סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 3:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2587 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 104  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נגיף הקורונה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 8:13 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
3&D כתב:
אני לא מנסה להפריך אבל, פשוט בעולם של היום חברת פייזר היא לא חריגה בשום צורה.
הדבר היחיד שחריג בנוגע לפייזר שהיא מפתחת חיסון, ועליו הסרטון המגוחך תוקף אותה.

והמטוס חוזר בקרוב, ותרשה לי להניח שאף אחד לא ממש ייענש על המחדל.

אם הדברים שנאמרים בסרטון הם אמת, אז הוא בשום צורה לא מגוחך. אתה יכול אולי לטעון שהוא מגמתי, אבל מגוחך הוא בטח לא.

וזה שהיא לא חריגה בנוף לא אומר שזה בסדר, ובטח לא פוסל לנהוג באובר-חשדנות כלפי התוצרת שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 8:26 pm 
Junior

sheky כתב:
בסוף אני לא סומך על החברות אלא על הFDA ומנהלי התרופות של המדינות שלהם אין שום אינטרס כלכלי בלדחוף לך תרופות שרק יעשו אותך חולה יותר ( או לא יעשו כלום וסתם יעלו מיליארדים למדינה).
אתה טוען שבמקרה הזה קיצור התהליך משנים רבות לשנה הוא חשוד ולא מספיק אמין? טענה בהחלט הגיונית ושווה מאוד לקרוא ולהבין איפה עיגלו פינות כדי לזרז את הייצור ומה הקונצנזוס בעולם הרפואה בנושא.

מעבר לזה אתה יודע מה ההיסטוריה הפלילית של הקבלן שבנה את הבנין שלך? של חברת הרכב שיצרה את הרכב שלך? של החברות מהם אתה קונה מוצרי מזון? מה עם הטלפון שבכיס שלך רוב היום? למה אתה חשדן כל כך כלפי יצרני חיסונים ולא כלפי גורמים אחרים שיש להם אינטרס כלכלי מובהק בלחפף במבדקי בטיחות?

ברור שאם ה-FDA יאשרו חיסון חירום במקרה הזה - גם הם יצטרכו לעגל פינות ביחס לאישורי החיסונים המקובלים. גם להם לא יהיו את כל התשובות והבטחונות בנוגע להשלכות, הסיכונים והיעילות.
וגם ה-FDA ומנהלי התרופות, שאני לא מטיל ספק ביושר שלהן וגם לא עקבתי מספיק כדי לדעת, לא הצליחו למנוע חיסון הפטיטיס B פגום שניתן כאן בארץ למאות אלפי תינוקות.
ואני אחזור על זה שוב - בין אם אני חשדן או לא כלפי דברים אחרים, לא אומר שאין מקום לחשד במקרה הספציפי הזה. הדבר היחיד שהטקסט שלך יכול לכוון אליו זה לבדוק יותר לעומק דברים נוספים, לא - לא לבדוק בכלל כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 8:28 pm 
מנהל פורום

החיסון לא היה פגום, זו הטעיה של מתנגדי חיסונים שגובלת בשקר
http://midaat.org.il/midaat/press/scibvac-qa/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 8:49 pm 
Junior

קודם כל כן היה פגם, כי נמצאו בקבוקים סדוקים, דבר שיכול לגרום נזק. מסתבר שהחיסון גם לא אושר ע"י הFDA או בשום מדינה מערבית אחרת בעולם באותה נקודת זמן.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 95,00.html - כאן רשומים דברים אחרים לגמרי מאתר מדעת.

מעבר לכך הוגשה תביעה ייצוגית ב-2018 אז לפני שכולם שקרנים בוא נראה מה היא תעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:01 pm 
מנהל פורום

החיסון לא אושר על ידי ה-FDA כי הוא לא הוגש לאישור אצל ה-FDA, כי הוא לא שווק בארה"ב. כתוב שם, כדאי לקרוא.
ואני לא חושב שדברים שיפה שיר רז כותבת הן ראיה קבילה בדיון היות והיא שקרנית איומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:05 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
קודם כל כן היה פגם, כי נמצאו בקבוקים סדוקים, דבר שיכול לגרום נזק. מסתבר שהחיסון גם לא אושר ע"י הFDA או בשום מדינה מערבית אחרת בעולם באותה נקודת זמן.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 95,00.html - כאן רשומים דברים אחרים לגמרי מאתר מדעת.

החיסון לא היה פגום, נמצאו 44 בקבוקים סדוקים, 30 מהם בכלל לא יצאו מהמפעל.

החיסון לא עבר אישור fda מכיוון שהוא לא הוגש אליו לאישור. מדובר בחיסון שמיוצר בארץ, לחברה שמייצרת אותו אין, או לא הייתה קיבולת לייצר אותו בכמויות גבוהות ולכן היא לא יכלה לשווק אותו בארה"ב, ולא הייתה לה שום סיבה להכנס להליך אישור ארוך ויקר מול ה-fda. החיסון כן קיבל את כל האישורים בארץ.

יותר מזה, משתמשים בחיסון הזה עד היום והוא נחשב ליעיל יותר מהחיסון הרגיל, עד כדי כך שלפחות בפעם האחרונה שבדקתי, הפרוטוקול מנחה להשתמש ספציפית בו לתינוקות שידוע שהוריהם נשאים של צהבת b, בזכות העובדה שהוא מאוד יעיל ובטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:07 pm 
Hall of Famer

וכמו שנכתב דקה לפני, יפה שיר רז היא, ואני אומר זאת בזהירות, נוכלת ללא שום הכשרה רפואית, ועצם העובדה שהיא מציגה את עצמה כדוקטור בדיונים רפואיים, כשהדוקטורט שלה הוא בתקשורת, היא חתיכת בזיון וחרפה לכל כלי תקשורת שנותן לה במה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:09 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יפה שיר-רז אהובת ליבי. רק את יפעת שאשא-ביטון אני אוהב יותר.

https://www.facebook.com/reuven.naveh/p ... 2585773350

(ואיזה תענוג לגלות עוד ועוד דברים חדשים על מאסטר, וזה אפילו בלי שאני אראה את ההודעות שלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:12 pm 
Junior

מאסטר כתב:
ברור שאם ה-FDA יאשרו חיסון חירום במקרה הזה - גם הם יצטרכו לעגל פינות ביחס לאישורי החיסונים המקובלים. גם להם לא יהיו את כל התשובות והבטחונות בנוגע להשלכות, הסיכונים והיעילות.
וגם ה-FDA ומנהלי התרופות, שאני לא מטיל ספק ביושר שלהן וגם לא עקבתי מספיק כדי לדעת, לא הצליחו למנוע חיסון הפטיטיס B פגום שניתן כאן בארץ למאות אלפי תינוקות.
ואני אחזור על זה שוב - בין אם אני חשדן או לא כלפי דברים אחרים, לא אומר שאין מקום לחשד במקרה הספציפי הזה. הדבר היחיד שהטקסט שלך יכול לכוון אליו זה לבדוק יותר לעומק דברים נוספים, לא - לא לבדוק בכלל כלום.

לבדוק זה תמיד טוב אבל חשוב לדעת מה מקורות הבדיקה שלך. אני מאוד מאוד מקווה שזה לא סירטונים ביוטיוב ובאתרי מתנגדי חיסונים.
הFDA יצטרך להסביר על מה הוא מוותר ומה ההשלכות של זה. זה בהחלט במסגרת הדברים ששווה לבדוק ולשאול ולגבי החיסונים האלו ספציפית אני באמת לא יודע מה מידת הבטיחות שלהם והאם ומה תופעות הלוואי לטווח ארוך.

כמובן שיש טעויות ואין לי שום ספק שגם החיסונים יכולים לגרום בהסתברות מאוד נמוכה לתופעות לוואי קשות אצל חלק ממי שיקבל אותם. זו בסוף שאלה סטטיסטית ואתה צריך לבחור אם אתה רוצה להסתכן בתופעות הלוואי של החיסון (שלרוב המוחלט הן קלות) או מהמחלה.
נגיד אצל הבת שלי התלבטנו אם לתת לה חיסון רוטה כי אצל הגדול שלי תופעות הלוואי היו ממש מבעסות (הילד היה ממש צל של עצמו במשך כמה ימים אחרי כל מנה) וההסתברות לסיבוכים קשים מרוטה היא נמוכה למדי (בסוף נתנו והיא קיבלה את זה בלי שום תופעת לוואי).

אבל כמו שרשמתי מקודם - מדהימה אותי החשדנות והסקרנות דווקא כלפי חיסונים בעוד בצורה יום-יומית אתה נחשף לדברים מסוכנים לא פחות ואין לך שום ענין ברקע הבטיחותי שלהם.

לא ענית לי לגבי השאלה עם מודרנה/אסטרזניקה/המכון הביולוגי או כל חברה שהיא לא פייזר...עליהם אתה סומך עם החיסון? (כי אם התשובה היא לא אז מה קשור הסרטון נגד פייזר?)
ולגבי אקמול/אנטיביוטיקה או וואטבר - אתה לא לוקח? אם כן מה אתה יודע על יצרני התרופות האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:27 pm 
Junior

rony כתב:
מאסטר כתב:

החיסון לא עבר אישור fda מכיוון שהוא לא הוגש אליו לאישור. מדובר בחיסון שמיוצר בארץ, לחברה שמייצרת אותו אין, או לא הייתה קיבולת לייצר אותו בכמויות גבוהות ולכן היא לא יכלה לשווק אותו בארה"ב, ולא הייתה לה שום סיבה להכנס להליך אישור ארוך ויקר מול ה-fda. החיסון כן קיבל את כל האישורים בארץ.

נשאלת באמת השאלה אם האישורים והבדיקות שניתנו ונעשו בארץ מספיק טובים ומחמירים.

על פי חוות הדעת של ד"ר ורטניק, אפילו החברה עצמה הצהירה שאיננה בטוחה שהניסויים הקליניים שערכה יספיקו כדי לשכנע את ה-FDA לאשר את שיווק החיסון. במסמך לבעלי המניות מה-1 במאי 2015 נכתב: "המחקרים והגישות הקליניים שלנו עלולים שלא להוביל לביולוגיות שה-FDA מחשיב כבטוחות בבני אדם ויעילות עבור השימושים המותווים שאנו חוקרים".

14 מהבקבוקים הסדוקים הוחזרו מהשוק, כך שבהחלט קיימת אפשרות כלשהי שהתבצע חיסון דרך בקבוק סדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:32 pm 
Sophomore

מאסטר כתב:
rony כתב:
מאסטר כתב:

נשאלת באמת השאלה אם האישורים והבדיקות שניתנו ונעשו בארץ מספיק טובים ומחמירים.

על פי חוות הדעת של ד"ר ורטניק, אפילו החברה עצמה הצהירה שאיננה בטוחה שהניסויים הקליניים שערכה יספיקו כדי לשכנע את ה-FDA לאשר את שיווק החיסון. במסמך לבעלי המניות מה-1 במאי 2015 נכתב: "המחקרים והגישות הקליניים שלנו עלולים שלא להוביל לביולוגיות שה-FDA מחשיב כבטוחות בבני אדם ויעילות עבור השימושים המותווים שאנו חוקרים".

14 מהבקבוקים הסדוקים הוחזרו מהשוק, כך שבהחלט קיימת אפשרות כלשהי שהתבצע חיסון דרך בקבוק סדוק.

מה קרה ל " לא הצליחו למנוע חיסון הפטיטיס B פגום שניתן כאן בארץ למאות אלפי תינוקות"?
יחסית לאחד שטוען שהוא לא מתנגד חיסונים אתה משום מה מפיץ בלי הפסקה תעמולה שקרית של מתנגדי החיסונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:34 pm 
Junior

ראובן כתב:
יפה שיר-רז אהובת ליבי. רק את יפעת שאשא-ביטון אני אוהב יותר.

https://www.facebook.com/reuven.naveh/p ... 2585773350

(ואיזה תענוג לגלות עוד ועוד דברים חדשים על מאסטר, וזה אפילו בלי שאני אראה את ההודעות שלו)

איזה דברים חדשים אתה מגלה? שבניגוד אליך אני אדם שחושב ולא מקובע בדיעותיי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:42 pm 
Hall of Famer

מאסטר, מאז הכתבה שלך עברו 5 שנים, ממשיכים לתת את החיסון למאות אלפי ילדים ולא נצפו שום תופעות לוואי משמעותיות, אפשר להתקדם הלאה מהטיעון השקרי/שגוי של חיסון הצהבת הפגום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 10:51 pm 
Junior

sheky כתב:
אבל כמו שרשמתי מקודם - מדהימה אותי החשדנות והסקרנות דווקא כלפי חיסונים בעוד בצורה יום-יומית אתה נחשף לדברים מסוכנים לא פחות ואין לך שום ענין ברקע הבטיחותי שלהם.

לא ענית לי לגבי השאלה עם מודרנה/אסטרזניקה/המכון הביולוגי או כל חברה שהיא לא פייזר...עליהם אתה סומך עם החיסון? (כי אם התשובה היא לא אז מה קשור הסרטון נגד פייזר?)
ולגבי אקמול/אנטיביוטיקה או וואטבר - אתה לא לוקח? אם כן מה אתה יודע על יצרני התרופות האלו?

א', מאיפה לך שאין לי שום עניין ברקע הבטיחותי שלהם? ב', התרופות הקלאסיות נלקחות במשך עשרות שנים, החיסון הספציפי לקורונה מיוצר תוך פחות משנה.
גם בתחום הרכב והקבלנות שהעלית יש הסטוריה ארוכה שאפשר לסמוך עליה (בניגוד לחיסון הספציפי הנ"ל) ולכן יש תחושת ביטחון גדולה יותר.
עניין המכשירים הסלולריים הוא דווקא מעניין - מצד אחד באמת הייתי שמח לדעת את ההשלכות על שימוש מאסיבי בעוד 30 או 40 שנה, מצד שני לא באמת אפשר בלי זה. בניגוד (אולי) לחיסון מקורונה.
וזה מתחבר לכל החשדנות והספקות מלכתחילה, על ניפוח של מספרים ומגפה של יחסי ציבור, כמו שלא מעט רופאים מסכימים, במיוחד אחרי נקיטת צעדים לא פרופורציונליים ולא הגיוניים בעיניי. אז גם זה מוביל לתהיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2020 11:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאחר שמכשירים סלולרים כבר נמצאים בשימוש נפוץ בעולם כ-30 שנה, כנראה שלא תאלץ לחכות עוד הרבה זמן עד שאנשים יתחילו להתפגר ברחובות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 9:48 pm 
Hall of Famer

בינתיים המנכ"ל של קאנטאס, חברת התעופה של אוסטרליה, הודיע: לפני חיסון לא נפעיל טיסות בינלאומיות, ויגיע החיסון ונפעיל - לא נעלה נוסע לא מחוסן.
יש לי תחושה שהוא רק סנונית ראשונה, בעולם התעופה ובעוד תחומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 10:50 pm 
Junior

אז בחסות הטירוף ורמיסת זכויות האזרח עד עפר עולים לשלב הבא - נאסר על תושב אילת להגיע לביתו ולהיכנס לעיר מכיוון שהוא לא מוכן לעשות בדיקת קורונה בכפייה בכניסה לעיר.

https://www.facebook.com/10000217097581 ... 175386481/

מעניין מה השלב הבא ועוד כמה זמן ייקח לאנשים כאן ובכלל לפקוח את העיניים.

בחדשות אחרות מחברת מודרנה מוסרים שהחיסון הנהדר שלהם לא ימנע ממתחסנים להפיץ את הנגיף, ושאנחנו הולכים להיות תחת הגבלות גם אחרי החיסונים לעוד פרק זמן ארוך. מעניין באמת את מי זה משרת.

ובעוד חדשות 'משמחות' ביבי מתכוון לשלם עשרות מיליוני דולרים על החיסון הרוסי מבלי שיש כוונה בכלל להשתמש בו. אבל אולי זה בכלל שייך לת'רד אחר כאן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2020 11:01 pm 
Hall of Famer

כמובן שחברת מודרנה לא באמת מוסרת דבר כזה. היא אומרת שלמרות שההנחה ההגיונית מבחינה מדעית היא שהם לא יפיצו, אין לה מספיק נתונים להוכיח את זה, ולכן היא נזהרת מלהכריז את זה. אני הייתי חושב שדווקא לשיטתך זו אמירה שנאמרת בזהירות המתבקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2020 12:58 am 
Hall of Famer

בהקשר לכמה מהדיונים האחרונים פה
ריכוז "שמועות" וניסיון לאמת אותן עם המציאות לאורך כל תקופת הקורונה

https://davidson.weizmann.ac.il/online/ ... 7%95%D7%AA

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 8:05 pm 
Junior

No need for vaccines, COVID pandemic is over, says Former Vice President of Pfizer

The pandemic is effectively over and can easily be handled by a properly functioning NHS. Accordingly, the country should immediately be permitted to get back to normal life, says former VP of Pfizer

https://www.nationalheraldindia.com/hea ... ZwKMPgdTa0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 8:33 pm 
Hall of Famer

אתה מודע לעובדה שלפייזר יש כנראה עשרות VP ומאות לשעבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 7:35 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
No need for vaccines, COVID pandemic is over, says Former Vice President of Pfizer

The pandemic is effectively over and can easily be handled by a properly functioning NHS. Accordingly, the country should immediately be permitted to get back to normal life, says former VP of Pfizer

https://www.nationalheraldindia.com/hea ... ZwKMPgdTa0

ועל כל טענה כזו מגיעות הפרכות שבהחלט נראות מבוססות נתונים יותר ממנה:

https://healthfeedback.org/claimreview/ ... n-the-u-k/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 9:35 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
The pandemic is effectively over זה אפילו יותר מצחיק מ I WON, AND BY A LOT.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 8:42 pm 
Junior

מאסטר כתב:
אז בחסות הטירוף ורמיסת זכויות האזרח עד עפר עולים לשלב הבא - נאסר על תושב אילת להגיע לביתו ולהיכנס לעיר מכיוון שהוא לא מוכן לעשות בדיקת קורונה בכפייה בכניסה לעיר.

סליחה על התגובה המאוחרת אבל במה זה יותר רמיסת זכויות מאשר זה שאסור לאנשים לעשן במטוס או סתם בחדר מדרגות? מה עם זה שלוקחים לאנשים כסף רק כי הם לא רוצים לשים חגורת בטיחות במרחב הפרטי שלהם? במה רמיסת הזכויות הזאת שונה ביותר ממיליון אחרות שמטרתן להיטיב עם כלל האנשים על חשבון שגעונות של בנאדם אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 9:12 pm 
Hall of Famer

בדיוק. שמעתי את ההקלטה של האילתי. שמוק אנטייטילד מתחכם מצוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2587 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 104  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], קרטמן ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: