת לינק. טענת שהוא 'עלייה במכירת הכרטיסים של אטלנטה' (הוא לא, לא מוכרים כרטיסים). אמרתי לך שהוא לא. כתבת לי "נכנסת ללינק בכלל?!".

מאשים אותי שאני לא קורא את מה שאתה כותב. אני מתייחס רק למה שאתה כותב. ובסוף הפאנצ'ליין זה שאתה לא בעניין של הלינקים שאתה שם ואני חסר הבנת הנקרא, פתאטי ובריון כי כן קראתי את המידע ששמת. נו שוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 11:51 am 
Senior

נורטון כתב:
אבל אני לא יכול לראות עולם בו שחקן יוצר הוא דבר שלילי ברמה המקצועית.

לגיטימי, אבל זה לא ואקום. זה לא להחתים את גלינארי או לא להחתים אף אחד. זו החלטה על סדרי עדיפויות. וסדר העדיפויות שלי, אם אני אטלנטה, היה לנסות להביא למשל את קובינגטון על פני גלינארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 12:08 pm 
Junior

יכול להיות שאטלנטה מנסים שיטה שאני זוכר גם מדאלאס של פעם, של סגל שבו יש המון איומים התקפיים והספסל חזק בצורה משמעותית מהממוצע. לא הלך להם מדהים אבל זה היה מעניין.
זה נראה כמו סגל ורסטילי במיוחד עם גבוהים שיכולים לתקוף מקרוב ומרחוק, ועל הנייר אפשר להעמיד פה יותר מחמישיה אחת שתעניש על כל דאבל טים בשלשה או בסל קל מקרוב. בטח עם רונדו שרואה דרך הגב ומוסר בכוח המחשבה.
הבעיות האפשריות הן של היררכיה וכימיה, לפעמים ברגעי הקלאץ׳ צריך שיהיה ברור מי הולך לקבל ולא שכל אחד יהיה אופציה. מאמן טוב אמור לדאוג בדיוק לזה.
בקיצור, לא יודע איפה קונים כרטיסים לראות אותם אבל אני הייתי שמח לראות כמה שיותר מהניסוי הזה, יש להם פוטנציאל לעבור את ה-50 נצחונות אם כולם נשארים בריאים (לא סביר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 12:14 pm 
Sophomore

פרופסור ג'יי כתב:
Shiver כתב:
ובגזרת הלייקרס בוחנים טרייד על דרק רוז.

בליגה מודאגים מהירידה המשמעותית ברייטינג הצפיה בסדרת הגמר.
בשנה שעברה היו אחוזים גבוהים בהרבה, וזה עוד שהיה משחק NFL במקביל ובלי הלייקרס (שהוא מועדון מושך צופים יחסית לטורונטו/ג"ס).
היו 7.5 מיליון צופים בלבד. שזה הכי מעט בהיסטוריה (ב2007 היו 9.3 מיליון בגמר של ספרס-קאבס).

א. האמת, אם רונדו נשאר, לא יודע מה רוז יכול לעזור להם. שלשות הוא לא יוסיף, וחודרים יש להם מספיק. אז מה הפואנטה?

ב. בנוגע לרייטינג, זה משהו שאני רואה הרבה בכתבות, ותמיד יש לי תחושה שיש כאן איזושהי קונספירציה - הרי יש מלא אנשים שרואים בשידור מוקלט, בליג פס וכו' - ואני בספק אם זה נחשב בנתונים האלה. אז ברור שתהיה ירידה עם השנים...

אני חושב שהליג פאס לחלוטין נחשב.
ומי שרואה בשידור חוזר אכן לא נחשב , אבל אתה גם לא יודע את הסטטיסטיקות של כמה ראו את הגמרים הישנים בשידור חוזר
והשנה עוד היה פה גמר עם לברון (שכולם אוהבים לאהוב או לשנוא והליקרס מושכי הקהל ובצד השני סיפור האנדרדוג האמריקאי המושלם)
אם היה איזה בוסטון קליפרס , היו יורדים עוד הרבה צופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 12:44 pm 
Junior

Yuval כתב:
בכל אופן, בתקווה שהלינק ההוא יעזוב אותנו לתמיד, הסיבה שאני לא אוהב את ההחתמה של גלינארי היא ברמת הכדורסל נטו. לא כי אני חושב שאטלנטה צריכים לעשות טאנקינג או משהו כזה. ברור שהוא קלע מצוין, אבל הסקיל סט שעושה את גלינארי מעולה בהתקפה דורש את הכדור לא מעט. הוא לא יכול לחתוך לסל אפקטיבית והוא לא זז טוב בלי כדור. אם אנחנו הופכים את גלינארי לשחקן של קץ אנד שוט מהפינה, אני לא חושב שהוא עדיף מטוני סנל בתפקיד המצומצם הזה.

