סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 234 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NFL 2020
הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2020 4:53 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
בבית המזרחי, כל קבוצה הייתה פעם אחת בראשות הבית (ללא שותפה), פעם אחת בתחתית הבית (כנ"ל) ופתחה עם לפחות שני קווטרבקים.
כמו שעמוס כתב, קבוצה עם מאזן שלילי תעלה לפלייאוף ושיקגו וכנראה שגם מינסוטה או טמפה או אריזונה כנראה שישארו בחוץ.
אם יש טיעון משכנע לביטול שיטת הבתים ב NFL הבית הזה הוא הטיעון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2020 5:12 pm 
Senior

יש שובר-שיוויון על פי חוזק הלו״ז והוא הולך לגקסונוויל.

השיטה מפגרת מאוד. הניצחון הזה עלה להם בלורנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2020 6:01 pm 
Senior

לפי זה: https://www.espn.com/nfl/standings/_/view/playoff
השובר שוויון דווקא שם את הג'טס מתחת ג'קסונוויל (כלומר, לפי מה שכתוב ג'קסונוויל 'מנצחת' את הג'טס וזוכה במקום ה15 מ16 בקונפרנס).
ואני גם רואה באמת שלג'קסונוויל יש נצחון בתוך הדיוויז'ן.
השוברי שויוון עובדים הפוך עם הדראפט? כלומר מי שזוכה במקום הגבוה יותר זוכה בבחירה הגבוה יותר אם המאזנים זהים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2020 6:59 pm 
Senior

שובר השיוויון של הדראפט הוא לפי חוזק הלו״ז. או ליתר דיוק חולשת הלו״ז. לגקסונוויל היה לו״ז קל יותר לכן הם יבחרו ראשונים אם אף קבוצה לא תנצח בשני המחזורים שנותרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2020 7:54 pm 
Senior

חבל שהמחזור האחרון לא מפגיש את הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 6:49 am 
Senior

קשה לתאר כמה גרוע פיטסבורג נראים היום. מפסידים ב-2 טאצדאוונים ברבע הרביעי כרגע לבנגלס שעם קוורטרבק השלישי שלהם, הראנינג בק השלישי שלהם ובלי טיילר בויד הוייד רסיבר 1 שלהם שנפצע.
הליין לפני המשחק היה פיטסבורג -14.5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 11:27 am 
Hall of Famer

זה היה הפסד שלישי רצוף של הסטילרז אחרי פתיחת עונה מושלמת של 11 משחקים ללא הפסד.
אם הם ימשיכו בקצב הזה, הם עוד ידרדרו לוויילד קארד.
ההפסד הזה די הבטיח לצ'יפס את יתרון הביתיות לאורך כל הפלייאוף (הם עם הפסד בודד 2 משחקים לסוף העונה), למרות שיתרון ביתיות העונה, לא זהה לבעבר.
פוטבול הוא הספורט עם ההשפעה הכי גדולה של הקהל, עם האימפקט שרעש הקהל עושה ומקשה על ניהול ההתקפה של היריבה. מעניין אם יש מידע לגבי מאזן הקבוצות הביתיות לעומ

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 12:45 pm 
Senior

הסטילרס לא נראו טוב עוד לפני שהתחילו ההפסדים
גם שארית הלו"ז שלהם לא טריוויאלית בשבוע הבא נגד הקולטס ולאחר מכן נגד הבראונס, הם חייבים לפחות ניצחון אחד כדי לשמור על ראשות הבית. אם הם מפסידים לבראונז שכל הסיכויים שבשבוע הבא ינצחו את הג'טס, הבראונס ייקחו את הבית

מי שבאמת נראים מעולה הם קנזס שניצחו את הסיינטס על חודן של שלוש נקודות. לא ראיתי את המחצית השניה של המשחק אבל במחצית הראשונה זה נראה ממש לא כוחות, בריס נראה סובל ולראשונה בקריירה לא הצליח להשלים את חמש המסירות הראשונות שלו במשחק. לא רק זה אלא המסירות שלו נראו ברובן חטיפות פוטנציאליות עם כדורים איטיים ולא מדויקים (ואכן נחטף פעמיים). מי שהשאיר את הסיינטס במשחק היא ההגנה הנדרת שלהם. בכלל, הצ'יפס נראו מצוין לאורך כל העונה, בלי הפסדי מומנטום ובלי נפילות מתח. אם לא ייפצע להם שחקן משמעותי, קשה לי לראות איזו קבוצה יכולה לנצח אותם למרות ש any given Sunday וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2020 9:59 pm 
Senior

זה ברור שקנזס הקבוצה הכי טובה בליגה.

מי הקבוצה השניה הכי טובה זו שאלה מעניינת. אני חושב שגרין ביי תהיה התשובה הפופולארית לאור עונת הקאמבק המרשימה של רודג׳רס. ג׳וש אלן ובאפלו נראים מצוין. טנסי לפעמים מרהיבים השנה בהתקפה ברמות כמעט קנזס סיטיות, אם כי ההגנה שלהם חלשה.
לסיינטס כפי שאמרת יש הגנה פנטסטית, אבל אין התקפה השנה. מייקל תומאס באינג׳רי ליסט ואין באמת תחליף.

סיאטל נחלשו משמעותית אבל בולטימור בסוג של עלייה ונראה שלמאר יצא סוף סוף מהשפעות הקורונה.

הייתי מדרג את זה פאקרס-טייטנס-בילס-רייבנס-סיינטס-סיהוקס באופן אישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 6:22 am 
Hall of Famer

ואיפה ט״ב בריבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 10:49 am 
Senior

טמפה לא במשחק לדעתי ולדעתי גם לא סיאטל וטנסי (שאולי יכולה לעלות שלב אבל להערכתי ההגנה שלה חלשה מדי כדי להתקדם הלאה מזה). לא ידעתי שתומאס גמר את העונה, אם כן אז גם הסיינטס לא באמת ברשימת הסוסים השחורים (הקולטס לדעתי דווקא כן).
בכלל, עונת פוטבול היא עונה של מומנטומים וכך יש קבוצות שהיו יכולות להגיע רחוק אבל התחילו את העונה חלש ועכשיו לא בטוח שבכלל יגיעו לפלייאוף. נגיד הוייקינגס או הקרדינלס היו יכולים להיות אחלה סוסים שחורים אבל סיכוי די טוב שלא יעלו.

לגבי קנזס, ברור שהם הכי טובים, אני חושב שזו אחת הקבוצות הדומיננטיות שיצא לי לראות. אני לא חושב שבשנים האחרונות הייתה קבוצה ששני מחזורים לסיום קיבלה ב 538 סיכוי של מעל 20% לזכות בסופרבול. לקנזס יש 35%.
מצד שני, מומנטום וכו ולכל קבוצה יש אפס אנד דאונס, מהקבוצה הזו עוד לא באמת ראינו דאונס. יש מצב שנגיע לפלייאוף ופתאום הם יחטפו בראש מאיזו רייבנס או קולטס. מצד שלישי, אנדי ריד מנוסה מדי וטוב מכדי לאפשר מצב כזה. מצד רביעי AGS.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 10:58 am 
Senior

הם כן איבדו את קלייד אדוארדס הילר במשחק האחרון. מה שהופך את משחק הריצה שלהם לתלוי לביון בל, שזה לא בהכרח מקום טוב להיות בו.

אני חושב שאינדי אוברייטד. בסופו של דבר יש להם קוורטרבק בינוני ורסיברים חלשים. אני מסכים שההגנה של טנסי חלשה כמו שכתבתי, אבל טננהיל, דריק הנרי, איי ג'יי בראון, קורי דיוויס וג'ונו סמית' כולם מעולים השנה.

אין לי את הכלים לשפוט קבוצות מהעבר כי לא צפיתי בעיון כמו בשנתיים האחרונות. קנזס בהחלט שתי רמות מעל הליגה.

מה שמעניין השנה זה מחזור הרסיברים המטורף שיש אצל הרוקיז. ג'סטין ג'פרסון, ברנדון איוק, סי די לאמב, צ'ייס קלייפול, טי היגינס. וזה רק הטופ. יש עוד 10 רוקי רסיברים שנתנו עונה מוצלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 11:28 am 
Senior

הכל עניין של עיתוי, אלה זמנים טובים לרסיברים עם ההגנה על הקווטרבקים ואי ההגנה על ההגנה

ראינו כבר קבוצות עם קווטרבקים בינוניים+ שלקחו אליפות, זו גם שאלה של איכות הליינים (OL ו DL, לא הליינים של וגאס) וההגנות. ריברס אולי לא מבריק אבל יציב והקולטס הם חתיכת tough MF's שאף קבוצה לא רוצה לפגוש. טנסי וסיאטל באמת קבוצות מלהיבות ווילסון היה בגוד מוד בתחילת העונה אבל להערכתי אף אחת מהן לא חומר לדהרת פלייאוף (מה שכמובן אומר שלסופרבול תתייצבנה השנה הסיהוקס נגד הטייטאנס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 12:24 pm 
Hall of Famer

הקבוצות היחידות שראיתי שלוקחות סופרבול עם קיו.בי בינוני ב-30 שנה האחרונות היו בולטימור של 2000, טמפה ביי ודנבר של הסופרבול האחרון. והמשותף לכל הקבוצות הללו היה הגנה ברמה היסטורית. מצד שני, אני חושב שריברס הוא הרבה יותר מקיו.בי. בינוני והוא נותן עונה לא רעה בסטנדרטים שלו. מצד שלישי, ראינו את ריברס בפלייאוף, כך שהציפיות לא בשמיים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 12:26 pm 
Senior

יאפ, אינדי הם הגנה סבירה+, אבל לא משהו מיוחד. אני לא מאמין בהם במיוחד. ושוב, זה לא שיש להם כלים התקפיים מעולים מסביבו. טי ואיי הילטון מזדקן. פיטמן וטיילור רוקיז. הם איבדו כמה רסיברים במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 2:06 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
הקבוצות היחידות שראיתי שלוקחות סופרבול עם קיו.בי בינוני ב-30 שנה האחרונות היו בולטימור של 2000, טמפה ביי ודנבר של הסופרבול האחרון. והמשותף לכל הקבוצות הללו היה הגנה ברמה היסטורית. מצד שני, אני חושב שריברס הוא הרבה יותר מקיו.בי. בינוני והוא נותן עונה לא רעה בסטנדרטים שלו. מצד שלישי, ראינו את ריברס בפלייאוף, כך שהציפיות לא בשמיים.

נובמת, קודם כל לא אמרתי בינוניים אלא בינוניים +, שנית הכוונה היא לא לאיך שאנחנו שופטים אותם היום (או בסוף המשחק) אלא איך הם נתפסו אז ועם כל הכבוד לקורט וורנר ואיליי מנינג (ובאמת יש כבוד לשניהם), אף אחד מהם לא נחשב טופ טיר לפני הפלייאוף (גם לא בריידי באליפות הראשונה שלו אגב).
ריברס הוא לא מהקווטרבקים הטובים השנה בליגה אבל הוא רחוק מלהיות נפל. נגיד שולי העשיריה הראשונה או תחילת השניה. אני לא רואה את היתרון המשמעותי של אלן או טנהיל על פניו.
חוץ מזה, אחד - ניק וונץ - תובע את עלבונו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 2:26 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי את הכוונה של איך ישפטו אותם היום, אלא איך הם נתפסו אז. אם היית מדבר איתי על קיו.בי בעונה השניה שלו, אז אפשר לזרום איתך. אבל ריברס בן 39. הסיכוי שהוא ייתפס אחרת לעומת איך שהוא נתפס עכשיו הוא די אפסי.
ואני מניח שניק פולס תובע פעמיים את עלבונו, ממני וממך שהלחמת אותו לקרסון וונץ'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 2:34 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
...אני מניח שניק פולס תובע פעמיים את עלבונו, ממני וממך שהלחמת אותו לקרסון וונץ'.

פדיחת-על

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 2:39 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
לא הבנתי את הכוונה של איך ישפטו אותם היום, אלא איך הם נתפסו אז. אם היית מדבר איתי על קיו.בי בעונה השניה שלו, אז אפשר לזרום איתך. אבל ריברס בן 39. הסיכוי שהוא ייתפס אחרת לעומת איך שהוא נתפס עכשיו הוא די אפסי...

לא לגבי ריברס אלא לגבי איליי, ורנר ואפילו בריידי באליפות הראשונה
אתה יכול להגיד שהם נהנו אז מהספק שהיום לא עומד לרשות ריברס וזה נכון. במלים אחרות, הסיכוי שיסתבר בדיעבד שריברס הוא אחד מהגדולים הוא לא משמעותי במיוחד. בכל זאת, אני לא חושב שהוא פחות מוערך מאיליי מנינג בזמנו ובסופו של דבר כבר זכו בסופרבול קבוצות עם קווטרבקים לא מהטופ 5 אם לשאול מינוחים מסיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 3:04 pm 
Hall of Famer

תקנו אותי או אני טועה, אבל נדמה לי שאלווי עשה את הדאבל שלו והפך.היסטורית להיות מי שהוא בימי זקנות, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 3:54 pm 
Senior

לא בדיוק זקנתו, כלומר כן, הוא היה מעבר ל 35 אבל עדיין נחשב בין הקווטרבקים הטובים בליגה
בנוסף:
א) הוא זכה באליפות (וגם הגיע לסופרבול) מספר שנים אחרי שהפסיד בשלושה סופרבולים פחות או יותר רצופים
ב) הראשונה מבין שתי הזכיות שלו הייתה על גבו של ה RB הנהדר שלו - ת'רל דייויס שגם קיבל MVP

אני חושב שכמו דן מרינו לא הייתה מחלוקת על גדולתו גם אם לא היה זוכה בשני סופרבולים, אבל הזכיה בהחלט עזרה לקבע את מעמדו בין הגדולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 5:23 pm 
Hall of Famer

אבל מה זה חשוב איך נחשבו איליי, וורנר או בריידי בזכיה הראשונה שלהם. אנחנו שופטים את ההיסטוריה עכשיו. מה הסיכוי של קיו.ביז בינוניים להוליך את הקבוצה שלהם לאליפות. אז בוא ונוציא את בריידי בקלילות מהמשוואה, כי גם בעונה הראשונה שלו כפותח הוא היה מיוחד. גם את וורנר, אורז שקיות הנייר הטוב בהיסטוריה ששיחק באן.אף.אל, כי בעונה שבה הראמז לקחו אליפות הוא היה מדהים והמשיך לשחק ברמה דומה בהמשך. איליי קצת יותר מסובך. אבל יש איליי של העונה הרגילה ואיליי של המשחקים הגדולים. זה לא אותו איליי.
אם ההגדרה של קיו.ביז בינוניים (אפילו פלוס) היא לא טופ 5, אז בטח שאפשר לזכות עם קיו.בי. לא טופ 5. אבל אני לא חושב שיובל מתייחס לריברס אפילו כטופ 10. ואני לא אוהב את הגדרות הטופ האלו. תסתכל יותר על האם הקיו.בי יכול לסחוב את ההתקפה על עצמו, או שהוא צריך קביים (משחק ריצה בלתי עציר, קו התקפה שמאפשר לך לנמנם תוך כדי המהלך או הגנה בלתי עבירה).

אלוויי בוודאי היה בזקנתו. אחרי הסופרבול האחרון הוא פרש. זה לא אומר שהוא לא היה קיו.בי טוב. אבל כבר אחרי השיא, בן 37 דרך אגב בסופרבול הראשון. בסופרבול הראשון שהברונקוס זכו ת'רל דיוויס בוודאי היה במרכז תשומת הלב (קיבל מיגרנה, ירד לנוח וחזר במחצית השניה לכתוש את הפאקרס, לתשומת לב הקורא עם המיגרנות, סקוטי פיפן). אבל המהלך של המשחק, שכנראה ניצח לברונקוס את המשחק היה זה שאלוויי התעופף כמו הליקופטר באוויר.
https://www.youtube.com/watch?v=ssrkObXkGbM
זה היה בשלב קריטי. אם הברונקוס לא היו משיגים את הדאון הראשון, כנראה הם היו מפסידים במשחק. אחרי המאמץ של בן ה-37, שנתן את הכול, שאר הברונקוס לא יכלו שלא לתת את אותו מאמץ והמשחק למעשה הוכרע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2020 7:01 pm 
Senior

תומר, גוש אלן 3 בליגה בקוורטרבק רייטינג. ריאן טננהיל רביעי. פיליפ ריברס 17.

איך בדיוק אין הבדל ביניהם?

אם זה בקטע של ניסיון ודברים שלא בסטט׳ אוקי, אבל ריברס בן 39 בלי הרבה ניסיון פלייאוף מוצלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 26, 2020 3:06 am 
Senior

יש עוד 10 דקות לשחק ואלווין קמארה כבר השווה את שיא כל הזמנים והפך לשחקן השישי שעושה חמישה ראשינג טאצדאוונס במשחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 1:05 am 
Hall of Famer

סיים עם שישה טי.די בריצה. השווה שיא של ארני נוורס מ-1929.
בריידי והבאקס שופכים 47 נק' על העליבות שנקראת דטרויט. הרצף של בריידי בפלייאוף ממשיך. של הפאטס לא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 234 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 92 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: