סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 2:10 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא מכיר את התכונות המיוחדות שלו. זה שהוא לא היה ספוט בהגנה שפילי יכלו לנצח זה מעבר לציפיות שלי והתחלה דיי טובה לילד בן 19 במשחק הראשון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 2:16 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:
satriani כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
בדטרויט אגב ג'וש ג'קסון קיבל כמעט 30 דקות. אלוהים יודע מה הקבוצה הזו רוצה לעשות. ג'רמי גרנט נראה מגוחך ב-3 ליד בלייק ופלאמלי.

ג׳רמי גראנט שיחק 3?!
קייסי קייסי :roll:
כך גם הוא אוברפייד באופן מוגזם
אבל לפחות תנצלו את היכולות שלו.
יש קבוצות שהיו מאפשרות לו לשחק 5.

מה ציפית שיקרה? שגריפין יהיה על הספסל? דטריוט הלכה על מלא גבוהים ואין להם כמעט גארדים נומרלים. דלון רייט פותח אצלם והוא אולי הסטרטר החלש בליגה
אגב ג׳וש ג׳קסון נראה שעבד על השלשות שלו ונראה לא רע בכלל מהשלוש כעת. אולי בסוף יצא ממנו איזה רול פלייר שווה דקות

לא אבל אני מצפה שפלאמלי לא יעלה בחמישיה.
לא ברור לי מה הקשר לגארדים.
סתם דוגמה - הייז, רייט ורוז יכולים לשחק ביחד עם גריפין ועם גראנט.

ברור שיכולים. אבל נראה שהם החתימו גבוהים ובחרו במקום 16 מקרר.
דטרויט החתימו אותו להיות 3. הוא מוריד כדור לא כזה רע. הם בנו עליו ועל גריפין לצד עוד גבוה (החתימו2 ובחרו עוד אחד במקום 16).

אז בעיניי זו טעות. לא שגראנט לא יכול לשחק 3 אבל זה מוריד מהיעילות שלו, מרחיק אותו מהסל שם הוא מהווה איום חסימה והופך את ההתקפה למגושמת הרבה יותר.
זה כמו שישימו את סיאקם בעמדה 3. הוא מסוגל לשחק בה אבל זה היה מוריד מהאפקטיביות שלו.
לגבי הורדת כדור, הוא מוריד כדור לא רע למספר 4. רוב מספרי ה-3 בליגה טובים ממנו בתחום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 3:29 am 
Hall of Famer

אותה קבוצה שפעם חשבה שג'וש סמית, דראמונד מונרו יכולים לשחק ביחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 3:58 am 
Hall of Famer

Att כתב:
הסיטואציה באמת מבאסת אבל נראה שווסטברוק מחבב אותו ואני מעריך שהוא ימשיך לקבל דקות משחק ויהיו לו הזדמנויות להראות מה הוא יודע ולהתפתח.
אבל אני כאמור לא מאמין גדול בכך שקבוצה מונעת משחקן להתפתח. מקסימום יפתח יכולות ויראה אותן אחר כך בקבוצה אחרת.
אנחנו גם לא בעידן שבו שחקן יכול לשחק טוב ונכון ואף אחד לא יראה את זה בגלל usage נמוך..
מתאר לעצמי שגם לוושינגטון הלא הכי תפקודית יש מערך אנליטיקס.

דווקא אין דוגמא מובהקת מהנוכחית לשחקן שאולי ההתפתחות שלו תיפגע עקב הסיטואציה הקבוצתית שלו.
בוא נגיד שהם שומרים בשנים הקרובות על אותה תבנית של שחקנים חתומים: ווסטברוק-ביל-ברטנס-האצ'ימורה. הנ"ל חתומים עד קיץ 23.
כמה בידודים אבדיה יקבל במאני-טיים? כמה תרגילים ייבנו בשבילו?
לא משנה כמה האנליטיקס יראו שהוא יעיל במשהו, את הפוקוס הוא לא יקבל. לא הכל מקצועי פרופר הרי, ווסטברוק ימשיך לבצע "מהלכים לא יעילים" בהגדרה במינון לא נמוך.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 4:31 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:

ואחר כך דראמונד וגריפין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 4:34 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
הסיטואציה באמת מבאסת אבל נראה שווסטברוק מחבב אותו ואני מעריך שהוא ימשיך לקבל דקות משחק ויהיו לו הזדמנויות להראות מה הוא יודע ולהתפתח.
אבל אני כאמור לא מאמין גדול בכך שקבוצה מונעת משחקן להתפתח. מקסימום יפתח יכולות ויראה אותן אחר כך בקבוצה אחרת.
אנחנו גם לא בעידן שבו שחקן יכול לשחק טוב ונכון ואף אחד לא יראה את זה בגלל usage נמוך..
מתאר לעצמי שגם לוושינגטון הלא הכי תפקודית יש מערך אנליטיקס.

דווקא אין דוגמא מובהקת מהנוכחית לשחקן שאולי ההתפתחות שלו תיפגע עקב הסיטואציה הקבוצתית שלו.
בוא נגיד שהם שומרים בשנים הקרובות על אותה תבנית של שחקנים חתומים: ווסטברוק-ביל-ברטנס-האצ'ימורה. הנ"ל חתומים עד קיץ 23.
כמה בידודים אבדיה יקבל במאני-טיים? כמה תרגילים ייבנו בשבילו?
לא משנה כמה האנליטיקס יראו שהוא יעיל במשהו, את הפוקוס הוא לא יקבל. לא הכל מקצועי פרופר הרי, ווסטברוק ימשיך לבצע "מהלכים לא יעילים" בהגדרה במינון לא נמוך.

לרוב קבוצות משתנות במהירות ולא נותרות אותו הדבר לאורך שנים.
גם המעמד של רוקי לאט-לאט עולה, סומכים עליו יותר ומשתפים אותו יותר.
לגבי בידודים במאני טיים או תרגילים שייבנו בשבילו, לדעתי אתה מבלבל בין התפתחות הפוטנציאל לבין הזדמנות להציג אותו.
לאבדיה יש לא מעט על מה לעבוד כדי להיות שחקן טוב יותר. בייחוד קליעה לשלוש, קליעה מהעונשין, חדירה לצד ימין, הוספת מובים שונים וכו׳.
זו התפתחות. בידודים במאני טיים יקרו כסימפטום של התפתחות כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 4:56 am 
Hall of Famer

אבל אני שואל לגבי הדוגמא הקונקרטית הזו:
בהינתן שני חוזים כבדים מאוד, ועוד כמה שחקנים צעירים שוושינגטון בונה עליהם - אתה רואה שינויים רבים בקבוצה בשנה-שנתיים הקרובות?
ניקח את האצ'ימורה כדוגמא. נתן ממוצעים של 13.5 ו-6.1 ריבאונדים בעונת רוקי מכובדת למדי. האם המעמד/המספרים שלו צפויים לעלות העונה? אני בספק.

יכולת תפקוד במאני-טיים זו תכונה בפני עצמה ולא "סימפטום". הן מבחינת היכולת להתקיף אל מול שעון שניות אוזל ולתזמן זאת, הן עמידה בלחצים, הן היכולת להגיע לקו בסיטואציות שכאלה (ולקלוע).
בשביל להתמקצע בזה, נשמע שצריך מן הסתם - להתנסות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 5:04 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אבל אני שואל לגבי הדוגמא הקונקרטית הזו:
בהינתן שני חוזים כבדים מאוד, ועוד כמה שחקנים צעירים שוושינגטון בונה עליהם - אתה רואה שינויים רבים בקבוצה בשנה-שנתיים הקרובות?
ניקח את האצ'ימורה כדוגמא. נתן ממוצעים של 13.5 ו-6.1 ריבאונדים בעונת רוקי מכובדת למדי. האם המעמד/המספרים שלו צפויים לעלות העונה? אני בספק.

יכולת תפקוד במאני-טיים זו תכונה בפני עצמה ולא "סימפטום". הן מבחינת היכולת להתקיף אל מול שעון שניות אוזל ולתזמן זאת, הן עמידה בלחצים, הן היכולת להגיע לקו בסיטואציות שכאלה (ולקלוע).
בשביל להתמקצע בזה, נשמע שצריך מן הסתם - להתנסות.

לא מבין מה דחוף לך שאבדיה יידע להתקיף מול שעון שניות אוזל.
הרי הוא בכלל לא יבלה על הפרקט ברגעים מכריעים עם 50% מהעונשין.
מי שמוצא את עצמו לרוב עם הכדור בשניות האחרונות המכריעות הוא כוכב הקבוצה ואבדיה, מה לעשות, עוד לא שם.
ולא, לא רק בגלל שוושינגטון לא נותנת לו את המפתחות מ-day1.

וכן, בהחלט יכול להיות שינוי בקבוצה בשנה-שנתיים הקרובות. אף אחד לא יודע אם וושינגטון יצליחו להשאיר את ביל לאורך זמן.

האם האצ׳ימורה ישתפר או שמעמדו יעלה? אני לא יודע. זה תלוי יותר בשחקן מאשר במערכת בעיניי.
אני לא בטוח שהוא טוב מספיק כדי לפרוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 11:50 am 
Hall of Famer

לי לא דחוף, יצירה בשניות האחרונות הייתה רק דוגמא להראות חסם בקבוצתו הנוכחית.
הויכוח ממש מוזר לי. כאמור שני הגארדים של קבוצתו לקחו 42 זריקות מהשדה במשחק הראשון, ואבדיה רק 2. בקבוצה היפותטית אחרת היו לוקחים "רק" 35 (נניח, כדוגמא!) והרוקי 9. זה המצב.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 12:42 pm 
Senior

Att כתב:
נורטון כתב:

ואחר כך דראמונד וגריפין

מה הבעיה עם דראמונד וגריפין? לא רואה שום סיבה שהציוות הזה לא יכול היה לעבוד טוב למשך רוב דקות המשחק, הרי גריפין וג'ורדן עבד טוב, ודראמונד פחות חי בצבע מדיאנדרה.
הבעיה של דטרויט ההיא לא היתה בציוות הזה, אלא בעיקר שלא היה שם שום דבר אחר, ושגריפין המשיך להיפצע.

בדטרויט הנוכחית הבנייה לגמרי עקומה, אבל בהינתן הבנייה זה לא היה ממש צפוי שגראנט ישחק 3? והאמת היא גם שממה שאני זוכר בדנבר, בפלייאוף האחרון, הוא שיחק בעיקר 3 ועשה את זה לא רע. (ואולי אני זוכר לא נכון, אבל אני די בטוח שעיקר הדקות שלו היו ליד מילסאפ ויוקיץ').
אני גם חושב שגראנט צריך לשחק כ4 לפחות חצי מהדקות שלו, אבל איך שדטרויט בנויים, זה כנראה לא ממש יקרה.
מקווה שיצליחו להעביר את גריפין, כי באמת זה לא המקום בשבילו והוא סתם תוקע התקדמות של צעירים, ושיפטרו מאוקאפור כי הוא סתם לא כזה טוב ולא מתאים, אבל ההשערה הכנה שלי היא שכל עוד בלייק בריא הוא יהיה ה4 העיקרי של דטרויט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 7:30 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:
נורטון כתב:

ואחר כך דראמונד וגריפין

מה הבעיה עם דראמונד וגריפין? לא רואה שום סיבה שהציוות הזה לא יכול היה לעבוד טוב למשך רוב דקות המשחק, הרי גריפין וג'ורדן עבד טוב, ודראמונד פחות חי בצבע מדיאנדרה.
הבעיה של דטרויט ההיא לא היתה בציוות הזה, אלא בעיקר שלא היה שם שום דבר אחר, ושגריפין המשיך להיפצע.

בדטרויט הנוכחית הבנייה לגמרי עקומה, אבל בהינתן הבנייה זה לא היה ממש צפוי שגראנט ישחק 3? והאמת היא גם שממה שאני זוכר בדנבר, בפלייאוף האחרון, הוא שיחק בעיקר 3 ועשה את זה לא רע. (ואולי אני זוכר לא נכון, אבל אני די בטוח שעיקר הדקות שלו היו ליד מילסאפ ויוקיץ').
אני גם חושב שגראנט צריך לשחק כ4 לפחות חצי מהדקות שלו, אבל איך שדטרויט בנויים, זה כנראה לא ממש יקרה.
מקווה שיצליחו להעביר את גריפין, כי באמת זה לא המקום בשבילו והוא סתם תוקע התקדמות של צעירים, ושיפטרו מאוקאפור כי הוא סתם לא כזה טוב ולא מתאים, אבל ההשערה הכנה שלי היא שכל עוד בלייק בריא הוא יהיה ה4 העיקרי של דטרויט.

אני לא בטוח שגריפין וג׳ורדן זה שילוב שעבד טוב כל כך.
גריפין ופול היו צריכים להגיע רחוק יותר ויכול להיות שריווח טוב יותר בהתקפה היה עוזר להם מאוד.

לגבי דראמונד וגריפין, הנ.ב.א. עבר להרכבים מהירים יותר.
זה הרכב סופר איטי, הרבה יותר מג׳ורדן האובר אתלטי וגריפין הצעיר שהיה בכלל תופעה.
בהתחשב בכך שלאף אחד מהם אין קליעה מספיק טובה מרחוק, זה נועד להיכשל בעיניי.
כמובן שזה שלא היה כמעט אף אחד לידם בעמדת הגארד לא עזר במיוחד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 7:45 pm 
Sophomore

אני חושב שזה לא יהיה בלתי ריאלי עבור אבדיה לסמן לעצמו מטרה לטפס למקום השלישי-רביעי בהיררכיה הקבוצתית בוושינגטון בטווח זמן של עונה או שתיים. לא אומר שזה יקרה בהכרח, בטח בהתחשב בכך שגם האצ'ימורה צעיר ויש לו מקום להתפתח בעצמו, אבל זה גם לא מופרך בעיני. אני חושב שלבסס את מעמדו כשחקן חיובי על הפרקט זו התחלה טובה בדרך לשם, ואם הוא יראה באופן עקבי שהוא תורם בהגנה (לא צריך להיות ''סטופר'', פשוט סולידי) וישים את השלשות באחוזים טובים, הוא יקבל את הדק' שלו ואיתן גם הזדמנויות להראות ולפתח כישורים אחרים, שיכולים לתת לו את האדג' על פני ברטאנס או האצ'י.
הוא רוקי בן 19, יש לו זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 7:57 pm 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:
Att כתב:
נורטון כתב:

ואחר כך דראמונד וגריפין

אני לא בטוח שגריפין וג׳ורדן זה שילוב שעבד טוב כל כך.
גריפין ופול היו צריכים להגיע רחוק יותר ויכול להיות שריווח טוב יותר בהתקפה היה עוזר להם מאוד.

לגבי דראמונד וגריפין, הנ.ב.א. עבר להרכבים מהירים יותר.
זה הרכב סופר איטי, הרבה יותר מג׳ורדן האובר אתלטי וגריפין הצעיר שהיה בכלל תופעה.
בהתחשב בכך שלאף אחד מהם אין קליעה מספיק טובה מרחוק, זה נועד להיכשל בעיניי.
כמובן שזה שלא היה כמעט אף אחד לידם בעמדת הגארד לא עזר במיוחד..

הקליפרס של פול וגריפין הגיעו להישגים לא רעים כשהם הצליחו להישאר בריאים, הם הם ספגו לא מעט פציעות קריטיות בדיוק בפלייאוף ולרוב כשהפסידו עשו את זה בצורה די לוזרית ולא על מחסור ביכולות או כשרון.

אני לא חושב שגריפין ודראמונד היה הרכב כזה כבד בזמנו, צריך לזכור גם שב2018, הלא מאוד רחוקה, היו פחות קבוצות ששיחקו ללא סנטר והסנטרים שכן היו קלעו הרבה פחות שלשות.
זה נכון שגריפין איבד מהאתלטיות מאז ימי הקליפרס, אבל גם מאוד שיפר את היכולת שלו ליצור מכדרור ואת טווח הקליעה שלו עד שהגיע לדטרויט, בשנה וחצי הראשונות שלו הוא קלע 2-2.5 שלשות למשחק ב36%, זה לא רע כבר.

אם היום היו מציעים לי את גריפין ודראמונד של 2018 אולי הייתי חושב פעמיים, ועדיין זה לא היה נראה לי כמו קו קדמי לא סביר (פשוט כן היה צריך להוסיף פורוורדים ניידים לספסל שיאפשרו הרכב פחות כבד), אבל בהתחשב בזה שהכדורסל כן עבר שינוי ב3 שנים האחרונות, אני לא חושב שהשילוב ביניהם היה מה שהכשיל את דטרויט בזמנו,, פשוט היה הרכב באמת די מחורבן סביבם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 8:36 pm 
Hall of Famer

זה לא רק השילוב על הפרקט אלא זה שרוב הקאפ הלך עליהם. זה לא שסתם לא היו שחקנים טובים סביבם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 8:41 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני לא מכיר את התכונות המיוחדות שלו. זה שהוא לא היה ספוט בהגנה שפילי יכלו לנצח זה מעבר לציפיות שלי והתחלה דיי טובה לילד בן 19 במשחק הראשון שלו.

יובל, ההגדרה שלך להתחלה די טובה זה שהוא הראה שהוא יכול לשחק במשחק אן.בי.איי ולא להיות קונוס מוחלט. זה מה שהיית מצפה לבחירה מספר 9 בדראפט, אפילו בדראפט שכזה? וילד בן 19 זה לא משפט שתופס, אתה יודע. אנתוני אדוארדס ילד בן 19, ג'יימס וייזמן ילד בן 19 ורוב בחירות הלוטרי ב-5 השנים האחרונות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 8:43 pm 
Senior

Att כתב:
זה לא רק השילוב על הפרקט אלא זה שרוב הקאפ הלך עליהם. זה לא שסתם לא היו שחקנים טובים סביבם.

זה משהו אחר כבר שאני לא יכול להתווכח עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 9:46 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
Yuval כתב:

יובל, ההגדרה שלך להתחלה די טובה זה שהוא הראה שהוא יכול לשחק במשחק אן.בי.איי ולא להיות קונוס מוחלט. זה מה שהיית מצפה לבחירה מספר 9 בדראפט, אפילו בדראפט שכזה? וילד בן 19 זה לא משפט שתופס, אתה יודע. אנתוני אדוארדס ילד בן 19, ג'יימס וייזמן ילד בן 19 ורוב בחירות הלוטרי ב-5 השנים האחרונות.

כן. זו התחלה דיי טובה. אתה קצת מטפס על עץ לא ברור פה. אם זה ויכוח סמנטי אז זה יהיה מעייף. ברור שהוא לא סופרסטאר. אף אחד ממחזור הרוקיז הזה לא יהיה מדהים בחודש הקרוב. השאלה בד"כ לגבי שחקן אירופאי לבן בגיל 19 היא האם הוא יכול לעמוד בהגנה מול חמישיית נבא ודני עשה את זה לא רע בכלל מול טובי האריס ופילי.

אובי טופין, בחירה מספר 8 של הניקס, נראה מזעזע בבכורה שלו.
קיליאן הייז, בחירה מספר 7 של דטרויט, נראה מזעזע בבכורה שלו.
למלו בול, בחירה מספר 3 של שארלוט, נראה מזעזע בבכורה שלו.
הבחירה של אטלנטה לא שיחק בכלל.
ג'יילן סמית', בחירה מספר 10 של הסאנס, קיבל 16 דקות וגם זה רק בגלל בעיית עבירות של אייטון ולא היה מרשים במיוחד.
דווין ואסל, בחירה מספר 11 של הספרס, שיחק 20 דקות קלע 3 נק' ב1-4 מהשדה (לא ראיתי את המשחק אז לא יודע איך הוא היה, אבל לא קראתי שום דבר שהתרשם ממנו).

פטריק ויליאמס, אנתוני אדוארדס וג'יימס וייסמן נראו בסדר. הם נבחרו במקומות 1, 2 ו-4 (לא בהתאמה). אם כי שווה לציין שויליאמס ו-וייסמן הובסו וחלק גדול מהדקות שלהם היו בגארבג' בעוד דני שיחק 28 דקות במשחק צמוד מול קבוצת הגנה מצוינת.

דני שיחק יותר טוב מה-2 שנבחרו מעליו וה-2 שנבחרו מתחתיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 9:53 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
אני חושב שזה לא יהיה בלתי ריאלי עבור אבדיה לסמן לעצמו מטרה לטפס למקום השלישי-רביעי בהיררכיה הקבוצתית בוושינגטון בטווח זמן של עונה או שתיים. לא אומר שזה יקרה בהכרח, בטח בהתחשב בכך שגם האצ'ימורה צעיר ויש לו מקום להתפתח בעצמו, אבל זה גם לא מופרך בעיני. אני חושב שלבסס את מעמדו כשחקן חיובי על הפרקט זו התחלה טובה בדרך לשם, ואם הוא יראה באופן עקבי שהוא תורם בהגנה (לא צריך להיות ''סטופר'', פשוט סולידי) וישים את השלשות באחוזים טובים, הוא יקבל את הדק' שלו ואיתן גם הזדמנויות להראות ולפתח כישורים אחרים, שיכולים לתת לו את האדג' על פני ברטאנס או האצ'י.

רביעי לצד ביל ווסטבריק זה מעט זריקות. זה המצב. עד שמישהו ייפצע או טרייד. שני שחקנים בול דומיננט.שחושבים זריקה. שאר הקבוצה צריכה להיות פינישרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 10:37 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
ido כתב:

רביעי לצד ביל ווסטבריק זה מעט זריקות. זה המצב. עד שמישהו ייפצע או טרייד. שני שחקנים בול דומיננט.שחושבים זריקה. שאר הקבוצה צריכה להיות פינישרים.

אבל שחקנים נפצעים ויש טריידים..
ודני יהיה פינישר או שהוא יהפוך לשחקן שמייצר לעתים לאחרים (כמו ביל למשל).
זה לא נורא בכלל. לא ברור לי למה אתם כל כך מוטרדים. האם ציפיתם שהוא מיד יקלע 20 נק׳ בכל משחק?
קשה מאוד ללכת לאיבוד בליגה הזו. יש 30 הנהלות שמחפשות מציאות בכל רגע נתון.
אם הוא יתפתח ויראה ניצוצות, יהיה מי שיהיה מעוניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 25, 2020 10:47 pm 
Senior

אני לא מבין באיזה קבוצה חשבתם שהוא יעלה בחמישיה ויקבל את הכדור ביד במשחק הראשון שלו בנבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 26, 2020 12:41 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני לא מבין באיזה קבוצה חשבתם שהוא יעלה בחמישיה ויקבל את הכדור ביד במשחק הראשון שלו בנבא.

הוא בחירה תשיעית. כל דבר פחות מ16 למשחק זה מזעזע.
אבל ברצינות בקבוצות פח הוא היה מקבל יותר. וושינגטון לא פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 26, 2020 1:07 am 
Sophomore

הדקות בעיני זה הכי חשוב, ובמובן הזה לא עברתי אחד אחד אחרי כל הקבוצות אבל ווישנגטון זה המקום אחד מההכי טובים אם לא ה- בגלל שהמאבק שלו בחמיישיה יהיה עם בונגה וטרוי בראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 26, 2020 1:16 am 
Junior

אטלנטה ללא ספק תנסה לשווק את טריי יאנג לאחד הפרסים. כמו ווסטברוק בעונת הטריפלדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 26, 2020 10:49 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:

לא יודע למה אתה מתכוון שהוא יקבל את הכדור ביד. אם הכוונה שציפיתי שהוא הולך לשחק כמו בנבחרת העתודה, אז ברור שלא. אבל גם קיוויתי שהוא לא יהיה ספוט אפ נטו וגם אחד כזה שלא ממש מנסים למצוא אותו. לא מעניין אותי מספר הנק' שלו והאחוזים. מעניין אותי כמות הזריקות המזערית והפעולות היוזמות שהוא עשה ואלו כנראה היו מעטות. אם הוא לא היה שם את 2 השלשות, אלא רק אחת, אז עדיין היית אומר שהיה לו משחק די טוב? כי דני לא הולך לקלוע ב-100% מהשלוש וגם לא ב-50%. ואם לא הייתי רואה את משחק קדם העונה מול דטרויט אולי גם לא הייתי יותר מדי מחשיב את כמות הזריקות. אבל גם במשחק ההוא הוא קיבל הרבה דקות, אבל כמעט לא ביצע פעולה שלא הייתה מסירה לרוחב או שלשה פנויה לחלוטין. ושם הוא שיחק הרבה דקות לצד מאורות התקפיים כמו ראול נטו או איש סמית'. זה נראה שכרגע זה התפקיד שמיועד לו בהתקפה ולאו דווקא כי ראסל ווסטברוק מחזיק בכדור.

יובל, אם היה סימן שאלה האם הוא בכלל יכול לעמוד בהגנה מול חמישיית אן.בי.איי אז הוא לא היה נבחר בלוטרי.

שוב, זה לא היה משחק מזעזע, אבל אני לא חושב שהמשחק הזה מרמז משהו טוב על המשך העונה בוושינגטון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 26, 2020 10:58 pm 
Senior

למה? אני לא מבין את העניין עם להיבחר בלוטרי. זה לגמרי הפוך. אם לא היית יודע מי זה דני אבדיה, לא היית חושב לרגע משהו רע על המשחק הזה.

אין לי מושג מה אתה אומר, באמת. הוא קיבל דקות. הוא פתח בחמישיה. הוא לא עשה טעויות בהתקפה. הוא הפתיע אותי לטובה בהגנה.

וכאמור, הוא שיחק הרבה יותר טוב מהשחקנים שנבחרו בסביבת המקום שלו.

אם נעבור מסמנטיקה של 'דיי טוב', 'אחלה', 'מאכזב' וכו', הייתי אומר שאם תריץ את משחק הפתיחה בקריירה של אבדיה נגד פילי, המשחק הזה היה מעל אחוזון 50 של ההופעות הפוטנציאליות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: