סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 3:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לדעתי עמדות 4-5 שלהם יחסית בסדר. מן הסתם לקבוצה עם הגנה מהגרועות בליגה בשנה שעברה (ולא נראה שהשנה המצב שונה) לא יזיק גבוה עם אוריינטציה הגנתית או משאבת ריבאונדים.
בסופו של דבר הרי לא השתנה הרבה מהשנה שעברה, ווסטברוק צורף במקום וול שלא שיחק - האם הקבוצה השתפרה כתוצאה מכך? אם לא, מה זה אומר?
ברגע שזה קו הגארדים שלך אתה מחויב All in בכל ההיבטים השונים - היררכיה, צורת משחק, כספית וכו'. אם זה לא מספיק טוב - כאן הבעיה.

וזה קצת מצחיק
https://twitter.com/Slonim91/status/1344769582003838979

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 3:43 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לדעתי עמדות 4-5 שלהם יחסית בסדר. מן הסתם לקבוצה עם הגנה מהגרועות בליגה בשנה שעברה (ולא נראה שהשנה המצב שונה) לא יזיק גבוה עם אוריינטציה הגנתית או משאבת ריבאונדים.
בסופו של דבר הרי לא השתנה הרבה מהשנה שעברה, ווסטברוק צורף במקום וול שלא שיחק - האם הקבוצה השתפרה כתוצאה מכך? אם לא, מה זה אומר?
ברגע שזה קו הגארדים שלך אתה מחויב All in בכל ההיבטים השונים - היררכיה, צורת משחק, כספית וכו'. אם זה לא מספיק טוב - כאן הבעיה.

וזה קצת מצחיק
https://twitter.com/Slonim91/status/1344769582003838979

אני לא מחבב במיוחד את ווסטברוק אבל ההגנה לא קשורה אליו. כמו שכתבת, שנה שעברה התמונה הייתה דומה.
כדי לשמור טוב יותר, הם צריכים מאמן אחר + עוגן הגנתי נורמלי בעמדת הסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 3:51 pm 
Hall of Famer

לא טענתי שההגנה השנה נפגעה בגלל ווסטברוק.
כן טענתי שיש ראיה לכך ששחקן שלוקח את המשחק עליו ומרוויח מעל 40M - לא שיפר את הקבוצה (אני כמובן לא חושב שהם יסיימו אחרונים את עונת ה-NBA, אבל לא בטוח שהמאזן שישיגו יהיה כה עדיף על זה מאשתקד, ולכאורה גם היינו מצפים לשיפור בלי קשר - עם התקדמות של החבר'ה הצעירים).
אגב, אם כבר, בשנה שעברה איש סמית חלק את עמדת הרכז עם אייזאה תומאס על ה-1.75 שלו. לא היינו מצפים לשיפור רציני גם בהגנה מההחלפה שלו בווסטברוק?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 4:07 pm 
Sophomore

אני לא יודע אם אפשר לשחק הגנה גרועה יותר ממה שהויזארדס שיחקו אתמול, גם לדני לא היה משחק הגנה טוב אם כי לא היה החוליה החלשה, כל התקפה היה לשיקגו שלשה חופשית, ביל וברטנס גרועים ממש בהגנה ומאבדים את השחקנים שלהם ועל בריאנט כתבו פה, ברטנס גם לא יודע לסגור לריבואנד ותמיד השחקן שלו לוקח עליו. ולבינתיים השלשות של ברטנס גם לא נכנסות אז הוא רק נזק, וגם ביל השנה עוד לא פוגע מ3. האצי' שהיה טוב יחסית עשה פעולה מהאגואיסטיות שראיתי כשהיה לו את נטו לבד לגמרי במתפרצת אבל הוא רצה להמשיך בכח לבד וחטף פאול, אז עם החזרה שלו דני עוד יותר יסבול מהזדמנויות בהתקפה. סך הכל ברטנס וביל אמורים לקלוע יותר מ3 מה שיתחיל להביא קצת נצחונות, אבל אין סיבה לאופטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 4:13 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לא טענתי שההגנה השנה נפגעה בגלל ווסטברוק.
כן טענתי שיש ראיה לכך ששחקן שלוקח את המשחק עליו ומרוויח מעל 40M - לא שיפר את הקבוצה (אני כמובן לא חושב שהם יסיימו אחרונים את עונת ה-NBA, אבל לא בטוח שהמאזן שישיגו יהיה כה עדיף על זה מאשתקד, ולכאורה גם היינו מצפים לשיפור בלי קשר - עם התקדמות של החבר'ה הצעירים).
אגב, אם כבר, בשנה שעברה איש סמית חלק את עמדת הרכז עם אייזאה תומאס על ה-1.75 שלו. לא היינו מצפים לשיפור רציני גם בהגנה מההחלפה שלו בווסטברוק?

אין לנו וויכוח על האימפקט של ווסטברוק
אבל אם רוצים לשפר את הקבוצה, לא מתחילים ממנו אלא מההגנה והמאמן.

אם הגבוה שלך לא יודע לשמור על הפיק-אנד-רול
או שאתה מלמד אותו או שאתה שולח אותו בטרייד או שאתה שולח אותו לספסל.
ההבנה שלי בטיפול בפיק-אנד-רול היא לא גבוהה אבל לא צריך להיות מומחה כדי לראות שברייאנט הוא קלולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 4:51 pm 
Hall of Famer

מה כבר תשיג מטרייד על בראיינט?

אני בטוח שעל ביל הם יכולים לקבל לא מעט חבילות מעניינות, צריך רק היענות לכך מצידם
אולי ברוקלין למשל תציע את "חבילת הארדן שלהם" ממוזערת?
נניח (אני סתם זורק) סביב לוורט וג'רט אלן (שיפור וגיוון עמדת הסנטר, לא?) עם עוד תופין או שניים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 5:08 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
sir charles כתב:
בערוץ הספורט כתבו שלאבדיה היה משחק שקט. נו טוב. אני קצת חושש מהפסטיבל שיגיע בלילה שבו הוא סופסוף יגיע לדאבל פיגרס ("דני עם שיא קריירה!!!").
הסתכלתי עכשיו שוב על הסגל של הוויזארדס והוא באמת חלש ביותר. הם מעלים מהספסל בגארדים את ראול נטו ואיש סמית'. יש להם בכלל שוטינג גארד נוסף חוץ מביל? גם שני הסנטרים שלהם לא בטוח נכנסים לטופ 25 בעמדה. ובכלל, קבוצה שבה דאוויס ברטאנס מקבל רשיון ירי חופשי היא לא קבוצה טובה. אבל מה זה משנה כל עוד ווסטסברוק מגיע לט"ב בכל משחק...

יש להם עמדת סנטר חלשה מאוד, ספסל חלש ומאמן חלש.
אם צריך לשנות משהו, הייתי מתחיל מהמאמן וממשיך בעמדת הסנטר.

לא מבין מה רוצים מהמאמן. אפשר לחשוב שמאמנים מהשורה הראשונה שלא מאמנים כרגע בליגה (לא שאני בטוח כמה כאלו יש בכלל) ממש עומדים בתור לאמן קבוצה עם סגל בינוני.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 5:19 pm 
Hall of Famer

לא, הם מעדיפים להיות מובטלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 8:20 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
Att כתב:
sir charles כתב:
בערוץ הספורט כתבו שלאבדיה היה משחק שקט. נו טוב. אני קצת חושש מהפסטיבל שיגיע בלילה שבו הוא סופסוף יגיע לדאבל פיגרס ("דני עם שיא קריירה!!!").
הסתכלתי עכשיו שוב על הסגל של הוויזארדס והוא באמת חלש ביותר. הם מעלים מהספסל בגארדים את ראול נטו ואיש סמית'. יש להם בכלל שוטינג גארד נוסף חוץ מביל? גם שני הסנטרים שלהם לא בטוח נכנסים לטופ 25 בעמדה. ובכלל, קבוצה שבה דאוויס ברטאנס מקבל רשיון ירי חופשי היא לא קבוצה טובה. אבל מה זה משנה כל עוד ווסטסברוק מגיע לט"ב בכל משחק...

לא מבין מה רוצים מהמאמן. אפשר לחשוב שמאמנים מהשורה הראשונה שלא מאמנים כרגע בליגה (לא שאני בטוח כמה כאלו יש בכלל) ממש עומדים בתור לאמן קבוצה עם סגל בינוני.

יש מלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 9:10 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם יש מלא אבל המועמדים שהיו לאינדי נראו מעניינים.
בכל מקרה, זה התפקיד של ה-gm למצוא מאמן טוב
וברוקס לא מסתמן ככזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 10:24 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

או פרשני כדורסל...

סטריאני - בוא ספר לי על כל המאמנים זוכי האליפויות / זוכי אליפויות אזוריות שמשתרכים בתור לאמן את הקבוצה מהבירה במקום סקוט ברוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 10:26 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
נורטון כתב:

או פרשני כדורסל...

סטריאני - בוא ספר לי על כל המאמנים זוכי האליפויות / זוכי אליפויות אזוריות שמשתרכים בתור לאמן את הקבוצה מהבירה במקום סקוט ברוקס.

תגיד אתה אמיתי? חייבים זוכי אליפויות? אתה באמת חושב שאין תור של מאמנים צעירים/עוזרים שהיו מתים לאמן בליגה הטובה בעולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 11:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

חייב לומר שמהתקציר שראיתי מהניצחון של יוסטון על הקינגס, ג'ון וול נראה טוב, ועדיין מספיק אתלטי לעבור שחקנים בצעד ראשון או לסיים בטבעת באגרסיביות. הוא אמנם תמיד נראה כמו פציעה מסיימת עונה שמחכה לקרות, אבל אם יצליח להישאר בריא הוא עדיין רכז נהדר. אנשים שוכחים איזו ראיית משחק נפלאה יש לו, הוא יודע לבחון את ההגנה במהירות ולהחליט תוך כדי כדרור אגבי מי פנוי ולתת מסירות מהירות ומדויקות לקלעים או פתאום להחליף הילוך ולבצע מהלך אליהופ מהיר עם גבוה שחותך לסל. כשבא לו הוא גם מגן נהדר.
אם הוא והארדן יחלקו בנטל בצורה שתטיב עם האחרון (כלומר נקודות של המזוקן מאסיסטים של וול) כפי שהיה במשחק הזה, בתוספת ווד המבטיח וכמה שיותר דקות אפקטיביות של קאזינס, אולי יהיה שווה להארדן להישאר ביוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2021 11:53 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
התותח המפוברק כתב:
נורטון כתב:

או פרשני כדורסל...

תגיד אתה אמיתי? חייבים זוכי אליפויות? אתה באמת חושב שאין תור של מאמנים צעירים/עוזרים שהיו מתים לאמן בליגה הטובה בעולם?

אמיתי לגמרי ונראה לי שטיפסת על העץ הלא נכון ואתה מנסה לרדת ממנו עכשיו.
ממאמנים מהשורה הראשונה (שעל זה אני דיברתי ואתה טענת שיש מלא) ירדת חזרה ל"מאמנים צעירים/עוזרים שהיו מתים לאמן בליגה הטובה בעולם".
ולא, מחוץ לליגה כרגע אני לא רואה יותר מדי מאמנים בכירים מובטלים.
בתוך הליגה, יש כמה עוזרי מאמנים בכירים. לא בטוח שאחד כמו דאנטוני מעדיף להיות מאמן ראשי בקבוצה פח כמו וושינגטון מאשר להיות עוזר מאמן בכיר לנאש בקבוצה שרצה לאליפות כמו ברוקלין. ונראה לי שעונה אחת עם ווסטברוק ביוסטון גם די הספיקה לו.

ואני מזכיר שהדיון התחיל ממקום שטוענים שברוקס מאמן חלש וצריך להחליף במאמן "חזק". אז מאמנים צעירים בלי ניסיון לא ממש עונה על ההגדרה. לא ממש רואה סיבה למאמן בכיר לבוא לקבוצה חלשה אלא אם זה בשביל הרבה מאוד כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 02, 2021 12:49 am 
Hall of Famer

צריך להביא מאמן טוב. לא כתבתי מאמן משום שורה. ניק נרס היה כלום לפני שקודם. יש עוד ניק נרסים בליגה שעדיין מעסיקה מאמנים מיושנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 02, 2021 3:35 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
התותח המפוברק כתב:
Att כתב:
sir charles כתב:

יש מלא

אולי לא התכוונת לזה אבל זה מה שטענת..
בכל אופן, אני מעריך, כמו סטריאני, שיש אי-שם מאמנים טובים.
אולי לא נרס אבל סביר שקיימים מאמנים טובים יותר מברוקס מבין העוזרים/מאמני קולג׳/מאמנים באירופה וכו׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 02, 2021 5:20 am 
Hall of Famer

לא אני כתבתי זאת. כתבתי מאמנים טובים יותר. שום שורה.
לרוב אגב מהשורה הם לא טובים. חלקם חיים על ידי העבר.
כבר כמה עונות השם של לרנגה למשל עולה. כנל אדוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 02, 2021 1:47 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ברוקס מאמן רע עוד מOKC, והוא נתן לווסטברוק להתחרע בדיוק באותה צורה (דוקא ביוסטון מצאו דרך להשתמש בו פחות או יותר באופן סביר) הוא דוגמה מושלמת לSunk Cost Fallacy בNBA. הביאו אותו כדי שיעזור להביא את דוראנט, אז לא רק שדוראנט לא רצה לשמוע מהעניין, אלא את כל הבעיות שכבר היו בOKC הוא הצליח ליבא לוויזארדס וההנהלה עיוורת. באופן נדיר אני פה עם סטריאני, הוא אחד מהמאמנים שסטטיסטית לא משנה במי תחליף אותם קרוב לוודאי שזה יהיה יותר טוב מהמצב הקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 02, 2021 5:46 pm 
Hall of Famer

העורך וידאו של הוויזרדס במשך ארבע עונות קוטל אותו:
https://twitter.com/ScoutWithBryan/stat ... 95105?s=19

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 03, 2021 2:29 am 
Hall of Famer

נשמע כמו כל עובד ממורמר שפוטר ועכשיו מתבכיין בטוויטר על הבוס לשעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 03, 2021 2:53 am 
Junior

גם הרדיט של הויזארדס צוחק על ברוקס וגם אוהדים נוספים קוראים לפיטוריו. סימונס אמר שהם הקבוצה שנראית הכי לא מאומנת בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 85 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה