סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבא פרה-סיזן
הודעהפורסם: ו' דצמבר 18, 2020 12:20 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
יצא לי בינתיים לראות את שתי המחציות הראשונות של הוויזארדס (שאני מניח שמייצגות יותר כי המחצית השנייה היא לרוב יותר של שחקנים שלא בטוח יישארו עם הקבוצה) וזה נראה די רע.
נכון שהם עדיין בלי ווסטברוק, ברטאנס וכל פעם אחד מבין ביל והאצ'ימורה, אבל הם חטפו 20 הפרש די בקלות במחצית של שני המשחקים האלו ובינתיים נראה כמו קבוצה חלשה מאוד ודי אבודה.
אבדיה נראה יחסית כמו נקודת אור שם, למרות שהלילה היה פחות טוב.

דטרויט ממול הפתיעו אותי לטובה ונראו שתי רמות מעל.
הייז נראה ממש מעניין, דומבויה גם כן, ג'וש ג'קסון בכלל היה מעולה הלילה והקבוצה משחקת עם הרבה אנרגיות, ידיים בכל מקום בהגנה, הרבה שחקנים נותנים גוף.
בלייק, עם זאת, לא מסוגל לקנות סל. עדיין תורם בעיקר כמוסר, אבל היה מאוד לא נייד, לא איים על הסל בכלל, לא הצליח להתגבר על השומר שלו אף פעם. מעניין איך העונה שלו הולכת להראות והאם הפיסטונס ירצו ויצליחו להעביר אותו לאנשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 18, 2020 1:04 pm 
Hall of Famer

הייז נחשב על ידי חלק מהמומחים לשחקן הטוב בדראפט ודי התלהבתי מההיילייטס שלו. מעניין לראות איך יתפתח.
נראה לי שעיקר ההבדל בין הקבוצות זה קייסי מול ברוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 18, 2020 1:57 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
יצא לי בינתיים לראות את שתי המחציות הראשונות של הוויזארדס (שאני מניח שמייצגות יותר כי המחצית השנייה היא לרוב יותר של שחקנים שלא בטוח יישארו עם הקבוצה) וזה נראה די רע.
נכון שהם עדיין בלי ווסטברוק, ברטאנס וכל פעם אחד מבין ביל והאצ'ימורה, אבל הם חטפו 20 הפרש די בקלות במחצית של שני המשחקים האלו ובינתיים נראה כמו קבוצה חלשה מאוד ודי אבודה.
אבדיה נראה יחסית כמו נקודת אור שם, למרות שהלילה היה פחות טוב.

דטרויט ממול הפתיעו אותי לטובה ונראו שתי רמות מעל.
הייז נראה ממש מעניין, דומבויה גם כן, ג'וש ג'קסון בכלל היה מעולה הלילה והקבוצה משחקת עם הרבה אנרגיות, ידיים בכל מקום בהגנה, הרבה שחקנים נותנים גוף.
בלייק, עם זאת, לא מסוגל לקנות סל. עדיין תורם בעיקר כמוסר, אבל היה מאוד לא נייד, לא איים על הסל בכלל, לא הצליח להתגבר על השומר שלו אף פעם. מעניין איך העונה שלו הולכת להראות והאם הפיסטונס ירצו ויצליחו להעביר אותו לאנשהו.

את ההתנצלויות שלכם לגבי הפיסטונס אאסוף בסוף העונה. כרגע, לא תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 18, 2020 4:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נראה לי שלא כתבו כאן בכלל על ה0 מ3 של הקליפרס. תוהה אם זה משקף משהו (מצלצל לי מוכר שהלייקרס של מייק בראון היו עם אפס ניצחונות בפרה סיזן ושם זה לא נגמר טוב...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 18, 2020 4:50 pm 
Sophomore

לפי משחקי האימון, שחקני הקו האחורי בראון, נטו, רובינסון וסמית, חושבים בעיקר על הקליעה שלהם, בניגוד לדני, שלא מכריח כמעט כלום.
מה יהיה שווסטברוק וביל ישחקו את עיקר הדקות?
דני יצטרך להודות על כל זריקה שהוא יקבל.

בלי קשר לזה, לוויזארדס יש בעיה קשה מאד עם ההגנה בקו האחורי.
כולם צלפו עליהם מול דטרויט וגם מול הנטס. הכל קל מידי ליריבים.

למי שלא ראה את המשחק מול דטריוט, נעדכן שבניגוד למה שמתשתקף מהתוצאה, מדובר היה בגארבג' טיים אחד גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 18, 2020 10:33 pm 
Hall of Famer

משחק איום ונורא לדני. אם נלך על ההשוואה של קפטן אובווייס, אז הוא פשוט נכנס לתפקיד של עומרי כספי. השחקן ההוא שעומד בהתקפה בוויק סייד, לא רוצים שייצור כלום ואם הוא פנוי, אז שיקלע את השלשה. אם זה התפקיד שדני הולך למלא בהתקפה, אז הוא הולך לסבול מאד העונה. היה לו קטע אחד אחרי שראול נטו לא ספר אותו שהוא פנוי ולקח זריקה קשה ושטרוי בראון לקח זריקה קשה וקלע, שראית שהוא מתעצבן ואז הוא לקח את השומר שלו לתוך הצבע וגם הצליח לסיים, אבל זאת היתה נק' אור בודדת בין אינספור התקפות בהן הוא לא נגע בכדור, או נגע בו ופשוט העביר אותו הלאה לשחקן הקרוב ביותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 19, 2020 12:27 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
משחק איום ונורא לדני. אם נלך על ההשוואה של קפטן אובווייס, אז הוא פשוט נכנס לתפקיד של עומרי כספי. השחקן ההוא שעומד בהתקפה בוויק סייד, לא רוצים שייצור כלום ואם הוא פנוי, אז שיקלע את השלשה. אם זה התפקיד שדני הולך למלא בהתקפה, אז הוא הולך לסבול מאד העונה. היה לו קטע אחד אחרי שראול נטו לא ספר אותו שהוא פנוי ולקח זריקה קשה ושטרוי בראון לקח זריקה קשה וקלע, שראית שהוא מתעצבן ואז הוא לקח את השומר שלו לתוך הצבע וגם הצליח לסיים, אבל זאת היתה נק' אור בודדת בין אינספור התקפות בהן הוא לא נגע בכדור, או נגע בו ופשוט העביר אותו הלאה לשחקן הקרוב ביותר.

השאלה זה אם הוא יהיה הרכב ראשון או שני, בהרכב הראשון עם ווסטברוק ביל האצי' הוא יהיה אופציה רביעית//חמישית כשגם לברינט אין בעיה לזרוק מכל מצב. הרכב שני עם ברטנס הוא יכול להיות אופציה שנייה ואז הוא אמור לקחת על עצמו יותר, הוא ניסה אותו משחק אחרון בהרכב שני גם אולי כדי לבדוק כמה הוא יכול ליזום לבד, לבינתיים בהתחלה נראה שהוא קצת מתבייש לנסות יותר מדי, ובעיקר לוקח השלשות הפתוחות שזה גם שאלה באיזה אחוז יצליח לקלוע אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 19, 2020 6:27 am 
Senior

דוראנט נראה מעולה היום מול בוסטון בדקות שראיתי.
ב-20 הפרש ברבע השני נאש עשה צ'אלנג' על שריקה לעבירה לשלוש. במשחק פרה סיזן. טוב שלא נסחף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 19, 2020 12:12 pm 
Hall of Famer

סיכום להלילה:
- פילי מנצחת 113-107 את אינדי. הווארד 14 נק' ב-7/7 מהשדה ב-16 דקות. סבוניס 26 ו-11 ריב', ברוגדון 21, אולדיפו 20.
- היט מנצחים את טורונטו 117-105. קיי זי אוקפאלה, שחקן שנה שנייה ששיחק בעונה שעברה 5 משחקים עם ממוצע מדהים של 1 נק' למשחק, תפר 6 שלשות בדרך ל-24 נק'. גם הרוקי מקס סטרוס, שמשחק על חוזה טו-ויי, תפר 6/8 לשלוש בדרך ל-22 נק'. עוד רוקי, פרשס אצ'יווה סיים עם 13 נק' ו-15 ריב' מהספסל. לטורונטו לאורי עם 25 נק' (6 שלשות גם כן), סיאקאם 14.
- ניקס... מביסים ! 119-83 את קליבלנד. קוויקלי 22, קווין נוקס 20. בקליבלנד, D וייד עם 14 נק' (דין וייד למי שמתעניין)
- ברוקלין מביסה את בוסטון 113-89. דוראנט 25, קיירי 17, לאוורט 18, ג'ו האריס 14. כל עוד הם בריאים, זו לא קבוצה שמישהו ירצה לפגוש העונה. לבוסטון טייטום ובראון עם 19 ו-16 בהתאמה.
- ניו אורלינס מנצחת 127-113 את הבאקס. זאיון 31 ו-9 ריב', לונזו 19 ו-8 אס', ברנדן אינגרם 11, בלדסו 14, רדיק 18 מהספסל. הפליקאנס של ארבל נראים טוב עד כה. אם זאיון בריא וממשיך בהתקדמות, הם עושים השנה פלייאוף. לבאקס, אנטטוקומפו עם ערב חלש של 9 נק' בלבד (אלא אם אתם שמים לב שזה בכלל אח שלו, ואז זה סביר לגמרי, מהספסל), מידלטון 29, הולידיי 15, דיוינצ'נזו 14
- בולס מנצחים שוב, 105-103 את האקסית של דונובן אוקלהומה. מרקאנן 22 נק' (4/10 לשלוש), לאבין 20, קובי וייט ביום קליעה רע של 1/10 מהשדה. אל הורפורד 17 נק', שג"א 14. חייב להגיד שלפחות מהקדם עונה, שג"א נראה לא מזהיר. כנראה שבעונה הסדירה הוא יקח את כמות הזריקות של כוכב, אבל לא מרגיש איזה סופרסטאר וגם לא אולסטאר. נראה.
- דנבר מביסים 129-96 את פורטלנד. מקולום 26 למפסידה. מילסאפ 24 למנצחת, בול בול 16 ו-8 ריב'.
- לייקרס מנצחים 114-113 את פיניקס. חדגבה 35, לברון 20, קקפ 15, הורטון-טאקר 12. בוקר 27 לפיניקס

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 19, 2020 2:15 pm 
מנהל פורום

גורדון היוורד שוב פצוע, הפעם שבר באיזה אצבע ביד או ברגל
לא בטוח
כיף להחתים אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 19, 2020 2:18 pm 
Hall of Famer

כבר יותר גרוע מפרסונס.
ובזמן שחיפשתי בגוגל מה באמת קורה עם פרסונס, אני קולט שהבנאדם די גמר את הקריירה, בעקבות תאונת דרכים שאיזה נהג שיכור נכנס בו וגרם לו לנזקי גוף די משמעותיים (לא שהיא לא הייתה גמורה עוד לפני...).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 19, 2020 3:15 pm 
Hall of Famer

המודל של שג'א צריך להיות בילאפס שאותו הוא מזכיר, כי זה לא שהוא יהיה באמת סקורר ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 19, 2020 6:05 pm 
מנהל פורום

הישראלי השלישי בnba שוחרר מokc
מה עכשיו?
מכבי?
קבוצת יורוליג אחרת?
או ילחם על חזרה למנש דרך ה G league

חזור למעלה