כדי להשיג את היתרונות של גלינארי בהתקפה (שהרי הוא ליאביליטי בהגנה) אתה צריך לתת לו יוסג' משמעותי ולא רק להוציא את הכדור מהידיים של טריי, אלא גם מהפיק אנד רול עם קולינס. גאלו הוא גם סוחט עבירות מצוין בזכות היכולת שלו להוריד כדור לרצפה ולהוציא נקודות באייסוליישן. אני לא רואה שום דרך שזה עובד עם קולינס וקאפלה.

אני כמובן לא יודע בוודאות, אבל אני דיי משוכנע שאם אטלנטה היו יודעים שבוגדנוביץ בשוק (הרי היה ברור שסקרמנטו לא ישוו את ההצעה ברגע שהעסקה עם מילווקי נפלה) הם לא היו הולכים על גאלו.
למעשה השילוב עם בוגדנוביץ הופך את גאלו לעוד פחות אפקטיבי בעיני.

הדרך היחידה של אטלנטה להפוך לקבוצה משמעותית בליגה זה אם טריי יאנג ימקסם את הפוטנציאל שלו ואני לא רואה איך זה קורה בלי יוסג' רייט של לוקה/הארדן.

עכשיו צריך לצרף את החוזה המאסיבי, את סיכון הפציעות התמידי של גאלו ואת הגיל שלו ולהוסיף לכל זה את העובדה שעכשיו בכלל מדובר בשחקן ספסל (אני סקפטי כמה זמן זה יחזיק) ואני לא רואה איך זו החתמה טובה.

ולא, אני לא חושב שגלינארי אפס. אני חושב שהוא שחקן התקפה מצוין. הוא לא עונה על אף אחת מהבעיות המרכזיות של אטלנטה וב-20+ מיליון דולר לעונה בגיל כזה, מאוד רצוי שהוא כן יענה.

אשמח לטעות, אני מחבב את טריי יאנג. ואם יש טרייד מתוכנן על קולינס אפשר לבחון מחדש.

שמח שאפשר לעבור לדבר על כדורסל וסחתיין על הניתוח המפורט, אבל לא מסכים עם כמה הנחות מוצא שלך. קודם כל, אני לא אוהב את הגישה הזאת של יוסג' רייט מטורף, בטח שהארדן לא דוגמה עם ההקצנה שמוריי ודאנטוני הביאו אליה ביוסטון של השנים האחרונות, נראה שגם להארדן עצמו נמאס מכך ושזו אחת הסיבות שהוא רוצה לעזוב. בכל אופן, בעוד שלהארדן ולוקה יש את טווח הקליעה של טריי, לו אין את הסייז שלהם, שהוא חלק אינטגרלי מיכולתם להיות one-man offense.
הפיק נ' רול של טריי עם קולינס או קאפלה זה בהחלט המהלך העיקרי של ההוקס, אבל תמיד טוב שיש אופציות נוספות. עשית מגאלו איזה דרוזן, שלא יכול לתפקד בלי הכדור בידיו. נכון שזה בזבוז להשתמש בו אך ורק כספוט אפ שוטר, אבל אין לו בעיה לקבל את הכדור בשלבים מאוחרים של ההתקפה, וכחלק מהשטף ההתקפי, בתור יוצר משני שיכול לשחרר זריקה מהירה או לחלופין, לתקוף את הטבעת ולסחוט פאול. מסכים שעם קולינס וקאפלה בו זמנית על הפרקט זה יהיה פחות אפקטיבי, אבל בין אם יעלה בחמישייה או מהספסל, אני בטוח שהרבה מהדקות שלו יגיעו כ4 לצד אחד מבין קולינס/קאפלה בסנטר, אז הכל טוב.
בכל אופן, בוא לא נשכח שגאלו תפקד היטב בעונה האחרונה לצד טריו הרכזים של אוקלהומה, ולפני כן בהרכבים שכללו את הפיק נ' רול של סוויט לו עם הארל + האריס.

אטלנטה סיכמה עם גאלו כשכבר היה ידוע שעסקת בוגדן למילווקי בדרך ליפול, לא חושב שזה שינה משהו מבחינתה. בוגדן הוא 2-3 שמהווה שדרוג על פני הורטר, גאלו מגיע על תקן הסקורר *העצמאי* השני בטיבו בקבוצה.
החוזה של גאלו לא כזה מאסיבי (40 מיליון לשנתיים הקרובות + 5 מיליון מובטחים בשנה האחרונה), הוא בהחלט עונה על בעיה מרכזית אחת של אטלנטה והיא התלות המוחלטת בטריי כיוצר וסקורר. הם דורגו אחרונים בליגה מבחינת יעילות התקפית, לא מבין איך צירוף של שני סקוררים ויוצרים כמו גאלו ובוגדן יכול להיתפס כמהלך שלילי בהינתן זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 12:49 pm 
Junior

Yuval כתב:
זה מאה אחוז מהפעמים אותו דבר.

שמת לינק. טענת שהוא 'עלייה במכירת הכרטיסים של אטלנטה' (הוא לא, לא מוכרים כרטיסים). אמרתי לך שהוא לא. כתבת לי "נכנסת ללינק בכלל?!".

מאשים אותי שאני לא קורא את מה שאתה כותב. אני מתייחס רק למה שאתה כותב. ובסוף הפאנצ'ליין זה שאתה לא בעניין של הלינקים שאתה שם ואני חסר הבנת הנקרא, פתאטי ובריון כי כן קראתי את המידע ששמת. נו שוין.

הגבת למה שכתוב בידיעה שפורסמה בREALGM כאילו לא באמת קראת והבנת באיזה סוג של נתונים מדובר (עלייה בביקוש כרטיסים במהלך שבוע הפרי אייג'נסי שעבר מאז הדראפט).
זה שאח"כ ביצעת עבודת תחקיר מרשימה, כל הכבוד לך על זה. לא מצדיק את צורת ההתבטאות והתדיינות שמייחסת לצד השני דברים שהוא לא אומר, למרות הבהרותיי החוזרות ונשנות. על רקע זה כתבתי שאתה מפגין קושי בהבנת הנקרא. לא אני קראתי לך בריון, אלא שני מגיבים אחרים - שאל את עצמך אם לאור זאת, אולי יש הצדקה לכך שכיניתי את סגנון התגובה שלך "פאתטי"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 1:00 pm 
Senior

אז עכשיו שאתה מבין ש'הידיעה' היא בסה"כ שיווקי אפילאטיבי שנועד להשיג אחוז מסוים מרכישת כרטיסים בויויד. מבחינתי זה שעזרתי לך לדעת משהו חדש שווה את כל הגידופים. אם היית מקשיב (או מבין את הנקרא), היית חוסך את כל הדיון המיותר הזה שכולו נובע מטעות שלך. אולי כדאי לך לקחת את זה לתשומת ליבך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 2:13 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
פרופסור ג'יי כתב:
Shiver כתב:

בשנה שעברה היו אחוזים גבוהים בהרבה, וזה עוד שהיה משחק NFL במקביל ובלי הלייקרס (שהוא מועדון מושך צופים יחסית לטורונטו/ג"ס).
היו 7.5 מיליון צופים בלבד. שזה הכי מעט בהיסטוריה (ב2007 היו 9.3 מיליון בגמר של ספרס-קאבס).

א. האמת, אם רונדו נשאר, לא יודע מה רוז יכול לעזור להם. שלשות הוא לא יוסיף, וחודרים יש להם מספיק. אז מה הפואנטה?

ב. בנוגע לרייטינג, זה משהו שאני רואה הרבה בכתבות, ותמיד יש לי תחושה שיש כאן איזושהי קונספירציה - הרי יש מלא אנשים שרואים בשידור מוקלט, בליג פס וכו' - ואני בספק אם זה נחשב בנתונים האלה. אז ברור שתהיה ירידה עם השנים...

ומי שרואה בשידור חוזר אכן לא נחשב , אבל אתה גם לא יודע את הסטטיסטיקות של כמה ראו את הגמרים הישנים בשידור חוזר
והשנה עוד היה פה גמר עם לברון (שכולם אוהבים לאהוב או לשנוא והליקרס מושכי הקהל ובצד השני סיפור האנדרדוג האמריקאי המושלם)

לקורונה מן הסתם יש השפעה על העניין הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 3:36 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
N.T.K כתב:
פרופסור ג'יי כתב:
Shiver כתב:

לקורונה מן הסתם יש השפעה על העניין הזה

הייתי חושב שלקורונה דווקא תהיה השפעה חיובית על כמות הצופים.
סה"כ בארהב יש המון אנשים שהחליטו לעשות סגר על עצמם מהם לא ממש יוצאים מהבית
אז מה עוד יש להם לעשות חוץ מלראות טלוויזיה ?

נראה לי שלחרם של טראמפ על הליגה היה יותר משמעות מאשר הרבה דברים אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 27, 2020 3:37 pm 
מנהל פורום

כל הרייטינג של כל הספורטים ירד בכל העולם בכל ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 1:19 am 
Sophomore

תגידו, אנטוני דיוויס כבר האריך חוזה בלייקרס? תמוה קצת הסחבת בעניין שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 8:17 am 
Junior

קראתי איפשהוא שדיוויס משאיר את האופציות פתוחות כדי שיוכלו להחתים את יאניס אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 11:49 am 
מנהל פורום

לפי השמועות בארה"ב הוא מחכה להתפתחוית בגזרת יאניס.
אם יאניס יחתום לתקופה קצרה, הוא ינסה לכוונן את החוזה שלו כך שיהיה ליקוי כוכבים חוזי בין יאניס-לברון-דיוויס ויוכלו בקיץ אחד לחתום יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 12:43 pm 
מנהל פורום

בילאנלי עוזב את המנש לטובת וירטוס בולוניה. תיאודוסיץ' ובילאנלי ביחד העונה. יקחו את היורוקאפ, נראה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 12:44 pm 
מנהל פורום

בראה חתם לעוד עונה בדאלס
עוד קצת פחות משבועיים הפרהסיזן מתחיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 4:01 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
בראה חתם לעוד עונה בדאלס
עוד קצת פחות משבועיים הפרהסיזן מתחיל

מה זה, על תקן יודוניס האסלאם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 4:07 pm 
Senior

Shiver כתב:
אם יאניס יחתום לתקופה קצרה, הוא ינסה לכוונן את החוזה שלו כך שיהיה ליקוי כוכבים חוזי בין יאניס-לברון-דיוויס ויוכלו בקיץ אחד לחתום יחד.

איזה נודניקים לברון ודיוויס יא אללה.
הם הרי מודעים לעובדה שזו תהיה חתיכת זוועה לליגה, לא?
למה אנחנו צריכים את זה כאוהדים? אפשר באותה קלות לשים את הינקי כgm של כל הקבוצות האחרות וזה ייתן מישהו דומה של תחרותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 5:04 pm 
Hall of Famer

ג'יימס לא נראה מוטרד מזה כשעבר למיאמי ביחד עם בוש והצטרף לווייד.
זה היה ברור שהם ינסו לצרף עוד סופרסטאר :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 9:35 pm 
Hall of Famer

בכלל בכל השיח סביב הליגה שומעים על כל קבוצה (חזקה ככל שתהיה) "הם חייבים כוכב נוסף"
למה בדיוק הלייקרס צריכים עוד כוכב? האליפות לא הייתה מספיק משכנעת?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 10:57 pm 
Junior

Yuval כתב:
אז עכשיו שאתה מבין ש'הידיעה' היא בסה"כ שיווקי אפילאטיבי שנועד להשיג אחוז מסוים מרכישת כרטיסים בויויד. מבחינתי זה שעזרתי לך לדעת משהו חדש שווה את כל הגידופים. אם היית מקשיב (או מבין את הנקרא), היית חוסך את כל הדיון המיותר הזה שכולו נובע מטעות שלך. אולי כדאי לך לקחת את זה לתשומת ליבך.

הניסיון שלך להתנשא ולהטיף חמוד, אז נחליק לך על זה...
אם מישהו כאן צריך לקחת משהו לתשומת לבו זה אתה, שים לב שגם אחרים העירו על הסגנון הבריוני שלך.
מכל מלמדיי השכלתי, במקרה שלך מסכים שלימדת אותי להתייחס בביקורתיות רבה יותר לדיווחים הללו, אבל עדיין זה שולי לסוגיה.
בשורה התחתונה, אטלנטה התחזקה משמעותית, בשני סקוררים מופלאים שאחד מהם גם מוסר נהדר, המהלכים האלה יבואו לידי ביטוי בהצלחת הקבוצה ובתפוסת קהל מוגברת.
ואידך זיל גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 1:55 am 
Senior

מצחיק שעברת למסקנה שמדובר בהחתמה מדהימה רק כדי להיות ב״צד השני״ של הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 2:44 am 
Sophomore

Shiver כתב:

נו, אז שדיוויס יאריך את החוזה בעונה אחת בלבד. לדעתי, הסחבת בעניין אומרת שהוא בודק ברצינות אופציות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: