סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210  הבא

ובכן:
יהיו 71%  71%  [ 22 ]
לא יהיו 29%  29%  [ 9 ]
סך הכל הצבעות : 31
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 20, 2020 3:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
אבל הוא יבטיח את הרוטציה?
הרי כשכחול לבן הקימו את הממשלה עם הליכוד, הם ידעו לספר שההסכם יכריח את הליכוד לקיים את הרוטציה.

נכון. ואז התגלתה פרצת התקציב. אלוהים יודע איך זה התפספס, כי דוקא ההסכם היה די הרמטי.
Once הפרצה הזאת נסגרת, כל מה שגנץ צריך לעשות זה לנשום עצמונית עד מועד הרוטציה וביבי מפנה את בלפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 20, 2020 3:55 pm 
Hall of Famer

אז התגלתה פרצת התקציב, לך תדע איזה פרצה תתגלה עכשיו ותמיד יש גם את הוורסט קייס סצנריו של ביבי, שגנץ יהיה 3 חודשים ראש ממשלת מעבר וזהו.
אני לא חושב שיש מישהו שמאמין לרגע שבני גנץ הולך להיות פה באמת ראש ממשלה, כשהליכוד וביבי יושבים בממשלה שלו.
אם גנץ הולך להסכים להסדר חדש, זה מעבר לפתטי. וזה גם הסוף המוחלט שלו כפוליטיקאי. ומילא הוא, גם ככה הוא די ברווז מת. אני לא חושב שאשכנזי הולך לתת גושפנקא למהלך שכזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 20, 2020 4:07 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אז התגלתה פרצת התקציב, לך תדע איזה פרצה תתגלה עכשיו ותמיד יש גם את הוורסט קייס סצנריו של ביבי, שגנץ יהיה 3 חודשים ראש ממשלת מעבר וזהו.
אני לא חושב שיש מישהו שמאמין לרגע שבני גנץ הולך להיות פה באמת ראש ממשלה, כשהליכוד וביבי יושבים בממשלה שלו.
אם גנץ הולך להסכים להסדר חדש, זה מעבר לפתטי. וזה גם הסוף המוחלט שלו כפוליטיקאי. ומילא הוא, גם ככה הוא די ברווז מת. אני לא חושב שאשכנזי הולך לתת גושפנקא למהלך שכזה.

איך שלושה חודשים? להזכירך נתניהו כיהן 508 ימים ללא רוב בכנסת.
במפה הפוליטית הנוכחית ראש ממשלת מעבר הוא ראש ממשלה נצחי.
אני ממש לא בטוח שאחרי שנתניהו יעזוב את משרד ראש הממשלה יהיה לו כל כך קל לשוב לשם.
פעם קודמת לקח לו 10 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 20, 2020 4:22 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
אם אני לא טועה גנץ צריך 70 ידיים כדי לעשות שינויים בהסכם הקואליציוני, לא חושב שיש לו את זה עכשיו.

ספק אם יש לו 7...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2020 6:07 pm 
Hall of Famer

בחירות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2020 6:39 pm 
Sophomore

הימור לא פרוע - אין כחול לבן בבחירות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2020 6:41 pm 
Hall of Famer

אם אין כחול לבן , אני מניח שגם אין העבודה. אני בכלל לא בטוח שהם לא יתאחדו וירוצו ביחד לקבל 4-6 מנדטים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 1:29 am 
Hall of Famer

הקומדיה שמתרחשת בשעות האחרונות בכנסת מראות כמה ביבי לחוץ מבחירות. עד מחר הוא הולך להתקפל בפני כל הדרישות של בני גנץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 12:01 pm 
Hall of Famer

אולי אולי פעם הראשונה נכנס לזירה פוליטיקאי שביבי לא יעשה לו בית ספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 12:08 pm 
Hall of Famer

באופן רישמי חברות הכנסת השכל ושיר עוברות לגדעון סער ומצטרפות לשאשא ביטון.

חיים רמון שהיה דיפלומטי מאוד עם ביבי וניסה לגשר בין הצדדים תוקף אותו בצורה חסרת תקדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 2:38 pm 
Junior

מסקרן אותי מי אותם שמאלנים שמעדיפים ממשלה בראשות סער ובנט במקום ממשלה של נתניהו וגנץ... אתם יודעים מה תפיסות העולם של סער ובנט?
הרי אין שום תסריט שבו מישהו מהמרכז ושמאלה משם ירכיב את הממשלה הבאה ואני חייב להגיד שאני לגמרי לוקח את ביבי בראש עם כחול-לבן בתיקים החשובים (משפטים, בטחון, חוץ וכו') על פני הנהגה של סער ובנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 2:52 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
מסקרן אותי מי אותם שמאלנים שמעדיפים ממשלה בראשות סער ובנט במקום ממשלה של נתניהו וגנץ... אתם יודעים מה תפיסות העולם של סער ובנט?
הרי אין שום תסריט שבו מישהו מהמרכז ושמאלה משם ירכיב את הממשלה הבאה ואני חייב להגיד שאני לגמרי לוקח את ביבי בראש עם כחול-לבן בתיקים החשובים (משפטים, בטחון, חוץ וכו') על פני הנהגה של סער ובנט.

בעיני הנזק שנתניהו גורם בהשחתת המידות, בקיעקוע מוחלט של שלטון החוק, בהסתה נגד כל מי שלא הולך איתו ובהריסת והכפפת כל המערכת הציבורית לגחמותיו ושירותו האישי גרוע בהרבה מהנזק שבנט וסער יכולים לעשות בתחום המדיני ו/או הכלכלי, במיוחד עם החלפת ממשל טראמפ בממשל ביידן שירסן את היכולת שלהם למהלכים חד-צדדיים ביו"ש. בסופו של דבר, אני לא רואה ממשלת שמאל מצליחה להוציא לפועל תכנית של מדינה פלסטינית, ואני לא רואה ממשלת ימין שתצליח להוציא לפועל סיפוח משמעותי ביו"ש (בטח שלא בלי איזושהי הסדרה של מעמדם של הפלסטינים שגרים שם), אז ההבדלים בהקשר הזה בין ממשלת נתניהו+גנץ לעומת ממשלת בנט+סער (שכנראה תצטרך להכניס פנימה בין כה גם גורמים מתונים יותר כמו לפיד) לא מספיק גדולים כדי להרתיע אותו. אולי אני נאיבי, אבל אני באמת מתקשה לראות מישהו שמוכן לרדת לשפל המדרגה בכל מה שקשור לשקרים, תחמנות, פייק ניוז והטלת רפש דוחה כמו נתניהו רק כדי להאחז בכיסא, וזה גם אומר שאת סער/בנט הרבה יותר ריאלי להזיז בבחירות מאשר את ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 3:03 pm 
Junior

rony כתב:
בעיני הנזק שנתניהו גורם בהשחתת המידות, בקיעקוע מוחלט של שלטון החוק, בהסתה נגד כל מי שלא הולך איתו ובהריסת והכפפת כל המערכת הציבורית לגחמותיו ושירותו האישי גרוע בהרבה מהנזק שבנט וסער יכולים לעשות בתחום המדיני ו/או הכלכלי, במיוחד עם החלפת ממשל טראמפ בממשל ביידן שירסן את היכולת שלהם למהלכים חד-צדדיים ביו"ש. בסופו של דבר, אני לא רואה ממשלת שמאל מצליחה להוציא לפועל תכנית של מדינה פלסטינית, ואני לא רואה ממשלת ימין שתצליח להוציא לפועל סיפוח משמעותי ביו"ש (בטח שלא בלי איזושהי הסדרה של מעמדם של הפלסטינים שגרים שם), אז ההבדלים בהקשר הזה בין ממשלת נתניהו+גנץ לעומת ממשלת בנט+סער (שכנראה תצטרך להכניס פנימה בין כה גם גורמים מתונים יותר כמו לפיד) לא מספיק גדולים כדי להרתיע אותו. אולי אני נאיבי, אבל אני באמת מתקשה לראות מישהו שמוכן לרדת לשפל המדרגה בכל מה שקשור לשקרים, תחמנות, פייק ניוז והטלת רפש דוחה כמו נתניהו רק כדי להאחז בכיסא, וזה גם אומר שאת סער/בנט הרבה יותר ריאלי להזיז בבחירות מאשר את ביבי.

אין לי ויכוח איתך לגבי תחילת המשפט אני רק לא בטוח כמה זה ישתנה אם הוא יהיה יו"ר האופיזיציה או אפילו אזרח נערץ.
הוא עשה מעט מאוד דברים פרלמנטרים בנוגע לקעקוע שלטון החוק וההסתה. הוא בעיקר משתמש במיקרופון ובפלטופורמות עתירות המאזינים שלו... אני לא בטוח שבתור יו"ר אופוזיציה נערץ המצב לא יהיה חריף וגרוע יותר.
בסוף הדבר הפרקטי היחיד שהממשלה הזאת עשתה בהחלשת המנגנונים זה אי מינוי עשרות בכירים (מפכ"ל, פרקליט ועוד מלא) שזה חמור אבל תקשיבו לתפיסת העולם המשפטית של סמוטריץ' ותבינו שאולי ביבי זה הרע הימני במיעוטו במובן הזה.
אין לי שום ויכוח לגבי הרעל וההסתה של ביבי, אני פשוט לא חושב שהוא חייב את כס ראש הממשלה בשביל לשפוך את הרעל הזה.

השקרים, התחמנות והפייק ניוז (שכאמור עם הכל אני מסכים) הם לא פונקציה בהכרח שצריך להיות ראש ממשלה כדי להפיץ אותה. מצד שני את התפיסה של בנט-סמוטריץ' אנחנו יודעים וגם די את זו של סער.

צריך להגיד שהממשלה הנוכחית היא לא ימנית בשום צורה ואפילו מבחינה פרלמנטרית לא ממש מכרסמת במערכת המשפט (מבחינת חוקים, לא מבחינת אמירות והסתה)... בהנתן זה שממשלת שמאל-מרכז זו אפילו לא אופציה סופר תיאורית (אנחנו מדברים על גוש של 20-25 מנדטים ביום בהיר) אני לא בטוח שביבי-גנץ לא עדיף לשמאלן כמוני על סער-בנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 5:12 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ביבי עדיף על האבעבועות השחורות, אני אתן לו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 7:28 pm 
Junior

ביבי הוא בין האחראים העיקריים להשתוללות של בתי המשפט, ומנהיג הימין הבא שיירש אותו כראש ממשלה (והימין יחזור ככל הנראה לשלטון די מהר), יגרום לכם להיזכר בערגה בתקופת כהונתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 9:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עופר האדום כתב:
הקומדיה שמתרחשת בשעות האחרונות בכנסת מראות כמה ביבי לחוץ מבחירות. עד מחר הוא הולך להתקפל בפני כל הדרישות של בני גנץ.

נראה לי שגם אחרי הבחירות כשגנץ לא יעבור את אחוז החסימה, בהנחה שבכלל ירוץ, אתה תספר כמה הוא הולך לקרקס את כולם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 9:50 pm 
Hall of Famer

ביבי היה מתקפל בענק, אם לא המורדים של כחול לבן מפילים אתמול את החוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 11:07 pm 
Hall of Famer

ברכות, אתה נדב החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 11:10 pm 
Hall of Famer

טוב. כמובן שזה כבר הופך לדיון תיאורטי, אבל עצם זה שבליכוד עשו אתמול בלילה מאמצים מטורפים להעביר את החוק, נותן לי הרגשה חזקה שביבי היה מתקפל יפה בפני גנץ היום בבוקר. זכותך לחלוק, ולטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 11:12 pm 
Sophomore

סקרים די מדכאים. אשכרה ביבי איבד אולי מנדט שניים מכל העניין עם סער. הרוב אנטי חסינות/אנטי ביבי די שברירי. בין 62 ל-64 מנדטים שמתוך זה 3 מנדטים זה החבר'ה של עבאס.
סער לא יוכל להקים ממשלה בלי בנט, ביבי יילך בכל הכוח על ממשלת רוטציה ליכוד-בנט-חרדים + תמיכה של עבאס. זה כרגע שווה 61.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 11:13 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ברכות, אתה נדב החדש.

עופר האדום כתב:
טוב. כמובן שזה כבר הופך לדיון תיאורטי, אבל עצם זה שבליכוד עשו אתמול בלילה מאמצים מטורפים להעביר את החוק, נותן לי הרגשה חזקה שביבי היה מתקפל יפה בפני גנץ היום בבוקר. זכותך לחלוק, ולטעות.

הרי לכם, קוראים יקרים, לעולם אל תזלזלו בכוחה של הדגמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 11:16 pm 
Hall of Famer

לאומית2021 כתב:
סקרים די מדכאים. אשכרה ביבי איבד אולי מנדט שניים מכל העניין עם סער. הרוב אנטי חסינות/אנטי ביבי די שברירי. בין 62 ל-64 מנדטים שמתוך זה 3 מנדטים זה החבר'ה של עבאס.
סער לא יוכל להקים ממשלה בלי בנט, ביבי יילך בכל הכוח על ממשלת רוטציה ליכוד-בנט-חרדים + תמיכה של עבאס. זה כרגע שווה 61.

1. יש עוד מלא זמן.
2. הולכים בקרוב לסגר ארוך, זה יוריד לביבי לא מעט מנדטים בסקרים שיהיו.
3. אם המשותפת עם 11 כמו הסקרים, רעמ לא מביאים 3.
4. יש גם סקרים יותר גרועים לגוש השחיתות.
5. לפי חוקת רעמ, כרגע עבאס לא יכול להתמודד בבחירות הקרובות.
6. למה בנט יעדיף ממשלת רוטציה שלא תתממש עם ביבי שמבוססת על קולות הערבים, מרוטציה שכן תתממש עם סער, שמבוססת על 60 מנדטים פלוס מרצ מבחוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 11:23 pm 
Hall of Famer

בתוך בנט יש גם שנים-שלושה סמוטריצים לפחות.
אתה סופר אותם בתוך גוש לפיד-ליברמן עם מרצ מבחוץ?
התקווה היחידה למנוע בחירות רביעיות היא שניים שלושה עריקים מהגדעון סעריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 11:24 pm 
Hall of Famer

הסמוטריצ’ים יעדיפו ממשלת 58 עם תמיכה של הערבושים מחבקי המחבלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 11:36 pm 
Sophomore

אם הייתה לי חברת סקרים הייתי בודק כמה מתוך מצביעי הליכוד שמחים שאוסנת מארק מייצגת אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: