Att כתב:
kakon3 כתב:
Att כתב:
https://www.denverstiffs.com/2020/2/10/21131100/stat-of-the-week-nikola-jokic-defensive-impact-nba-rim-protectors-are-overrated
ההגנה של יוקיץ׳ דרך מספרים
המספרים של וויטסיד גם כן טובים בלינק הזה.
המספרים לא עומדים לבדם אלא אמורים לתמוך במראה עיניים.
ווייטסייד לא מצליח להישאר עם גארדים בחילופים
ולעתים לא מראה עניין במשחק.
הוא גם רחוק מלהיות אינטיליגנטי.
אחד השחקנים שאני הכי פחות מחבב בליגה.
בכל מקרה, אני הבאתי סימוכין לכך שיוקיץ׳ שחקן הגנה טוב. עוד לא ראיתי סימוכין לכך שהוא גרוע
(All the schnitzel and I wanted was some recognition)
ואם הוא לא גרוע, אז זה בטח לא מפריך את הנחת המוצא שלי לגבי סנטרים.
אתה לא הבאת סימוכין לכך שיוקיץ' שחקן הגנה טוב, הבאת סימוכין (ממש חלשים, כי זו כתבה הומרית לגמרי) לכך שכשבוחרים את הנתונים הספציפיים יוקיץ' ו-וויטסייד שחקני הגנה טובים, ואז אמרת 'אה, אבל זה לא נחשב אצל וויטסייד כי לפי מראה עיניים הוא שומר גרוע'.
אז המראה עיניים שלך לגבי וויטסייד תקף אבל שלי לגבי יוקיץ' לא תקף.
הייתי מנסה להביא לך נתונים שתומכים בזה, אבל אני לא יודע איפה למצוא ערימת נתונים בסגנון מה שהם צירפו בכתבה. עד אז יש רק את מראה העיניים שלי שכולל מדגם די גדול (אני אופתע אם ראית את פורטלנד בשנים האחרונות יותר משאני ראיתי את דנבר).
יוקיץ' רך מדי, כבד, נכון שיש לו גוף גדול והבנה טובה של המשחק גם בהגנה, ועדיין - אני לא חושב שאתה תמצא 10 סנטרים פותחיים ששומרים פחות טוב ממנו.
אני משוכנע שאם הוא היה שחקן התקפה פחות טוב, ככה שהוא היה פחות משפר את הקבוצה שלו, אתה היית תופס ממנו שחקן הגנה לא מוצלח, כי זה היה יותר תואם את התאוריה שלך.
Att כתב:
stavs כתב:
שמע, קודם כל הלינק שהבאת מאוד מגמתי ולא מרשים, יש שם צ'רי פיקינג די ברור של סטטיסטיקות (רובן ממש לא הסטטיסטיקות הראשונות שתראה בדיוני סטט' מתקדמת, די ברור שנשלפו כי בהן יוקיץ' די טוב) ושל שחקנים להשוואה כדי להתאים לתאוריה שלהם (וויטסיד?? פורזינגיס? דריימונד בעונה האפאטית והזוועתית שלו בעונה שעברה? אליהם ההשוואה?).
אני מודע שהדעה שאני מביע היא סובייקטיבית, אבל ככה זה עם הגנה - יש הרבה מדדים סטטיסטים, רובם מספרים תמונה מאוד מאוד חלקית, אני מסכים שאם הייתי כותב שיוקיץ' המגן הכי גרוע בליגה הקייס שלי היה חלש בלי להביא נתונים, אבל שהוא שחקן הגנה גרוע ולא טוב? המספרים ממש לא בהכרח יכולים לעזור במקרה של אף שחקן.
(אני סתם מזכיר שבדיונים כאלו אתה הבאת סטטיסטיקות שמוכיחות שאנתוני דיוויס הוא מגן גרוע ובגלל זה ההגנה של ניו אורלינס גרועה).
ואם המשפט שאני כתבתי הוא כזה פשרני ולא מתחייב אני חושב שכבר לא נסכים על כלום, לעד תמשיך לכתוב פה דברים שגויים, כי גם אם הם בבסיסם נכונים הם כתובים בלשון כל-כך נחרצת ומוגזמת שהם בחיים לא יצליחו להוכיח את עצמם, ואתה תמיד תחשוב שאני לא אומר כלום.
הגישה שלך די מקבילה לטבעונים שפוסלים כל מי ש'חוטא' ואוכל פיצה פעם בחצי שנה.
מצחיקה אותי גם הקביעה שאפשר לקבל החלטות טובות רק בגישה קיצונית לחלוטין, מיותר לציין שאני חושב שזה שגוי לגמרי.
2. אתה מניח שאני כותב דברים שגויים ואמשיך לכתוב דברים שגויים. זו נקודת הנחה מקסימה לדיונים בינינו.
3. רוסאס מקבל החלטות גמישות יותר במיניסוטה שברור לי שהינקי בחיים לא היה מקבל
ועד כה עושה עבודה לא מרשימה במיוחד, על אף שהוא סופר מקצוען ולא פחות מנוסה או מיודע (אני עדיין מאמין שהוא gm מעל הממוצע אבל זו לא הדרך שהייתי בוחר בה).
כך למשל, ברור מהבחירות שלו שהוא מתעדף שחקנים צעירים בגיל של טאונס ומטה, אבל הוא הביא את רוביו שהקהל מחבב וקשור אליו..
והיו החלטות נוספות שהראו על גמישות מסוימת.
אני חושב שקשה מאוד לקבל החלטות נכונות בצורה הגמישה ולא מתחייבת שאתה מתאר. אם אתה חושב שזו גישה קיצונית זו זכותך. בעיניי יש עקרונות מנחים (שנבדקו ואומתו) ולמעט מקרים חריגים, פועלים לפיהם. אם לא יהיו לך עקרונות מנחים אלא שלל ססמאות כלליות אז לא יהיה לך בסיס שעל פיו תקבל באופן קונסיסטנטי החלטות עדיפות.
הדגתי את זה גם על ההחלטות שהתקבלו לאחרונה בישראל.
אפשר לראות את הגישה ההפוכה שאני מדבר עליה בפעולה בניו-זילנד.
אגב, אאל״ט, מעולם לא כתבתי שאנתוני דיוויס הוא מגן גרוע. כתבתי שההגנה של ניו אורלינס הייתה חלשה מאוד כמעט בכל שנותיו שם (מה שנכון).
2. אני לא מניח שאתה כותב דברים שגויים, אני משוכנע לגמרי שאתה כותב דברים שגויים, ההנחה שלי היא שאם הגישה שלך תמשיך להיות כל-כך 'אסור לעשות X וחייבים לעשות Y', אתה תמשיך לכתוב דברים שגויים, פשוט כי המציאות היא לא שחור ולבן, אז גם אם אתה צודק בבסיס של הדברים שלך, בפועל תמיד אפשר למצוא החרגות.
3. אז רוסאס גמיש יותר מהינקי ולא מגיע לתוצאות. מה עם GM אחרים יותר גמישים מהינקי שכן הגיעו לתוצאות? אני יכול לתת לך למשל כדוגמא.... כל GM שעשה תוצאות טובות בתולדות הליגה, אולי?
הגישה של הינקי היא קיצונית ואהבת אותה, הבנו את זה. מצד שני 90% מהגולשים פה חושבים שהינקי הוא לא מציאה גדולה, לתת אותו כדוגמא זה לא הוכחה לשום דבר.
ואתה בוודאות כתבת שדיוויס הוא שומר לא טוב והמספרים ההגניים הרעים של ניו אורלינס הם הוכחה לכך, כי הדבר הכי חשוב בהגנה של קבוצה זו ההגנה של הסנטר, אם אתה רוצה אני יכול לחפש ולהוכיח גם.