סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קטש לפאו?
הודעהפורסם: ה' ינואר 14, 2021 3:33 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא חושב שכל העולם היה זועק שנעשה עוול לקטש, אולי מליניאק ודמיו היו מבקרים את הפועל, לא חושב שזה היה משהו משמעותי.
זאת בהנחה שהפועל הייתה מנהלת מולו בצורה מכבדת והגונה, כמו למשל איך שקטש כנראה התנהל מולה.
זה לא שהוא פשוט עזב ואמור 'תסתדרו בעצמכם, אני הולך', היה נשמע שהייתה הבנה בין הצדדים שקטש לא יכריח את הפועל לשחרר אותו והפועל לא יכריחו אותו להשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 14, 2021 3:37 pm 
מנהל פורום

הודי
שני התסריטים לגיטימיים
מתפנה מאמן החלומות שלך באמצע העונה? (קוראים לו פדרו מרטינז, אגב) המאמן הנוכחי מקרטע, מה הבעייה עם החלפה, כל עוד מכבדים את החוזה ואת תנאי ההפרה שלו באמצע העונה
המהלך של קטש מטופש, כי קטש לא יצליח במועדון הפסיכי הזה. גמני שמח שהוא עוזב, ההערכה שלי אליו נאבדה לחלוטין העונה
אבל המהלך עצמו, לא מתנגש עם ערכי ניהול תקין בעולם הספורט המקצועי להבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 14, 2021 3:52 pm 
Hall of Famer

לפני כמה שנים בקיץ אלישי כדיר מונה לקפטן של הפועל. בנובמבר של אותה שנה נוצרה סיטואציה להפועל להחתים את ליאור אליהו. אליהו חתם, וכדיר נחתך לאילת. לא רואה הבדל גדול.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 14, 2021 4:01 pm 
Junior

לא ממש הבנתי. הסיטואציה שהודי מתאר היא משהו שקרה איזה פעם פעמיים בהיסטוריה, לא? קוראים לזה פיטורי מאמן. הסיבה שלא רואים את זה בדיוק כמו שהוא מתאר היא שקבוצה לא תפטר מאמן כשהיא רצה טוב רק בגלל שיש מאמן אחר, יותר טוב כביכול. החלפת מאמן זה דרמה, ואם המצב מלכתחילה לא היה גרוע יש סיכוי לא רע שזה יעשה יותר נזק מתועלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 14, 2021 4:21 pm 
Hall of Famer

הודי כתב:
עמוס לב כתב:
אבל זה לא המצב עם קטש. פאו החליטה להיפרד מהמאמן שלה וחיפשה מאמן אחר.
אם אתה רוצה מקבילה, אז אני לא חושב שהעולם היה רועש וגועש אם לדוגמא ירושלים היו מחר, אחרי שקטש עזב אותם פונים לראשון כדי שהם ישחררו את גודס לחזור לבירה.

הי עמוס
לא הבנת את הפואנטה שלי.
למה זה לגיטימי למאמן לעזוב באמצע העונה בגלל שהוא קיבל הצעה מקבוצת יורוליג
ואם הפועל ירושלים היתה מחליטה להיפרד ממנו בגלל שהיתה לה הזדמנות להחתים מאמן יורוליג ( או פיאניג׳אני לדוגמא ) זה היה מהלך לא לגיטימי שכל העולם היה זועק שנעשה עוול לקטש שנחתך על ידי הפועל באמצע העונה ?

למה זה לגיטימי לקבוצה לפטר (לגרום למאמן לעזוב) באמצע העונה?
מותר לקבוצה לפטר מאמן רק בגלל שהיא לא מרוצה מהתוצאות שלו, לא בגלל שיש לה צ'אנס להשיג מחליף בפוטנציה טוב יותר?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 14, 2021 4:48 pm 
Junior

מסכים עם ההודי. צריך להיות עיוור כדי לא לראות את האסימטריה שקיימת בין מועדונים לשחקנים (רק יהודים טהורים כמובן) בפן התקשורתי.
הוא לא מדבר על עזיבה עקב תוצאות לא טובות, הוא מדבר על עזיבה אופורטוניסטית והיו שוחטים את ירושלים אם המצב היה הפוך. במיוחד כשמדובר בקטש, הבן המועדף.
מה שכן, אני לא חושב שיש כאן מהלך לא לגיטימי או לא מכובד. הגיוני לגמרי שקטש ירצה להתקדם בקריירה כמו שהגיוני לגמרי שירושלים ירצו מאמן טוב יותר. הפער הוא בסיקור התקשורתי כאמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 14, 2021 8:13 pm 
Freshman

הוקיץ' כתב:
מסכים עם ההודי. צריך להיות עיוור כדי לא לראות את האסימטריה שקיימת בין מועדונים לשחקנים (רק יהודים טהורים כמובן) בפן התקשורתי.
הוא לא מדבר על עזיבה עקב תוצאות לא טובות, הוא מדבר על עזיבה אופורטוניסטית והיו שוחטים את ירושלים אם המצב היה הפוך. במיוחד כשמדובר בקטש, הבן המועדף.
מה שכן, אני לא חושב שיש כאן מהלך לא לגיטימי או לא מכובד. הגיוני לגמרי שקטש ירצה להתקדם בקריירה כמו שהגיוני לגמרי שירושלים ירצו מאמן טוב יותר. הפער הוא בסיקור התקשורתי כאמור.

או , צדיק אחד בסדום שמבין את כוונתי.

אם הפועל היתה מחליפה מאמן בגלל שנקרתה בדרכה הזדמנות למנות את פדרו מרטינז לדוגמא או את פיאניג׳אני
ובהתחשב בכך שמצב הקבוצה לא אנוש
היו קמים מיליון מבקרים , בתקשורת ובעולם הכדורסל, והיו אומרים שנעשה לקטש עוול.
אף אחד לא היה מצדיק את הפועל ואומר שזאת הזדמנות נהדרת בשבילה להתקדם ....

רועי כהן , בראיון עם קטש בספורט 5 , מפנה אליו את השאלה הבאה :

לפני כמה חודשים, כשהגשת את התביעה נגד איגוד הכדורסל, הבהרת שזה לא בגלל כסף, אלא לטובת מעמד המאמן. לעזוב קבוצה אחרי 3 שנים, שאתה בנית, שחקנים שאתה הבאת, כולל אחד שרק לפני כמה שבועות קיבל הצעה מקבוצת יורוליג, ואמרתם לו שהוא לא משוחרר. לעזוב בצורה כזאת - זה תורם למעמד המאמן? ״

השאלה שלי היא, למה אף אחד, לא מבקר את קטש, הבן היקיר, שנוטש את הספינה באמצע העונה בגלל שיש לו הזדמנות לעלות על ספינה משודרגת ( לכאורה...)

בכל מקרה, כמו שציינתי לפני כן, אני לא מצטער שקטש עוזב.
הוא איש יקר וכן שכולנו אוהבים, אבל בתור מאמן יש לו חסרונות מאוד משמעותיים
ואני אישית, לא ראיתי שום עקומת למידה בשלוש שנים שהוא אצלנו.
ברא וראשונה בפן המנטלי, במשחקי מאני טיים ונגד הגנות אגרסיביות.
אבל גם בהכנה למשחקים קובעים , ברמת האינטנסיביות של הקבוצות שלו
בדגש על הגנה ( שלא קיים מספיק )
בשיטת משחק מאוד חד גונית ( פיק אנד רול ) ללא משחק פנים קלאסי.

המשחק אתמול היה מראה והשתקפות של האימון של קטש.
לצד פתיחה רצחנית וכדורסל יפה ושוטף של שלשות והתקפות מעבר מהירות
הרדמות, שאננות, קפיאה וחוסר אינטנסיביות ואי הגעה למאני טיים של המשחק
במקום להרוג את המשחק ב18 הפרש הוא הכניס הרכב הזוי שהחזיר את הטורקים למשחק ואז כבר נוצר כדור שלג שהיה קשה לעצור אותו
זה קרה יותר מדי פעמים בשנה וחצי האחרונות.
איפה היתה ההגנה בחצי השני ?

שלום ולא להתראות קטש.
תודה על שני גביעים.
ובהצלחה ( שלא תקרה, לצערי... ) בפאו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 14, 2021 9:59 pm 
Junior

בשולי הדברים, דעה לא מספיק פופולרית לגבי קטש: אני מחבב אותו מאוד והכל, אבל קצת נמאס לשמוע על הקריירה המוחמצת ועל הפציעה שלו כאילו מדובר באחת הטרגדיות הכי קשות אי פעם. עשית קריירה יפה, אתה אחד הכדורסלנים הישראלים הכי מפורסמים אי פעם, הרווחת מלא כסף מכדורסל ואתה ממשיך להרוויח מלא כסף מכדורסל. לא היית בפיגוע. לא ראית את ההורים שלך מתים לך מול העיניים. לא קרה שום דבר נורא לילדים שלך. גדל לך זוג אשכים ותשחרר את ה״הייתי יכול להיות הישראלי הראשון ב-nba" או מה שזה לא יהיה. אתה עוד רגע בן 50, בנאדם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 14, 2021 10:42 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
בשולי הדברים, דעה לא מספיק פופולרית לגבי קטש: אני מחבב אותו מאוד והכל, אבל קצת נמאס לשמוע על הקריירה המוחמצת ועל הפציעה שלו כאילו מדובר באחת הטרגדיות הכי קשות אי פעם. עשית קריירה יפה, אתה אחד הכדורסלנים הישראלים הכי מפורסמים אי פעם, הרווחת מלא כסף מכדורסל ואתה ממשיך להרוויח מלא כסף מכדורסל. לא היית בפיגוע. לא ראית את ההורים שלך מתים לך מול העיניים. לא קרה שום דבר נורא לילדים שלך. גדל לך זוג אשכים ותשחרר את ה״הייתי יכול להיות הישראלי הראשון ב-nba" או מה שזה לא יהיה. אתה עוד רגע בן 50, בנאדם...

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 14, 2021 11:31 pm 
Sophomore

אם אני מבין נכון, זה מה שמוליך אותו כל קריירת האימון. זה לא פוזה. הוא באמת מנסה למלא את חלל החלום ההוא כמאמן.
רק מה, זה לא ריאלי כל כך שזה יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 15, 2021 12:16 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
נביא בעירו כתב:

+1

מה שהכי מחרפן אותי בפסטיבל הזה, זה שהקבוצה ספגה את ההפסד הכי איום שלה העונה, עם השפעה שיכולה להיות הרסנית להמשך העונה, ההפסד הזה הוא הערת שוליים לטוויסט בעלילה בחיי הגיבור האמיתי של הסיפור.
כוס אמק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 15, 2021 2:11 pm 
Hall of Famer

קטש די מיצה את עצמו בירושלים .ביורוליג הסיכוי של פאו להגיע לשלב הבא כמעט אפסיים.נשאר לו תארים מקומיים ביוון ובלי אולימפיאקוס שנמצאת בליגה ה2 יהיה לו קל יותר.לדעתי ליאור לובין כיום מאמן לא פחות טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 15, 2021 2:25 pm 
Hall of Famer

כתבה על מעמד המאמן הישראלי .נזכיר שכרגע יש 6 מאמנים זרים ו-7 ישראלים בליגה הראשונה
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=358271

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 15, 2021 5:53 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
כתבה על מעמד המאמן הישראלי .נזכיר שכרגע יש 6 מאמנים זרים ו-7 ישראלים בליגה הראשונה
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=358271

כן ירבו לטובת הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 15, 2021 6:10 pm 
Sophomore

לגמרי מסכים עם הודי. באופן כללי הדינמיקה בשיח הספורט מביאה בעיקר את נקודת המבט של כמה עשרות שחקנים והמאמנים הישראליים כגיבורי הסיפור ״האמיתיים״ וזה במקום את הפרספקטיבה של עשרות אלפי אוהדי הכדורסל (שבשבילם הענף קיים אך עדיין נלקחים כמובן מאליו).

זאת גם הדינמיקה סביב כל ההצעות להגבלת מספר הזרים או לאיסור על מאמנים זרים (קודם כל שואלים אם זה הוגן ותומך באינטרס של המאמנים והשחקנים הישראליים, ולא אם זה מה שהאוהדים רוצים ושיביא יותר אוהדים למגרשים) וגם מכתיב את היחס השונה לשחקן ישראלי שהולך לחו״ל (זכותו, מימש את עצמו וכו) לבין קבוצה ישראלית שהביאה יותר זרים ממה שאותם אנשים היו רוצים וככה הצליחה יותר לשביעות רצון האוהדים שלה (איבדה את הציביון וכו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 15, 2021 9:01 pm 
Junior

אין ספק שבשביל אוהדי הכדורסל האמיתיים נעדיף לראות עוד עונות אימון מוצלחות כמו של סאואנה, גרינברג וקסטריטיס. אין ספק שרכבות הזרים והמתאזרחים מביאים את כל הבאר שבעים לרכוש מנויים ואני בטוח שמרגש מאוד לראות קבוצת ג'י ליג מחוזקת בתמיר בלאט עם מינימום ישראליות ומקסימום כסף לזרים כמו ה.ירושלים מצליחה השנה.

לא מבין למה כל הכתבה ותזת הרעל נבנית בצלמו ודמותו של הרודן פרנקו. מי מצליח השנה בליגה? בית הלחמי, חסין, ליובין ודדאס אחד. על זה בונים תיאוריה? אגב גם בית הלחמי הדליף חומר למקורבים?

רמי כהן ואיתן לנציאנו מתלוננים על שימוש בתקשורת? רמי כהן ואיתן "תחזיקו אותי" לנציאנו? שניים שהם מופת לניהול תקין ולקבלת החלטות מתלוננים על מאמנים שמדליפים לתקשורת ועוד לנציאנו החצוף וחסר הבושה מנצל את הכתבה לסגור חשבון עם דרוקר (קיבל את הסגל הכי יקר, לקח את הזמן בבחירת זרים) בתקשורת אבל כנראה שלהם מותר הכל.

אולי בעצם הם שני עסקנים (אותם אף אחד לא מחליף וחלקם לא טעו אף פעם) שפשוט פוחדים לקחת צ'אנס על חסין/סגלוביץ/אבישי גורדון אז הם מטפטפים רעל תוך כדי שימוש בתקשורת כהרגלם.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 15, 2021 11:24 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:
אין ספק שבשביל אוהדי הכדורסל האמיתיים נעדיף לראות עוד עונות אימון מוצלחות כמו של סאואנה, גרינברג וקסטריטיס. אין ספק שרכבות הזרים והמתאזרחים מביאים את כל הבאר שבעים לרכוש מנויים ואני בטוח שמרגש מאוד לראות קבוצת ג'י ליג מחוזקת בתמיר בלאט עם מינימום ישראליות ומקסימום כסף לזרים כמו ה.ירושלים מצליחה השנה.

לא מבין למה כל הכתבה ותזת הרעל נבנית בצלמו ודמותו של הרודן פרנקו. מי מצליח השנה בליגה? בית הלחמי, חסין, ליובין ודדאס אחד. על זה בונים תיאוריה? אגב גם בית הלחמי הדליף חומר למקורבים?

רמי כהן ואיתן לנציאנו מתלוננים על שימוש בתקשורת? רמי כהן ואיתן "תחזיקו אותי" לנציאנו? שניים שהם מופת לניהול תקין ולקבלת החלטות מתלוננים על מאמנים שמדליפים לתקשורת ועוד לנציאנו החצוף וחסר הבושה מנצל את הכתבה לסגור חשבון עם דרוקר (קיבל את הסגל הכי יקר, לקח את הזמן בבחירת זרים) בתקשורת אבל כנראה שלהם מותר הכל.

אולי בעצם הם שני עסקנים (אותם אף אחד לא מחליף וחלקם לא טעו אף פעם) שפשוט פוחדים לקחת צ'אנס על חסין/סגלוביץ/אבישי גורדון אז הם מטפטפים רעל תוך כדי שימוש בתקשורת כהרגלם.

איתן אמר דברים ברורים ונכונים. ופגע בול בקטע של הסוכנים. רמי כהן פגע בול בקטע של ההדלפות לתקשורת. אלעד חסין היחצ"ן עבד יותר בתקשורת מאשר בלאמן את חולון.
אני לגמרי עם איתן. דדאס לכל החיים ואם לא דדאס אז רק מאמן זר. ורצוי גם בלי ישראלים טהורי גזע, נו מור הרוש, כן בורדיון וורקמן.

"רכבות הזרים ומתאזרחים" ? תענוג. תשאל את אוהדי הפועל חולון איזה רכבת הם מעדיפים, של וורקמן ובורדיון או של שמחון והרוש וכל החבר'ה. ישראלי ? רק אם הוא מגיע עם אגו 0 בשכר הגיוני ויודע את מקומו כשחקן משלים (נתנאל ארצי נניח בכסף סביר הייתי לוקח), כל דבר אחר לא בבית ספרנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 16, 2021 2:39 am 
Junior

בסוף כל המאמנים הישראלים תמיד יקבלו עדיפות וגיבוי בתקשורת. ישנם כאלה (לדוגמה פרנקו ואדלשטיין) שינצלו את החברים שלהם בתקשורת נגד ההנהלה וישנם כאלה (בית הלחמי) שלא, אבל איך שלא יהיה אני מניח שזה נוח להנהלות לעבוד עם מישהו מבחוץ כל עוד הוא מספיק טוב ומתאים מבחינת דרישות כלכליות.
לא מבין מה הבעיה בזה, או מה הבעיה להגיד את זה ומה זה קשור לאיכויות שלהם כמנהלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 16, 2021 11:04 am 
Junior

1) אין פה ממש תקשורת ספורט. חוץ ההתפרצות הזעם המחושבת מראש של לנציאנו או ראיון עם רמי כהן פעם בחודשיים אף אחד לא שם לב על הכדורסל הישראלי מחוץ לקבוצה וחצי. למי אכפת מה אומר ומה קשור אדלשטיין? הוא מחוץ ללופ גם ככה. בקיצור תיאוריה על דני פרנקו. במילא "חונטת" המאמנים מתקצרת. שרף, אדלשטיין ואולי גם שיבק מחוץ ללופ. דור הביניים עושה עבודה טובה ואני לא רואה אותו מבלה שעות נוספות בתקשורת (בית הלחמי, ליובין). רמי הדר הוא בכלל ממש הדארלינג של גופי התקשורת בארץ.
2) למה מאמנים צריכים להיות מנומסים שלא לומר כנועים (ולנציאנו אומר את זה בבוטות לא מעודנת כהרגלו) ורק ליו"רים שבשמם האמיתי נקראים "גורמים בתוך המועדון" מותר להדליף? את אותה ביקורת של לנציאנו שמעו עוד בכהונתו של דרוקר. מי הוא בכלל? למה לו מותר ללכלך ודרוקר צריך להיות מנומס? לא שלח טוויטים אחרי כל ניצחון סטייל הליקוקים הקבועים של דדאס? מאפיונר לכל דבר ועניין.
3) לא רואה שצולים בתקשורת את גרינברג וסאואנה. אתה מוזמן לחפש דוגמאות. גם לקסטריטיס מתייחסים בכפפות של..אם היו קוראים לו פרנקו מייד היו שותים לו את הדם עם. כולם מקבלים אחרי העבודה הכושלת שלהם הזדמנות שנייה להמשיך ברכבות הזרים המענגות.
4) אשדוד ירדה עם מתאזרחים ליגה. אחוז המתאזרחים שהגיע לליגה ואילו לא מצליח לבנות קריירה בליגה השנייה השנה גבוה. מתאזרחים זו בדרך כלל ההשקעה הכי גרועה שתוכל לעשות בוודאי בשנים הראשונות. וורקמן (שלפני שלוש שנים היה גורם מרכזי בירידה של חיפה) ובורדיון (שנה הבאה שמבקש חוזה גבוה, גם יהפוך לאויב הביצה) זה אנומליה לא משהו שאפשר לבנות עליו תיאוריה.
5) מילא זה, החבר לאומית פשוט היה יכול להביט קצת הצידה ולראות דוגמאות לקבוצות שדווקא הצליחו לבנות קבוצות מעולות עם סגל ישראלי יקר ומסואב. חלקם אפילו עם אותו הסיאוב. למשל עמית שמחון שכבר שנים ובקבוצה הרביעית מחוץ לחלון מנפק מספרים של 14 נקודות במעל ארבעים אחוז מחוץ לקשת. יכול להיות שאין רק דרך אחת לבנות קבוצה מוצלחת בארץ?
6) טי ג'יי קליין לא היה אויב הביצה לפני שנה בלבד? איך זה מתיישב עם התיאוריה? אתה מזגזג יותר מלנציאנו אפילו. אגב זה לא אותו יו"ר שהציע לארגון השחקנים חוקים נגד מתאזרחים רק לפני שנה שנתיים שקידם במרץ את רעיון ארבעת הזרים?
7) חולון בוחרת מתאזרחים לא מטקטיקה מחושבת וחבל להתעסק שוב בתיאוריות גזע חבוטות, למרות שאתם מתים לרוץ לשער ולזהות ישראלי אוברפייד יקר וחצוף (יש עובדים שבסיטואציות מסויימות, לא שווים את השכר שלהם..באמת מפליא) היא פשוט מחתימה כבר שנים סגל ישראלי זקן ויקר, אף שחקן ישראלי לא התקדם אצלה. היו"ר שלה מלכלך על שחקנים בתקשורת באופן קבוע. למה שאבי זילברמן יפקיד את נועם אביבי אצלה? למה שחקנים צעירים לא מתקרבים לשם ועומדים בתור לשחק בגלבוע? לא כולם מטומטמים. בוחרים מתאזרחים כי מחפשים את הדרך הקצרה והמהירה ולחסוך כסף. רק מתאזרחים רוצים לבוא לחולון כי הם בסוף הקריירה ונחמד לשחק מול קהל ובאולם כזה. להמר על צעיר לפני פריצה זה מעבר ליכולותיהם. הכשרונות הישראליים הבולטים לא מסתכלים עליה בכלל (אפילו נמרוד לוי שהוא כשרון במגמת ירידה ניפנף אותם) אז היא מסתפקת במתאזרחים שנשארו. אסטרטגייה מוצלחת לטווח ארוך? לא ממש.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 16, 2021 8:17 pm 
Sophomore

ההשפעה המיידית של קטש על ההגנה של פאו, לא פחות ממדהימה. על המשחק הראשון פנרבחצ'ה עם 62.5% לשלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה