סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA אוף סיזן
הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 3:48 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא חושב שיש סיכוי כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 7:43 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
בכלל בכל השיח סביב הליגה שומעים על כל קבוצה (חזקה ככל שתהיה) "הם חייבים כוכב נוסף"
למה בדיוק הלייקרס צריכים עוד כוכב? האליפות לא הייתה מספיק משכנעת?

חייבים? בטח שלא, הם הקונטנדרים הבכירים גם בלי יאניס. אבל ההנחה היא שאם יאניס מגיע, זה בקיץ הבא, עד אז לברון כבר יתבגר בעוד שנה, דיוויס יכול להפצע, דברים יכולים לקרות. אם אתה ג'י.אם של קבוצה ואתה יודע שאם תעשה X אתה יש לך אופציה רצינית להביא את יאניס (או שחקן אחר בקליבר הזה), אתה עושה את X כדי למקסם את האפשרות שזה יקרה ושתזדיין התחרותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 9:46 am 
Senior

ברור שכGM אם יש לך הזדמנות להביא שחקן כמו יאניס אתה עושה מה שצריך.
אני מניח שגם כשחקן אתה רוצה לעשות את האקסטרה מייל בשביל לחזק את הקבוצה, אבל העובדה שלברון ודייויס, כבר עכשיו - רגע אחרי שזכו באליפות, מתחילים להתעסק בזה, דיוויס לא חותם על חוזה, לך תדע כמה טאמפרינג שניהם עושים לו, היא די פאתטית.
לא מדובר פה על שני שחקנים שכל החיים חלמו על אליפות ומרגישים שזו תהיה ה-הזדמנות שלהם להשיג אותה. מדובר על שניים מעשרת (חמשת?) השחקנים הכי טובים בליגה שמשחקים באותה הקבוצה (היחידים שאפשר לומר עליהם משהו בסגנון) שכבר דואגים להשמיע לעולם איך הם הולכים בכל הכוח על עוד שחקן כזה.

גם אם נשים את הנושא האפור של טאמפרינג של שחקן שהוא על סף GM, ונגיד שזה בסופו של דבר לגיטימי לגמרי, זה מבאס, זה לא איך שהייתי רוצה ששחקים בליגה יתנהלו וזה מסוג הדברים שמאוד מאיימים על העניין בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 9:53 am 
Hall of Famer

מהרגע שלברון, ווייד ובוש חברו לשחק ביחד,
בהחלטה משותפת,
הליגה השתנתה.
כוכבים מבינים שהם לא יכולים לקחת אליפויות לבד
ושיש להם תפקיד מרכזי בגיוס כוכבים (שלא לומר סופרסטארים) אחרים. במידה רבה, שם מוכרעות אליפויות והם יודעים את זה.
ולברון את דיוויס מעדיפים לקחת עוד כמה.

מה שקוואי עשה בקיץ שעבר זו עוד דוגמה לכך (רק שהוא gm פחות מנוסה מלברון).

לברון שיחק בדיוק שנה אחת ללא שני כוכבים או סופרסטאר לצדו מאז שעזב את קליבלנד.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' נובמבר 29, 2020 10:02 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 9:55 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כל ענייני החשש מבניית קבוצות על הם מופרכים בעיני. אפשר לחשוב איזה נזק נגרם מכך שדוראנט הצטרף לגולדן סטייט (שלא לדבר על קבוצת השמונה האליפויות של מיאמי...). קבוצות על נבנות ומתפרקות באנביאיי כל הזמן.

מה שהזוי כאן זה הדיבורים על להיערך להחתמה של שחקן עוד בשלב שבו הוא חתום בקבוצה אחרת. כמובן שדיוויס והלייקרס יכולים לעשות מה שבא להם אבל אם יאניס מקבל רמזים או תשדורות של כדאי לך לא להאריך את החוזה זה משהו שהם צריכים לחטוף עליו קשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 9:58 am 
מנהל פורום

רק להזכיר שלפני 4 שנים בערך כולם אמרו שאין מה לצפות ב-NBA עד שדוראנט יפרוש, כי אין מה לעשות נגד השילוב הזה באוקלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 10:04 am 
מנהל פורום

מוזמן לשלות פנינים.

viewtopic.php?f=1&t=15903

זו התגובה הראשונה שלי שם:

ראובן כתב:
אבל בלי קשר אין לי שום בעיה עם מהלך כזה. לאוהדים מפונקים כמוני יש אינטרס שקבוצות בכירות ירכזו אצלן הרבה שחקנים במקום שהם יתייבשו בקבוצות לוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 10:13 am 
מנהל פורום

:(

rony כתב:
הייתי מגדיר את זה ככה-קליי כמעט בוודאות יעבור את רג'י אם הקריירה שלו לא תחטוף איזו עצירה פתאומית בקרוב (פציעות או משהו אחר בסגנון), אבל כרגע לטעמי הרזומה שלו לא מספיק עבה כדי לעקוף אותו בדירוג היסטורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 10:19 am 
מנהל פורום

וגם זה ראוי לציטוט:

shmueliki כתב:
FLASH כתב:
לג"ס יש עוד 4 שנים כשכולם בשיא, ואז 2 שנים בדעיכונת של קארי ודוראנט, ועוד 2 שנות דעיכה אמיתית של כולם. סה"כ שמונה שנים כפייבוריטים לאליפות, אני באמת לא רואה קבוצה טובה יותר בכל קונסטלציה שתהיה. כאמור אפילו לא אם ווסטברוק וגריפין עוברים לקאבס בצורה הזויה כלשהי. בחיים לא היה ניתן לומר "8 שנים פייבוריטים לאליפות" על קבוצה בסבירות ככ גבוהה, אפילו לא מיאמי. זו הפעם הראשונה

כלומר , כבר ברור מאליו שה- BIG 4 ימשיכו ביחד לעוד 8 שנים , בלי "פציעות משנות קריירה" לאף אחד מהם , בלי מלחמות אגו שיובילו לדרישות לטרייד , ובכלל מבלי לתהות האם הם יקבלו 4 חוזי מקסימום אחד במקביל לשני ...

גם לברון , וויד ובוש נראו כמו טריו לדורות ( היו דיבורים בזמן אמת על שתהיה כאן שושלת מהגדולות שראה המשחק ) . בפועל וויד ובוש היה פצועים לעיתים ואולי פחות דומיננטיים ויציבים מהצפוי , וזה נגמר ביבול ( לא רע בכלל בפני עצמו ) של 2 אליפויות ו-2 גמרים נוספים .
אם אני צריך להמר - גולדן סטייט לא תעבור את ההישג הנ"ל ( החל מהעונה הנוכחית ) , קרי לא תשיג יותר משתי אליפויות ושני גמרים בשמונה השנים הקרובות ( שזו התקופה שלכאורה "הקצבת" להם ) .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 10:27 am 
מנהל פורום

stavs כתב:
אני מניח שגם כשחקן אתה רוצה לעשות את האקסטרה מייל בשביל לחזק את הקבוצה, אבל העובדה שלברון ודייויס, כבר עכשיו - רגע אחרי שזכו באליפות, מתחילים להתעסק בזה, דיוויס לא חותם על חוזה, לך תדע כמה טאמפרינג שניהם עושים לו, היא די פאתטית.
לא מדובר פה על שני שחקנים שכל החיים חלמו על אליפות ומרגישים שזו תהיה ה-הזדמנות שלהם להשיג אותה. מדובר על שניים מעשרת (חמשת?) השחקנים הכי טובים בליגה שמשחקים באותה הקבוצה (היחידים שאפשר לומר עליהם משהו בסגנון) שכבר דואגים להשמיע לעולם איך הם הולכים בכל הכוח על עוד שחקן כזה.

גם אם נשים את הנושא האפור של טאמפרינג של שחקן שהוא על סף GM, ונגיד שזה בסופו של דבר לגיטימי לגמרי, זה מבאס, זה לא איך שהייתי רוצה ששחקים בליגה יתנהלו וזה מסוג הדברים שמאוד מאיימים על העניין בליגה.

ממש לא פאתטית. מעבר לזה שהלייקרס בעונה הקודמת ממש לא היו פייבוריטים (אתה מוזמן לראות את הניחושים בתחילת העונה).
גם השנה אני ממש לא בטוח שהם פייבוריטים. ובלי קשר כמעט כל קבוצה יכולה להשתנות מהקצה לקצה במקרה של פציעה אחת בודדת.
מבחינת השחקנים זה ברור - הם רוצים להיות במועדון מצליח, באור הזרקורים, עם מעטפת שחקנים שיכולה להביא לאליפות. וכמובן לקבל הרבה כסף.

היום כולם רוצים אליפות, ומוקדם. מצד אחד מהללים את ההישגיות הבלתי מתפשרת של שחקנים כמו ג'ורדן, קובי ולברון. מצד שני - אם שחקנים מנסים לסדר לעצמם את הסיטואציה המיטבית לזכות באליפות מציירים אותם כמקצרי דרך. העולם השתנה מאז 1990.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 10:34 am 
Senior

ראובן כתב:
כל ענייני החשש מבניית קבוצות על הם מופרכים בעיני. אפשר לחשוב איזה נזק נגרם מכך שדוראנט הצטרף לגולדן סטייט (שלא לדבר על קבוצת השמונה האליפויות של מיאמי...). קבוצות על נבנות ומתפרקות באנביאיי כל הזמן.

דבר ראשון המעבר של דוראנט הכשיר את הקרקע לעוד מהלכים כאלו בשנים הבאות (כמו שלברון והdecision שלו הכשירו את המעבר של דוראנט לג"ס), אם יאניס יחתום בלייקרס תהיה בטוח שיהיה לזה קשר למה שודראנט עשה.
וזה רע מאוד בעיני, אבל אני מודה לזה שיש בטיעון מעגליות.

מעבר לזה, שתי האליפויות של ג"ס עם דוראנט היו מסדרות הגמר הכי משעממות וחסרות עניין שהNBA ראה בעשורים האחרונים (כנראה מאז תחילת שנות ה2000), ואפילו בזכייה של טורונטו הייתה אדישות מסוימת בגלל התחושה המאוד חזקה שהם לא באמת שיחקו מול גולדן-סטייט האמיתית בסדרת הגמר הזו.

אני מניח שקל לך יותר לכתוב דברים כאלו, ראובן, כי כמו שהעדת בת'רד על דוראנט, אתה לא באמת רואה NBA באופן קבוע מאוד, וסדרה אחת שכוללת כמה שיותר כוכבים זה התסריט האידיאלי מבחינתך לעונת NBA, לא?
תסכים איתי שזה לא המדד הכי אובייקטיבי ורלוונטי?

Att כתב:
מהרגע שלברון, ווייד ובוש חברו לשחק ביחד,
בהחלטה משותפת,
הליגה השתנתה.
כוכבים מבינים שהם לא יכולים לקחת אליפויות לבד
ושיש להם תפקיד מרכזי בגיוס כוכבים (שלא לומר סופרסטארים) אחרים. במידה רבה, שם מוכרעות אליפויות והם יודעים את זה.
ולברון את דיוויס מעדיפים לקחת עוד כמה.

מה שקוואי עשה בקיץ שעבר זו עוד דוגמה לכך (רק שהוא gm פחות מנוסה מלברון).

לברון שיחק בדיוק שנה אחת ללא שני כוכבים או סופרסטאר לצדו מאז שעזב את קליבלנד.

ואני לחלוטין כועס על לברון על מה שהוא עשה לליגה מהבחינה הזו, אבל נשים את זה בצד.
יש הבדל מאוד גדול בין איזה הארדן שיבין שהוא חייב לחבור לכוכב גדול אחד לפחות כדי לאפשר לעצמו לזכות באליפות, או אפילו שחקנים צעירים ממנו, לבין קבוצה שהרגע שייטה לאליפות בקלילות ופגשה בגמר קבוצה שאין לה ולו סופרסטאר אחד.
אני לא אומר שזה לא לגיטמי (חוץ מהאפשרות לטאמפרינג), זה פשוט מעפן לגמרי ולי זה מאוד יוריד מהליגה אם זה יצליח להם (מה שאני בסופו של דבר לא חושב שיקרה).
זה תכלס רוב מה שאמרתי פה - שני מעפנים מעצבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 10:38 am 
Senior

Shiver כתב:
stavs כתב:

ממש לא פאתטית. מעבר לזה שהלייקרס בעונה הקודמת ממש לא היו פייבוריטים (אתה מוזמן לראות את הניחושים בתחילת העונה).
גם השנה אני ממש לא בטוח שהם פייבוריטים. ובלי קשר כמעט כל קבוצה יכולה להשתנות מהקצה לקצה במקרה של פציעה אחת בודדת.
מבחינת השחקנים זה ברור - הם רוצים להיות במועדון מצליח, באור הזרקורים, עם מעטפת שחקנים שיכולה להביא לאליפות. וכמובן לקבל הרבה כסף.

הלייקרס לא פייבוריטים לעונה הקרובה? אז מי כן?
אני אשמח אם תמצא לי אתר אחד שנותן לקבוצה כלשהי odds יותר טובים מללייקרס, או אפילו אתר ששם קבוצה אחרת כclose-second.
אני אישית שמעתי את ביל סימונס אומר בפודקאסט שלו שלדעתו קונטנדריות אחרות לא עשו הרבה מהלכים בקיץ, כי התחושה בליגה היא שהלייקרס גם ככה יזכו העונה באליפות ולא שווה להתאבד עליה כרגע, עדיף להיערך לקיץ הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 11:47 am 
מנהל פורום

סתיו, ברור שזה לא המדד האובייקטיבי. אבל הוא משקף בחירה די ברורה בין מבנה ליגה שיש בו מספר מועט של קבוצות בכירות ותחרות ברמה גבוהה בשלבים המתקדמים ובין מבנה ליגה שיוויוני. הסוג השני מתאים למי שאו אוהד קבוצה ספציפית או שבאמת עוקב אחרי כל המשחקים, הסוג הראשון מתאים למי שבעיקר מתעניין בקרבות האליפות. איכשהו אני מהמר שיש יותר מהסוג השני בקהל הרחב ויותר מהסוג הראשון בקרב עכברי האנביאיי המכורים, ככה שאני לא חושב שהגישה שלי היא אזוטרית במיוחד.

וכמובן שדוראנט לג"ס היה הגזמה מכל הסיבות שנמנו בת'רד ההוא, אבל גם ההגזמה הזו נמשכה שנתיים וקצת. אם זה המחיר שצריך לשלם אין לי בעיה לשלם. והנקודה המרכזית היא שזה לא מביא לנקודות יציבות שבהן יש קבוצה דומיננטית אחת (או אפילו שתיים שמתחרות זו בזו) לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 12:14 pm 
Senior

אני לא חושב שבסופו של דבר יש כזאת מחלוקת גדולה בינינו, אני לא חושב שהיווצרות של סופרטים תשמיד את הליגה ואני מבין שזה משהו זמני שעובר.
אני חושב שזה גם עניין של טעם בסופו של דבר, מעבר לפער באדיקות של המעקב אחרי הליגה.
אבל בכל אופן, התקופה הקצרה של דוראנט בג"ס פגעה בהכנסות הליגה, זה משהו ידוע, והחתמה של יאניס בלייקרס תיצור מידה דומה של חוסר תחרותיות.
אז מלבד זה שאני מאוד לא אוהב את זה, אני מרגיש שיש קייס די חזק לטענות שזה גם יסב נזק לליגה, למרות החיבה של הציבור הרחב לראות כוכבים ולמרות שכמו שהסכמנו, זה לא ישמיד את הליגה לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 12:58 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
וגם זה ראוי לציטוט:

shmueliki כתב:
FLASH כתב:
לג"ס יש עוד 4 שנים כשכולם בשיא, ואז 2 שנים בדעיכונת של קארי ודוראנט, ועוד 2 שנות דעיכה אמיתית של כולם. סה"כ שמונה שנים כפייבוריטים לאליפות, אני באמת לא רואה קבוצה טובה יותר בכל קונסטלציה שתהיה. כאמור אפילו לא אם ווסטברוק וגריפין עוברים לקאבס בצורה הזויה כלשהי. בחיים לא היה ניתן לומר "8 שנים פייבוריטים לאליפות" על קבוצה בסבירות ככ גבוהה, אפילו לא מיאמי. זו הפעם הראשונה

כלומר , כבר ברור מאליו שה- BIG 4 ימשיכו ביחד לעוד 8 שנים , בלי "פציעות משנות קריירה" לאף אחד מהם , בלי מלחמות אגו שיובילו לדרישות לטרייד , ובכלל מבלי לתהות האם הם יקבלו 4 חוזי מקסימום אחד במקביל לשני ...

גם לברון , וויד ובוש נראו כמו טריו לדורות ( היו דיבורים בזמן אמת על שתהיה כאן שושלת מהגדולות שראה המשחק ) . בפועל וויד ובוש היה פצועים לעיתים ואולי פחות דומיננטיים ויציבים מהצפוי , וזה נגמר ביבול ( לא רע בכלל בפני עצמו ) של 2 אליפויות ו-2 גמרים נוספים .
אם אני צריך להמר - גולדן סטייט לא תעבור את ההישג הנ"ל ( החל מהעונה הנוכחית ) , קרי לא תשיג יותר משתי אליפויות ושני גמרים בשמונה השנים הקרובות ( שזו התקופה שלכאורה "הקצבת" להם ) .

וואלה
אני מחמיא לעצמי, ולו רק כי בתרחיש המקביל של רצף אליפויות מסחרר - הייתי יוצא מפודח לגמרי פה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 2:11 pm 
Senior

אותי בעיקר מעניין למי סטריאני התייחס פה, בשרשור מ-2016 שהעלת:

satriani כתב:
הרוקי הגבוה של הקליפרס הולך להיות שחקן שחקן.

הרוקי היחיד שהקליפרס בחרו ב-2016 היה ברייס ג'ונסון בבחירה ה-25.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 2:20 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
Shiver כתב:
stavs כתב:

הלייקרס לא פייבוריטים לעונה הקרובה? אז מי כן?
אני אשמח אם תמצא לי אתר אחד שנותן לקבוצה כלשהי odds יותר טובים מללייקרס, או אפילו אתר ששם קבוצה אחרת כclose-second.
אני אישית שמעתי את ביל סימונס אומר בפודקאסט שלו שלדעתו קונטנדריות אחרות לא עשו הרבה מהלכים בקיץ, כי התחושה בליגה היא שהלייקרס גם ככה יזכו העונה באליפות ולא שווה להתאבד עליה כרגע, עדיף להיערך לקיץ הבא.

כרגע הלייקרס אכן ראשונים באתרי ההימורים. אבל יש הרבה שנושפות בעורף והפער לא כזה גדול כמו קליפרס, ברוקלין, מילווקי.
להזכיר לך איפה הלייקרס היו בדירוג ההימורים בפתיחת העונה שעברה, מה שהיום נראה כשיוט קליל ו"נו בריינר"?
הדברים הם מאוד דינמיים והפערים קטנים ממה שניתן לחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 2:22 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:

rony כתב:
הייתי מגדיר את זה ככה-קליי כמעט בוודאות יעבור את רג'י אם הקריירה שלו לא תחטוף איזו עצירה פתאומית בקרוב (פציעות או משהו אחר בסגנון), אבל כרגע לטעמי הרזומה שלו לא מספיק עבה כדי לעקוף אותו בדירוג היסטורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 7:16 pm 
Junior

Yuval כתב:
אותי בעיקר מעניין למי סטריאני התייחס פה, בשרשור מ-2016 שהעלת:

satriani כתב:
הרוקי הגבוה של הקליפרס הולך להיות שחקן שחקן.

הרוקי היחיד שהקליפרס בחרו ב-2016 היה ברייס ג'ונסון בבחירה ה-25.

לא מפתיע, הוא היה שחקן מכללות בולט והיה איזה שדרן-פרשן עם אוריינטציית קולג'ים חזקה שטען כי ברייס יתגלה כשחקן עדיף על בן סימונס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 2:41 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אני טענתי אחרי הטרייד של הקליפרס עם פילי על האריס שהם יהיו קונטנדריים בקרוב.

למה טענת את זה?

מה הקשר בין ברייס ג'ונסון, פאוור פורוורד נחמד שבילה 4 שנים במכללות ולא זכור לי כוורסטילי במיוחד, לבן סימונס, כישרון על שכמובן היה וואן אנד דאן ומספיק וורסטילי לשחק בכל העמדות בערך (נבחר בדראפט על עמדה 4).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 8:18 pm 
Junior

הידיעה המשמחת של היום: אוון טרנר פרש מכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 11:39 pm 
מנהל פורום

שחקן שמאד אהבתי האמת. הוא לא טוב כ"כ, חלילה לי מלטעון את זה, אבל אהבתי אותו, היה מידי פעם מפליץ איזה רבע מטורף כרכז פתאום ושומר נפלא על פורוורדים בצד השני, ואז נרדם לשבועיים. בסלטיקס היה יציב יותר. בגדול, מה שבעיקר פגע בו היה חוסר יכולת לייצר נקודות בקלות מספקת ובצורה מגוונת מספיק, אבל מוסר טוב ולפרקים מוסר מעולה אפילו.
מצטרף כנראה כעוזר מאמן לסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 11:52 pm 
Sophomore

אני זוכר כאילו זה היה אתמול, את הדיונים שהיו פה על הדראפט שבו נבחר. איך שהזמן עובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 12:22 am 
Junior

עמוס לב כתב:
Att כתב:
אני טענתי אחרי הטרייד של הקליפרס עם פילי על האריס שהם יהיו קונטנדריים בקרוב.

למה טענת את זה?

מה הקשר בין ברייס ג'ונסון, פאוור פורוורד נחמד שבילה 4 שנים במכללות ולא זכור לי כוורסטילי במיוחד, לבן סימונס, כישרון על שכמובן היה וואן אנד דאן ומספיק וורסטילי לשחק בכל העמדות בערך (נבחר בדראפט על עמדה 4).

אני מניח שמבחינת אותו פרשן מוטה-קולג'ים שאמר זאת, שמדובר בקשר מנוגד, כלומר שברייס ג'ונסון מייצג את שחקן הקולג'ים המנוסה, הווינר המוכח, בעוד שסימונס ייצג את הוואן-אנד-דאן פרשמן שלא הצליח להביא את המכללה שלו להישגים מספקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 2:37 am 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
הידיעה המשמחת של היום: אוון טרנר פרש מכדורסל.

לא כ"כ הבנתי למה שונאים אותו ופה, ואז פתחתי את הסטטיסטיקות שלו, וראיתי שלא היתה אפילו עונה אחת
שהוא הגיע ל 50% בקליעות ל 2 או באפקטיב.
הימור שלי - זה דבר די נדיר (בטח עבור שחקנים ששיחקו מעל 5 עונות או משהו בסנגנון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 732 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 160 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: