sheky כתב:
shmueliki כתב:
איזה בנאדם מאוס... לפחות שהיה מציג יכולת שמצדיקה את הפוזה המוגזמת שלו.
מהכתבה ששמוליקי שם:
ציטוט:
Kyrie Irving rejoined the Brooklyn Nets on Tuesday, saying he took a leave of absence because he “just needed a pause.”
טיפה מזכיר את סיפור רודמן מהריקוד האחרון (רק ששם הוא יצא באישור ואז נעלם)...
אני באמת לא חושב שהוא שווה את הדרמה הזאת. אם דוראנט מאפשר הייתי עושה עליו טרייד תמורת פילרים טובים.
הוא גם בעייתי בחדר ההלבשה, גם מועד לפציעות ועכשיו גם סתם בנאדם הזוי.
בתור אוהד בוסטון, שמחתי מאד שהוא חתם אצלנו - שחקן שכבר בגיל 25 זכה באליפות שבה היה גורם משמעותי מאד, שיחק ב-2 גמרים, יכולת אישית אדירה ורצון להיות מספר 1 שגרם לו לעזוב קבוצה עם סיכוי טוב לעוד אליפות. ראיתי בזה רעב ומנהיגות.
אבל אז התברר שהאופן שלו מאד לא מתאים לבוסטון, וזה בעיקר בלט בפלייאוף בעונה ה-1 שבה הקבוצה רצה מצויין בלעדיו כשהצעירים, בעיקר טייטום, פורחים. לכן שמחתי מאד עם העזיבה שלו, שהייתה בלתי נמנעת.
עם זאת, אני חושב שהסיטואציה בנטס שונה ואני לא בטוח שהם יכולים לוותר עליו. דוראנט והארדן נמצאים במוד של לנצח עכשיו ולא באמת יכולים לחכות, בניגוד לטייטום ולבראון שהיו במגמת התפתחות. לנטס יש גם קבוצה קצרה, ומאד הגיוני שהם יצטרכו את קיירי במספר נקודות מפתח לאורך העונה ובעיקר בפלייאוף. בנוסף, כמו שכתבת, חלק מהדרמה היא דוראנט בעצמו. אני בספק אם תהיה קבוצה שתתן משהו שווה ערך בשביל לקבל את כל הבלגן של קיירי. זה נכון שתמיד יש קבוצה שמוכנה לזרוק המון שחקני רוטציה טובים וצעירים בשביל כוכב עם אופי בעייתי, רק שלקבוצה הזו קוראים ברוקלין נטס, וזה קצת חסר טעם לעשות טרייד עם עצמך. אולי שווה לבדוק עם השכנה מניו יורק.
בכל מקרה, יש פה מבחן מנהיגות קריטי לארגון ולנאש, מאמן בשנה הראשונה שלו. אם ילך בקו נוקשה מדי נגד קיירי הוא יכול לאבד את דוראנט ואת העומק הנדרש, אם יהיה רך מדי הוא יאבד את המעמד שלו והיכולת להוביל את הקבוצה. מזכיר קצת את מה שהיה עם דיוויד בלאט, רק ששם הוא ויתר ללברון, פה זה למישהו שלא מתקרב אליו. בלאט שילם בקריירה שלו, מעניין יהיה לראות לאן נאש ייקח את זה. לנאש יש יתרון משמעותי בכך שהיה שחקן (ועוד שחקן אגדי), מה שנותן לו יותר ריספקט ביחס למי שהיה "רק" מאמן כמו בלאט, בטח כשהגיע מהיבשת הישנה.