סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 2:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2587 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 104  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נגיף הקורונה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 5:33 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
שניכם טועים, קבוצת הפלסיבו מנתה רק 25% מקבוצת המחוסנים, לכן אם נכפיל 2 ב-4 ואז ב-25, כי אלו פעולות החשבון היחידות שאני מכיר נגלה שהחיסון מוסיף לכל מחוסן 200 שנות חיים.

וברצינות עכשיו, הדיווחים על "המוות מהחיסון" הם מרושעים ומסוכנים וצריך, התקשורת הפכה להיות ספק השקרים המוביל בישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 5:38 pm 
Sophomore

הכותרת הראשית ב MAKO בכלל בושה -
המסמכים חושפים: 2 מתו לאחר קבלת החיסון של פייזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 5:50 pm 
Junior

3&D כתב:
stavs כתב:
אבל מה זה אומר לנו? יש מידע על כמה מתו בקבוצת הפלצבו?
ולמה יש לי תחושה שכאן אותם אנשים שמנפנפים בביטוי 'מת עם קורונה, לא מקורונה', לא יירבו להשתמש ב'מת עם החיסון'? הרי לפחות אצל אחד מהם יש מחלת רקע שכבר מספרים לנו עליה.

(אני לא יודע באמת אם החיסונים בטוחים, סתם צופה כבר הרבה אסמיטריות בנושא וכל מיני הטיות של הדיוטות בסטטיסטיקה).

זה באמת מגוחך לגמרי -
בן אדם מת מדום לב חודשיים אחרי המנה השנייה - "הוא מת מהחיסון!!!!"
בן אדם מת מסיבוכים המקשורים לקורונה אבל הוא היה זקן\סוכרתי\מושתל ריאה\אינספור סיבות נוספות "הוא בכלל מת עם קורונה!!!!"

הבן אדם השני שמת (הראשון מדום לב חודשיים אחרי החיסון) מת שלושה ימים אחרי המנה הראשונה, וסבל מהשמנת יתר וטרשת נפוצה.
שניהם אגב היו מעל 55, ו ה FDA קבע שלא נמצא קשר בין המוות שלהם לחיסון.

ועם כל זה, וגם אם נקבל את התעמולה השקרית של מתנגדי החיסונים ונקבע שהחיסון אכן הרג 2 מתוך 20000 איש, זה עדיין אומר שאם יחסנו את כל אוכלוסיית בריטניה מספר המתים יהיה עשירית (!) מתוך אלה שעד כה מתו מקורונה (ואם שום סיבה לחשוב שבעולם ללא חיסון מספר המתים לא היה ממשיך לטפס), מבחינת אחוזי תמותה זה לא מתקרב לאחוז מזה של הקורונה.
אז מה, מסתבר שהחיסון הסופר מסוכן לא מתקרב אפילו לסיכון של הפייק מגפה.

בקיצור, תמשיכו להביך עצמכם.

קודם כל, זה מאוד מצחיק שבסיבוב הקודם כאן אתה הגנת בחירוף נפש על המספרים, ולא נתת לשום אחת ממחלות הרקע להפריע לך, ועכשיו אתה אומר לנו "להמשיך להביך את עצמנו".
החלק העוד יותר משעשע הוא שהראיתי לך שחור על גבי לבן שארגון הבריאות העולמי נתן הוראה לרשום סיבת מוות של קורונה גם אם אין הוכחה לקורונה, ואתה עדיין מנפנף בנתונים של אוכלוסיית בריטניה.
מה לא עושים כדי להגן על העמדה שלך ולהתעלם מהמציאות, הא? אז הנה בוא תראה משהו קטן - https://www.facebook.com/watch/?v=1570206669844547 - ניפוח אמיתי של המספרים שלך ממקור ראשון.
עוד טענה מופרכת היא שה-FDA קבע לכאורה שלא קיים בהכרח קשר. האם הוא יכול להוכיח שאין קשר בין החיסון לבין המוות? או בין החיסון לבין השיתוק במקרה של אסטרה-זנקה? לא. הוא לא יכול.

עכשיו בוא תראה עוד משהו בנוגע לחיסון האמין שלך...

"בהמשך לעתירה הדחופה שהגישו ל-EMA סמנכ"ל פייזר לשעבר ד"ר מייקל יידון וד"ר וופלגאנג וודארג, אודות החיסונים החדשים, ובפרט החיסון של פייזר - בואו תראו מה אומרות ההנחיות הרשמיות של ממשלת בריטניה לגבי החיסון:

- מחקרים על רעילות החיסון על רבייה בבעלי חיים לא הושלמו.
- אין לתת את החיסון במהלך הריון.
- יש להימנע מכניסה להריון משך חודשיים לפחות אחרי המנה השנייה
- לא ניתן לשלול נזק ליילודים ותינוקות
- אסור לשימוש בזמן הנקה
- לא ידוע אם יש לחיסון ה-mRNA השפעה על פוריות

תודה לד"ר אלי דוד מצוות מודל היגיון בריא

עוד קצת על החיסון - https://www.facebook.com/ziv.keidar.507 ... 8461224720 - בהצלחה עם להפריך את הנתונים המאוד ברורים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 5:57 pm 
Sophomore

הלינק האחרון שלך מכיל שקרים בערך מהנקודה הראשונה, אבל זה לא מפתיע מבן אדם שהתמונה רקע שלו זה שוםמגפה או שיט דומה.
שכחתי כבר שאני לא יכול להתווכח על נתונים עם אנשים שחיים בהכחשה מטורפת שאין קורונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 6:03 pm 
Junior

3&D כתב:
הלינק האחרון שלך מכיל שקרים בערך מהנקודה הראשונה, אבל זה לא מפתיע מבן אדם שהתמונה רקע שלו זה שוםמגפה או שיט דומה.
שכחתי כבר שאני לא יכול להתווכח על נתונים עם אנשים שחיים בהכחשה מטורפת שאין קורונה

אוקיי דוקטור, אם אתה קובע שמדובר בשקרים למרות שיש לינק אחר לינק ממקורות אמינים שמגבים את הדברים, אז לא נותר לי אלא להסכים בהכנעה.
חוץ מזה - באמת אין לך דרך להתווכח על נתונים שארגון הבריאות העולמי בעצמו קובע שהם מנופחים, ובאינספור מקומות רשום שבדיקת ה-PCR אינה אמינה. מה אתה צריך יותר מזה?
כנראה גם שכמות מכובדת של רופאים במודל היגיון בריא (https://www.facebook.com/ModelCommonSense) הם קונספירטורים וחיים בהכחשה מטורפת שאין מגפה.
אז בהצלחה לך עם החיסון, סיכון בהחלט הכרחי עבור מחלה שהסיכוי שלך למות ממנה זהה לסיכוי של הרצליה לקחת את היורוליג. מקווה שתהנה ותספר לנו איך היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 6:09 pm 
Senior

אבל מאסטר, אם 4 מתו בקבוצת הפלצבו, שקטנה פי 4 מקבוצת הניסוי, אין שום סיבה בעולם להניח שה2 מתו מהחיסון. אפילו בלי להיכנס לחלק הרפואי, שאני מניח ששנינו לא מבינים באמת.
יותר מזה, זה להניח צירוף מקרים מאוד פרוע, לחשוב ש2 מתוך 20,000 מתו כי החיסון מסוכן, אבל ה-4 מתוך 5,000 מתו סתם בגלל דברים אחרים.
באיזשהו מובן אפילו לתת כותרת של 'החיסון הציל חיים של כ14 אנשים' יהיה לתת יותר כבוד לאמת מאשר לספר על 2 אנשים שמתו מהחיסון, כי לפי התוצאות של קבוצת הפלצבו - אם היו מזריקים לכולם תרופת-דמה, כ16 אנשים מקבוצת הניסוי היו אמורים למות.

להוכיח שאין קשר זה כמעט תמיד בלתי-אפשרי, אבל כל עולם מדע מתבסס על ההבנה של החוזק של המספרים, להאשים את החיסון בהמתת שני נבדקים זה בדיוק לא להבין את המשמעות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 6:09 pm 
Sophomore

מוזמן להראות לי שאכן "מחלה שאינה יותר מסוכנת משפעת עונתית לבני שבעים ומטה?" , בלינק שהוא שם זה לא מופיע (כי זה כמובן לא נכון).
והחברה שמודל היגיון בריא אולי רופאים טובים (לא מכיר אותם), אבל לא מעט מהם הצליחו פעם אחר פעם לצאת בהצהרות שהתבדו במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 6:13 pm 
Sophomore

וכמו כל חיסון, אתה לא רק לוקח אותו כדי להגן את עצמך, אתה לוקח אותו כדי להרוג את אותו נגיף ולהגן על כלל החברה.
אם מתנגדי החיסונים היו פוגעים רק בעצמם באמת שהייתי רק מרחם עליהם, ברגע שהם מסכנים את כלל החברה אני מרגיש לגמרי בסדר עם עצמי לבקר אותם גם בצורה פחות "נעימה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 6:19 pm 
Sophomore

stavs כתב:
אבל מאסטר, אם 4 מתו בקבוצת הפלצבו, שקטנה פי 4 מקבוצת הניסוי, אין שום סיבה בעולם להניח שה2 מתו מהחיסון. אפילו בלי להיכנס לחלק הרפואי, שאני מניח ששנינו לא מבינים באמת.
יותר מזה, זה להניח צירוף מקרים מאוד פרוע, לחשוב ש2 מתוך 20,000 מתו כי החיסון מסוכן, אבל ה-4 מתוך 5,000 מתו סתם בגלל דברים אחרים.
באיזשהו מובן אפילו לתת כותרת של 'החיסון הציל חיים של כ14 אנשים' יהיה לתת יותר כבוד לאמת מאשר לספר על 2 אנשים שמתו מהחיסון, כי לפי התוצאות של קבוצת הפלצבו - אם היו מזריקים לכולם תרופת-דמה, כ16 אנשים מקבוצת הניסוי היו אמורים למות.

להוכיח שאין קשר זה כמעט תמיד בלתי-אפשרי, אבל כל עולם מדע מתבסס על ההבנה של החוזק של המספרים, להאשים את החיסון בהמתת שני נבדקים זה בדיוק לא להבין את המשמעות הזו.

אני דיי בטוח שהקבוצות היו בגודל זהה +-

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 6:24 pm 
Junior

3&D כתב:
מוזמן להראות לי שאכן "מחלה שאינה יותר מסוכנת משפעת עונתית לבני שבעים ומטה?" , בלינק שהוא שם זה לא מופיע (כי זה כמובן לא נכון).
והחברה שמודל היגיון בריא אולי רופאים טובים (לא מכיר אותם), אבל לא מעט מהם הצליחו פעם אחר פעם לצאת בהצהרות שהתבדו במהרה.

https://ibb.co/3mLpKQs - בבקשה.

אני לא יודע על אילו הצהרות אתה מדבר על החבר'ה הטובים של מודל היגיון בריא, אבל מה בנוגע להצהרה על עשרות ומאות אלפי מתים שמשרד הבריאות הבטיח לנו באפריל? היא לא התבדתה במהרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 6:28 pm 
Junior

3&D כתב:
וכמו כל חיסון, אתה לא רק לוקח אותו כדי להגן את עצמך, אתה לוקח אותו כדי להרוג את אותו נגיף ולהגן על כלל החברה.
אם מתנגדי החיסונים היו פוגעים רק בעצמם באמת שהייתי רק מרחם עליהם, ברגע שהם מסכנים את כלל החברה אני מרגיש לגמרי בסדר עם עצמי לבקר אותם גם בצורה פחות "נעימה".

מסכנים את כל החברה? הנה השקר הגדול מתגלה.
אם החיסון מגן עליך ביעילות של 95% כמו שפייזר ומודרנה מבטיחות, אז כל מי שמתחסן ופוחד יותר מהנגיף מאשר מהחיסון יהיה מוגן ושלום על ישראל.
חוץ מהעניין הזה, פתאום אנחנו שומעים מארגון הבריאות העולמי שהחיסונים לא יעצרו את המגפה, ושכל ההגבלות, המסכות, המעקבים וכו' יישארו איתנו עוד הרבה זמן, מה שמעלה הרבה מאוד תהיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 6:30 pm 
Sophomore

אם אתה באמת מאמין לתמונה הזו (שאין לי מושג מאיפה הקרצת) שמראה שאחוזי התמותה באנשים מעל גיל 70 היא 0.054% אנחנו באמת בבעיה, או חישובית או של חשיבה ביקורתית.
ולגבי אמיר שחר והחברים, מוזמן ללכת כמה עמודים אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 6:30 pm 
Junior

stavs כתב:

מסכים איתך, אותי יותר מטריד הדיווח על בחורה שנגרם לה שיתוק לאחר שלקחה את החיסון. מוות זה משהו שקורה לפעמים, שיתוק סתם ככה באמצע החיים אחרי שלקחת חיסון - פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 6:53 pm 
Senior

פירסמו פרטים שלה? לא היו לה מחלות רקע/ הסברים אחרים סבירים לשיתוק? בכל זאת מקרה אחד מעשרות אלפים זה נורא מעט, צריך להיות מאוד זהירים עם להסיק מזה מסקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 8:33 pm 
Junior

יש נזקים לחיסונים ויש אנשים שנפגעים מזה, זו עובדה ולא צריך להתכחש אליה בויכוחים מול מתנגדי החיסונים.
מה שכן, הנזקים האלו הם או קלים מאוד (חום ותסמיני מחלה קלים) או בעלי הסתברות נמוכה מאוד מאוד.

לגבי שני המתים - אין פה שום דבר ברור סטטיסטית. בארה"ב מתים 8.8 מתוך 1000 איש בממוצע תוך שנה, זה אומר שמתוך 20 אלף איש ימותו 14.6 אנשים בחודש ובתווך של חודשיים 29 אנשים (נעשה קירובים).
לפי הנתונים שפורסמו אז האנשים שנבדקו בניסוי היו בכל שכבות הגיל ועם מחלות רקע... לא יודע מה היה הפילוג שלהם ביחס לאוכלוסיה (מניח שחולים סופניים לא היו שם) אבל איך שלא הופכים את זה 2 מתוך 20000 זה לא יותר מסטטיסטיקה הגיונית לתמותה טבעית בקבוצה בגודל כזה.

גם יכול להיות שהשיתוק הוא תופעת לוואי של החיסון וזה משהו שצריך לבדוק ולחקור אבל כפי שאומרים מומחים מהקבוצה שאתה נמנה עליה (מודל ההיגיון הבריא) - אין סיבה לחשוד שתופעות הלוואי השוליות (סטטיסטית, לא מבחינת חומרה) הן תוצאה של החיסון אלא אם יוכח אחרת.
( פרופ' מוניץ שנאמר על ידי פייגלין שהוא מתנגד לחיסון - https://twitter.com/ArielMunitz/status/ ... 5673164803)
( פרופ' אודי קמרון - https://twitter.com/UdiQimron/status/13 ... 6246045702 )

שווה לשאול כמה שיותר דברים על החיסון והבדיקות שעשו אבל צריכים גם להיות הוגנים ולקבל את התשובות שנותנים לנו ולא לחפש כל הזמן איפה מנסים לרמות ולעבוד עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 8:35 pm 
Junior

מאסטר כתב:
- אין לתת את החיסון במהלך הריון.
- יש להימנע מכניסה להריון משך חודשיים לפחות אחרי המנה השנייה
- לא ניתן לשלול נזק ליילודים ותינוקות
- אסור לשימוש בזמן הנקה

אכן אלו דברים שלא נבדקו ולכן לא אושרו לשימוש.
אלו לא דברים שנבדקו והוכחו כמסוכנים/בעייתים.

איסור השימוש בהם אמור לשכנע אותך שהם עושים את המקסימום כדי לא לסכן אנשים, לא להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 9:01 pm 
Sophomore

לא נראה לי שיש מישהו שמטיל ספק שלחיסונים יש תופעות לוואי שאינן חמורות באופן שכיח, ותופעות לוואי חמורות באופן לא שכיח.
הבעיה היא שכאשר מקושרת תופעה לוואי חמורה לאיזשהו חיסון, ישר צועקים שהחיסון X גורם ל Y, במקום לבדוק את העניין הן מבחינה רפואית -האם אכן החיסון גרם לאותה תופעה, והן מבחינה סטטיסטית - אם לא יודעים בוודאות שהחיסון גרם לתופעה, מה ההתפלגות הכללית באוכלוסיה, ובהנחה ואכן החיסון גורם לתופעה X בהסתברות מסוימת, להתייחס באופן שונה למשהו שקורה 1 ל 1000 ולמשהו שקורה אחת ל 100000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 9:04 pm 
Junior

מסכים לחלוטין, פשוט להגיד שאין תופעות לוואי יגרמו לאותם מתנגדים לשלוף מקרים זניחים ומאותה נקודה להגיד "שיקרתם שם אז אתם גם משקרים פה".

הייתה לי תקופה ארוכה בקבוצות מתנגדי החיסונים כקורא, זו בעיני תופעה חברתית מרתקת שאני עד היום לא מבין אותה (בעיקר מה האינטרס שלהם להפיץ שקרים)

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ג' דצמבר 08, 2020 9:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 9:17 pm 
Sophomore

מחלת נפש.

אני רואה במתנגדי חיסונים כגרסה מודרנית לאמונה בכשפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 10:02 pm 
Hall of Famer

יודעים מה - הבה נשפוט לחומרה באופן קיצוני - אותם 2 אנשים מתו כתוצאה ישירה מהחיסון, ואך ורק ממנו.
אבל זה אומר שלכאורה אף אחד אחר לא מת (כלומר - זו ראייה לא מבוטלת שהחיסון אכן עובד מצוין), אז לכאורה כל מי שלוקח חיסון מסתכן בסיכוי של 1 ל-10,000?
וואלה, בינתיים יש כבר מדינות בעולם עם שיעורי תמותה באוכלוסייה של אחד לאלף (שבוודאי גדולים הרבה הרבה יותר בקרב מבוגרים, בעלי מחלות, אנשים שחשופים יותר בגלל אופי חייהם ועבודתם וכו' וכו')
אז אפילו מנקודת המבט הזו - החיסון יכול לתרום לא מעט...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 10:17 am 
Hall of Famer

החיסונים הראשונים הגיעו לפני שעה קלה לישראל .הצוותים הרפואיים יתחילו להתחסן ב20 לחודש.

על פי קיש סגן שר הבריאות במהלך שבוע הבא נכנס לריסון מהודק כנראה עד ל2 לינואר .סגר חלקי שיסגר כל המסחר אבל לא תהיה הגבלת תנועה בגלל זה הקניונים נפתחו היום שיהיה להם שבוע של חסד עד הסגירה.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 2:36 pm 
Junior

itay2 כתב:
מחלת נפש.

ומתנגדי חיסון שפותח תוך פחות משנה? גם זו מחלת נפש? אתה יכול להיות ערב בנוגע לחיסונים האלו?

RREEDDTT. כתב:
החיסונים הראשונים הגיעו לפני שעה קלה לישראל .הצוותים הרפואיים יתחילו להתחסן ב20 לחודש.

קודם שהם יסכימו להתחסן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 2:54 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
itay2 כתב:
מחלת נפש.

ומתנגדי חיסון שפותח תוך פחות משנה? גם זו מחלת נפש? אתה יכול להיות ערב בנוגע לחיסונים האלו?

הסבר פשוט וממצה לשאלה למה העובדה שהחיסון אושר בזמן כ"כ קצר לא מהווה בעייה בטיחותית.

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 9186415215

אמל"ק-לרוב לוקח שנים לפתח חיסונים כי עיקר הזמן מבוזבז על השגת מימון לכל שלב חדש של הניסוי. השגת מימון לכל אחד מהשלבים לוקחת כמה חודשים ולפעמים גם שנה-שנתיים, במקרה של הקורונה, כמובן שלא צריך להתאמץ כדי להשיג מימון ולא צריך לחכות בתור לאף אחד שידון בבקשות של המפתחים. שנית-על מנת לעבור את השלב האחרון של הניסויים ולקבל אישור סופי, צריך להמתין עד ש-2% מהמשתתפים בניסוי ידבקו (ואז בודקים כמה מהם קיבלו חיסון וכמה קיבלו פלסבו, ככל שאחוז גבוה יותר מהנדבקים קיבלו פלסבו, כך המשמעות היא שהחיסון יותר יעיל כמובן), במקרים של מחלות פחות נפוצות או מדבקות זה יכול לקחת המון זמן, הרבה חודשים ואפילו שנים, במקרה של וירוס כמו הקורונה שהוא מאוד נפוץ ומדבק, זה לקח חודשיים-שלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 4:26 pm 
Sophomore

בהתחשב בעובדה שמקבלי החיסונים הראשונים יהיו אנשי הצוותים הרפואיים, אנשים שבאופן כללי מרוויחים יותר כסף ומבינים הרבה יותר ברפואה מרוב רובם של מתנגדי החיסון, אני צופה שחלק מהם יעברו לתיאוריית קשר על כך שיש שני סוגים של חיסון- אחד שניתן למקורבים\עשירים\יהודים\לטאות ואחר שניתן לכבשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 5:56 pm 
Junior

מאסטר, כמה שאלות שמסקרנות אותי:
1) האם בעיניך יש משמעות לשני המתים מהקבוצה שקיבלו את החיסון של פייזר? אם כן מה המשמעות?
2) ציינת על איסור החיסון לנשים בהיריון וילדים - אתה רואה בזה משהו שלילי?
3) הכי מסקרן אותי - מה לפי דעתך האינטרס של מדינות לתת חיסונים לא בטוחים ומסוכנים לאזרחים שלהם? הרי בסוף אזרח חולה עולה הרבה יותר מאזרח בריא (וזה מבלי לדבר על השלכות פוליטיות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2587 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 104  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: