סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 234 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NFL 2020
הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 5:58 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מי? ה RB מיוסטון? לה התעדכנתי בקשר אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 6:40 pm 
Senior

אני לא סגור אם ההלצה שלי הייתה מובנת :(

דיוויד ג'ונסון הוא מי שעבר בתמורה להופקינס. בינתיים הוא עם זעזוע מוח קשה מספיק בשביל לשים אותו ב-IR אבל גם לפני זה היה גרוע מאוד. אחד הטריידים המוזרים בשנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 10:44 pm 
Senior

הבנתי, לא סתם לא הכרתי אותו
ראיתי כבר כל מיני גולשים שהקדישו את הנצחון לביל אובריאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:25 am 
Senior

Yuval כתב:
מי יכול להגיד מה הבעיה בתמונה הזו ואיך המהלך הזה הסתיים לדעתו?

תמונה

והנה אותו דבר קרה גם לג'גוארס מול גרינביי
יש קונספירציות שהם עשו את זה בכוונה כדי להפסיד את המשחק במסגרת הטאנקינג
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 12:00 pm 
Hall of Famer

מנפלאות הקורונה.
הברונקוס בבעיה. כמה גדולה הבעיה? 3 הקיו.ביז שלהם צריכים להיות בבידוד ולא יוכלו לשחק ביום ראשון. האירוניה היא שמי שהדביק אותם היה כנראה קיו.בי. הרביעי של הקבוצה שמשמש כקיו.בי. אימונים. אז מה יעשו הברונקוס. בעבר המאמן פנג'יו הגדיר את הרנינג בק פרימן כקיו.בי חירום. בנוסף, הרסיבר הילטון שיחק בקולג' כקיו.בי. לוון מילר יש הצעה אחרת. בציוץ הוא קרא לעצמו וון אלווי (לא ברצינות).

לרייבנס יש קיו.בי. למשחק, אבל אין להם 18 שחקנים מהסגל תודות לנגיף הקורונה. הרייבנס מחזיקים ב-52 מקומות בסגל. 14 בסגל האימונים ועוד 38 בסגל המשחקים. תעשו את החשבון כמה שחקנים ישארו להם. אני רק אגיד שבהתקפה יש 11 שחקנים על השדה ובהגנה 11 שחקנים שונים על השדה ויש הרבה חילופים כמובן.

והאחרונים במצב אולי הקשה ביותר הם הסן פרנסיסקו 49. בעקבות השתוללות הקורונה בקליפורניה מחוז סנטה קלרה, המחוז בו נמצא האיצטדיון של הניינרס, הורה על הוראות חירום האוסרות כל ספורט מגע, כולל ספורט מקצועני למשך 3 שבועות. לפי הלו"ז לניינרס אמורים להיות 2 משחקי בית בתקופה הזאת. נראה איך הם ישחקו בלי איצטדיון.

לבסוף, הליונס המביכים סוף סוף נפרדו מהמאמן מט פטרישיה. עוד אחד מעץ האימון של בליצ'יק שנכשל. את האמת, הדרך של פטרישיה לי נראית מוזרה. הוא החל לעבוד בפאטס בצד ההתקפי. בהתחלה כעוזר התקפי, אח"כ כעוזר מאמן קו ההתקפה. ואז משום מה הוא החליף לצד ההגנתי, כמאמן ליינבקרס, סייפטיז ולבסוף מאמן ההגנה של הפאטס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 1:07 pm 
מנהל פורום

שרה פולר הפכה לאישה הראשונה ששיחקה בקונפרנס הבכיר של ליגת המכללות לבנים:
https://www.ynet.co.il/sport/article/Hyo1KCgsP

בקצרה: היא רק בעטה את בעיטת הפתיחה וירדה.
כל שאר הבועטים הגברים היו חיוביים לקורונה כך שהיה סגל קצר.
היא בכלל שחקנית כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 2:16 pm 
Senior

השחקן המסכן שהם העלו מהמילואים היה קוורטרבק מחליף בוייק פורסט עד שעשה הסבה לרסיבר (בזמן הקולג' עוד). בהצלחה שיהיה לו.

מצד שני גם הקוורטרבק שיעלה מולו הוא לא בדיוק קוורטרבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 12:56 pm 
Hall of Famer

אז בסוף הרסיבר הילטון שימש כקיו.בי לשעת חירום. כמו שניתן לשער, זה לא כל כך עבד. 13 יארד, מסירה מושלמת אחת מ-9 ניסיונות (מספר נמוך באופן מופרך), 2 חטיפות וסאק אחד. הקיו.בי שממול שהחליף את דרו בריז לא בדיוק הבריק עם 9-16 ו-78 יארד בלבד. אבל הסיינטס לא התקשו וקרעו את הברונקס 3-30.
הסטילרז לא שיחקו ונשארו מושלמים ללא הפסד. הג'טס דווקא כן שיחקו ונשארו גם הם מושלמים ללא ניצחון אחרי תבוסה 3-20 לדולפינס. העונה של הג'טס מעבר למביכה.
גם מביכות הן קבוצות בית האן.אף.סי המזרחי. כולם עדיין עם מאזן שלילי ומאחר ואף אחת מהן לא יכולה לנצח מעל 9 משחקים תיאורטית, ניתן להניח די בוודאות שגם בסוף העונה כל הבית יהיה עם מאזן שלילי. מעניין אם היה בעבר כזאת סיטואציה. המאזן של קבוצות הבית מול יריבות מחוץ לבית עומד על 5 ניצ' 19 הפסדים ותיקו אחד. מזל של הבית שיש את הבנגלז. המאזן של הבית מול הבנגלז עומד על 2 ניצ' ותיקו אחד. מפתיעים הקאובוייז, הקבוצה עם המאזן הגרוע בבית, אבל עם המאזן הטוב ביותר במשחקים מחוץ למשחקי פנים הבית עם 2 ניצחונות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 1:38 pm 
Senior

בליגה עם מספר משחקים קטן כמו ה NFL, החלוקה לבתים מוסיפה אפשרויות של אי שוויון קיצוני. מדהים שקבוצות כמו יוסטון או דטרויט עם מאזן 7-4 (שלילי) הן מחוץ לתמונת הפלייאוף אבל וושינגטון והג'איינטס עם אותו מאזן במאבק על ראשות הבית ודאלאס עם 8-3 עדיין חזק בתמונה. זה עוד לפני שדיברנו על זה שלקבוצות בבית חלש יש בהגדרה לוח משחקים הרבה יותר נוח.
אני לא חושב שאפשר לבטל לגמרי את החלוקה לבתים אבל אולי במקום 8 בתים של 4 קבוצות, עדיף 4 בתים של 8 קבוצות שישחקו פעם אחת בעונה מול כל אחת מהבית (במקום פעמיים). אם באותה הזדמנות יבטלו גם את ההפרדה בין ה AFC ל NFC, בכלל נרוויח מכל העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 1:41 pm 
Senior

אגב, טייסום היל הוא לא סתם "הקיו.בי שממול שהחליף את דרו בריז", הוא תופעה כבר כמה זמן, מין אולר שוויצרי שמשחק כל פעם בעמדה אחרת במגרש, נתן כמה הופעות לא רעות כקווטרבק כבר בעונה הקודמת אבל שיחק לא מעט גם כרץ או כתופש.
לא חסרות פעמים שהוא עולה למגרש יחד עם בריס ואז זה משגע את ההגנות שלא בטוחות מי יקבל את הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 3:57 pm 
Hall of Famer

מה שתומר אמר על היל. קוורטרבק בינוני ומטה אבל אחלה שחקן ורץ מעולה וחזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 4:12 pm 
Senior

קוראים לו הינטון, לא הילטון. מסכן הבנאדם, לפחות שנקרא לו בשם הנכון.
אני חושב שזה פארסה שהמשחק הזה שוחק.

בעולם נעים יותר לצפייה, טייריק היל שרף את טמפה עם 200 יארד ו-2 טאצדאוון ברבע הראשון! לא חושב שראיתי דבר כזה בחיים. סיים עם 269 יארדס ו-3 טד.

ואנקדוטה משעשעת - ג'רמי צ'ין הוא ליינבקר רוקי של קרולינה. במהלך השלישי של המחצית השניה אתמול נגד מינסוטה הוא הרים כדור שהתגלגל על הרצפה אחרי סאק של קאזינס ורץ 27 יארד לטאצדאוון.
קרולינה בעטו את הכדור. במהלך הבא (ליטרלי הבא) דלווין קוק ממינסוטה רץ, תוקל, איבד את הכדור וג'רמי צ'ין הרים אותו מהרצפה ורץ לטאצדאוון.

10 שניות של משחק נטו, 2 מהלכים, 2 טאצדאוונים לשחקן הגנה של קרולינה. הכל סוג של שיאים.

אה ומינסוטה ניצחו בנקודה מפילד גול בשניה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 4:59 pm 
Hall of Famer

רק בשביל להבין כמה גרוע המשחק של הינטון היה. אז הוא סיים עם קיו.בי rating של 0. בכל ההיסטוריה של האן.אף.אל זאת הייתה הפעם ה-69 בלבד שזה קרה.
לזכותו יאמר שהוא מצטרף לרשימה מכובדת למדי. פייטון מאנינג בעונת הפרישה שלו, כשלא באמת נשאר לו משהו כמוסר הוא הנציג הבכיר של משפחת מאנינג, אבל גם אחיו איליי ואבא שלו ארצ'י רשמו משחק של דירוג 0. ג'ף גארסיה היה פעם קיו.בי נייד וחביב של הניינרס. את משחק ה-0 שלו הוא כמובן עשה במדי הקליבלנד בראונז, שם הוא תפקד כחלק משרשרת בלתי נגמרת של קיו.בי. מתחלפים וגרועים. וורן מון היה אחד מהמוסרים הטובים שראיתי באן.אף.אל, אבל בתוך שנה הוא הצליח לנפק 2 משחקי 0. גם ג'ו נאמאת' וטרי ברדשאו מבין כוכבי שנות השבעים מחזיקים בשני משחקים שכאלו. עוד קיו.בי בולטים ברשימה? ג'וני יונייטס, בוב גריזי, ארל מורל, דן פואטס, לן דואוסון ואוטו גרהאם.
אבל השם מבחינתי הכי שייך לרשימה זה כמובן של ריאן ליף, כישלון הדראפט אולי הכי גדול שהצ'ארג'רס מישכנו את המועדון עבורו כשבחרו אותו מספר 2 ישר אחרי פייטון מנינג. במשחק השלישי שליף פתח הוא רשם את השורה המזעזעת של 1-15 מהשדה, 2 חטיפות כדור וסה"כ של 4 יארדס. לדעתי המשחק הכי גרוע בהיסטוריה של קיו.בי. הינטון לא רחוק ממנו עם קייס לא קטן למשחק השני הגרוע בהיסטוריה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 5:49 pm 
Senior

האמת אני חושב שזה ממש לא עוזר להבין כמה המשחק הזה היה גרוע.

וזה לא שהוא היה 'גרוע', הוא פשוט לא קוורטרבק. הוא לא שיחק כמו אחד. אגב חצי מהסנאפים הלכו בכלל לראנינג בק בויילדקאט פורמיישן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 5:55 pm 
Senior

אני לא מצליח לחשוב אפילו על אנלוגיה מתאימה. אפילו לשים פוזישן פלייר בתור פיצ'ר זה פחות גרוע, אבל אולי הכי קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 6:28 pm 
Senior

לשים בלם במקום שוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 7:38 pm 
Senior

תומר כתב:
לשים בלם במקום שוער

לדעתי זה הרבה יותר גרוע, כי מעבר לזה שאפשר להבקיע יותר שערים בהתקפה, אפשר גם להגן יותר טוב על השער.
הפער בין מישהו שלא שיחק QB בשום רמה מקצועית (ולא היה טוב בזה גם ברמה החובבנית) לבין QB בליגה הוא הרבה יותר משמעותי מהפער שבין בלם לשוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 8:05 pm 
Hall of Famer

מעניין מה היה קורה אם היו שמים את סטיב נאש או מג׳יק ג׳ונסון בשיאם בתור קוורטר בקים... (במשחק הראשון שלהם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 8:46 pm 
Senior

הם היו מתים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 9:55 pm 
Senior

נו נו, בגדול יש בזה משהו אבל זו אמירה מאוד כללית
מאוד חשוב מי שומר עליהם באופנסיב ליין, מי הרצים שלהם שיכולים להוריד מהם לחץ וכו'
דווקא ממג'יק היה יכול לצאת קווטרבק לא רע בכלל לדעתי (והוא כמובן גם יותר חזק מרוב הקווטרבקים בשטח או לפחות יותר מסיבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 9:57 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם מתים. סטיב נאש בכלל דומה מבחינתי לדרו בריס.
וכן, מג׳יק לא היה מת. לא צריך להגזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 10:35 pm 
Senior

אני לא חושב שהם היו מפסיקים לנשום.

הנחתי שאתה צוחק. אם השאלה זה מה היה קורה בשיא קריירת הכדורסל שלהם אם היית שם אותם כקוורטרבק פותח אז הם היו השחקן הכי גרוע שאי פעם שיחק קוורטרבק באנאףאל.

זה בערך כמו הסיכוי שלי נגד מגנוס קרלסן בשח אם נשחק כרגע.

מה יקרה אחרי שנים של אימון זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 11:51 pm 
Senior

אני חושב שרוב החבר'ה האלה יכולים להצליח ברוב הספורטים שישתתפו בהם, לא ברמת על אולי (למרות שלא חסרים סיפורים על ספורטאים שנבחרו בדראפט או אפילו שיחקו ברמה מקצועית בשני ענפים), אולי אפילו לא ברמת ג'ורדן בבייסבול אבל בלי להיראות לגמרי לגמרי אומללים.
לכן אני מניח שמג'יק בן ה24, אם היה מושלך למגרש הפוטבול - לא מעכשיו לעכשיו אבל נגיד אחרי שבוע שבועיים או חודש חודשיים - היה יכול לעמוד מאחורי הסנטר ולא בהכרח להיראות זר למשחק. בואו נגיד שהוא לא בהכרח היה יותר גרוע מהינטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 12:02 am 
Senior

מאוד סביר שהינטון הקוורטרבק הכי גרוע שפתח משחק בNFL, לפחות בעידן המודרני.
אם הוא היה נראה הרבה יותר גרוע מג'ף דריסקל? אני בטוח שכן.

זה שהם היו יכולים לקחת מסלולי קריירה אחרים זה בטוח. טייריק היל היה יכול להיות אלוף אולימפי גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 12:39 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
אני חושב שרוב החבר'ה האלה יכולים להצליח ברוב הספורטים שישתתפו בהם, לא ברמת על אולי (למרות שלא חסרים סיפורים על ספורטאים שנבחרו בדראפט או אפילו שיחקו ברמה מקצועית בשני ענפים), אולי אפילו לא ברמת ג'ורדן בבייסבול אבל בלי להיראות לגמרי לגמרי אומללים.
לכן אני מניח שמג'יק בן ה24, אם היה מושלך למגרש הפוטבול - לא מעכשיו לעכשיו אבל נגיד אחרי שבוע שבועיים או חודש חודשיים - היה יכול לעמוד מאחורי הסנטר ולא בהכרח להיראות זר למשחק. בואו נגיד שהוא לא בהכרח היה יותר גרוע מהינטון.

אתה מודע לכך שג'ורדן שיחק במיינורס בבייסבול. אפילו לא בליגה הבכירה. ג'ורדן היה שחקן חלש בליגה השלישית, כלומר באנלוגיה לכדורסל אצלנו, בליגה הארצית. שחקן כזה היה נראה בהכרח זר למשחק באן.אף.אל. הינטון נראה זר למשחק והוא שיחק במשך 3 שנים כקיו.בי. מחליף בקולג'ים, שבעיני זה לפחות שווה ערך לרמת המיינורס הגבוהה בבייסבול. אני בטוח שאם מג'יק היה מושלך למשחק אן.אף.אל גם אחרי שנה הוא עדיין היה נראה זר למשחק, אם הוא היה יכול בכלל לשחק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 234 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 52 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: