סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:16 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בחירות 2021
הודעהפורסם: ב' ינואר 11, 2021 9:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
גנץ מנסה לגלגל היום גוש מרכז חדש. נראה מה ייצא.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2021
הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 12:33 am 
Hall of Famer

איזה מנהיג בני גנץ. איך הוא מוכן לוותר על האגו שלו. הרי אם הוא היה הולך לבד, אז יש סיכוי טוב שהוא היה משיג איזה 30-33 מנדטים. אבל מה שחשוב לו זה לנצח את נתניהו, אז הוא מוכן למחול על הכבוד ולהתאחד. אפילו, הוא מוכן לוותר על ההובלה, אם יידרש. הקרבה שכזאת מבן אדם שיש לו 97% סיכוי להיות ראש ממשלה אבל רוצה את זה ב-107% (אני די רואה אופציה שיועץ זה או אחר אומר לו משפט כזה וגנץ אחרי פאוזה ומחשבה אומר שאם היה לו רק 103% אז הוא לא היה מוותר על ההובלה, אבל עכשיו הוא חייב).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 12:40 am 
Hall of Famer

רק שלא ישכח לסגור רוטציה עם שלח/חולדאי ולהשאיר את החפרפרת בשביל ההדלפות לעמית סגל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 12:43 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
האמת שהסיכוי הכי טוב של גנץ זה להשיג שיריון במפלגה החדשה של סמוטריץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 12:46 am 
Hall of Famer

ובנימה רצינית יותר, האירוניה קופצת ראש ברגעים אלו. גנץ, אותו אחד שגנב מיליון קולות, מוצא את עצמו מתחת לאחוז החסימה, ומחפש עכשיו דרך להשתחל חזרה. למה לעזאזל שמישהו ירצה להצביע לרמאי הזה פעם אחת נוספת?

ובכלל, אם הבחירות הללו יסמנו גם פרידה מרפי פרץ, אורלי לוי, עמיר פרץ, איציק שמולי, גנץ ושאר כוכבי כחול-לבן, אולי הפוליטיקה שלנו תראה קצת יותר טוב. תגידו מה שתגידו על מיקי זוהר, מירי רגב, ביטן, אמסלם ושאר המתלהמים מהליכוד, אבל לפחות הם לא גנבי קולות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 12:47 am 
Hall of Famer

אלא כנראה סתם גנבים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 1:02 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
ובנימה רצינית יותר, האירוניה קופצת ראש ברגעים אלו. גנץ, אותו אחד שגנב מיליון קולות, מוצא את עצמו מתחת לאחוז החסימה, ומחפש עכשיו דרך להשתחל חזרה. למה לעזאזל שמישהו ירצה להצביע לרמאי הזה פעם אחת נוספת?

ובכלל, אם הבחירות הללו יסמנו גם פרידה מרפי פרץ, אורלי לוי, עמיר פרץ, איציק שמולי, גנץ ושאר כוכבי כחול-לבן, אולי הפוליטיקה שלנו תראה קצת יותר טוב. תגידו מה שתגידו על מיקי זוהר, מירי רגב, ביטן, אמסלם ושאר המתלהמים מהליכוד, אבל לפחות הם לא גנבי קולות.

אנחנו מדברים על מירי רגב שבתחילת דרכה התפקדה למפלגת העבודה, כן?
וגניבת קולות זה פשע, אבל החברים שציינת ביצעו פשעים חמורים לא פחות (אם לא יותר) שלא ברור לי איך אמור לרווח לי כשאני יודע שהם נמצאים שם ולא גנץ וחבריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 1:31 am 
Sophomore

בבסיס הוא צודק. נעזוב רגע אותו עצמו (ליברמן אמר יפה שהדרך הכי טובה של גנץ לתרום זה לא לרוץ לכנסת הבאה) אבל אין שום סיבה שמפלגות כמו יש עתיד, בוגי, שלח, חולדאי ומה שנשאר מגנץ, ירוצו לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 1:41 am 
Junior

כל המפלגות הקטנות האלה זה טרנד כדי להתאחד ולהגיע למו״מ בעמדה טובה יותר.
הרי די ברור ששלח, בוגי ובטח זליכה ודומיו לא מתקרבים לאחוז החסימה אם ירוצו עצמאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 1:43 am 
Hall of Famer

יש ללפיד 3 סיבות מצויינות לקחת את גנץ:

1. הרבה כסף לקמפיין בחירות
2. לגנץ לפי כמעט כל הסקרים יש 4-5 מנדטים די יציבים שיכולים לתת ללפיד בוסט רציני וכך להגדיל מאוד את הסיכוי שלו להיות ראש ממשלה ברוטציה נניח עם גדעון סער (הוא צריך בשביל זה להיות יותר גדול מבנט בגדול)
3. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל הדיבורים הם שאם גנץ יהיה חבר כנסת בכנסת הבאה, וממשלת המעבר תימשך עד לנובמבר, גנץ יהפך לראש הממשלה, מה שימנע מנתניהו למרוח עוד ועוד מערכות בחירות כראש ממשלת מעבר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 2:49 am 
Hall of Famer

עד כמה שאני יודע החוק תקף גם אם גנץ לא חכ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 8:56 am 
Junior

אין אפשרות לרוטציה בין סער ללפיד, גם אם לפיד יעמוד בראש גוש של 25 מנדטים. בנט לא יילך עם קואליציה כזו כדי להיות מספר 3. הכי טוב שאנשי רק לא ביבי יכולים לקוות לו כרגע זה בנט-סער, כנראה ברוטציה. יאיר לפיד יוכל להיות בממשלה כזו שר חוץ/אוצר, או אפילו שר בטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 9:30 am 
Sophomore

אני לא מאמין שבנט הולך להיות בעמדת מיקוח טובה. בין הפיצול מסמוטריץ' להתווספות של מפלגות ימין לא-ביבי (סער, יעלון, כרגע לפחות), בנט ושקד הולכים לקראת שחזור של בחירות 2019 סבב א', ויקוו לגרד את אחוז החסימה.

לגבי גנץ ויש עתיד - אני חושב שישנם מצביעים לא מעטים שלא יתנו קולם למפלגת ''מרכז'' אם גנץ יהיה חלק ממנה. נראה לי שלפחות באופן חלקי, הציבור למד את לקחי הפיצולים שלאחר הבחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 9:31 am 
Sophomore

יהיה מוזר אם מפלגה של מספר חד ספרתי של מנדטים תהיה כוח משמועתי יותר בקואליציה ממפלגה של 20+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 10:31 am 
מנהל פורום

ido כתב:
אני לא מאמין שבנט הולך להיות בעמדת מיקוח טובה. בין הפיצול מסמוטריץ' להתווספות של מפלגות ימין לא-ביבי (סער, יעלון, כרגע לפחות), בנט ושקד הולכים לקראת שחזור של בחירות 2019 סבב א', ויקוו לגרד את אחוז החסימה.

לגבי גנץ ויש עתיד - אני חושב שישנם מצביעים לא מעטים שלא יתנו קולם למפלגת ''מרכז'' אם גנץ יהיה חלק ממנה. נראה לי שלפחות באופן חלקי, הציבור למד את לקחי הפיצולים שלאחר הבחירות

אני לא מכיר אחד שיצביע לגנץ אם ירוץ עצמאית.
למרות הבגידה חסרת התקדים שלו, אם הוא ישולב במקום נמוך ולא בראש רשימה כמו שעכשיו קורה, אני לא חושב שזה מה שיגרום לאנשים *לא* להצביע לרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 10:42 am 
Sophomore

Shiver כתב:
ido כתב:

למרות הבגידה חסרת התקדים שלו, אם הוא ישולב במקום נמוך ולא בראש רשימה כמו שעכשיו קורה, אני לא חושב שזה מה שיגרום לאנשים *לא* להצביע לרשימה.

גם אני לא מכיר מישהו שיצביע לגנץ. אני מכיר אנשים שלא יצביעו לרשימה שגנץ שותף בה. אני חושב שיש לו ערך אלקטורלי שלילי לחלוטין, והוא צריך לפרוש. נדוניית התקציבים שהוא מביא איתו אולי תשכנע מישהו אחרת, אבל אני לא מאמין שזה יהיה לפיד (שגם פחות זקוק לתקציבים האלה). אולי אחת המפלגות החדשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 11:01 am 
Sophomore

בני מגביר את הלחץ, היום כבר אומר שיאיר לפיד ראוי להוביל את המחנה. שנשאל מה עם אמירת ה"שונא אנשים" שאמר עליו רק לפני שבועיים אמר שהוא התכוון שזה לא במובן שלילי.

כל כך מביך, שובר שיאי סמרטוטיות מדי יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 1:08 pm 
Hall of Famer

בימינה תוקפים היום את סמוטריץ' וטוענים שהוא פוגע ב2 המפלגות.

יש ניסיון לבצע איחוד בין שלח לחולדאי .גנץ במגעים עם תלם וחולדאי במקביל.ברור שעד ה4.2 יהיו איחודים כאלה ואחרים לא לשכוח שגנץ עם הרבה כסף מהמימון מפלגות ואם יהיו בחירות מועד 5 הוא יהיה ראש הממשלה במעבר בהנחה שיכהן כחבר כנסת :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 2:59 pm 
Freshman

לאומית2021 כתב:
בני מגביר את הלחץ, היום כבר אומר שיאיר לפיד ראוי להוביל את המחנה. שנשאל מה עם אמירת ה"שונא אנשים" שאמר עליו רק לפני שבועיים אמר שהוא התכוון שזה לא במובן שלילי.

כל כך מביך, שובר שיאי סמרטוטיות מדי יום.

כמו הפרפקציוניסט של התכונות החיוביות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 2:59 pm 
מנהל פורום

ido כתב:
Shiver כתב:
ido כתב:

גם אני לא מכיר מישהו שיצביע לגנץ. אני מכיר אנשים שלא יצביעו לרשימה שגנץ שותף בה. אני חושב שיש לו ערך אלקטורלי שלילי לחלוטין, והוא צריך לפרוש. נדוניית התקציבים שהוא מביא איתו אולי תשכנע מישהו אחרת, אבל אני לא מאמין שזה יהיה לפיד (שגם פחות זקוק לתקציבים האלה). אולי אחת המפלגות החדשות.

הרצון להיפטר מביבי כל כך עז היום, שאני בספק אם הוא ירתיע מצביעים שחושבים שיש כאן סיכוי אמיתי למפלגה גדולה שתיקח את השלטון.
יש לו שווי מימון מפלגות של כמעט 20 מנדטים שזה המון, וכל מפלגה כמעט תשמח לקבל את זה, גם יש עתיד.

כרגע מכל המפלגות החדשות אז -
יש עתיד - בלי ספק המפלגה הוותיקה והגדולה ביותר כרגע.
זליכה, תל"ם, שלח - בספק אם עוברים את אחוז החסימה
חולדאי - יעבור אבל עדיין יהיה קטן מיש עתיד.

תעשו את המתמטיקה סביב מי כדאי להתחבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 3:11 pm 
Sophomore

אבל כמה מצביעים יסמכו על גנץ שלא ייקח את החלק שלו ברשימה, יתפצל וייכנס לממשלה עם ביבי "בשביל להציל את המדינה", אחרי מה שהיה בסיבוב האחרון?
אני לגמרי יכול לראות איך הכנסה של גנץ וכמה נאמנים לו מבריחה מצביעים מיש עתיד לזרועותיהם של חולדאי/שלח באיזו קונסטלציה שלא יהיו. מבחינת "לא-ביבי", זה פחות משחק של המפלגה הגדולה ביותר ויותר משחק של אובר-אנדר 60 ח"כים שמוכנים לשבת תחתיו. בסבב א' כח"ל וליכוד היו בשוויון 35, ביבי קיבל את המנדט ונכשל בהקמת ממשלה כי לא הצליח למשוך אף עריק. בסבב ב' כח"ל היו המפלגה הגדולה ביותר, ושוב לא הוקמה ממשלה. בסבב ג' הליכוד היו הגדולים ביותר ובכל זאת גנץ קיבל ראשון את המנדט, אבל לא הצליח להקים ממשלה בגלל נוכחות מוגברת של סוסים טרויאנים במפלגות "לא-ביבי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 3:54 pm 
מנהל פורום

ממילא כל עוד אין במרכז/שמאל מפלגות שהיו אמורות לעבור את אחוז החסימה ולא יעברו לבסוף וידפקו את הגוש, אז העניין של ביבי/לא ביבי יוכרע בכלל על ידי מה שיבחרו לעשות ימינה וגדעון סער ולא על ידי החלוקה הפנימית של המנדטים בין יש עתיד / מרצ / תלם / גנץ / חולדאי.
אפשר היום כבר לראות שאם הם יהיו רציניים בכוונות שלא להיכנס תחת ביבי ככל הנראה תוכל לקום ממשלה בקונסטלציה כזו או אחרת.
אבל אם לא, אז הדרך לעוד כהונה סלולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 4:02 pm 
Hall of Famer

שמועות על כך שהפטרון של ביבי הלך לעולם שכולו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 4:13 pm 
מנהל פורום

פטרון, איש מתועב ומסוכן שביבי היה הביץ' שלו בשביל שיוכל להפוך את ישראל לחזון דיסטופי, פוטייטו פוטאטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 12, 2021 8:59 pm 
Freshman

וגם אחד התורמים הגדולים ביותר בעשורים האחרונים למחקר, ציונות, רפואה ומורשת ישראלית, אבל עוד לא ראיתי שזה צוין היכנשהו באתרי החדשות. נו שיהיה. אולי בקרוב.

בכל אופן, אני מקווה שיפתח ליין הימורים כלשהו לגבי האם תוקם ממשלה, כי ההימור שלי יהיה הרבה מאוד כסף על לא.
אחרי 3 מערכות בחירות בשנה, ועוד שנה אחת בלי מערכת בחירות רשמית אבל רובה ככולה הייתה מלאה בצעדים שכוונו לבחירות עתידיות (הן מצד הקואליציה והן מצד האופוזיציה, והן מצד מועמדים אפשריים כגון חולדאי..), האם מישהו רואה תרחיש סביר לקואליציה?
כן סקרים, לא סקרים, שימו את זה בצד.
מה, שוב תגידו לי שליברמן ומרצ ויש עתיד יחברו לגוש חוסם לרשימה המשותפת ואז ינהלו ממשלת מיעוט (?) עם תמיכה מבחוץ? ברצינות?
סער בנט והחרדים יעדיפו את יש עתיד מאשר את הליכוד, ואז יהיה לנו ראש ממשלה שעומד בראשות מפלגה בת 14 מנדטים? כן, נשמע שיהיה לו קל מאוד לנהל מדינה..

הרכבת קואליציה כמו תרגיל פסיכומטרי שהתשובה שלו שגויה ואין לך סיכוי לפתור.
הקואליציה האחרונה שהוקמה בישראל (על אמת) הייתה ב2015:
ליכוד, כולנו, ישראל ביתנו, ש"ס, יהדות התורה, הבית היהודי. זוכרים את זה? עם ה-V15 והכל? שעוד לתקוף את ביבי בגלל הדעות שלו היה באופנה, ולא בגלל שהוא מושחת?
בבחירות באפריל 2019 בנט היה קרוב לכדי 1400 קולות מכניסה לכנסת וליברמן החליט שלא בא לו להיכנס לקואליציה אחרי שהמליץ על נתניהו בפני הנשיא.

מאז יש לנו תרגילי מתמטיקה מדהימים (כולל התגלית ה"מרעישה" של יזהר שי היום שהוא גייס 61 חברי כנסת לממשלה חלופית בראשות בוגי (??) וגנץ אמר לו - "מעניין"...) שכולם מנסים לעשות, להזיז גושים, סקרים בערוצי חדשות מציגים "גוש ליברמן" ו"גוש חרדים" ולאחרונה אפילו ראיתי "גוש נתניהו", "גוש לא נתניהו" (כולל סער) ו"גוש בנט" (כי הוא לא הצהיר).

היחיד שהיו לו ביצים לעצור את הלופ הזה היה גנץ. הוא קיבל בתמורה המון גניבות דעות כי הוא לא יודע להתמודד במשחק הפוליטי, לצערו.
מי יהיה הבא שיהיה לו את האומץ לעצור את הלופ?
איימן עודה שיסכים לקבל תפקיד שר בממשלה ציונית עם לפיד כראש ממשלה, סער כשר אוצר וליברמן כשר הבטחון?
חולדאי שיסכים לשבת עם נתניהו בתמורה לתפקיד בכיר? (הוא כבר זקן, מה איכפת לו?)
נתניהו שיתפטר ויסלול את הדרך לכניסה של סער לממשלה, תחת ישראל כ"ץ (??) כראש ממשלה?
או תשובה ד' - כל התשובות לא נכונות :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 83 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה