סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' דצמבר 26, 2020 11:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אם לא הייתי יודע מי זה דני אבדיה לא הייתי בכלל שם לב למשחק שלו, בדיוק כפי שלא שמתי לב למשחק של קיליאן הייז. לא ראיתי את המשחק, אבל מה כל כך היה מזעזע במשחק של 7 נק', 50% מהשדה ומהשלוש. 4 איב' על 3 אס' לא נשמע טוב, אבל הוא רוקי במשחק הראשון שלו בקריירה ועוד אירופאי. גם לא שמתי לב מה עשה ג'יילן סמית'.
זאת הנקודה שלי. משחק סתמי מאד של אבדיה. לא מבין מה גורם למישהו להיות מרוצה מהמשחק הזה.

אתה לא מבין מה העניין עם להיבחר בלוטרי? בעיני ברוב המוחלט של המקרים שבוחרים בלוטרי בוחרים שחקן שמצפים ממנו לתרום כבר בעונה הראשונה. לא מישהו שמאושרים שהוא יכול לתת דקות בהגנה ולא להיות קלולס.
דרך אגב, אתה מדבר על סמית' מפיניקס שהוא קיבל דקות רק בגלל שאייטון הסתבך בעבירות. יש לך ספיקות שאם האצ'ימורה לא היה פצוע, אבדיה לא היה מקבל 28 דקות?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 26, 2020 11:17 pm 
Sophomore

הבעיה היא שה-USP- UNIQUE SELLING PROPOSITION
של דני היא העובדה שהוא גבוה שטוב מאוד בהורדת כדור לרצפה, החלטות טובות ואסיסטים.
אין הרבה שחקנים בליגה עם הצירוף הזה.
בוושינגטון, בה שולטים שני גארדים תאבי כדור וזריקות לא קלות, נראה שלא ממש יהיו לו דקות או הזדמנויות לעשות את זה, אז זה בהחלט בזבוז של הפוטנציאל שלו לתרום, ובעיקר להתפתח.

כמובן שדברים הולכים להשתנות במהלך העונה, אבל בגדול זו לא מערכת אופטימלית בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 26, 2020 11:19 pm 
Senior

יש לי הרבה ספקות. אין לי מושג מה הרוטציה המתוכננת של וושינגטון. אני לא חושב שלוושינגטון יש מושג. ג'רום רובינסון (בחירת לוטרי לפני שנתיים) וטרוי בראון (בחירה מספר 15 לפני שנתיים) יתחרו שם על דקות ואני חושב שדני נתן קייס סביר למה הוא יכול לשחק לפניהם כבר עכשיו.

וזה בדיוק העניין. כן ראיתי חלקים מהמשחק. הייז היה רע מאוד. עשה המון טעויות. דטרויט היו משמעותית טובים יותר כשהוא לא היה על הפרקט. אובי טופין עשה המון טעויות. הניקס היו טובים יותר בלעדיו. ג'יילן סמית' (שקיבל 16 דקות כן?) לא הצליח לשמור על אף אחד בלי לעשות עבירות.

זה קורה להמון רוקיז שעושים טעויות שהופכות את הזמן שלהם על המגרש לשלילי עבור הקבוצה. גם כאלו שנבחרו בלוטרי. אבדיה לא עשה כאלו. זה החלק החיובי במשחק שלו שאותו ציינתי וזה יותר חשוב מאשר אם הוא היה קולע עוד שלשה ולייאפ ומסיים עם 12 נק' וכולם היו מאושרים.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ש' דצמבר 26, 2020 11:23 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 26, 2020 11:21 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
נובמת עמוסלב הוא לא נבחר בואקום הרי. נכון שרוקי נבחר בלוטרי לקבוצה שאין לה הרבה (נניח, ניקס) אז מצפים ממנו שיתן הרבה וגם נותנים לו את הכדור הרבה בד"כ. זו קבוצה עם PG וSG אולסטארים שלוקחים בינהם טונה של זריקות וכרוקי יהיה קשה לו מאד לצבור מספרים גדולים במסגרת הזו לא משנה כמה הוא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 26, 2020 11:27 pm 
Hall of Famer

אבל אני לא מצפה ממנו שייתן מספרים גדולים. הוא סיים משחק עם 2 זריקות מהשדה. זה מספרים די אפסיים.
ואני שוב חוזר, המשחק הזה לא מספר שום דבר על המשך הקריירה או העונה של אבדיה (אפרופו מי שמתרגש מ-4 שלשות במשחק הראשון של זאיון, ואני לא אשתמש במילה טמבל). אני גם לא אומר שהיה משחק רע. אני רק לא חושב שזה משחק שאבדיה צריך להיות מרוצה ממנו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 26, 2020 11:58 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אתה לא מבין מה העניין עם להיבחר בלוטרי? בעיני ברוב המוחלט של המקרים שבוחרים בלוטרי בוחרים שחקן שמצפים ממנו לתרום כבר בעונה הראשונה.
?

זה ממש לא נכון בעיניי.
ברוב הפעמים שחקן נבחר בלוטרי לקבוצה חלשה יחסית ומצופה ממנו להתפתח ולהפוך לשחקן שחשבו שהוא יכול להיות.
הרבה פעמים בוחרים על פי אפסייד ולוקח זמן לממש את האפסייד הזה.
יש מעט מאוד קבוצות בלוטרי שבוחרות כי הן רוצות תפוקה עכשיו.
אפילו ג״ס לא בחרו כך למרות שאני מניח שהם חשבו (לפני הפציעה עם קליי) שהם יהיו קונטנדרים.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' דצמבר 27, 2020 12:00 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 12:00 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
יש לי הרבה ספקות. אין לי מושג מה הרוטציה המתוכננת של וושינגטון. אני לא חושב שלוושינגטון יש מושג. ג'רום רובינסון (בחירת לוטרי לפני שנתיים) וטרוי בראון (בחירה מספר 15 לפני שנתיים) יתחרו שם על דקות ואני חושב שדני נתן קייס סביר למה הוא יכול לשחק לפניהם כבר עכשיו.

וזה בדיוק העניין. כן ראיתי חלקים מהמשחק. הייז היה רע מאוד. עשה המון טעויות. דטרויט היו משמעותית טובים יותר כשהוא לא היה על הפרקט. אובי טופין עשה המון טעויות. הניקס היו טובים יותר בלעדיו. ג'יילן סמית' (שקיבל 16 דקות כן?) לא הצליח לשמור על אף אחד בלי לעשות עבירות.

זה קורה להמון רוקיז שעושים טעויות שהופכות את הזמן שלהם על המגרש לשלילי עבור הקבוצה. גם כאלו שנבחרו בלוטרי. אבדיה לא עשה כאלו. זה החלק החיובי במשחק שלו שאותו ציינתי וזה יותר חשוב מאשר אם הוא היה קולע עוד שלשה ולייאפ ומסיים עם 12 נק' וכולם היו מאושרים.

טוב, חייבים להפסיק לדבר על זה כי אני מוצא את עצמי מסכים עם הטייק של יובל וזה לא נעים לי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 12:01 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אבל אני לא מצפה ממנו שייתן מספרים גדולים. הוא סיים משחק עם 2 זריקות מהשדה. זה מספרים די אפסיים.
ואני שוב חוזר, המשחק הזה לא מספר שום דבר על המשך הקריירה או העונה של אבדיה (אפרופו מי שמתרגש מ-4 שלשות במשחק הראשון של זאיון, ואני לא אשתמש במילה טמבל). אני גם לא אומר שהיה משחק רע. אני רק לא חושב שזה משחק שאבדיה צריך להיות מרוצה ממנו.

הוא צריך להיות מרוצה מהתפקוד שלו בסיטואציה הנתונה.
הוא אולי לא מרוצה מה-usage אבל אני מניח (ונראה לי שגם אבדיה מניח) שזה ישתנה וישתפר בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 1:03 am 
Hall of Famer

Att כתב:
עמוס לב כתב:
אתה לא מבין מה העניין עם להיבחר בלוטרי? בעיני ברוב המוחלט של המקרים שבוחרים בלוטרי בוחרים שחקן שמצפים ממנו לתרום כבר בעונה הראשונה.
?

זה ממש לא נכון בעיניי.
ברוב הפעמים שחקן נבחר בלוטרי לקבוצה חלשה יחסית ומצופה ממנו להתפתח ולהפוך לשחקן שחשבו שהוא יכול להיות.
אפילו ג״ס לא בחרו כך למרות שאני מניח שהם חשבו (לפני הפציעה עם קליי) שהם יהיו קונטנדרים.

כשאני מדבר על לתרום, אני לא מדבר על להיות כוכב, או תפוקה משמעותית. אני מדבר על לתת דקות ברוטציה של קבוצה. אני לא מכיר הרבה מקרים של שחקן שנבחר בלוטרי ובילה את עונת הרוקי בג'י ליג (הדיבור של יובל שאבדיה צריך להיות מרוצה שהוא הצליח לא להיות חסר יכולת להיות על המגרש בהגנה), אני גם לא מכיר יותר מקרים של שחקני לוטרי שכמעט ולא מקבלים דקות. שחקנים כאלו, דרך אגב, נחשבים כבאסטים ואני לא חושב שאח"כ גם יצא מהם משהו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 1:11 am 
Senior

כן זה מה שכתבתי.

אני חושב שהטענה שלך שאבדיה צריך להתאבד בתלייה אחרי המשחק הזה ואם הוא לא יזרוק 48 זריקות במשחק הקרוב זה יותר גרוע מאושוויץ היא קצת הגזמה בעיני. קצת פורפורציות.

בגדול גם האנשים שמסקרים את וושינגטון בקנוניה הכללית נגד עמוס והפרויקט הציוני.

https://wizofawes.com/2020/12/23/washin ... 0Mavericks.

https://sports.yahoo.com/deni-avdijas-n ... 10329.html

שקרנים כאלו מכסים את האמת שמדובר בבאסט הגדול בכל הזמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 1:20 am 
Hall of Famer

אני מסכים פה עם יובל ואמרתי גם אחרי המשחק הראשון.
אנשים פה כותבים שהקליעה לא יציבה, שכן או לא יכול לתת הגנה או ריבאונד טוב.
אפשר גם לפעמים פשוט ליהנות מהרגע ולראות את הילד משחק כדורסל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 1:22 am 
Hall of Famer

יובל, אולי כדאי שתירגע וגם תקרא את מה שאני כותב.
לא דיברתי על התאבדות (אולי צריך לחתוך את היד הלא קולעת) וגם לא שהוא צריך לזרוק 48 זריקות במשחק.
בסך הכול רשמתי שאני לא מבין למה אנשים אומרים שהיה אחלה משחק, כשבעיני זה לא היה משחק רע, אבל גם לא משהו להתפאר בו.
בנוסף, כשדיברתי על נגיעות ומשמעות בהתקפה, דיברתי באופן כולל על מה שהולך להיות בוושינגטון העונה וכל הזמן שבו ווסטברוק וביל ישתפו פעולה. אם הוויזארדס ישמרו על הצמד, אז החלק הכי מיוחד של אבדיה לא יבוא לידי ביטוי כפי שהוא יכול. אתה רוצה דוגמא, אז טוני קוקוץ' נהנה מיופי של תקופה בשיקגו. אם הוא היה הולך לקבוצה אחרת שבה היו מנצלים את כל היכולות שלו, אולי היינו מדברים על טוני קוקוץ' כאחד מגדולי האירופאים אי פעם בצוותא עם דירק (ואולי לא, בכל זאת היו סימני שאלה).
אני לא רשמתי שהוא לא יכול להשתלב בהגנה באן.בי.איי או שהוא לא ריבאונדר טוב (דווקא יש לו חוש טוב לריב'). אבל גם אי אפשר לדבר על קליעה ממשחק אחד עם 2 שלשות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 1:24 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:
עמוס לב כתב:
?

זה ממש לא נכון בעיניי.

כשאני מדבר על לתרום, אני לא מדבר על להיות כוכב, או תפוקה משמעותית. אני מדבר על לתת דקות ברוטציה של קבוצה. אני לא מכיר הרבה מקרים של שחקן שנבחר בלוטרי ובילה את עונת הרוקי בג'י ליג (הדיבור של יובל שאבדיה צריך להיות מרוצה שהוא הצליח לא להיות חסר יכולת להיות על המגרש בהגנה), אני גם לא מכיר יותר מקרים של שחקני לוטרי שכמעט ולא מקבלים דקות. שחקנים כאלו, דרך אגב, נחשבים כבאסטים ואני לא חושב שאח"כ גם יצא מהם משהו.

א. סן אנטוניו - שהרבה פעמים ניתנת כאן כדוגמה למערכת שמפתחת שחקנים היטב - באופן מסורתי מייבשת את הרוקיז שלה ולא ממש נותנת להם דקות משחק.
ב. אבדיה קיבל דקות ברוטציה ואף פתח בחמישיה ואאל״ט נכח גם בדקות הסיום.
המטרה בסוף היא לא תרומה באותה עונה אלא השקעה בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 1:27 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
בנוסף, כשדיברתי על נגיעות ומשמעות בהתקפה, דיברתי באופן כולל על מה שהולך להיות בוושינגטון העונה וכל הזמן שבו ווסטברוק וביל ישתפו פעולה. אם הוויזארדס ישמרו על הצמד, אז החלק הכי מיוחד של אבדיה לא יבוא לידי ביטוי כפי שהוא יכול. אתה רוצה דוגמא, אז טוני קוקוץ' נהנה מיופי של תקופה בשיקגו. .

אני לא יודע. וושינגטון היא לא שיקאגו שהייתה קבוצה די מתוכנתת, ממה שאני זוכר.
רחוק מוושינגטון של ברוקס.

לאבדיה היו 2 דקות במשחק שבהן הוא היה מוביל הכדור המרכזי בשתיים-שלוש התקפות מעבר.
עוד כמה ניצוצות כאלו יהיו מאוד משמחים ואולי גם יהפכו לעניין בשגרה.

יכולהיות שאבדיה מתישהו יעלה מהספסל ושם יינתן לו יותר חופש.
לא צריך להיסחף ולומר שכל עוד ביל ו-ווסטברוק שם יכולותיו של אבדיה יהיו חבויות ולא יבואו לידי ביטוי.
אני מתאר לעצמי שאנחנו ו-וושינגטון ושאר הליגה יידעו מה אבדיה שווה, לטוב או לרע.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' דצמבר 27, 2020 1:38 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 1:37 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:

שתי הכתבות משקפות יפה את המשחק של אבדיה
שאמנם לא היה מרשים מבחינה סטטיסטית אבל הוכיח שהוא שייך והראה אפסייד מסוים בהובלת הכדור.

"He makes winning basketball plays and right now that’s all I care about," Brooks said.

Avdija’s professionalism and maturity, resulting from his years with Maccabi Tel Aviv, shone through immediately. This wasn’t a guy who looked like a rookie.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 1:46 am 
Senior

עמוס לב כתב:
יובל, אולי כדאי שתירגע וגם תקרא את מה שאני כותב.
לא דיברתי על התאבדות (אולי צריך לחתוך את היד הלא קולעת) וגם לא שהוא צריך לזרוק 48 זריקות במשחק.
בסך הכול רשמתי שאני לא מבין למה אנשים אומרים שהיה אחלה משחק, כשבעיני זה לא היה משחק רע, אבל גם לא משהו להתפאר בו.
בנוסף, כשדיברתי על נגיעות ומשמעות בהתקפה, דיברתי באופן כולל על מה שהולך להיות בוושינגטון העונה וכל הזמן שבו ווסטברוק וביל ישתפו פעולה. אם הוויזארדס ישמרו על הצמד, אז החלק הכי מיוחד של אבדיה לא יבוא לידי ביטוי כפי שהוא יכול. אתה רוצה דוגמא, אז טוני קוקוץ' נהנה מיופי של תקופה בשיקגו. אם הוא היה הולך לקבוצה אחרת שבה היו מנצלים את כל היכולות שלו, אולי היינו מדברים על טוני קוקוץ' כאחד מגדולי האירופאים אי פעם בצוותא עם דירק (ואולי לא, בכל זאת היו סימני שאלה).
אני לא רשמתי שהוא לא יכול להשתלב בהגנה באן.בי.איי או שהוא לא ריבאונדר טוב (דווקא יש לו חוש טוב לריב'). אבל גם אי אפשר לדבר על קליעה ממשחק אחד עם 2 שלשות.

ומהתחלה היה ברור שזה ויכוח סמנטי שלא ברור מה אתה רוצה. משחק ראשון אתה יותר מפחד להביך את עצמך כמו הייז או טופין וכולם נשמו לרווחה שהוא נראה בסדר גמור על המגרש, תרם ונתן הגנה טובה.

היחיד שיוצא מפורפורציות פה זה אתה. כל היתר הסכימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 2:29 am 
Junior

אני מסכים עם עמוס פה.
רוב התגובות פה היו די מתלהבות/מרוצות מהמשחק של אבדיה. מה שעמוס אומר, ובצדק בעיני, זה שמשחק שבו אתה משחק 28 דקות וזורק פעמיים (ולא שתרמת המון באספקטים אחרים) זו לא סיבה להיות מרוצה בשום צורה. כלומר, לבחירת סיבוב שני אולי כן, לבחירה תשיעית לא.
האם זה אומר משהו להמשך? לא, אבל זה גם לא מה שהוא אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 3:13 am 
Hall of Famer

הויכוח פה משקף שני רבדים שונים בעיני:
המשחק עצמו גופו היה יחסית טוב - כמעט כל הפעולות שעשה אבדיה היו טובות
הסיטואציה של אבדיה בקבוצתו לא מי יודע מה (נזכיר שיש שחקן בכיר ממנו ועל עמדה דומה שהיה פצוע), ואת זה אמנם יכולנו לחזות מראש - אבל קיבלנו אישוש במשחק, בפרט כאמור שהאיכויות שלו הם לא של 3&D טיפוסי אלא (לכאורה) הרבה מעבר לכך פוטניצאלית

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 3:53 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הסיטואציה של אבדיה בקבוצתו לא מי יודע מה (נזכיר שיש שחקן בכיר ממנו ועל עמדה דומה שהיה פצוע), ואת זה אמנם יכולנו לחזות מראש

זה נכון וכתבתי את זה כאן במספר הודעות.
יש על העמדה שלו (שהיא 4 בעיניי) 2 שחקנים בכירים יחסית ברוטציה.
זה נכון שהגארדים הם בעלי usage גבוה במיוחד
והמאמן לא משהו.
כל אלו מהווים שילוב לא מדהים אבל אין מה לעשות.
אבדיה יצטרך לתפקד היטב כדי לזכות בדקות משחק ובזריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 4:05 am 
Hall of Famer

חשבתי תוך כדי הדיון כאן על דוגמאות טריות לרוקים וכמה קרדיט ומקום הם קיבלו בשנותיהם הראשונות.
אז קפץ לי לראש לארי מרקאנן, נבחר 7, טיעון הגיוני זה שבגלל המימדים הוא מראש "פרוספקט" גדול יותר מאבדיה, אבל לא בטוח שבגלל יכולות כדורסל נטו.
אז הוא קיבל 30 דקות למשחק בעונה הראשונה ו-12.7 זריקות שדה. בעונה השנייה זה עלה ל-32 ו-15.3 בהתאמה. סביב הסיטואציה הנוכחית בוושינגטון אני די בטוח שזה לא היה קורה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 8:02 am 
Hall of Famer

Att כתב:
shmueliki כתב:
הסיטואציה של אבדיה בקבוצתו לא מי יודע מה (נזכיר שיש שחקן בכיר ממנו ועל עמדה דומה שהיה פצוע), ואת זה אמנם יכולנו לחזות מראש

זה נכון וכתבתי את זה כאן במספר הודעות.
יש על העמדה שלו (שהיא 4 בעיניי) 2 שחקנים בכירים יחסית ברוטציה.
זה נכון שהגארדים הם בעלי usage גבוה במיוחד
והמאמן לא משהו.
כל אלו מהווים שילוב לא מדהים אבל אין מה לעשות.
אבדיה יצטרך לתפקד היטב כדי לזכות בדקות משחק ובזריקות.

בכירים עלק. מינימום אולסטאר. אחד שחקן ספסל מובהק והשני שחקן עונה שניה שלא הראה המון.
הבעיה שלו זה גארדים שרואים רק טבעת ויוסג ענק.
מינימום 40 זריקות לשניהם.
אחרי בדראפט נכתב שהוא ממש רצה להגיע לשם. זה היה לפני הטרייד של ווסטבריק אבל בדיעבד זו אחת הקבוצות הכי גרועות בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 8:15 am 
Hall of Famer

בשורה התחתונה, בעונה הראשונה שלו, עם מפלצות יוסג' כמו ווסטברוק וביל, המטרה של אבדיה צריכה להיות לקבל את האמון של המאמן לקבע את המקום שלו בחמישיה ולסחוט כמה שיותר דקות, אם הם גם יגיעו לפלייאוף והוא ישחק גם שם אז זו בכלל תהיה הצלחה גדולה לטעמי. את ההזדמנויות שלו לעשות יותר הוא עוד יקבל, לא ביל ובטח לא ווסטברוק ישחקו 72 משחקים כ"א, אבל רוקי שנכנס לחמישיה ומקבל 25-30 דק' בקבוצה עם יומרות לפלייאוף, זה כבר אומר המון, גם אם המספרים לא מבריקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 8:19 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
חשבתי תוך כדי הדיון כאן על דוגמאות טריות לרוקים וכמה קרדיט ומקום הם קיבלו בשנותיהם הראשונות.
אז קפץ לי לראש לארי מרקאנן, נבחר 7, טיעון הגיוני זה שבגלל המימדים הוא מראש "פרוספקט" גדול יותר מאבדיה, אבל לא בטוח שבגלל יכולות כדורסל נטו.
אז הוא קיבל 30 דקות למשחק בעונה הראשונה ו-12.7 זריקות שדה. בעונה השנייה זה עלה ל-32 ו-15.3 בהתאמה. סביב הסיטואציה הנוכחית בוושינגטון אני די בטוח שזה לא היה קורה.

הבולס היו קבוצה בבנייה בניגוד לוושינגטון שרוצה לנצח עכשיו
ומרקאנן נחשב לאבן בנייה משמעותית עבורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 8:42 am 
Hall of Famer

rony כתב:
בשורה התחתונה, בעונה הראשונה שלו, עם מפלצות יוסג' כמו ווסטברוק וביל, המטרה של אבדיה צריכה להיות לקבל את האמון של המאמן לקבע את המקום שלו בחמישיה ולסחוט כמה שיותר דקות, אם הם גם יגיעו לפלייאוף והוא ישחק גם שם אז זו בכלל תהיה הצלחה גדולה לטעמי. את ההזדמנויות שלו לעשות יותר הוא עוד יקבל, לא ביל ובטח לא ווסטברוק ישחקו 72 משחקים כ"א, אבל רוקי שנכנס לחמישיה ומקבל 25-30 דק' בקבוצה עם יומרות לפלייאוף, זה כבר אומר המון, גם אם המספרים לא מבריקים.

זה נכון ואין לאף אחד עם שכל ציפייה שהוא יהיה קריאייטור בהתקפה שלהם בסגל הזה. לחכות לזריקות ומשחק מעבר זה מה שהוא צריך לעשות. וכמובן לשמור.
אגב הערב הזה הזכיר כמה ברוקס מאמן פח. הגרוע בליגה. ההגנה שלהם מזעזעת. פולץ נראה הערב כמו מג'יק ג'ונסון בשיאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 27, 2020 11:24 am 
Hall of Famer

Att כתב:
עמוס לב כתב:

א. סן אנטוניו - שהרבה פעמים ניתנת כאן כדוגמה למערכת שמפתחת שחקנים היטב - באופן מסורתי מייבשת את הרוקיז שלה ולא ממש נותנת להם דקות משחק.

ומתי סן אנטוניו בחרה פעם אחרונה בלוטרי? אם אני זוכר נכון, הספארס לא ייבשו את הרוקי האחרון שהם בחרו בלוטרי, אחד בשם טים דאנקן. גם את קוואי, הבחירה היחידה הנוספת הקרובה ללוטרי, הם לא ייבשו. פתח עם 14 דקות במשחק הראשון, את דצמבר סיים עם 18 דקות וסיים את העונה עם 24 דקות למשחק, כשהוא לא יורד מ-20 דקות למשחק בממוצע חודשי ומקבל כ-31 דקות בגמר המערב. כשאתה בוחר במקום ה-29 אז בוודאי שיש אפשרות שתייבש את השחקנים שבחרת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], Hacohen ו 148 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: