shmueliki כתב:
העונה הם יהיו בלוטרי? איני בטוח (בפליי-אין אני חושב שנראה אותם)
מארי שחתום על 16M לעונה לעוד 4 שנים - זה לא אחלה חוזה להחזיק בו?
בסוף הכל צריך להיות סביב הקשר מסוים, הם קבוצה שכעת חווה את הירידה שלה. אם העונה החלשה ביותר שלהם ב"מחזוריות" הייתה העונה שעברה - הרי שזה כבר הישג יפה. רציתי להמחיש שמבחירות הדראפט הלא משהו שלהם הם מפיקים שחקנים טובים לא פחות מהבחירות הבינוניות/גבוהות יותר של מרבית הקבוצות האחרות.
נכון שלא קל מהמצב הזה להמריא להיות קונטנדרית שוב, אבל זה ממילא לא היה "בתכנון שלהם" - כי פשוט אי אפשר להחזיק כל כך הרבה שנים ברצף למעלה.
אני מבין מה הייתה הכוונה שלך וזה אכן יפה להצליח בבחירות כאלו מאוחרות, רק שזה לא קו אחורי שיכול להוביל אותך לשום מקום חוץ מהבינוניות בהתגלמותה.
אני גם לא מסכים לגבי פרשנות ה"מחזוריות" שלך. קודם כל, זה שאתה חלש עכשיו לא מבטיח מן הסתם התרוממות מאוחר יותר. דבר שני, קבוצות אמנם לא יכולות להישאר למעלה לנצח, אבל המטרה היא שכשאתה למטה זה יהיה עם אופק עתידי כלשהו. לא מבין למה זה שהעונה הקודמת שלהם לא הייתה ממש מחרידה אלא סתם רעה זה הישג כלשהו. הדבר היחיד שצריך לעניין אותך כשאתה למטה (אני מדבר מבחינה ספורטיבית, לא מבחינת שיקולים שיווקיים או לרצות את פופ, שאלה שיקולים לגיטימיים כמובן) זה איך למקסם את הסיכויים שלך לחזור למעלה.
וכמו ש-att כתב, גם ההימצאות שלהם פה היא לא רק עקב נפילה טבעית, אלא במידה רבה עקב טעויות ניהוליות.