סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 5:54 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אבדיה היה אחלה.
אני ממש לא חושב שהוא "גניבה" במקום הזה. זה פחות או יותר המקום הריאלי שלו בדראפט. בדראפט שנחשב חזק יותר (בינתיים החבר'ה נראים טוב בסך הכל) אולי היה יורד עוד כמה מקומות. לא בטוח. בכל מקרה, לשפוט לפי מוקים זה לא רציני.

אני מרוצה מהמשחק שלו. אני חושב שהוא משחק בצורה שתיתן לו דקות ואמון מהמאמן. קבוצתי, אחראי, חכם. רוקי שמשחק כמו ווטרן. הוא קלע שתי שלשות חופשיות וזה סופר קריטי עבורו. הוא נראה משוחרר קצת יותר בחצי השני ובהחלט ראו אפסייד כפוינט פורוורד. וושינגטון באופן כללי היא קבוצה חביבה שתקום ותיפול (סביר להניח תיפול) על ההגנה שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 6:52 pm 
Hall of Famer

המסקנה היחידה שאפשר להסיק מהקדנציה הקצרצרה של אבדיה בוושינגטון עד עכשיו זה שבתור רוקי צעיר בן 19 הוא הצליח להרשים מספיק כדי לקבל מקום בחמישיה בקבוצה ששואפת לפלייאוף. מי שציפה שהוא יקבל מקום מרכזי בהתקפה בקבוצה שיש בה את ווסטברוק וביל חי באשליות, הציפיות מאבדיה כרגע הן שיקלע זריקות חופשיות ושלא יצטרכו להחביא אותו בהגנה, ואת זה הוא עושה. יש לו גם יכולות הובלת כדור, ניהול משחק ויצירת מצבים, אבל אלו יבחנו במשחקים שביל או ווסטברוק ינוחו.

הסך הכל שלו כרגע חיובי, הוייב שמתקבל עליו מצוין, זו בהחלט התחלה טובה מבחינתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 7:27 pm 
Junior

עמוס אולי הגזים קצת בציפיות מאבדיה במשחקו הראשון בליגה, אבל יש כאן גם הנמכת ציפיות מצחיקה מעט.
אבדיה בחירת טופ 10. יותר מזה, הוא בחירת טופ 10 שאפילו חזו לו טופ 5. זה מגיע עם ציפיות. לפי התגובות פה נדמה שהוא הגיע לגולדן סטייט הגדולה שם הוא צריך להגיד תודה על כל שניית משחק ולא לוושינגטון המעפנה להחריד. אתמול שיחקו לא מעט רוקיז, חלקם בקבוצות טובות מוושינגטון וחלקם פחות, אבל רובם היו דומיננטיים מאבדיה בפחות דקות משחק.
מן הסתם זה כולה משחק אחד, אבל לא צריך להיסחף לסינדרום גיל ברק.
בינתיים אבדיה במסיבת עיתונאים מספר שלו ולווסטברוק יש קשר מיוחד ומנטליות דומה. נו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 7:56 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
עמוס אולי הגזים קצת בציפיות מאבדיה במשחקו הראשון בליגה, אבל יש כאן גם הנמכת ציפיות מצחיקה מעט.
אבדיה בחירת טופ 10. יותר מזה, הוא בחירת טופ 10 שאפילו חזו לו טופ 5. זה מגיע עם ציפיות. לפי התגובות פה נדמה שהוא הגיע לגולדן סטייט הגדולה שם הוא צריך להגיד תודה על כל שניית משחק ולא לוושינגטון המעפנה להחריד. אתמול שיחקו לא מעט רוקיז, חלקם בקבוצות טובות מוושינגטון וחלקם פחות, אבל רובם היו דומיננטיים מאבדיה בפחות דקות משחק.
בינתיים אבדיה במסיבת עיתונאים מספר שלו ולווסטברוק יש קשר מיוחד ומנטליות דומה. נו.

וושינגטון נראית כרגע יותר טובה מגולדן סטייט ולא מן הנמנע שיהיה לה מאזן טוב יותר בסוף העונה הנוכחית.
לוושינגטון יש שני כוכבים (לפחות מבחינת איך שהם תופסים את עצמם) בביל ו-ווסטברוק.
הציפיות של הקבוצה הן להיכנס לפלייאוף ואם אבדיה מצליח להשתלב בחמישיה של הקבוצה, לקלוע שלשות פנויות ולהיות שחקן חיובי בהגנה זו פתיחה טובה בעיניי.
הוא מוצא את הדרך שלו לקבל דקות ואני מניח שהוא ימשיך לקבל אותן כל עוד יקלע קליעות חופשיות לשלוש.

אני לא חושב שיש רלוונטיות כלשהי לציפיות טרום הדראפט. בפועל אבדיה נבחר במקום ה-9 בדראפט שנחשב חלש.
אני אישית לא מצפה ממנו להיות כוכב. אני מעריך שיהיו כמה שחקנים שנבחרו אחריו שיהיו טובים ומשמעותיים יותר בליגה.
אבל הוא כן יכול להיות אחלה שחקן חמישיה משלים, שעושה הכל מכל ושחקן שהקבוצה שלו תהיה מרוצה ממנו בסך הכל.
כשהוא יקבל קצת יותר ביטחון וקרדיט אולי הוא יראה דברים נוספים, כמו יכולת יצירת מצבים לעצמו ולאחרים.

בינתיים, הוא נראה כמו שחקן קבוצתי עם iq כדורסל גבוה מאוד
ויכולת מסירה טובה, עם פוטנציאל להיות מגן חיובי.
מסוג השחקנים שהסטט׳ המתקדמת אולי תחבב ותקדם את מעמדו.
לא רואה שום סיבה לא להיות מרוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 8:05 pm 
Senior

אבדיה פתח כי הוצ׳ימורה לא שיחק. מעניין לראות אם יתנו לו לפתוח ב-3. בנוסף ברטאנס היה על הגבלת דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 8:18 pm 
Hall of Famer

אבדיה משחק לצד שני גארדים שזרקו 44 פעם מהשדה, ואיבדו 12 כדורים
מה שנותר לו זה או לכפות את עצמו על המשחק בכוח (מה שכנראה יפגע בקבוצה שלו, ואולי גם בו במובן מסוים), או להמשיך באותו הסגנון וככה למצב את עצמו בקבוצה כ"שחקן השקט" שנותן למי שצריך להשתולל

בראיינט מביא משהו לקבוצה - סנטר שיכול לזרוק מבחוץ ורץ מהר במעבר
ברטנס כמובן מטרה כאחד הקלעים הטובים בליגה
אם ילכו כמה פעמים במשחק לאבדיה בפוסט אל מול שומרים נמוכים שיישארו מולו - דיינו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 8:45 pm 
Hall of Famer

ראיתי מחצית ראשונה מהמשחק.
היה נראה לפרקים שאבדיה ממש מפחד לקחת חלק פעיל בהתקפה, אבל זה נראה שזה נובע ממקום שהוא משתדל מאוד לא לעשות שטויות/טעויות אלא אך ורק את מה שהוא יודע לעשות.
היה קטע שווסטברוק תפס ריבאונד ובזמן שאבדיה בקושי עובר את החצי כבר בונגה מתחת לסל של פילי לעשות סל במתפרצת.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 8:53 pm 
Sophomore

ראיתי את אבדיה ובסך הכל באמת אחלה משחק במיוחד בהגנה שהיה טוב באופן מפתיע והוא אכן משחק כרגע כרול פלייר מוצלח.
מבחינה אישית הסטט' שלו לא תהיה טובה, מספרי הריבואנד שלו יהיו נמוכים כי הוא עם ווסטברוק שיקח את כל הריבואנדים ההגנה, וכל השחקנים שהוא משחק איתם חושבים קודם כל על לזרוק מאשר מסירה בפער גדול, הוא יצטרך לצפות כל הזמן בווסטברוק וביל בזריקות חצי מרחק, וכשברטנס על המגרש הוא מקבל אור ירוק להעיף ישר בכל פעם שהוא מקבל כדור לא משנה השמירה וכמה שהוא רחוק מהסל. האצ' יחזור והוא גם כן שחקן שכל הזמן זורק,
אז קיצר בסטט' האישית זה לא יראה טוב, חוץ מזה שהוא לא עם שחקנים קבוצתיים במיוחד יש לו גם נטייה יותר גדולה לא לזרוק ומקווה שזה ישתנה בקרוב, לא נראה לי קשור לבטחון אלא יותר לרצון "לשחק נכון" באופן מוגזם, היה לו שלשה אחת חופשית לגמרי מהפינה שהוא היה חייב לקחת והוא נתן במקום זאת לבריינט מתחת לסל (במצב טוב אבל רחוק מסל בטוח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 9:06 pm 
Senior

עוד שחקנים שכדאי לשים לב אליהם - קלדון ג'ונסון פתח בחמישיה של סן אנטוניו ונראה מצוין. היה בחירה 29 שנה שעברה.
טייריס הליברטון קיבל 30 דקות (משחק שהלך להארכה) אבל גם החטיא שלשה פנויה לגמרי שהייתה יכולה לנצח את המשחק בזמן החוקי.
מיקאל ברידג'ס שיחק הכי הרבה דקות בפיניקס (36) ונראה דיי טוב על המגרש. היה קצת אכזבה שנה שעברה עם הייפ גדול בקיץ, נראה שיש לו אחלה הזדמנות להיות שחקן של 2-3 שלשות למשחק עם הרבה הגנה. שמר לא רע בכלל על לוקה.

בדטרויט אגב ג'וש ג'קסון קיבל כמעט 30 דקות. אלוהים יודע מה הקבוצה הזו רוצה לעשות. ג'רמי גרנט נראה מגוחך ב-3 ליד בלייק ופלאמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 9:10 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
בדטרויט אגב ג'וש ג'קסון קיבל כמעט 30 דקות. אלוהים יודע מה הקבוצה הזו רוצה לעשות. ג'רמי גרנט נראה מגוחך ב-3 ליד בלייק ופלאמלי.

ג׳רמי גראנט שיחק 3?!
קייסי קייסי :roll:
כך גם הוא אוברפייד באופן מוגזם
אבל לפחות תנצלו את היכולות שלו.
יש קבוצות שהיו מאפשרות לו לשחק 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 9:16 pm 
Senior

לגבי אבדיה, אני חושב שהוא סה"כ היה בסדר בהגנה שזה הכי חשוב עבורו בהתחלה. אני לא מכיר אותו כשחקן כמוכם אז אין לי מושג מה הוא באמת יודע לעשות, אבל אם המטרה זה שהוא יהיה איזה סוג של ג'ו אינגלס כזה אולי עדיף לו לעלות מהספסל.

אני לא יודע מה וושינגטון יעשו מבחינת הדקות של ראסל וביל. אם הם סטאגרד (יעני בכל רגע נתון אחד מהם על המגרש) אז כדאי מאוד שאבדיה יקלע שלשות פנויות. אבל אם הם מתכננים 10-14 דקות במשחק בלי אף אחד מהם זה אחלה ספוט לאבדיה לשחק איזה מיני פוינט פורוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 9:29 pm 
Junior

Att כתב:
הוקיץ' כתב:

וושינגטון נראית כרגע יותר טובה מגולדן סטייט ולא מן הנמנע שיהיה לה מאזן טוב יותר בסוף העונה הנוכחית.
הציפיות של הקבוצה הן להיכנס לפלייאוף ואם אבדיה מצליח להשתלב בחמישיה של הקבוצה, לקלוע שלשות פנויות ולהיות שחקן חיובי בהגנה זו פתיחה טובה בעיניי.
הוא מוצא את הדרך שלו לקבל דקות ואני מניח שהוא ימשיך לקבל אותן כל עוד יקלע קליעות חופשיות לשלוש.

אני לא חושב שיש רלוונטיות כלשהי לציפיות טרום הדראפט. בפועל אבדיה נבחר במקום ה-9 בדראפט שנחשב חלש.
אני אישית לא מצפה ממנו להיות כוכב. אני מעריך שיהיו כמה שחקנים שנבחרו אחריו שיהיו טובים ומשמעותיים יותר בליגה.
אבל הוא כן יכול להיות אחלה שחקן חמישיה משלים, שעושה הכל מכל ושחקן שהקבוצה שלו תהיה מרוצה ממנו בסך הכל.
כשהוא יקבל קצת יותר ביטחון וקרדיט אולי הוא יראה דברים נוספים, כמו יכולת יצירת מצבים לעצמו ולאחרים.

מן הסתם לא התכוונתי לגולדן סטייט הנוכחית (לכן כתבתי גולדן סטייט הגדולה).
ושוב, וושינגטון קבוצה חלשה גם אם היא מכוונת למקום השמיני במזרח (מי שישמע). אבדיה אתמול שיחק 28 דקות וזרק פעמיים. זו סטטיסטיקה חריגה. אני לא בונה מזה תיאוריות כי זה כולה משחק אחד וזה חסר משמעות, אבל זה נראה לי מצחיק (ודי פרובינציאלי) להתלהב ממשחק כזה. כל רוקי אחר שהיה נותן משחק כזה והייתם שוכחים שהוא בכלל היה על המגרש.
ומה שאתה מצפה ממנו חסר משמעות. קבוצה מצפה מבחירת טופ 10 להיות שחקן משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 9:34 pm 
Senior

Att כתב:
Yuval כתב:

ג׳רמי גראנט שיחק 3?!

אין להם קבוצה שמותאמת לזה. הייז (בשלב זה, אין לי מושג מה הוא יכול להיות כמובן), דלון ריט, גרנט ופלאמלי הם 4 שחקנים בלי יכולות התקפיות משמעותיות. בלייק משחק בהילוך איטי. הם חייבים את דריק רוז (ולמרבה הזוועה, אולי אפילו את ג'וש ג'קסון) בשביל לקלוע נקודות.

אתמול זה היה נגד קבוצת הגנה מחרידה. מה יהיה מול הגנות רציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 9:34 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Yuval כתב:

ג׳רמי גראנט שיחק 3?!

מה ציפית שיקרה? שגריפין יהיה על הספסל? דטריוט הלכה על מלא גבוהים ואין להם כמעט גארדים נומרלים. דלון רייט פותח אצלם והוא אולי הסטרטר החלש בליגה
אגב ג׳וש ג׳קסון נראה שעבד על השלשות שלו ונראה לא רע בכלל מהשלוש כעת. אולי בסוף יצא ממנו איזה רול פלייר שווה דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 9:48 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:

ג׳רמי גראנט שיחק 3?!

מה ציפית שיקרה? שגריפין יהיה על הספסל? דטריוט הלכה על מלא גבוהים ואין להם כמעט גארדים נומרלים. דלון רייט פותח אצלם והוא אולי הסטרטר החלש בליגה
אגב ג׳וש ג׳קסון נראה שעבד על השלשות שלו ונראה לא רע בכלל מהשלוש כעת. אולי בסוף יצא ממנו איזה רול פלייר שווה דקות

לא אבל אני מצפה שפלאמלי לא יעלה בחמישיה.
לא ברור לי מה הקשר לגארדים.
סתם דוגמה - הייז, רייט ורוז יכולים לשחק ביחד עם גריפין ועם גראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 9:57 pm 
Senior

הממ, לא הם לא. איזה מין הרכב זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 10:36 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
Att כתב:
הוקיץ' כתב:

אבדיה אתמול שיחק 28 דקות וזרק פעמיים. זו סטטיסטיקה חריגה. אני לא בונה מזה תיאוריות כי זה כולה משחק אחד וזה חסר משמעות, אבל זה נראה לי מצחיק (ודי פרובינציאלי) להתלהב ממשחק כזה. כל רוקי אחר שהיה נותן משחק כזה והייתם שוכחים שהוא בכלל היה על המגרש.
ומה שאתה מצפה ממנו חסר משמעות. קבוצה מצפה מבחירת טופ 10 להיות שחקן משמעותי.

אני לא חושב שמישהו כאן התלהב מהמשחק של אבדיה.
הוא בקושי היה מעורב וקלע 7 נק׳ אחרי הכל.

מטבע הדברים, הניתוח מתבסס על זה שאכפת לנו מהקריירה שלו ולכן אנחנו מסתכלים עליו בזכוכית מגדלת.
בניתוח מקרוב יותר, רואים שהוא בסך הכל היה טוב בהזדמנויות שקיבל,
קלע 2-2 מהשלוש, עזר בהגנה בצורה טובה, קיבל החלטות טובות בסך הכל
והפלוס-מינוס שלו במשחק הזה (סטט׳ בעייתית אבל ניחא) מציג תמונה דומה.

לגבי הציפיות, אני בכלל בדעה שרצוי לכוון בדראפט לאפסייד גבוה כך שכנראה לא הייתי בוחר באבדיה בדראפט במקום וושינגטון
אבל מבחינת ציפיות, אני מניח שהם מצפים לשחקן טוב מאוד שישתלב במסגרת הקבוצתית ויוכיח את עצמו אט-אט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 10:53 pm 
Sophomore

ואולי בקבוצה עם הרבה שחקנים שזורקים הרבה (ווסטברוק ובייל, ברטנס, בריאנט), טוב שיש שחקן שקט שמתרכז בהגנה ובמשחק קבוצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 24, 2020 11:32 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהוא שחקן-של-מאמן. ברור שהוא יעבוד קשה ויתאמץ בהגנה, מקבל לרוב את ההחלטות הנכונות, סופר קבוצתי..
אם זה ייתן לו דקות משחק, זה מעולה. תוך כדי, הוא יתפתח ולאט-לאט אני מאמין שהוא ייקח על עצמו יותר.
במחצית השנייה היא מקטע שבו הוא היה מעורב מאוד כמי שמוביל כדור מהריבאונד קדימה.
זה האפסייד אבל זה לא מה שייתן לו דקות כרגע אלא בדיוק מה שהוא עושה.. לשחק נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 12:43 am 
Hall of Famer

Att כתב:

התגובה שלי הייתה בדיוק בגלל שחשבתי שמתלהבים מהמשחק של אבדיה. בעיני אחלה זה סוג של התהלבות.
אם היו רושמים שהוא היה בסדר בשביל משחק ראשון, לא הייתי טורח להגיב. אחלה זה אומר משחק טוב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 1:03 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:

התגובה שלי הייתה בדיוק בגלל שחשבתי שמתלהבים מהמשחק של אבדיה. בעיני אחלה זה סוג של התהלבות.
אם היו רושמים שהוא היה בסדר בשביל משחק ראשון, לא הייתי טורח להגיב. אחלה זה אומר משחק טוב.

אחלה זו התלהבות?
אני אזהר מעכשיו עם המלה הזו

אני לא בטוח שאני מבין מה הוא היה יכול לעשות אחרת.
הייתה לו מחצית ראשונה קצת מהוססת ולקח לו זמן לצבור ביטחון.
זה הגיוני לשחקן שזה המשחק הראשון שלו.
בסך הכל, הוא מנסה לא להכריח את המשחק אלא לשחק בשטף שלו.
יכולהיות שאני מגיע עם ציפיות נמוכות במיוחד מאבדיה אבל אני לא מבין למה צריך להיות מקום לאכזבה ממנו.
הוא היה אחלה למשחק ראשון בסיטואציה לא אידיאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 1:19 am 
Hall of Famer

אני לא הולך רחוק עד אכזבה, אבל גם לא אחלה. אני מאד מבואס מהסיטואציה שהוא נקלע אליה.
אני חושב שדני מחזיק בתכונות מיוחדות שיכולות להפוך אותו לשחקן אן.בי.איי טוב. למרבה הצער בוושינגטון הוא לא ייזכה להראות אותם. באסה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 1:29 am 
Hall of Famer

אני כבר מהדראפט הייתי די מבואס עבורו בגלל הקבוצה (הן עם וול, והן כעת)
אני גם לא בהכרח חושב שהם יעשו פלייאוף (משהו בין 7-10 זה הגיוני, ואז קצת רולטה לפי פצועים במשחק נתון וכו')
אבל בהינתן שהוא כבר בוושינגטון הנוכחית - נתן הכנה מרשימה, ומשחק ראשון טוב שסולל לו נישה מסוימת בקבוצה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 1:33 am 
Hall of Famer

הסיטואציה באמת מבאסת אבל נראה שווסטברוק מחבב אותו ואני מעריך שהוא ימשיך לקבל דקות משחק ויהיו לו הזדמנויות להראות מה הוא יודע ולהתפתח.
אבל אני כאמור לא מאמין גדול בכך שקבוצה מונעת משחקן להתפתח. מקסימום יפתח יכולות ויראה אותן אחר כך בקבוצה אחרת.
אנחנו גם לא בעידן שבו שחקן יכול לשחק טוב ונכון ואף אחד לא יראה את זה בגלל usage נמוך..
מתאר לעצמי שגם לוושינגטון הלא הכי תפקודית יש מערך אנליטיקס.

השאלה הכי גדולה לגבי אבדיה זו היכולת שלו לקלוע שלשות.
הוא פתח עם 2-2 שזה ממש אחלה :)

ובנושא אחר, טריי יאנג מתחיל קמפיין ל-mvp (או לפחות ל-mip):
https://www.youtube.com/watch?v=sV2Wiwtcn6Q

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 2:02 am 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:

ג׳רמי גראנט שיחק 3?!

לא אבל אני מצפה שפלאמלי לא יעלה בחמישיה.
לא ברור לי מה הקשר לגארדים.
סתם דוגמה - הייז, רייט ורוז יכולים לשחק ביחד עם גריפין ועם גראנט.

ברור שיכולים. אבל נראה שהם החתימו גבוהים ובחרו במקום 16 מקרר.
דטרויט החתימו אותו להיות 3. הוא מוריד כדור לא כזה רע. הם בנו עליו ועל גריפין לצד עוד גבוה (החתימו2 ובחרו עוד אחד במקום 16).
הנמוכים הגרועים שלהם זו דוגמא לאיך קבוצה לא מבינה ב2020 איך הליגה בנויה.
בכלל לא ברור מה הולך שם.בחרו שחקנים ב16 ו19 ואמש לא קיבלו דקות. כלומר הם בסטייט אוף מיינד של כאילו הם קבוצה טובה שלא רוצה לשתף רוקיז בזמן שהם צריכים לעשות הפוך. לשחרר מבוגרים ולתת לצעירים לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 37 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: