stavs כתב:
נביא בעירו כתב:
מצד אחד צודק. מצד שני, לא צריך להיות הקבוצה הכי טובה במפעל כדי לקחת אותו ולא צריך להיות אחת מה-5 הכי טובות כדי לעשות פיינל פור. מספיק טיפה מזל בהגרלה ו2-3 משחקים טובים.
לגמרי, ואפילו לא חייבים לקחת את המפעל כדי שזו תהיה עונה טובה מהבחינה הזו - תן לי איזה ניצחון או שניים מרשימים על קבוצה מהטופ (מה הפורמט? אני כבר מבולבל, זה עוד שלב בתים ואז פיינל-אייט?) והדחה תחרותית בחצי הגמר לגמרי יכולים לייצר תחושה שסיימנו בטוב, אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה.
הקבוצה הזו, למרות שיש בה שחקנים טובים, פשוט לא מספיק טובה העונה, אני לא רואה אותה מוציאה מעצמה יותר ממה שהיא שווה על הנייר, ואני באמת חושב שהקבוצה הראשונה מהטופ של המפעל שתפגוש אותנו תגמור את המשחק בחצי הראשון.
אולי מאמן אחר יוציא דברים אחרים מהיל, בראון, לא יודע - אני פשוט חושב שרוטציה של 7-8 שחקנים ש3 מהם רכזים גמדיים, שאין בה אף שחקן שיכול לעבור את השומר שלו בצעד ראשון ושהקו הקדמי שלה בנחיתות סייז מול כל יריבה זה בעיות מבניות שמאוד קשה להתגבר עליהן, וקריימר - לצערי, הוא כנראה מבחינה התקפית יותר קרוב לשחקן שאנחנו רואים בחודש האחרון מאשר בחודש הראשון שלו עם הקבוצה.
מסכים מאוד שיש לנו בעיות גדולות מאוד בסגל.
בחירת הזרים - היל, קרמר ובעיקר וילסון, מוטעית.
אין לנו סייז בצבע. חסר סנטר
אין לנו עומק בספסל שיכול לשמור על רמה אחידה כשיש חילופים.
אך אחד מהישראלים, חוץ מבלאט, לא יכול לתרום באירופה.
למרות כל הסימפטיה לקטש על שלוש שנים לא רעות ועל חיבור למועדון
הוא משאיר כאן אדמה די חרוכה.
לא יודע כמה מהאחריות רק עליו , אבל הקבוצה לא במצב טוב והעונה הזאת די הלכה לפח.
לא הוגן לצפות מאדומייטיס להוציא משהו מהעונה הזאת עם הסגל הזה.