סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 8:59 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)

ואז בא ג'ייסון טייטום ועושה את זה. מהלך נוראי, אגב, רואים שהוא מעריץ של קובי, אבל וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 9:46 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
פילדלפיה קלעה רק לאחר 6 דקות ברבע השלישי (גם השופטים די החמירו איתם)
היו פוזשנים שבהם הספסל של וושינגטון קפצו לאחר עצירה הגנתית כמו משוגעים כאילו זכו בתואר

סימונס 2/7 מהשדה (כמובן רק משתיים), 1/4 מהקו, 4 איבודים

דו ספרתי כבר לוושינגטון

מהרגע הזה סימונס הוסיף 5/5 מהשדה, 1/2 מהעונשין ואפס איבודים. סיים עם 16 נק' באחוזים טובים (מהשדה, נוראיים מהקו), 9 ריב', 7 אס', 3 חסימות ושתי חטיפות (וכמובן בלי לזרוק משלוש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 10:33 am 
מנהל פורום

איזו זריקה נוראית נוראית נוראית של טייטום, מה עוד שהיו שחקנים על המגרש עם זריקות קלות יותר בתחילת המהלך. כל הכבוד לו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 11:21 am 
Junior

אחלה משחק של אבדיה. כמו שנכתב, היו לו 2 אסיסטים נהדרים שהוחמצו בשלומיאליות על יד קלינט קאפלה הצעיר והקצת פחות ארוך(תומאס רובינסון), אבל יותר מזה, היה לגמרי שייך בהגנה, לא איבד את השחקנים שלו ונתן עזרות לא רעות, אם כי צריך להיות קצת יותר אגרסיבי בעזרה. ואת המרפק לצלעות שהוא חטף מדוויט נראה לי שהוא מרגיש עד עכשיו.
פילי ניצחה כי הוויזארדס לא הצליחו לעצור את אמביד וסימונס ברבע האחרון בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 11:33 am 
Hall of Famer

גם בתקשורת הישראלית המשחק של אבדיה הוגדר כאחלה משחק ( :shock: כאילו שהם ירשמו משהו אחר). אבל זה באמת היה אחלה? בחירה מספר 9 בדראפט, שעוד מוגדרת כגניבת דראפט, כי הצפי היה טופ 6 מנפק 2 זריקות במשחק הראשון שלו בלבד וזה אחלה? זה נשמע כמו משחק של רול פלייר מובהק, אופציה 4-5 בהתקפה ושום מעורבות בהתקפה, מה שמתחבר למה שאני ראיתי במשחק קדם העונה. זה שהוא יכול היה לסיים עם 3 אס' במקום אחד, זה לא רלוונטי, כי האסיסטים הללו לפי התיאור היו בהתקפת מעבר, אחרי שהוא הוריד ריב'. כלומר שום דבר מהמשחק המסודר ומשהו שמראה על המקום שלו בהיררכיה.
חשוב גם לציין, שהלילה הוא היה ב-100% מהשלוש. אבל זה לא אופייני לו. הוא לא כזה קלע שלשות טוב ונראה שבעיקר לא יציב. לילה שבו הוא ב-35% מהשלוש ואז אנחנו כבר מדברים אחרת.
אם כך תיראה העונה שלו כולה, בעיני זאת אכזבה גדולה. אני לא בטוח שדני אבדיה יכול להיות שחקן משמעותי באן.בי.איי, אבל אני מעדיף שהוא ייכשל, כאשר הוא מקבל את הצ'אנס להיות השחקן הכי טוב שהוא יכול להיות (כלומר לעזור בניהול משחק מעמדת הפורוורד בתור התחלה) ולא שיהיה בינוני מינוס בתפקיד ספוט אפ שוטר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 11:41 am 
Junior

במחצית הראשונה הוא עשה רימייק ל"האיש שלא היה שם" של האחים כהן. שיחק מלא ופשוט לא נגע בכדור משני צידי המגרש.
במחצית השניה הוא היה קצת יותר דומיננטי אבל לא באופן משמעותי. מה שכן, להכניס את השלשות באחוזים טובים יהיה קריטי מבחינתו ומהבחינה הזו מדובר בהתחלה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 12:08 pm 
Junior

אני חושב עמוס שהציפיות שלך מוגזמות למשחק ראשון בקריירה. הוא נתן דקות משמעותיות לצד ווסטברוק וביל, התמודד יפה בהגנה עם מגוון של שחקנים (קארי, האריס, סימונס וגם אמביד בפוזשן אחד או שניים) ושיחק לגמרי בשטף של הקבוצה. בסוף זה בעיקר עניין של ציוותים. כשאתה משחק לצד ווסטברוק וביל, כנראה בעיקר תעמוד בפינה ותחכה לכדור. אם הוא היה משחק דקות בלעדיהם והיה אנמי ועומד בפינה זה באמת היה מאכזב יותר.
הוא גם לא באמת ניפק 2 נסיונות זריקה. היו עוד 4-3 פוזשנים שהוא הלך לזרוק ונעצר בעבירה. לפחות אחת מהם שאני זוכר (ניסיון אליהופ) נשרקה באופן מוזר כעבירה שלא בנסיון זריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 1:43 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
גם בתקשורת הישראלית המשחק של אבדיה הוגדר כאחלה משחק ( :shock: כאילו שהם ירשמו משהו אחר). אבל זה באמת היה אחלה? בחירה מספר 9 בדראפט, שעוד מוגדרת כגניבת דראפט, כי הצפי היה טופ 6 מנפק 2 זריקות במשחק הראשון שלו בלבד וזה אחלה? זה נשמע כמו משחק של רול פלייר מובהק, אופציה 4-5 בהתקפה ושום מעורבות בהתקפה, מה שמתחבר למה שאני ראיתי במשחק קדם העונה. זה שהוא יכול היה לסיים עם 3 אס' במקום אחד, זה לא רלוונטי, כי האסיסטים הללו לפי התיאור היו בהתקפת מעבר, אחרי שהוא הוריד ריב'. כלומר שום דבר מהמשחק המסודר ומשהו שמראה על המקום שלו בהיררכיה.
חשוב גם לציין, שהלילה הוא היה ב-100% מהשלוש. אבל זה לא אופייני לו. הוא לא כזה קלע שלשות טוב ונראה שבעיקר לא יציב. לילה שבו הוא ב-35% מהשלוש ואז אנחנו כבר מדברים אחרת.
אם כך תיראה העונה שלו כולה, בעיני זאת אכזבה גדולה. אני לא בטוח שדני אבדיה יכול להיות שחקן משמעותי באן.בי.איי, אבל אני מעדיף שהוא ייכשל, כאשר הוא מקבל את הצ'אנס להיות השחקן הכי טוב שהוא יכול להיות (כלומר לעזור בניהול משחק מעמדת הפורוורד בתור התחלה) ולא שיהיה בינוני מינוס בתפקיד ספוט אפ שוטר.

- בחירה מס' 9 בדראפט חלש, שים אותו במחזור של שנה הבאה והוא בחירת אמצע סיבוב ראשון כפי שהולינג'ר טען (והוא לא מחביביי, להפך).
- רוקי שעושה את המעבר מאירופה ל-NBA ללא הכנה של ליגת קיץ, מחנה אימונים תקני ופריסיזן ממושך.
- כן, כרגע דני רול פלייר בקבוצה של ווסטברוק-ביל, ככל שהעונה (והקריירה) תתקדם, נוכל לראות ממנו יותר.
- איך תיראה הקליעה משלוש לאורך סטרצ'ים ממושכים ועונה שלמה זו שאלה פתוחה. כרגע הוא צריך לקלוע מספיק טוב בשביל לבטל את התפיסה שלו כקלעי לא טוב, ובשביל להיות הסמול הקלעי הטוב ביותר בקבוצה (כלומר בהשוואה לבונגה וטרוי בראון). ברגע שיהיה לו מעמד יציב, יהיו לו יותר הזדמנויות לבלוט ואז גם הקליעה מבחוץ תפתח את שאר הרפרטואר שלו בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 1:58 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש איזשהו סיכוי שטייטום כיוון לקרש? או שראיתי יותר מדי מארק קארבר בחיי. כי זה נכנס יפה מדי לסתם לבנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 2:03 pm 
Sophomore

אני חושב שהפתיחה של אבדיה עד כה בסדר גמור.
הוא אולי יכול להיות קצת יותר אסרטיבי - אבל בקבוצה עם שני גארדים מאוד דומיננטיים בעלי מעמד גבוה, ושאיפה (מוצדקת או לא) לעשות עונת פלייאוף, אסרטיביות יתר יכולה גם לפגוע בו. בינתיים הוא קולע טוב מהשלוש, הוא בהחלט נראה שייך ברמה הפיזית ואפילו נראה שמרוצים מההגנה שלו. הוא עוזר בריבאונד ומראה יכולת להוביל מתפרצות. בסה"כ נראה לי שהוא עושה עבודה טובה בביסוס המעמד שלו בקבוצה מהיום הראשון, ובהחלט מאמין שעם הזמן וההתבססות הוא גם יראה עוד דברים. אני לא חושב שיש לו בעיה של מחסור ב"חוצפה" או בטחון עצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 2:08 pm 
Junior

לברון עם ציוץ מגניב לגמרי נגד האפליקציה של הנבא. מתעצבן על זה שכותבים על משחקים live לפני שהם מתחילים ועל זה שהבוקס סקור החדש is kinda weird. קשה להסביר למה, אבל אני פשוט אוהב את הבנאדם הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 2:13 pm 
Sophomore

יהיו משחקים שווסטברוק לא ישחק ואז הוא יגלה יותר יוזמה. מצפייה מההיילטייס של המשחק, אני יותר מרוצה בהשוואה לפתיחה הפלאשית של כספי בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 2:36 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:
יש איזשהו סיכוי שטייטום כיוון לקרש? או שראיתי יותר מדי מארק קארבר בחיי. כי זה נכנס יפה מדי לסתם לבנה.

גמני הקדשתי לזה קצת מחשבה, דעתי; זה היה מכוון, זווית נקיה מידי, מרגיש קצת כמו קרש סל קלאסי של צעד וחצי רק מהשלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 2:41 pm 
מנהל פורום

אז הייוורד משחק עם השבר באצבע ועושה 28 נק' אז אולי בסוף הוא לא יהיה הביאה השנייה של באטום
רוייזר עושה 42 נק' מסקרן לראות לאן תתפתח הקריירה, או יותר נכון איך יראה אם ישחק בתפקיד מוביל בקבוצה טובה
ארחיק ואגיד, אולי היה יותר טוב מקם בבוקר? חוכמה בדיעבד, אני מניח
זלר, שובר את היד. שוב נראה מלא ביומבו בהורנטס
לונזו בול 16 נק' 0 נק' 3 איבודים מול 3 אסיסטים

זו הייתה פינתנו: שארלוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 2:57 pm 
Hall of Famer

כן, שארלוט מוזרים. נראה שבבחירה מספר 3 הם בחרו שחקן רוטציה של 15 דקות מאחורי טרי רוז'ייר.
לא מבין את זה. בחרתם את לאמלו בול. הוא צריך לקבל 30 דקות למשחק. בטח עד שהוא יראה שהוא לא יכול לקבל את הדקות האלו. זה לא פיסטונס של 2003 שרצו פלייאוף ומעלה, אז דארקו לא שיחק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 3:24 pm 
Senior

לא יודע עמוס, אני מרגיש שאתה מצפה ליותר מדי ממשחק ראשון של רוקיז שמאז מרץ כמעט לא שיחקו כדורסל.
לא היו מחנות קדם דראפט, לא היתה ליגת קיץ, הפריסיזן קצר מאוד., הגיוני שהקבוצות יהיו יותר שמרניות עם הדקות של הרוקיז בחודשים הראשונים.
למאלו כן יראה לא מעט דקות העונה, אני מניח, שארלוט בטח תשחק לא מעט עם 3 גארדים ואז הוא יהיה פחות תקוע מאחורי רוזייר.
אני גם כן חושב שהם מכוונים לפלייאוף, ע"ע ההחתמה של הייוורד, זה מלכתחילה נורא שארלוטי ודי מוזר מצידם, אבל אני חושב שהם כן מאמינים בסיכוי שלהם לעשות משהו העונה.

גם אבדיה עוד יקבל יותר כדורים, מסכים שכרגע הוא משמש כדחליל יותר מדי, אבל איפה שכן הייתה לו הזדמנות להשפיע בינתיים הוא בהחלט נראה שייך לרמה.
uriel17 כתב:
ראובן כתב:

גמני הקדשתי לזה קצת מחשבה, דעתי; זה היה מכוון, זווית נקיה מידי, מרגיש קצת כמו קרש סל קלאסי של צעד וחצי רק מהשלוש

לי זה הרגיש לחלוטין לא מכוון, אבל זו כנראה היער תחושת בטן מצפייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 3:45 pm 
מנהל פורום

אני מניח שבכפר הולדתו של אנטוני קול יש פחות באז מהכפר של אבדיה, מאוד נהנתי לראות אותו משחק (המשחק המלא היחיד שראיתי) גם בדקות ההכרעה, שיחק אחראי וחכם
יחד עם פולץ יש למג'יק עמדה נחמדה מאוד עמדת הפויניט. פחות עניין של מספרים ויותר אקטיביות לחץ על הכדור, קבלת החלטות
נמשיך לעקוב

הבחירה מספר 1, אומנם לא נולדה וגדלה בישראל אבל עשה 15 נק' 4 אסיס 5 ריבאונד ב25 דק'. לא ראיתי, סתם מביא סטט מתיבת הציונים (גוגל טרסלייט של בוקס סקור)
משחק שבו הפיסטונס הובילו והובילו עד שהפסידו
עוד עלה מהספסל דיאנג'לו ראסל, שנתן כמה סלים גדולים במשחק הצמוד הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 4:10 pm 
Junior

stavs כתב:
לא יודע עמוס, אני מרגיש שאתה מצפה ליותר מדי ממשחק ראשון של רוקיז שמאז מרץ כמעט לא שיחקו כדורסל.
לא היו מחנות קדם דראפט, לא היתה ליגת קיץ, הפריסיזן קצר מאוד., הגיוני שהקבוצות יהיו יותר שמרניות עם הדקות של הרוקיז בחודשים הראשונים.
למאלו כן יראה לא מעט דקות העונה, אני מניח, שארלוט בטח תשחק לא מעט עם 3 גארדים ואז הוא יהיה פחות תקוע מאחורי רוזייר.
אני גם כן חושב שהם מכוונים לפלייאוף, ע"ע ההחתמה של הייוורד, זה מלכתחילה נורא שארלוטי ודי מוזר מצידם, אבל אני חושב שהם כן מאמינים בסיכוי שלהם לעשות משהו העונה.

גם אבדיה עוד יקבל יותר כדורים, מסכים שכרגע הוא משמש כדחליל יותר מדי, אבל איפה שכן הייתה לו הזדמנות להשפיע בינתיים הוא בהחלט נראה שייך לרמה.
uriel17 כתב:
ראובן כתב:

לי זה הרגיש לחלוטין לא מכוון, אבל זו כנראה היער תחושת בטן מצפייה.

לאמלו בול ספציפית לא שיחק כבר למעלה משנה, הוא נפצע בשמיני לדצמבר וגמר את העונה בליגה האוסטרלית.
גם ווייזמן לא שיחק מאז נובמבר 2019 ועד למשחק הבכורה שלו שלשום.

בכל מקרה, נראה לי הגיוני לגמרי להעלות את לאמלו מהספסל כשרוצים להגביר את הקצב, יעלו לצדו כמה אתלטים עם יד מבחוץ כמו מונק וברידג'ס, אולי גם וושינגטון שעכשיו יפתח ב4 אבל יראה הרבה דקות גם בסנטר.
לקח לאחיו זמן לייצב את הקליעה מבחוץ, אז אני לא רואה בעיה עם "בישול איטי" של לאמלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 4:37 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
ואז בא ג'ייסון טייטום ועושה את זה. מהלך נוראי, אגב, רואים שהוא מעריץ של קובי, אבל וואו.

עכשיו נשאל שאלה רצינית
זה הכי טוב שקבוצה מהטובות ב-NBA (ועם מאמן טוב) יכולה לייצר בפיגור נקודה?
זריקה לא מאוזנת לחלוטין מול שומר אתלט וארוך
לא משאיר זמן לריבאונד התקפה
בערך הכי גרוע שאפשר לחשוב עליו
אבל אם זה עובד...

האיטרציה הראשונה של מילווקי תוכננה כפייק מוחלט רק כדי שלא ייערכו לשמירה על יאניס?
מעניין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 4:57 pm 
Hall of Famer

לא צפיתי במשחק אבל משעשע לצפות מבחירה תשע להיות כוכב.
הוא הולך לעמוד הרבה ולראות את ביל ווסטבריק מעיפים 40-50 זריקות קשות.
תומאס רובינסון זה קאפלה? קאפלה קלע שלשה אחת בחיים שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 5:21 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
ראובן כתב:

הוא עצמו אמר שזה לא היה מכוון בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 5:22 pm 
Junior

satriani כתב:

תומאס בריאנט, רובינסון כבר מזמן לא בליגה...אפרופו ציפיות מבחירות לוטרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 5:24 pm 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
uriel17 כתב:
ראובן כתב:

הוא עצמו אמר שזה לא היה מכוון בכלל

הוא שקרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 5:25 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
satriani כתב:

תומאס בריאנט, רובינסון כבר מזמן לא בליגה...אפרופו ציפיות מבחירות לוטרי

התכוונתי אליו. מה דומה בו לקפלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 5:51 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
shmueliki כתב:
פילדלפיה קלעה רק לאחר 6 דקות ברבע השלישי (גם השופטים די החמירו איתם)
היו פוזשנים שבהם הספסל של וושינגטון קפצו לאחר עצירה הגנתית כמו משוגעים כאילו זכו בתואר

סימונס 2/7 מהשדה (כמובן רק משתיים), 1/4 מהקו, 4 איבודים

דו ספרתי כבר לוושינגטון

מהרגע הזה סימונס הוסיף 5/5 מהשדה, 1/2 מהעונשין ואפס איבודים. סיים עם 16 נק' באחוזים טובים (מהשדה, נוראיים מהקו), 9 ריב', 7 אס', 3 חסימות ושתי חטיפות (וכמובן בלי לזרוק משלוש)

אף אחד לא אמר שסימונס לא שחקן נהדר אבל הוא לא מתאים לאמביד והוא כמעט ולא התפתח מאז העונה הראשונה שלו והמעמד שלו בליגה בשלב מסוים לא תאם את הערך שלו וזו הזדמנות.

טוב, נראה. אני מקווה שדברים יסתדרו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 143 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: