סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2020 11:10 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כפי שצייצתי:

כשמאמנים ישראלים מתבכיינים על החוק הרוסי מצד אחד ומצד שני דואגים לחוקים כדי שיוכלו להבטיח לעצמם תעסוקה בארץ - אני חושב שיש מילה אחת שמגדירה את זה - צביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2020 11:43 pm 
Junior

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2020 7:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בדיוק עלה על דעתי משהו - תחשבו כמה חברים של ווייצ'יץ' החוק הזה פוסל.
וואלה חוק מעולה!

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2020 9:10 pm 
Junior

שכנעת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 18, 2020 2:02 am 
Sophomore

הנחות המיסוי כחלק מהסכמים בין ישראל לאיחוד האירופאי לא מוכרות לי , אבל לא הייתי אומר מראש שההטבות מס לא קיימות פה.
אולי שמישהו שמבין בזה יסביר.

בכל מקרה , מאמנים זרים הם עובדים זרים לכל דבר ועניין מבחינתי
וכמו שאני לא ארצה הצפה של מהנדסים זרים
אנשי תוכנה זרים ומנהלי פרויקטים זרים , כך אני לא ארצה גם חבורת מאמנים זרים.

וכן , כדורסל הוא גם לא עסק נטו.
המדינה מכניסה המון כסף לנושא הזה , בין היתר בשביל שיהיה לישראלים שמתעסקים בנושא הזה אופק תעסוקתי.
אם כל מאמן שגדל באגודה בארץ , יבין שאין לו סיכוי להצליח כי מאמן זול יותר ממנו גדל בסרביה או משהו כזה , דור המאמנים שלנו יפחת ויפחת.

אז אם צריך להביא לפה מאמן בכיר שבזכות העובדה שהוא פה , הרמה של המאמנים האחרים משתפרת וכולם יכולים ללמוד ממנו , זה מצוין.
אם זה רק עניין של חיסכון של 15,000 דולר בשנה , אז מבחינתי זה לא מקובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 18, 2020 3:06 am 
Hall of Famer

באמת נניח אפשר לטעון שהמאמנים המקומיים פה לומדים מיאניס?
אני לא ממש קונה את זה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 19, 2021 4:34 pm 
Hall of Famer

כמה כתבות מטעם ערוץ הספורט על זוויות של סוגיות מעמד המאמן המקומי אל מול מתאזרחים וכו'

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=358271 - הצד של יושבי הראש של הקבוצות
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=358283 - התייחסות המאמנים הותיקים לנושא
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=358465 - סקירה של המצב לאורך העשור האחרון
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=358634 - מאמני הדור הצעיר
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=358641 - התייחסות מאמני הכושר לסוגיה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 19, 2021 5:29 pm 
Sophomore

כמה מחשבות על זה -
1. הטיעון של המאמנים הישראלים נשמע כמו MISH MASH לא ברור. בסופו של דבר המאמן הישראלי (שם קוד פרנקו) צריך לענות אם הוא חושב שדדאס מחולון *היום* מאמן פחות טוב ממנו או מהישראלי האחר שהיה יכול לקבל את התפקיד הזה ואם כן אז להסביר למה הוא חושב שבעלי הקבוצות מביאים מישהו פחות טוב... להגיד משהו כמו "הקבוצות סתם מביאות מאמנים זרים לא טובים בגלל שהם זולים" ביחד עם "מפחדים לתת צ'אנס ולהמר על מאמן ישראלי בלי ניסיון" זה פשוט דבר והיפוכו ונשמע כמו שמישהו מנסה להגן על עצמו מתחרות. אם המועמד האלטרנטיבי הישראלי הוא "הימור" שדורש כמה שנים השקעה עם אפסייד מאד מוגבל אז מן הסתם זו החלטה פחות טובה מבחינת הקבוצה לקחת אותו ועדיף מאמן מנוסה שכבר נמצא במקום שאליו הם רוצים להגיע.
2. אני מסכים לטיעון שחלק ממה שקוסם להנהלות במאמן זר זה העובדה שהוא לא מחובר לתקשורת המקומית. אני רק לא מסכים למסגור של זה כ-"מפחדים ממאמן שעומד על דעתו ומשמיע אותה". הייתי מגדיר את זה יותר כרוצים שיהיה להם חופש לשפוא מאמן באופן מקצועי בלי להיות מאויימים ממתקפה תקשורתית שהוא וחבריו יכולים לייצר על המועדון במידה ולא יחדשו לו חוזה, יביאו לו שחקנים וכו'.
3. אני לא מבין בכלל את כל השיח סביב האם המאמן הזה "משפר את המאמנים הישראלים שלצידו בליגה" כאילו שזו המטרה שלו... זה שוב אותו עיוות בו שופטים כל שינוי בענף דרך הפריזמה של איך זה משפיע על כמה עשרות שחקנים ומאמנים ישראליים ולא ע"פ איך זה משפיע על עשרות ואולי מאות אלפי אוהדים ישראליים. אני משוכנע שאלפי אוהדי חולון מאד מרוצים מזה שהביאו את דדאס במקום כל אלטרנטיבה ישראלית גם בהינתן שהוא לא עומד בקריטריונים ההזויים שקבעו. וזה מה שצריך לקבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 19, 2021 5:53 pm 
Hall of Famer

הדיון בכלל לטעמי לא כזה במקום כי אני באמת ובתמים חושב שהמאמנים הזרים שמגיעים לכאן הם לרוב פשוט עדיפים על המאמנים המקומיים (או יותר לדייק - על המאמנים הפנויים שרלוונטיים לאותה קבוצה באותה נקודת זמן ועם אותם תנאים מקצועיים).
עד להודעה חדשה, דדאס נראה כמו מאמן מצוין כי כל מה שאנחנו רואים ממנו ומחולון שלו הוא בסך הכל חיובי (חרף מכת פציעות, שאילו הייתה תחת מאמן ישראלי כנראה זה היה הכותרת שלו לפני ואחרי כל משחק). פשוט אין לנו כלים / Data נוספים באמת לשפוט אותו עד כה.
גרינברג עשה כמה עונות נהדרות, ושלא במפתיע בקבוצות עם פחות תנאים - גם הוא מתקשה, ועדיין ללא שום צל של ספק אני אדרג אותו מעל "מאמן הליגה הישראלי הממוצע" (יהא אשר יהא).
סוואנה נתן תקופות יפות מאוד בחיפה וכעת בשפל. בהפועל ת"א ברדק זה פחות או יותר המצב הכמעט תמידי, אז המאמן הוא כנראה לא האשם הראשי.

האם להפועל ירושלים באמצע עונה (ולמעשה בכל עת שהיא) יש אלטרנטיבות קורצות יותר מאשר מאמן נבחרת ליטא?
האם מאמנים ישראלים עשו קמפיינים אירופאיים טובים יותר בחולון מאשר דדאס?
האם מאמנים ישראלים נתנו במה ליותר שחקנים ישראלים מאשר גרינברג?

אני לגמרי שואל ברצינות ולא בהתרסה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 39 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה