מאסטר כתב:
Att כתב:
אם יש לך הנהלה משובחת ואחד מה-gm's הטובים בנ.ב.א., אתה כנראה מסודר, לא משנה איזו אסטרטגיה תבחר, בייחוד אם אתה באחד השווקים החביבים על כוכבי על.
אף אחד מעולם לא אמר שאי אפשר לנצח אחרת אבל אין שום סיבה לניו אורלינס לא להוציא את המירב מהריבילדינג וזה אומר כמה שיותר בחירות גבוהות והזדמנויות לבחור כוכב נוסף. אינגרם + ציון מייט נוט בי אנף.
וכן, פטריק וויליאמס או מי שזה לא יהיה היה יכול להיות ממש נחמד. או אולי בול המוכשר יותר (שארלוט לא קפצו?). אלו מהלכים שעשויים לשנות פרנצ'ייז ולתת לו אפסייד אחר לגמרי.
ומה המחיר?
פלייאוף שאליו גם ככה לא הגיעו?
שנתיים של פריקינג רדיק המזדקן? שנה של פייבורס?
למי זה עוזר? איך זה יתרום לציון או לנ"א בעוד שנתיים-שלוש?
כל הסיפור הזה של לקחת כוכב פוטנציאלי ולרדוף אחרי הפלייאוף בשנתו הראשונה נראה לי כמו טירוף. האם באמת קבוצה כזו צריכה לשים את הפלייאוף כיעד? למה לא לכוון לעתיד טוב יותר?
פשוט אותו דבר שעשו עם AD, אותה טעות, רק עם הנהלה יותר טובה ובסיס חזק יותר בגלל אינגרם.
כמו שאמרתי, החיים האמיתיים הם לא משחק מנג'ר ואני מציע לך לדבר עם מישהו מתוך התחום כדי שתבין שגם למאבקי פלייאוף ומנטליות מנצחת יש ערך גדול בשביל פרנצ'ייז. בטח יותר מזה של פטריק וויליאמס לדוגמא.
מעבר לכך אני לא חושב שיש דבר כזה להוציא את המירב מהריבלדינג, ואף אחד לא אומר שבכלל צריך להיות ריבילדינג כדי להפוך להיות קבוצה מנצחת, או שאין דבר כזה איזון בין הדברים.
כוכבים נוספים כפי שהוכח בעבר אפשר לבחור גם בבחירות 10 עד 16 וכמובן בדרכים נוספות של פרי אייג'נטס וטריידים. אני לא מבין למה מבחינתך עתיד טוב יותר = בהכרח טאנקינג לאורך שנים כשיש כ"כ הרבה דוגמאות הפוכות.
עם מי בדיוק אני אדבר?
האדם היחיד שקרוב איכשהו לפורום הזה ובטח כבר לא נכנס אליו אף פעם
הוא ירון ארבל, שהיה חלק מהנהלה נוראית ממש בניו אורלינס ועכשיו חלק ממה שנראה כמו הנהלה בינונית/ממוצעת בנ.ב.א.
הוא לא מקבל את ההחלטות שם ובטח לא קובע אסטרטגיה.
אני מתאר לעצמי שהוא היה שמח יותר אם הבחירה שלהם הייתה 4 מאשר 11 אבל אולי אני טועה.
אגב, אני לא הצעתי שניו אורלינס יעשו טאנקינג. פשוט שלא ייעזרו בווטרנים כדי לרדוף אחרי מקום דמיוני בפלייאוף, אלא יתנו ל-core שלהם הזדמנות להשתפר ולהגיע לשם באופן אורגני. זה, באופן טבעי, היה מביא אותם למקום טוב יותר בדראפט האחרון.
אגב2, למה אתה מזלזל כל כך בבחירה מס׳ 4 בדראפט שעד כה מסתמן כלא רע בכלל?