הוקיץ' כתב:
מסכים עם ההודי. צריך להיות עיוור כדי לא לראות את האסימטריה שקיימת בין מועדונים לשחקנים (רק יהודים טהורים כמובן) בפן התקשורתי.
הוא לא מדבר על עזיבה עקב תוצאות לא טובות, הוא מדבר על עזיבה אופורטוניסטית והיו שוחטים את ירושלים אם המצב היה הפוך. במיוחד כשמדובר בקטש, הבן המועדף.
מה שכן, אני לא חושב שיש כאן מהלך לא לגיטימי או לא מכובד. הגיוני לגמרי שקטש ירצה להתקדם בקריירה כמו שהגיוני לגמרי שירושלים ירצו מאמן טוב יותר. הפער הוא בסיקור התקשורתי כאמור.
או , צדיק אחד בסדום שמבין את כוונתי.
אם הפועל היתה מחליפה מאמן בגלל שנקרתה בדרכה הזדמנות למנות את פדרו מרטינז לדוגמא או את פיאניג׳אני
ובהתחשב בכך שמצב הקבוצה לא אנוש
היו קמים מיליון מבקרים , בתקשורת ובעולם הכדורסל, והיו אומרים שנעשה לקטש עוול.
אף אחד לא היה מצדיק את הפועל ואומר שזאת הזדמנות נהדרת בשבילה להתקדם ....
רועי כהן , בראיון עם קטש בספורט 5 , מפנה אליו את השאלה הבאה :
לפני כמה חודשים, כשהגשת את התביעה נגד איגוד הכדורסל, הבהרת שזה לא בגלל כסף, אלא לטובת מעמד המאמן. לעזוב קבוצה אחרי 3 שנים, שאתה בנית, שחקנים שאתה הבאת, כולל אחד שרק לפני כמה שבועות קיבל הצעה מקבוצת יורוליג, ואמרתם לו שהוא לא משוחרר. לעזוב בצורה כזאת - זה תורם למעמד המאמן? ״השאלה שלי היא, למה אף אחד, לא מבקר את קטש, הבן היקיר, שנוטש את הספינה באמצע העונה בגלל שיש לו הזדמנות לעלות על ספינה משודרגת ( לכאורה...)
בכל מקרה, כמו שציינתי לפני כן, אני לא מצטער שקטש עוזב.
הוא איש יקר וכן שכולנו אוהבים, אבל בתור מאמן יש לו חסרונות מאוד משמעותיים
ואני אישית, לא ראיתי שום עקומת למידה בשלוש שנים שהוא אצלנו.
ברא וראשונה בפן המנטלי, במשחקי מאני טיים ונגד הגנות אגרסיביות.
אבל גם בהכנה למשחקים קובעים , ברמת האינטנסיביות של הקבוצות שלו
בדגש על הגנה ( שלא קיים מספיק )
בשיטת משחק מאוד חד גונית ( פיק אנד רול ) ללא משחק פנים קלאסי.
המשחק אתמול היה מראה והשתקפות של האימון של קטש.
לצד פתיחה רצחנית וכדורסל יפה ושוטף של שלשות והתקפות מעבר מהירות
הרדמות, שאננות, קפיאה וחוסר אינטנסיביות ואי הגעה למאני טיים של המשחק
במקום להרוג את המשחק ב18 הפרש הוא הכניס הרכב הזוי שהחזיר את הטורקים למשחק ואז כבר נוצר כדור שלג שהיה קשה לעצור אותו
זה קרה יותר מדי פעמים בשנה וחצי האחרונות.
איפה היתה ההגנה בחצי השני ?
שלום ולא להתראות קטש.
תודה על שני גביעים.
ובהצלחה ( שלא תקרה, לצערי... ) בפאו