סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ריאל
הודעהפורסם: ה' ינואר 21, 2021 11:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Avishai כתב:
מסוג הערבים שהרוטציה של לאסו מתנקמת בו חזק.
היה יכול לעשות מזה משחק של 15 ולשלוח אותם להתפרע בנסיונות קאמבק, התעקש יותר מדי על הרכב רע וקיבל משחק שיהיה לו קשה מאוד לנצח.

אז זהו בדיוק - שזה כנראה לא מעניין אותו יתר על המידה
כל עוד הם סביב מקומות 2-4 כזה ביורוליג, אז אני מניח שהם סבבה עם זה
אני מניח למשל שהרבה יותר חשוב להם לסיים ראשונים בספרד, ושם הם באמת מובילים בהפרש עם מאזן נפלא של 1-16

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 21, 2021 11:06 pm 
Hall of Famer

הנה הווריאנט הידוע של לאסו - שיתוף הרכז השלישי (על הנייר) שעולה לשחק ברבע השלישי ויהי מה
היה שם פעם איזה גארד אמריקאי שזה היה ממש מובהק בתקופתו שם - דונטה דרייפר אולי?! (אני ממש מופתע שנזכרתי בשם)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 21, 2021 11:17 pm 
Hall of Famer

דורסי מדהים שאין דברים כאלה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 21, 2021 11:48 pm 
Hall of Famer

החזירו את ההמשכיות מהשריקה של השופטת לפני כמה דקות...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 21, 2021 11:53 pm 
Junior

דורסי שמורסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 21, 2021 11:54 pm 
Hall of Famer

זה רק מראה על הפערים בין הקבוצות
זה הרי ערב של פעם בקריירה
לא סתם 30 נקודות, אלא עם 3 החטאות בלבד מכל הטווחים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 21, 2021 11:55 pm 
Sophomore

זוסמן לא מסוגל לשמור על כלום. פשוט עצוב מה שנהיה ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 21, 2021 11:56 pm 
Hall of Famer

אף פעם לא הבנתי את החוק הזה
שחקן ניסה לשבור חסימה, אז מה שהכדור לא במשחק
בסיטואציה כזו ברבע הראשון - שורקים עבירה רגילה (כי לכאורה אין חשד לעבירה מכוונת וכו')

כל השריקות הקשות על השופטת
לא קל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 21, 2021 11:59 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:

זה קצת טריקי הטיעון הזה
ומה עם ערב שקט מאוד של ווילביקין, זה לא מתקזז עם היום הגדול של דורסי והיום הרע מהרגיל של בריינט?
דורסי הוא סוג של שחקן כזה שיש לו משחק כזה עם בכמה משחקים, זה חלק מהחוזקה והחולשה של מכבי

בנתיים השופטים גומרים את המשחק עם שריקה לבלתי ספורטיבית נגד טיילור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 12:03 am 
מנהל פורום

oren_80 כתב:
הפעם מנצחים.

והנה וידאו מהמשחק ה-1 בין הקבוצות אי פעם ביד אליהו, 1968.

https://www.facebook.com/Kalaim10/posts ... 28?__cft__[0]=AZViJVcLbyZU45yKmoztyOqquwCTYmjLSFe588HEBYmG6m2iEem_s-eVyw_6n3z8k1w_joOhVFrxGZAX3PX78CxgtHnjuXREOPQZOx_RkYOI-rsFyfuIrWKnaBsHT3Gbo3rem4t2I0jKN0I0Ro9cZ5Q9KB7xGi7uzaQXlGCzxQSC7A&__tn__=%2CO%2CP-R

כל הכבוד, גאון כדורסל וחוזה עתידות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 12:05 am 
מנהל פורום

guyancho כתב:
מכבי זה אוסף של כלום

אז מה זה אומר על ריאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 12:05 am 
Hall of Famer

ווילבקין עם 8/33 לשלוש במשחקים האחרונים
משחק שקט שלו זו לא בשורה רעה
בפרט שפילוח סטטיסטיקות הניצחונות/הפסדים שלו כבר ידועות תקופה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 12:06 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
shmueliki כתב:

זה קצת טריקי הטיעון הזה
ומה עם ערב שקט מאוד של ווילביקין, זה לא מתקזז עם היום הגדול של דורסי והיום הרע מהרגיל של בריינט?
דורסי הוא סוג של שחקן כזה שיש לו משחק כזה עם בכמה משחקים, זה חלק מהחוזקה והחולשה של מכבי

ווילבקין עם הערב השקט שלו זה אחד מהדברים שאני יותר מעריך במשחק היום של מכבי.
כנראה זה גם מה שאפשר את הנצחון של מכבי מול אחת הקבוצות הטובות באירופה, במשחק לא רע של ריאל.
לא הכריח יותר מידי. הבין שזה ערב של דורסי. 9 נקודות, 8 אסיסטים על איבוד אחד בלבד (מעולה!), והכל ב 23 דקות בלבד.

זה יותר טוב מהווליבקין שמתפרע על 7,659 זריקות מחוץ לקשת בניסיון לגאד מוד . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 12:08 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
guyancho כתב:
מכבי זה אוסף של כלום

אז מה זה אומר על ריאל?

שברבע סגל הם כמעט מנקנקים אחרי שבוע של שלושה משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 5:10 am 
Junior

shmueliki כתב:
מול אותן 8, מכבי עד כה עם מאזן 7-1, רק הניצחון בברצלונה
רק אומר...

אני חושב ששני ניצחונות על הטורקיות בשבוע הבא הם בגדר חובה באם באמת מחפשים סיכויים אמיתיים, ולא להיאחז ב-"אנחנו רק שני ניצחונות ממקום 8" (אבל גם ממקום 10).
למשל באיירן שהיית מסויג בכתיבה לגבי מיקומה בשמינייה - למעשה 3 משחקים מעל מכבי, בתוספת לניצחון בתל אביב. כמו כן היה להם לו"ז קשה יותר בינתיים ממכבי - שיחקו פעם שנייה כבר מול ריאל וזניט (אל מול אלבה ובאסקוניה שמכבי שיחקה מולם).

אמת, מאזן 7-1 שלילי מול אותן קבוצות בסיבוב הראשון, אבל ב-5 מההפסדים זה הגיע לפוזשן האחרון, ככה שמכבי יכולה להתמודד, והנה ניצחון אחד כבר יש.
אני לא חושב שמכבי מסוגלת לנצח פעמיים את הטורקיות בהפרש של יומיים, במיוחד בכושר של פנר והאיכות של אנאדולו, אבל 1-1 יכול להיות בסדר גמור ועומד בווישפול ת'ינקינג שהצגתי :)

בנוגע לבאיירן, קיבלו 25 הפרש הערב ממילאנו ומאוד לא יציבים לאחרונה. לוצ'יץ' הערב 0 נקודות כמדומני. בליגה כזאת ארוכה ולקראת הישורת האחרונה, אני חושב שהנחיתות שלהם באיכות הסגל יכולה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 5:30 am 
Junior

לגבי המשחק הערב, ניצחון מרשים מאוד של מכבי על אף הסגל החסר של ריאל. החבורה של לאסו שיחקה כדורסל נכון ומאוד יפה רוב המשחק, תרגילים כמו שכתוב בספר, הנעת כדור ומשחק מאוד קבוצתי.
הגנתית - לחץ יוצא מן הכלל על הכדור של הגארדים וג'פרי טיילור, ביחד עם החיפוי המדהים של טבארס. קרדיט גדול מאוד למכבי שהצליחה לעבור כאן את ה-80 לדעתי.
הדבר היחיד שפגם במאמץ של ריאל הוא הקיבעון ברוטציות וניהול החילופים. ג'ייסי קארול היה חייב לראות הרבה יותר דקות, להיות פאקטור משמעותי במחצית השניה, וגם אבאלדה יכל לשחק יותר, בזמן שדק היה השחקן ה-6 של מכבי.

אם אסכם, מכבי הצליחה לעשות סוויץ' מאוד גדול בהגנה אחרי הרבע הראשון, הפעילה יפה את האנטר וזיזיץ' בצבע, אחלה ניהול משחק של ווילבקין כפי שנרשם כאן, מעריך את העובדה שהוא לא הכריח, שמר על יחס אס'-איבודים נפלא למרות הכדררת המעצבנת וגם קינח בשלשה מאוד חשובה. יותר חשוב מהכל - יאניס סופסוף יצא מהקיבעון שאומר 'כל כדור לווילבקין במאני טיים' ונתן את המושכות בק טו בק לדורסי החם בדקה האחרונה. זה בדיוק מה שהיה חסר למכבי בכל ההפסדים הצמודים, עוד שחקן שלוקח אחריות חוץ מסקוטי. לצאת מהקופסא. מעבר לכך, היה יפה לראות את ג'ונדי ממש משפיע על המשחק, ואת בנדר בתקופה האחרונה באורח פלא מוצא את היד ל-3 ובעיקר לא מהסס. כמה שהעניין איתו פשוט ככה הוא גם מעצבן - בגובה ובקוארדינציה שלו, אסור לו להוריד כדור ולנסות לייצר מהלכים לעצמו או לאחרים. הוא צריך פשוט לשחק במגבלות שלו, שזה אומר תנועה בלי כדור כדי לסיים מתחת לסל - דבר שהוא עושה טוב ולמען האמת גם כיף לראות, בכל המשחקים שהוא היה טוב זה בא לידי ביטוי. מעבר לכך - לקחת שלשה-שתיים-שלוש פנויות בערב. כאן אמור להסתכם תפקידו ההתקפי, בתור השחקן הרביעי או החמישי בהיררכיה ההתקפית על המגרש, ואני לא מצליח להבין למה לא מבהירים לו שאין לו חופש לעשות מעבר לכך. הערב, כשהוא לא ניסה לעשות דברים שהוא לא יודע, גם לא נוצר נזק אלא בעיקר תועלת. הגנתית הוא לא שומר טוב בעיניי, לא מרוכז אוף דה בול ולא מספיק טוב און דה בול, אבל לזכותו ייאמר שהוא ריבאונדר טוב לרמות האלה. משהו שאפשר לחיות איתו, בקיצור, אם הוא משחק במסגרת המגבלות שלו. מה עוד? קאלוירו ודורסי הם השחקנים הכי לא יציבים בהיסטוריה של הענף כנראה. פשוט מדהים לראות את זה. כשזה עובד - זה נפלא. כשזה לא - אתה לא מבין איך הם בקבוצה עדיין. אני חושב שקבוצה יכולה לחיות עם שחקן או שניים לא יציבים ברגע שהתרומה מהשאר יציבה, העניין שגם זה לא קורה. בכל מקרה מרגיש לי שיאניס בחלקים מסוימים של העונה לא מאמין מספיק בדורסי, לא בונה לו תרגילים, ומצד שני כמובן שגם לדורסי יש אשמה במשחקים שהוא לא פוגע בכלום ומחרב. את העניין של קאלוירו יותר קשה לי להסביר. הוא מסוגל להיות מעורב ולייצר בכל מצב נתון וזה לא קורה מספיק. הנקודה האחרונה היא זוסמן, שאחרי המונולוג הסוער חזר לאפס תרומה. קצת הוציא אותו מגוחך אני חייב לומר. אבל שיהיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 10:37 am 
Junior

אולי ההפסדים האחרונים של ריאל ישכנעו שם מישהו להביא סוף סוף רכז? לפרוביטולה זה נחמד כשחקן מחליף, אבל איפה הוא ואיפה קמפצו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 2:39 pm 
Hall of Famer

ווילבקין קיבל שוב רק 22 דקות כמו מול באסקוניה הנוסחא הזאת כנראה עובדת.לדעתי היו טעיוית שיפוט חמורות ל2 הצדדים ברבע האחרון.בסהכ היה אחלה משחק ובמדריד מקווים שיול ורודי יהיו כשירים כבר בשבוע הבא שיש מחזור כפול ביורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 5:37 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
אולי ההפסדים האחרונים של ריאל ישכנעו שם מישהו להביא סוף סוף רכז? לפרוביטולה זה נחמד כשחקן מחליף, אבל איפה הוא ואיפה קמפצו...

ג'רמי פארגו מחכה לטלפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 7:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
shmueliki כתב:

זה קצת טריקי הטיעון הזה

ד"א שריקה נכונה. הכדור לא נכנס למגרש והיתה עבירה אז חייבת להישרק ב"ס. אחרת הקבוצה המגינה יכולה להחליט שפשוט עושים עבירה על השחקן החלש ביותר מהקו (כמו האנטר שאכן החטיא את שתי הזריקות) ומקבלת את הכדור לאחר מכן.

ראיתי רק את הרבע האחרון כך שעדיין לא ברור לי איך ריאל לא דרסו את מכבי אחרי הרבע הראשון (13/15 מהשדה + 8 אסיסטים על 0 איבודים).

ד"א 2: אני לא שותף להתלהבות מהמשחק ה"אחראי" של ווילבקין. אמנם 8 אס' על איבוד בודד זה נאה לכל הדעות ובאמת נחמד שהוא לא התפרע בזריקות לשם שינוי ולא התעקש לקחת על עצמו את הזריקות בקראנצ' טיים, אבל אם הדבר הכי טוב שיש להגיד על הכוכב של הקבוצה, - שמרבה לקלוע בהפסדים וממעט בנצחונות - זה שהוא לא הפריע, מה זה אומר על הכוכב? ואמנם עדיין לא ראיתי את שלושת הרבעים הראשונים אבל זה לא שהוא ניהל את המשחק מעולה בדקות הסיום. המשיך עם הכדרורים הבלתי פוסקים ופעם אחר פעם פספס שחקנים פנויים בפיקנרול (בכללי חוץ מלובים להאנטר הוא לא ממש יודע למצוא את שאר השחקנים בעמדות נוחות), רק שהפעם היה את דורסי לוהט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 8:26 pm 
Junior

sir charles כתב:
ראיתי רק את הרבע האחרון כך שעדיין לא ברור לי איך ריאל לא דרסו את מכבי אחרי הרבע הראשון (13/15 מהשדה + 8 אסיסטים על 0 איבודים).

ד"א 2: אני לא שותף להתלהבות מהמשחק ה"אחראי" של ווילבקין. אמנם 8 אס' על איבוד בודד זה נאה לכל הדעות ובאמת נחמד שהוא לא התפרע בזריקות לשם שינוי ולא התעקש לקחת על עצמו את הזריקות בקראנצ' טיים, אבל אם הדבר הכי טוב שיש להגיד על הכוכב של הקבוצה, - שמרבה לקלוע בהפסדים וממעט בנצחונות - זה שהוא לא הפריע, מה זה אומר על הכוכב? ואמנם עדיין לא ראיתי את שלושת הרבעים הראשונים אבל זה לא שהוא ניהל את המשחק מעולה בדקות הסיום. המשיך עם הכדרורים הבלתי פוסקים ופעם אחר פעם פספס שחקנים פנויים בפיקנרול (בכללי חוץ מלובים להאנטר הוא לא ממש יודע למצוא את שאר השחקנים בעמדות נוחות), רק שהפעם היה את דורסי לוהט.

ריאל לא דרסה ולא המשיכה באותו קצב כי מכבי העלתה את האינטנסיביות בהגנה ובנוסף סטט' לרוב מתיישרת. אין לה את הכלים להמשיך בקצב של 33 נקודות לרבע וכמעט 90% מהשדה.
מעבר לכך ג'ייסי קארול שהיה מצויין במחצית הראשונה לא ראה דקות בשניה... וזה השאיר את עמדות 1-3 בידי שחקנים פחות מאיימים כמו קוזר, לפרוביטולה ודק.
בנוגע לווילבקין, אני חושב שהאמירה שהוא פשוט לא הפריע עושה איתו עוול בנוגע לאתמול. יחס של 8 אסיסטים על איבוד + שלשה מכריעה זה כשלעצמו יכול להיחשב כהופעה של כוכב.
מסכים שהכדררת היא מעצבנת אבל הוא כן ידע להפעיל יפה את זיזיץ', האנטר ובדקות מסוימות גם את הקלעים, בזמן שמספר הדקות שלו היה נמוך באופן יחסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 8:22 pm 
מנהל פורום

לפרוביטולה ששיחק נגד מכבי, חיובי לקורונה
מי שמר עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 8:45 pm 
Hall of Famer

לא אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 9:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ברור שלא. אתה שומר רק כשהחוזה הולך להיגמר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יואי ו 166 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה