סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 234 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NFL 2020
הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 12:42 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
באמת חבל שלא ניסינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 4:39 am 
Senior

תראה איך נראים שחקני שדה בבייסבול כשהם צריכים להגיש.
קוורטרבק זה תפקיד עוד הרבה יותר סבוך.

טייט אנד זה יותר בכיוון של תפקיד שאפשר לעשות אליו הסבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 9:58 am 
Hall of Famer

אם מדברים על מג'יק באופן פרטי ומבנה הגוף שלו, אז הוא לא מתאים לקיו.בי. טייט אנד זה נראה כמו תפקיד הגיוני. אני לא יודע מה מידת האגרסיביות, אבל מבחינת מבנה גוף גם דפנסיב אנד בהחלט יכול להתאים.
אם ניקח את לברון למשל, בעיני הוא יכול להיות נפלא בתור רסיבר, א-לה רנדי מוס. כמובן טייט אנד ובפרונט 7 בהגנה. ווייד לטעמי יכול היה להיות רנינג בק מדהים, אם הגוף שלו היה מסוגל לעמוד בעומס. אבל נראה לי ששחקן הפוטבול הכי טוב ששיחק באן.בי.איי היה המתאגרף הכושל נייט רובינסון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 10:04 am 
Senior

אגב ראיתי סרטון של NFL films על למה אין כמעט קוורטרבקים שמאליים (סטיב יאנג ומייקל ויק כמובן עולים כדוגמאות לקב שמאליים. עד שטואה עלה להרכב הפותח של מיאמי השנה לא היה קוורטרבק שמאלי אחד בליגה. עכשיו הוא שוב הורד לספסל לא ברור עד מתי)

בתור חבר גאה במיעוט הנרדף בעולם זה היה מעניין.
אחת הטענות שעלתה, שאני לא בטוח לגבי החשיבות שלה, זה שאתלטים שמאליים מצטיינים עם יד חזקה נמשכים להיות פיצ'רים בבייסבול שם יש יתרון מובנה לשמאליים וצורך הרבה יותר גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 12:38 pm 
Hall of Famer

איזה עוד טענות עלו בסרטון? בתור חבר גאה במיעוט. במאמר מוסגר, אני עדיין חושב שנד פלנדרס עלה על סטארט אפ למרות הכישלון.
ואני בהחלט יכול לראות בחור לבן שטוב בפוטבול ובבייסבול עובר לשחק בייסבול בגלל הצורך בפיצ'ר שמאלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 12:46 pm 
Senior

בגלל שהכדור מסתובב הפוך יותר קשה לרסיברים לתפוס את הכדור אז הקוורטרבק פחות אפקטיבי.
ושמאמנים/מתאמי התקפה עצלנים מדי לבנות תרגילים שמותאמים לקב שמאלי שהם פשוט יעדיפו תמיד קב ימני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 12:52 pm 
Senior

הטענה הראשונה מובנת אבל השניה נשמעת לי לא סבירה. נראה לי שדווקא זה שהצוות יכול לבנות תרגילים שיאלצו את הצוותים שממול לצאת מהסכמות שלהם זה יתרון גדול.
זו גם הסיבה שהיתרון המשמעותי ביותר שיש לקווטרבק שמאלי, הוא שהוויק סייד שלו נמצא בצד השני שממנו ההתקפה חלשה יותר (לרוב ה DE החזק יותר משחק בצד שמאל מול הוויק סייד של הקווטרבק ה"סטנדרטי"). הקבוצה של הקווטרבק השמאלי ערוכה באופן סטנדרטי במערך שמתאים לו, אבל הקבוצה שממול צריכה לשנות את המערך הקבוע שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 1:02 pm 
Senior

אבל גם יש ליינמנים של סטרונג סייד וויק סייד, לא?
כלומר גם הם צריכים לעשות התאמות.
אני לא יודע כמה הן מסובכות, זה מרגיש לי די פשוט, אבל יכול להיות שזה גם עניין, או לחלופין נתפס כעניין אצל מאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 1:30 pm 
Senior

לינק לסרטון:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 2:33 pm 
Senior

stavs כתב:
אבל גם יש ליינמנים של סטרונג סייד וויק סייד, לא?
כלומר גם הם צריכים לעשות התאמות.
אני לא יודע כמה הן מסובכות, זה מרגיש לי די פשוט, אבל יכול להיות שזה גם עניין, או לחלופין נתפס כעניין אצל מאמנים.

נו, ברור, אבל הם עושים התאמות בפתיחת העונה הראשונה שלהם בקבוצה, לא לפני כל משחק
אגב, אני לא יודע אם מישהו בדק אם יש גם תאקלים ימניים ושמאליים, מניח שיש הבדל בין לתקל ימינה או שמאלה ולא חסרים מקרים כשאתה רואה פאסראשר שובר תיקול ואתה לא מבין איך, יש מצב שזה בגלל שהמתקל השתמש בצד הפחות חזק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 5:04 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הטענה שבבייסבול יש למגיש שמאלי יתרון מגובה בנתונים? כלומר באמת יש אחוז משמעותי שלהם באופן יחסי?

(האמת שאני לא יודע לאיזה צד אני שייך כי אני כותב בשמאל אבל זורק בימין. ממילא קצת מאוחר להתחיל לחשוב על קריירה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 01, 2020 6:44 pm 
Senior

כן.

אני גם משוכנע שניהלנו את השיחה הזו פה בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 8:45 pm 
Senior

הג׳טס באחד ממהלכי הטאנק היותר בולטים שראיתי שולחים זירו בליץ 40 במהלך האחרון של המשחק, יתרון 4 נק כשכל מה שהם צריכים זה להימנע מטאצדאון.

מאמן ההגנה פוטר אבל אני עדיין מתקשה להאמין שמישהו קיבל את ההחלטה הזו בלי הבנה של המערכת שעדיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 8:51 pm 
Senior

בכלל היה משחק משונה מאוד
חמש שניות לפני זה הם עשו נקודות ואחר כך עצרו את הריידרס, כאילו - תחליטו כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 9:00 pm 
Senior

אני חושב שהיתרון של פוטבול זה שאי אפשר ממש לעשות טאקנינג על המגרש במובן של לשחק בהילוך ראשון כי אתה פשוט תדרס פיזית על ידי הקבוצה השניה.
השחקנים תמיד מנסים לנצח כמה שאפשר.
אבל אין שום אפשרות בעולם להצדיק את הפליי קול של מאמן ההגנה פה. כאילו פשוט אי אפשר. זה כמו להיות ביתרון 3 בכדורסל שניה לסיום ולשים 5 שחקנים מתחת לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 1:52 pm 
Senior

ובמסגרת תוכניתנו any given Sunday (או Monday) - וושינגטון שהיא פחות או יותר בוטום 5 בליגה מנצחת את פיטסבורג שהחזיקו במאזן הטוב בליגה 11:0, הג'איינטס שמשתכשכים עם וושינגטון גם בבית NFC מזרח הנוראי אבל גם באותה רשימת בוטום 5, מנצחת את סיאטל, קליבלנד קורעים את טנסי 38:7 בחצי הראשון וטנסי כמעט חוזרים עם 28:7 משלהם בחצי השני והבריידילס פטריוטס שנראו נורא בחלק גדול מהעונה, עולים לשחק מול הצ'רג'רס ומנצחים אותם בקושי רב, רק 45:0 עם בערך 50 יארד באוויר וכל השאר בריצה.

מה שיפה במשחק הזה זה שכל פעם שאתה חושב שכבר ראית את כל התרחישים, קורה פתאום משהו חדש שעוד לא ראית. הפעם בקטנה, במשחק בין הניינרס לבילס, הבילס נבלמו בדאון רביעי ואינצ'ים, חצי יארד מהאנדזון, מהלך אחרי זה הניינרס נבלמו ב... ובכן דאון רביעי ואינצ'ים מהאנדזון אבל חצי שניה אחרי זה, זאק מוס, ה RB הנהדר של הבילס איבד את הכדור במרחק של אינצ'ים מהאנדזון (שלהם) והפעם הניינרס הצליחו לעשות מזה נקודות. איך נגמר? מה זה חשוב? למה הכל אצלכם זה רק מי ניצח ומי הפסיד, העיקר ששיחקנו ונהנינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 3:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Yuval כתב:
זה כמו להיות ביתרון 3 בכדורסל שניה לסיום ולשים 5 שחקנים מתחת לסל.

מכבי של השנה לגמרי מסוגלת לעשות משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 15, 2020 5:27 pm 
Senior

מאנדיי נייט משוגע לגמרי בין בולטימור, שבינתיים עוברת עונה די קשה ומאכזבת - ממה שאני מבין, לקיבלנד הדי מפתיעה סה"כ - שוב ממה שאני מבין.
בולטימור הצליחה להגיע לתחילת הרבע הרביעי עם יתרון של 34-20, למרות משחק מסירה לא מוצלח של למאר ג'קסון (בערך 6 מ12 ל80 יארד בשלב הזה) ובעיקר בזכות משחק ריצה מעולה שלו, כולל 122 יארדים ו2 ט"ד.
אבל אז ג'קסון ירד לחדר ההלבשה בגלל התכווצויות שרירים ומכיוון שהק"ב המחליף היה פצוע, מי שהחליף אותו היה הק"ב השלישי של הקבוצה.
קליבלנד ניצלה את המצב והפכה תוך שני דרייבים את התוצאה ל34-35, 6 וחצי דקות לסוף.
2 דקות לסוף, דאון שלישי ו-מקסורלי, הק"ב המחליף של בולטימור, יוצא לסקראמבל מהפוקט ו...נפצע בברך! בולטימור מאבדת גם את הק"ב השלישי שלה.
אלא שאז חוזר לו מחדר ההלבשה למאר ג'קסון (שלפי שמועות מסוימות בכלל הלך לחרבן ולא סבל מהתכווצויות), עולה לדאון הרביעי ומוסר ט"ד ל44 יארד למרקיז בראון, בולטימור משלימה 2 נק' נוספות ועולה ל42-35, 1:50 לסוף.
נגמר? עדיין לא, קליבלנד מריצים דרייב זריז ויעיל של 3 מסירות מוצלחות של מייפילד וט"ד נוסף, 42-42.
נגמר? שוב לא, ג'קסון משלים 4 מסירות רצופות, עושה ספייק ועוצר את השעון על 8 שניות. ג'סטין טאקר משחיל בעיטה של 55 יארד 2 שניות לסיום.
42-45, עדיין לא נגמר.
קליבלנד מתחילה את הדרייב הבא על קו ה25 שלה, מייפילד משום מה מוסר מסירה קצרה לאמצע המגרש, הרסיבר זורק לאטרל כדי להשאיר את הכדור בחיים, עוד לאטרל ועוד לאטרל ועוד לאטרל - אחרי מהלך שנמשך יותר מ30 שניות, קליבלנד מגיעים לאנדזון... שלהם עצמם, חוטפים סייפטי ומפסידים בתוצאה ההזויה 47-42.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 15, 2020 7:24 pm 
Senior

פספסת את החלק הכי מושלם בסיפור - הליין על המשחק היה קליבלנד +3.5

זאת אומרת שהסייפטי אחרי אינסוף פאמבלים במהלך האחרון של המשחק גרם לכל מי שהימר על קליבלנד להפסיד (או כל מי שהימר על בולטימור לנצח, תלוי אם אתה איש של חצי הכוס המלאה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 15, 2020 10:19 pm 
Hall of Famer

קשה לי להאמין, יובל, שדווקא הליין הזה היה החלק הכי מושלם בסיפור. אולי בשבילך, אבל קשה לי להאמין שאם האוהד הממוצע יספר את הסיפור הזה עוד 5 שנים בתור משחק מיתולוגי, הוא אפילו יחשוב על הליין ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 15, 2020 11:00 pm 
Senior

קשה לי להאמין שקשה לך להאמין

https://www.cleveland.com/entertainment ... avens.html

https://www.cleveland.com/browns/2020/1 ... happy.html

https://www.espn.com/chalk/story/_/id/3 ... portsbooks

https://www.usatoday.com/story/sports/f ... 900987001/

להמשיך?

לא תמצא תכנית ספורט אחת בארה"ב שלא תדבר על הspread במשחק הזה.
המשחק הזה לא יהיה מיתולוגי. זה משחק עונה רגילה שאף אחד לא יזכור בעוד שבוע. הסיבה היחידה שמישהו יזכור זה בגלל הדרך ההזויה שבה הליין התהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 15, 2020 11:58 pm 
Hall of Famer

סבבה, איי סטנד קורקטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2020 3:08 am 
Senior

אסייג שבהחלט יש סיכוי שהמשחק הזה יישאר בתודעה אבל זה יהיה בתור "the poop game" של למאר ג'קסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2020 3:00 am 
Senior

לא יאומן. הג'טס מנצחים את הראמס. ניצחון ראשון העונה ואם לא יקרה משהו חריג בשני המחזורים שנותרו, הם איבדו את טרבור לורנס, הבחירה מספר אחת בדראפט הקרוב ואחד הפרוספקטים הגדולים בהיסטוריה, לג'קסונוויל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2020 10:51 am 
Hall of Famer

למה? לשתי הקבוצות כרגע אותו מאזן עם ניצחון בודד. למה הג'אגס יקבלו עדיפות על הג'טס לקבלת בחירה מספר 1?
האם זאת מקריות שבעונה שבה בריידי עזב את הפאטס, הם יחמיצו את הפלייאוף בפעם הראשונה מזה 11 שנה ובפעם השניה בלבד מאז שבריידי תפס את המקום בהרכב הפותח?
ומעקב אחרי הבית האהוב עלי, הבית המזרחי של האן.אף.סי. הג'איינטס הפסידו אתמול וכך 3 מקבוצות הבית יהיו עם מאזן שלילי בתום העונה. שני מחזורים לסוף לקבוצת הפוטבול של וושינגטון יש אפשרות להימנע מכך. קודם כל, ההפסד אתמול היה השמיני של הוושינגטונים וכך הוכרע שלא תהיה קבוצה עם מאזן חיובי בבית. מעניין אם אי פעם זה קרה. אבל אני מחזיק אצבעות לפנת'רז ולאיגלז, היריבות הבאות של וושינגטון, בתקווה שנקבל בית שבו כל הקבוצות עם מאזן שלילי. מעניין אם זה קרה אי פעם. אני לא זוכר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 234 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: