סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 3:37 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הייס עם פציעה רצינית, ייעדר הרבה
רייט מקבל את הפוינט הפותח, דווקא היה בסדר
כל השאר קצת פחות
הקליעה הנקייה של בוקר בולטת על רקע מופע הנגרות הכללי שם
יש בפיסטונס אחד, אזייה סטיוארט, אל תצפו בו משחק כדורסל, זה עלול לקלקל לכם את הרושם על המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 3:47 am 
מנהל פורום

17 נק' ב8 דק' לאקס של דטרויט גלאווי
פריירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 3:55 am 
Junior

איזה בלוק טאקו נתן לווסטברוק עכשיו יא אללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 4:33 am 
Junior

טייטום בכושר פשוט מדהים.
אבדיה חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 5:40 am 
Sophomore

הניקס חזרו להיות הניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 9:06 am 
מנהל פורום

זהות המנצחת בעונה נראה כמו הטלת מטבע, לא קשור לכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 10:10 am 
Senior

קראתי השבוע שזו העונה בה הפער בין הליין של וגאס לתוצאה הסופית הוא הגדול ביותר בהפרש ניכר.

מדהים אותי בכמה גדול הפער ביכולת של טייריס הלבורטון ושאר המחזור כרגע. שיביאו חיסונים כבר ואוכל ללכת לראות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 11:27 am 
Hall of Famer

תבוא לישראל ותידחף לתור של העודפים כמו שאר הצעירים.

מישהו יכול להסביר לי את תופעת ג'רמי גרנט? מה זה זה, הכדורסלן במסיכה? עד העונה שחקן משלים, קלעי בינוני ותו לא. העונה - 24.8 נק' ו-6.4 ריב' למשחק, קולע 2.7 שלשות למשחק ב-36% ו-87% מהקו (ממוצע קריירה 68%). מצד שני, אדם סילבר באמת הזכיר שהם לא יעשו בדיקות מריחואנה השנה... לכו תדעו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 11:32 am 
Senior

בדיוק באתי לכתוב על גראנט.
נראה מעולה העונה, חודר הרבה יותר טוב ממה שהכרתי ממנו, משתמש באתלטיות והאורך שלו נהדר, הקליעה שלו כל הזמן משתפרת.
נגד פיניקס (וגם נגד בוסטון, האמת), לקח על עצמו הרבה ועשה מהלכים גדולים בקלאץ'.
בינתיים לגמרי מצדיק את ההימור שלקח על עצמו עם המעבר לפיסטונס (כלומר, הקבוצה גרועה, אבל ממש מראה שהוא יכול לקבל תפקיד ראשי יותר ממה שהיה לו בדנבר. וזה לא שדנבר מבריקה העונה).

מעבר לזה, גם מצטייר כמישהו שלא מפסיק לעבוד ולשפר את המשחק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 11:32 am 
Hall of Famer

וכמה מילים לגבי אבדיה - אחרי 9 משחקים לא בושה להגיד - קפצו מעל הפופיק לגביו.
הוא כשרון, יש לו המון פוטנציאל, אבל מהרגע הראשון נראה שזה קצת גדול עליו לפתוח בחמישיה. יובל הזכיר את הליברטון אבל חשוב להגיד את זה לגבי כל הרוקיז וכמובן גם לגבי דני - הסיטואציה של הקורונה לא נתנה הכנה מספקת. אלו שחקנים שבעונה רגילה הולכים לליגת קיץ, עובדים כמה חודשים עם צוות האימון, והכניסה לליגה יותר רכה.
בשביל דני להיבחר ב-18/11 ותוך פחות מחודש לעלות כבר לשחק בחמישיה בקדם עונה ובליגה זה מאוד מהר, ובהחלט אפשרי שייקח לו עוד זמן להסתגל למצב. ברור גם שכשהקבוצה לא מנצחת למרות הציפיות מווסטברוק וביל אז זה גם לא עוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 11:35 am 
מנהל פורום

הפער בין הליבורטון לאחרים כבר לא גדול כ"כ כמו שזה נראה בהתחלה, אדוארדס ולאמלו השתפרו, פריצ'רד הוא השחקן הטוב בהיסטוריה ופטריק וויליאמס נהדר.

חשוב לי שוב להזכיר שאנשים כאן התלהבו מהמשחק הראשון של זאיון בגלל הקליעה שלו משלוש וטענו שרואים שזה משהו אמיתי ולא מקרי לחלוטין, מאז הוא זרק רק עוד 12 פעמים וקלע 2. והוא קולע לשלוש יותר טוב משהוא שומר.

בראדלי ביל מבסוט על החיים שלו, קולע מלא, מריץ דחקות עם שחקנים יריבים ולא צריך בכלל למסור לאחרים או לשמור או לרוץ להגנה. וושינגטון בדיחה, ויש מצב שאבדיה הוא סוג של ההתגלמות של הבדיחה הזו בבשר, צריך לראות מה קורה איתו הלאה, אבל כרגע הוא השחקן הכי גרוע בקבוצה שמלאה בשחקנים גרועים שלא מעוניינים לשחק כדורסל תחרותי.

הופעה דומיננטית של טאקו פול, עם 8 רב', שלוש חסימות וסל מאד חשוב מרב' התקפה, נראה היה מהיר יותר מעונה שעברה ופעמיים-שלוש יצא יפה לגארדים של וושינגטון והספיק לחזור בזמן לצבע, מעניין. לראשונה נראה היה כשחקן כדורסל ולא כדבר גבוה מקרי על פרקט. טייטום נהדר ומפלצת, זה ידוע. אבל יש מצב שבראון לא רק טוב יותר ממנו אלא השחקן הכי טוב במזרח עד עכשיו העונה, סמפל סייז מזערי, אבל... יכולת מסירה משופרת בהרבה, אתמול ריכז את המשחק לא מעט דקות וההגנה שלו עלתה עוד רמה או שתיים למעלה (בחריג של אמש כשבראדלי ביל רצח אותו).

הנטס נורא עמוקים, אבל נורא לא יציבים. גם כשקיירי ודוראנט בחוץ הם יכולים לנצח כל קבוצה וגם כשהם משחקים הם יכולים להפסיד לכל קבוצה. הגנת הגארדים שלהם מזעזעת ממש. אבל מה שכן, להתקפה יש צורה והיררכיה, גם בהפסדים.

מילווקי בבעיה, אני אפילו לא יודע מה היא, אבל בעיה. אולי זה הספסל הנורא ואיום שלהם.

הבנתי שקארי שחקן טוב.

וזהו, אלו ההתרשמויות שלי מהלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 11:48 am 
Hall of Famer

עוד כמה נקודות מהלילה -
- אפרופו ג'רמי גרנט, עוד כוכב שמתפרץ מתחילת העונה - פרדי ואן וליט. הלילה 34 נק'. ממוצע עונתי 22.3 נק', 5.9 אס' ו-5 ריב'. מעניין אם יכינו לו בטורונטו שלטים כמו שעשו בזמנו לטייריק אוונס עם 20-5-5...

- אשמח לשמוע רשמים על דאנדרה אייטון עד כה. נראה שהשנה זורק פחות, עושה יותר עבירות, אחוזי קו חלשים יותר. הייתי חושב שאחד כזה יוכל לפרוח יותר לצד רכז טהור כמו כריס פול, אבל כרגע לא נראה בכיוון. קשה להגיד עליו שהוא באסט, אבל גם לא בדרך להיות אולסטאר בזמן הקרוב...

- בולס מפסידים ללייקרס למרות 38 של לאבין.

- גם סטף עם 38 נק' אבל ווריורס מנצחים. כרגע במאזן חיובי. גרין ממשיך לתת מספרים חלשים.

- יוטה מפתיעים את הבאקס למרות 35 ו-31 של יאניס את מידלטון. סיימו עם 25/53 לשלוש, כולל 6 שלשות של אוניל, 5 של קלרקסון, 5 של קונלי ו-4 של בוגדנוביץ'

- לאוורט עם 43 נק' וזה לא מספיק. כשדוראנט וקיירי יחזרו זו יכולה להיות אכן קבוצה מסוכנת. היה ברור מלכתחילה שהקושי שלהם יהיה בהגנה. ככה זה שיש צוות אימון של נאש, דאנטוני ואמארה...

- רוקטס מביסים 42 הפרש את אורלנדו. יער נוצרי ממשיך לדפוק מספרים עם 22 ו-15 ריב', טאקר 5/7 לשלוש, הארדן 15 ו-13 אס', מקלמור 5/5 לשלוש.

- אחרי כל הקטילות, הייוורד עם עונה טובה עד כה, 22.3 נק', 5.9 ריב' ו-4.2 אס'. הלילה 26 נק' בנצחון על ניו אורלינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 11:52 am 
Senior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
הפער בין הליבורטון לאחרים כבר לא גדול כ"כ כמו שזה נראה בהתחלה, אדוארדס ולאמלו השתפרו, פריצ'רד הוא השחקן הטוב בהיסטוריה ופטריק וויליאמס נהדר.

בהתחלה הליבורטון היה נראה חמוד. עכשיו הוא נראה כמו השחקן השני הכי טוב בסקרמנטו וגם זה אולי אנדרסטייטמנט.

המשחק הכי טוב של פטריק ויליאמס היה במחזור הראשון. אדוארדס לא מתקרב למגרש בקלאץ (זה עוזר שאין קלאץ כי הם מפסידים כל משחק ב-40 הפרש). למאלו הוא כמובן כישרון אדיר והוא נראה יותר טוב ממה שהוא נראה בתחילת העונה, אבל אני חושב שגרף ההשתפרות של הליבורטון משמעותי יותר גדול גם בתוך העונה.

רוצה לומר, בדיוק ההיפך ממה שכתבת. חוץ מפריצ'רד כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 12:03 pm 
מנהל פורום

ראשית, הוא נראה כמו השחקן הכי טוב בסקרמנטו.
שנית, מקבל לגבי אדוארדס בקלאץ', אני פחות מקבל לגבי למאלו שבאמת השתפר בטירוף וכנראה שיתא לתפוס רק דקות טובות של וויליאמס.
בכ"א, זה שאני חושב שהפער פחות גדול ממה שהוא נראה בהתחלה לא אומר שהפער לא גדול, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 12:06 pm 
מנהל פורום

אה, ועוד חדשות חצי מעניינות שיהיו מאד מעניינות בהתפתחות הבאה שלהן, קמבה ווקר כשיר לחזור לאימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 12:21 pm 
Senior

טורונטו זה ספוט מעניין כי מסתמן שם כישלון בבניית הסגל מבחינת סנטר. אארון ביינס הגיע כסנטר הפותח, אתמול הוא היה DNP-CD.
אלכס לן פתח והיה מה שאתה מצפה מאלכס לן - מאוד גרוע בכדורסל.

כריס בושה הוא האופציה היחידה שלהם אבל ניק נרס לא מעוניין לתת לו 30 דקות במשחק.

אני מניח שהם יהיו קבוצת פלייאוף השנה, אבל הם צריכים למצוא פתרונות כי הסגל שלהם קצר והספסל רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 12:42 pm 
מנהל פורום

אוברה עדיין גרוע מאוד
13% מהשלוש ושומר פחות טוב מוויטסייד, באטום עשה ממנו צחוק, באטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 12:54 pm 
Sophomore

הוא גם עם 33% מהשדה, 2 איבודים למשחק בלי למסור (0.6 אסיסטים).

וויגינס לעומתו נראה סביר יותר (סטטיסטית, לא ראיתי אותם לאחרונה - מניח שההגנה שלו עדיין לא קיימת). 17.6 נק' עם אחוזים יפים מהשלוש (40%). עדיין אחוז נמוך מהשדה (43%) ומדדים מתקדמים שמלמדים על בחירת זריקות רעה, כמו גם איבוד כדור על כל אסיסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 1:03 pm 
מנהל פורום

אני רואה עכשיו את המשחק נגד הקליפרס, פסקאל הוא השחקן השני הכי טוב בווריורס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 1:09 pm 
Hall of Famer

רוצה לומר משהו לגבי אבדיה-גם בעונה שעברה במכבי, בתחילת העונה הוא נראה אבוד לגמרי ולא קשור למה שקורה על המגרש, ובאמצע העונה נראה שהסתובב לו איזשהו סוויץ' ודברים התחילו להתחבר. האם זה יקרה בוושינגטון? האם בכלל תהיה להם סבלנות איתו? לא יודע, אבל אני רואה לא מעט דמיון בין תחילת העונה הקודמת שלו לנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 1:46 pm 
Junior

יש מצב שוושינגטון זו כן הקבוצה הכי גרועה שיכל היה לקבל. גרועה ומפסידה המון מצד אחד (לא ברור איך חשבו שהם יגיעו לפלייאוף) ומצד שני שני כוכבים אגואיסטיים שלא רואים אף אחד ממטר. לא ברור לי מה הקבוצה מחפשת לעתיד. ואת הטרייד עם יוסטון בוודאות יוסטון ניצחה. התקווה היחידה היא שביל ידחוף לטרייד החוצה ואולי גם נקבל בייאאוט של ווסטברוק או משהו בסגנון. כל עוד הם שם נראה שיהיה קשה לדני להתרומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 2:23 pm 
Sophomore

אבדיה אכן היה גרוע ב3 משחקים האחרונים, נראה אבוד ושאיבד את הבטחון, הבעיה שלו להמשך זה שבגלל שהוא כמעט לא יוזם הוא מתאים הרבה יותר לעלות בהרכב הראשון עם כל הקלעים ולא עם המחליפים שאז צריך יותר מישהו שיזום ויזרוק כמו ברטנס, ואז הוא גם משחק גם נגד שחקני הרכב ראשון הרבה יותר טובים וגם עם חברי קבוצה שפחות ימסרו לו.
בנוסף למרות שהם גרועים לא היו להם בלואטוים אז לא היו לו הזדמנויות גארבג', התקווה שלו אולי זה שהם ימשיכו להפסיד יהיו בין הכי גרועים, יוותרו על העונה, ירצו לתת יותר דקות לרוקיז והוא יוכל בשקט לנסות להתאקלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 2:27 pm 
Sophomore

וושינגטון אגב הם זוועה.
ווסטברוק פשוט פחות טוב מימי אוקלהומה וזה לא היה רק בגלל הארדן, הוא מתקשה הרבה יותר לעשות סלים, ואז הוא רחוק מהשחקן שיכול להוביל קבוצה לבד לפליאוף. ההתקפה שלהם זה סתם לתת לביל לזרוק מכל מצב, נגד בוסטון טאקו היה על המגרש והם לא עשו שום הסתגלות התקפית שונה לנצל את זה, עדיין או שווסברוק מסתער או שנותנים לביל ושיצור מצב זריקה לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 09, 2021 3:00 pm 
Senior

האליברטון באמת נהדר.
הייתי על העגלה שלו עוד מלפני כמה שנים כשיצא לי לראות שני משחקים של נבחרת גילאים של ארה"ב בלינקים שסבוניס או ודים שיתפו.
יותר הרשים אותי מג'יילן גרין וקייד קאנינגהם, אני חושב, שהיו על תקן השחקנים עם הפוטנציאל הגדול, אבל החוש שלו למשחק, החכמה והבגרות מאוד בלטו שם.

לכאורה זה לא מפתיע שהוא נראה טוב כבר עכשיו, כל הפרשנים דיברו עליו עצמי שמוכן לתרום כאן ועכשיו, אבל הוא אמור היה להיות שחקן עם תקרה לא מאוד גבוהה.
עכשיו אני כבר ממש לא יודע. אני לא רואה אותו הופך לסופר-סטאר, אני לא חושב שהוא יהיה אי פעם סקורר מספיק טוב בשביל זה, אבל אול סטאר ושחקן 2-3 הכי טוב באלופה? לפני הדראפט הייתי אומר שזה לא יקרה ועכשיו אני לגמרי יכול לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אוהד גליל ו 175 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה