סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבא לשבת
הודעהפורסם: א' ינואר 24, 2021 8:44 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
דאנדרה עושה עבודת הגנה טובה, מהמשחקים שראיתי, הוא חכם, לא ינסה לחסום סלאם דאנק שיעלה בסל ועבירה או פציעה שלו. בסך הכל כשהוא על המגרש, רוב המאצ' אפים שלו עובדים קשה כדי לקלוע, ביום כמו שבאם היה אתמול היה באמת קשה לעצור, במיוחד שהוא שיחק במיד ריינג'
מחליף בדמות ג'אוול מגי יכולה להיות מעניינת
אממה שניהם מתקשים לעצור גארדים שעוברים אותם בכדרור, כלומר אם הם עושים סוויטץ' בהגנה רחוק מהטבעת, זה סל כמעט בטוח
הם החתימו את פלה, אגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 24, 2021 9:34 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
בכללי קיירי השנה עומד על 5-5
בלעדיו הקבוצה עם 3-5 חיובי
נמשיך לעקוב

אז בכדי להגדיל את ה-DATA, הלכתי גם לעונה הקודמת בברוקלין ושתי עונותיו בבוסטון.
עונת 19-20, מאזן שלילי של 12-8 עם קיירי, 25-27 חיובי בלעדיו.
עונת 18-19, 30-37, 3-12 (מוצג בהתאמה כמו בשורה הקודמת).
עונת 17-18, 19-41, 8-14.

סך הכל בשלוש וקצת העונות האחרונות:
קיירי עם מאזן חיובי של 66-91 (58%).
כאשר בלעדיו קבוצותיו משיגות מאזן חיובי של 39-58 (60%).

עכשיו אני לא טוען חלילה שההפרש בין 58% ל-60% הוא "מובהק סטטיסטית" או משקף משהו, אבל זה כן כבר לחלוטין מספיק לטעמי בכדי לומר שהוא לא משפר את הקבוצה שלו במאום (לכל הפחות בעונה הסדירה, פלייאוף זה קצת סיפור אחר), וזו אמירה חמורה מאוד על שחקן שמרוויח 30 ומשהו מיליון דולר, נחשב לאחד מכוכבי הליגה, ולך תדע מי בכלל המחליפים שלו באותו בעמדה בכל משחק נתון וכו'...
אין לי בעיה לחשב משהו מקביל לכמה עונות עבור כוכבים אחרים. רק תציעו כמה שמות מעניינים של שחקנים שבאופן עקבי שיחקו מספר משחקים שרחוק מהמקסימום או מהמינימום (בכדי שיהיו נתונים סבירים מכל שנה בנפרד).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 24, 2021 9:39 pm 
Hall of Famer

להזכירכם הוצאתי אותו מרשימת ה 15 שלי בדיוק בגלל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 24, 2021 10:05 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
shmueliki כתב:
בכללי קיירי השנה עומד על 5-5
בלעדיו הקבוצה עם 3-5 חיובי
נמשיך לעקוב

עונת 17-18, 19-41, 8-14.

עכשיו אני לא טוען חלילה שההפרש בין 58% ל-60% הוא "מובהק סטטיסטית" או משקף משהו, אבל זה כן כבר לחלוטין מספיק לטעמי בכדי לומר שהוא לא משפר את הקבוצה שלו במאום (לכל הפחות בעונה הסדירה, פלייאוף זה קצת סיפור אחר), וזו אמירה חמורה מאוד על שחקן שמרוויח 30 ומשהו מיליון דולר, נחשב לאחד מכוכבי הליגה, ולך תדע מי בכלל המחליפים שלו באותו בעמדה בכל משחק נתון וכו'...
אין לי בעיה לחשב משהו מקביל לכמה עונות עבור כוכבים אחרים. רק תציעו כמה שמות מעניינים של שחקנים שבאופן עקבי שיחקו מספר משחקים שרחוק מהמקסימום או מהמינימום (בכדי שיהיו נתונים סבירים מכל שנה בנפרד).

אם בא לך לעשות את אותו תרגיל על קמבה ווקר, זה יהיה מקסים.
לפני 5 שנים בערך, כשקמבה היה בשארלוט אמרתי לחבר כאן בפורום שאני מעדיף את קמבה על קיירי, ענה לי, "השתגעת, מדובר בשתי רמות כישרון שונות לחלוטין.."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 24, 2021 10:23 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
דאנדרה עושה עבודת הגנה טובה, מהמשחקים שראיתי, הוא חכם, לא ינסה לחסום סלאם דאנק שיעלה בסל ועבירה או פציעה שלו. בסך הכל כשהוא על המגרש, רוב המאצ' אפים שלו עובדים קשה כדי לקלוע, ביום כמו שבאם היה אתמול היה באמת קשה לעצור, במיוחד שהוא שיחק במיד ריינג'
מחליף בדמות ג'אוול מגי יכולה להיות מעניינת
אממה שניהם מתקשים לעצור גארדים שעוברים אותם בכדרור, כלומר אם הם עושים סוויטץ' בהגנה רחוק מהטבעת, זה סל כמעט בטוח
הם החתימו את פלה, אגב

אני לא מתחבר לתיאור הזה.
אני חושב שדאנדרה ג׳ורדן הוא סנטר חלש מאוד בשלב הזה של הקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 3:15 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
shmueliki כתב:
עונת 17-18, 19-41, 8-14.

אם בא לך לעשות את אותו תרגיל על קמבה ווקר, זה יהיה מקסים.
לפני 5 שנים בערך, כשקמבה היה בשארלוט אמרתי לחבר כאן בפורום שאני מעדיף את קמבה על קיירי, ענה לי, "השתגעת, מדובר בשתי רמות כישרון שונות לחלוטין.."

מעניין
העונה, 3 הפסדים עם קמבה, 3-8 חיובי בלעדיו.
עונת 19-20, 19-37, 5-11.
עונת 18-19, שיחק בכל המשחקים...
עונת 17-18, שיחק ב-80 משחקים (יותר מדי בכדי להשוותם לשניים הנותרים כמובן).

אז פה כן מרחב המדגם קטן כי מדובר רק בסדר גודל של עונת משחקים אחת (ולמשל אולי היו היעדרויות מכוונות במשחקים קלים יותר שמסבירים חלק מהפער, סתם ספקולציה - אין לי מושג), ורק מהנתונים הנ"ל לא הייתי מסיק יותר מדי (בניגוד ל"תקדים קיירי").

22-37 חיובי (63%) עם קמבה.
8-19 חיובי (70%) בלעדיו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 4:44 am 
Hall of Famer

רק מציין משהו שראיתי כרגע מלילה קודם - 19 דקות לבובאן, 15 נקודות, 12 ריבאונדים, 9+ לדאלאס בדקות הללו (למעשה היחיד בדאלאס עם פלוס!)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 4:45 am 
Junior

אני חושב שאחוז הנצחונות הנ"ל מראה שבוסטון איכותית מספיק כדי לנצח גם בלי הרכז המוביל שלה דרך טייטום-בראון-סמארט, בין אם מדובר בקמבה ובין אם מדובר בקיירי.
גם ברוקלין בעונה החולפת הציגה כישרון בקו האחורי עם דינווידי ולברט שהם שחקנים איכותיים שהובילו אותם לפלייאוף ביחד עם ראסל בעונה שלפני.
כדי להציג את התמונה האמיתית ראוי להיזכר מדי פעם גם מה קיירי עשה בקליבלנד וכמה משמעותי הוא היה בריצות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 4:47 am 
Hall of Famer

אכן
לפני 4 שנים ולצד השחקן הטוב בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 4:49 am 
Junior

shmueliki כתב:
השאלה היא האם בלעדיו בכלל מגיעים לרבע רביעי צמוד בכל משחק. חוץ מזה שהוא לוקח עשרות זריקות משחקני התקפה לא פחות יעילים ממנו, הוא לא שומר בצורה מקוממת ממש.

על מה לעזאזל אתה מדבר? קיירי עם 21 זריקות למשחק, שזה טיפ-טיפה יותר מהממוצע הסטנדרטי שלו בשנים האחרונות, ובהחלט מספר זריקות נורמטיבי לכוכב בליגה.
הוא קולע ב-52.5% מדהים מהשדה (האחוז הגבוה בקריירה בפער), עם 43.5% מופרע על 8.3 שלשות בערב. מאיזה שחקני התקפה בברוקלין הוא לוקח "עשרות זריקות" ומי יעיל כמוהו בקבוצה חוץ מדוראנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 5:13 am 
Hall of Famer

מהארדן כמובן, שאולי לא קולע הפעם באותה יעילות, אבל בניגוד לקיירי, כשהכדור אצלו, המשחק פחות תקוע כי הוא מוסר בחסד.
העובדה היא שעם כל המספרים של קיירי, הם מפסידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 5:27 am 
Junior

נורטון כתב:
מהארדן כמובן, שאולי לא קולע הפעם באותה יעילות, אבל בניגוד לקיירי, כשהכדור אצלו, המשחק פחות תקוע כי הוא מוסר בחסד.

הארדן שחקן התקפה פחות יעיל מקיירי וזו גם כן עובדה. ההפסדים הם יותר על הצד ההגנתי מאשר על הצד ההתקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 6:00 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
shmueliki כתב:
השאלה היא האם בלעדיו בכלל מגיעים לרבע רביעי צמוד בכל משחק. חוץ מזה שהוא לוקח עשרות זריקות משחקני התקפה לא פחות יעילים ממנו, הוא לא שומר בצורה מקוממת ממש.

על מה לעזאזל אתה מדבר? קיירי עם 21 זריקות למשחק, שזה טיפ-טיפה יותר מהממוצע הסטנדרטי שלו בשנים האחרונות, ובהחלט מספר זריקות נורמטיבי לכוכב בליגה.
הוא קולע ב-52.5% מדהים מהשדה (האחוז הגבוה בקריירה בפער), עם 43.5% מופרע על 8.3 שלשות בערב. מאיזה שחקני התקפה בברוקלין הוא לוקח "עשרות זריקות" ומי יעיל כמוהו בקבוצה חוץ מדוראנט?

21 זריקות מהשדה למשחק - זה במקרה הכי הרבה בקבוצה (ועוד חרף העובדה שממוצע הדקות שלו קטן משל שני האחרים). הוא גם מגיע לקו פחות מחצי מאשר דוראנט והארדן כ"א - והתרומה פה היא לא רק ביעילות התקפית של נקודות לפוזשן אלא סחיטת עבירות וכו'.
איך אפשר לטעון שהארדן שחקן התקפה פחות יעיל מקיירי?! לאן יוסטון הייתה מגיעה עם קיירי? האם ההגנה של הארדן עשתה את ההבדל?

אבל בסופו של דבר יש את נתוני הניצחונות המדברים בעד עצמם. הרי אדרבה, דווקא משחקן התקפי כה טוב ויעיל - הציפייה הנאיבית היא שהוא ישפר את הקבוצות שלו - בטח כאלו שלא משחק בהן פנומן התקפי כדוראנט (או בכלל שחקן ממש מהטופ של הליגה), כמו בשלוש השנים הקודמות, ואז הערך המוסף אמור להיות גדול עוד יותר. אז עושה רושם שהציפייה הזו עובדתית לא מתממשת - שנה אחרי שנה.
אתה מוזמן להציע שחקן מאותו סדר גודל בליגה - שנמצא עבורו סטטיסטיקות "אחוזי הצלחה איתו ובלעדיו" - דומות לאורך כמה שנים.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ב' ינואר 25, 2021 6:04 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 6:03 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
נורטון כתב:

הארדן שחקן התקפה פחות יעיל מקיירי וזו גם כן עובדה. ההפסדים הם יותר על הצד ההגנתי מאשר על הצד ההתקפי.

בטח עובדה. יוסטון בהנהגת הארדן היא באופן קבע אחת מהקבוצות הטובות במערב (נגיד אחת מה 4)
קליבלנד או ברוקלין בהנהגת קיירי, (הוא ממש לא היה המנהיג בבוסטון במשחקים הספורים בהם לא היה פצוע) היו... ובכן, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 6:14 am 
Junior

נורטון כתב:
מאסטר כתב:
נורטון כתב:

בטח עובדה. יוסטון בהנהגת הארדן היא באופן קבע אחת מהקבוצות הטובות במערב (נגיד אחת מה 4)
קליבלנד או ברוקלין בהנהגת קיירי, (הוא ממש לא היה המנהיג בבוסטון במשחקים הספורים בהם לא היה פצוע) היו... ובכן, לא.

מה הפאקינג קשר? יעילות התקפית אפשר למדוד דרך אחוזי שדה ויחס אסיסטים איבודים.
קיירי עם 46.7 אחוז מהשדה לאורך הקריירה כשבשנים האחרונות זה רק מטפס ומטפס לכיוון ה-50 אחוז || הארדן עם 44 אחוז מהשדה לאורך הקריירה - מספר מאוד יציב לאורך כל התקופה שלו ביוסטון.
קיירי עם יחס של 5.7 אסיסטים על 2.6 איבודים לאורך הקריירה, הארדן עם יחס של 6.4 אסיסטים על 3.7 איבודים לאורך הקריירה.
מ.ש.ל - קיירי שחקן התקפה יעיל יותר מהארדן שהחזיק לדעתי בUSAGE הגבוה בליגה. אם יש לך נתונים התקפיים אחרים שמצביעים על יעילות גבוהה יותר להארדן אתה מוזמן להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 6:15 am 
Senior

לא מבין את הויכוח. יש כולה 2 משחקים של השלישיה הזו ביחד מה כולם קופצים למסקנות.

ההתקפה של קיירי מעולם לא הייתה הבעיה. הוא פנטסטי בהתקפה. השאלה האם הקו האחורי הזה יכול לשחק בכלל בהגנה כשגם דוראנט רחוק מלהיות איום הגנתי בשלב זה, ג'ו האריס בוודאי שלא ודיאנדרה הרבה מעבר לשיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 6:33 am 
Junior

shmueliki כתב:
אבל בסופו של דבר יש את נתוני הניצחונות המדברים בעד עצמם. הרי אדרבה, דווקא משחקן התקפי כה טוב ויעיל - הציפייה הנאיבית היא שהוא ישפר את הקבוצות שלו - בטח כאלו שלא משחק בהן פנומן התקפי כדוראנט (או בכלל שחקן ממש מהטופ של הליגה), כמו בשלוש השנים הקודמות, ואז הערך המוסף אמור להיות גדול עוד יותר. אז עושה רושם שהציפייה הזו עובדתית לא מתממשת - שנה אחרי שנה.
אתה מוזמן להציע שחקן מאותו סדר גודל בליגה - שנמצא עבורו סטטיסטיקות "אחוזי הצלחה איתו ובלעדיו" - דומות לאורך כמה שנים.

בסופו של דבר, חבר, הצלחה נמדדת בפלייאוף. קיירי היה פצוע בפלייאוף 18' עם בוסטון וגם בפלייאוף 20' עם הנטס.
ב-2019 אכן הייתה אכזבה בסדרה מול מילווקי, של בוסטון כולה האמת, אבל על סדרה אחת לא מבססים תאוריה ובינתיים אתה מוזמן להמשיך להתרגש מאחוזי נצחונות בעונה הסדירה.
קיירי היה קריטי עבור האליפות של קליבלנד ב-2016 עם הצגות של כוכב אמיתי, וגם בעונה שלאחר מכן שהסתיימה בסגנות, אבל בואו נשכח מהכל ונדבר רק על העונות בבוסטון שמסתדרות עם הנראטיב או 20 משחקים בברוקלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 6:44 am 
Hall of Famer

כמו שאמרתי, בוא נתעלם לרגע ממה שקיירי עשה בשלוש (?) שנים לפני לברון, ובטח ב 4 שנים אחרי לברון, ונתמקד רק בשנים בהן הוא שיחק עם לברון. אה, רגע. הוא שיחק באותו זמן עם לברון? יכול להיות שזה קשור לתוצאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 7:15 am 
Junior

נורטון כתב:
כמו שאמרתי, בוא נתעלם לרגע ממה שקיירי עשה בשלוש (?) שנים לפני לברון, ובטח ב 4 שנים אחרי לברון, ונתמקד רק בשנים בהן הוא שיחק עם לברון. אה, רגע. הוא שיחק באותו זמן עם לברון? יכול להיות שזה קשור לתוצאות?

גם בוא נתעלם מהסגל שהיה בקליבלנד לפני שלברון ולאב הגיעו, ונתעלם גם מזה שקיירי היה בעונתו הראשונה והשנייה בליגה בתור ילד בן 19 ו-20.
לברון כידוע הגיע לתוצאות הרבה יותר טובות בשנתיים הראשונות שלו בליגה וכבר אז היה בשורה אחת עם מייקל.
חוץ מזה, כמו דמגוג אמיתי אתה רושם ושופט אשכרה 4 שנים (!!!) אחרי לברון כשבפועל מדובר על עונה וחצי בבוסטון + 30 משחקים בברוקלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 7:20 am 
Senior

אני לא מצליח להבין מה הטענות שלכם, נורטון ושמואל. שקיירי לא שחקן התקפה מדהים?

לא חושב שצריך עכשיו 500 הודעות סרקסטיות ברצף. קיירי פנומן התקפי. הוא אחד הקלעים היעילים בליגה. הוא שחקן הגנה רע מאוד וכנראה באופן כללי אדם איום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 7:52 am 
Hall of Famer

לא. הוא סקורר נפלא. לא חושב שהוא שחקן התקפה כזה טוב, אבל סקורר ברמה הכי גבוהה, אין ספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 8:57 am 
Sophomore

מאסטר, בדקת מה הקבוצות של קיירי עשו איתו ובלעדיו?
הקאבס עשו סגנות, אליפות וסגנות בשלוש שנים עם קיירי וג'יימס. בעונה שעזב, ובלי שהגיע מחליף ראוי בכלל (תומאס הפצוע, ג'ורג' היל) הקאבס שוב עשו סגנות.
בוסטון הגיעו עד גמר המזרח בעונה שלפני קיירי (עם תומאס בשיאו). בעונה שקיירי הצטרף (2018), הוא לא שיחק בפלייאוף ושוב בוסטון הגיעה לגמר המזרח. ב-2019 קיירי כן שיחק בפלייאוף ובוסטון עפה בסיבוב השני באופן משפיל למדי. עונה אח''כ קיירי כבר לא שם ובוסטון שוב בגמר המזרח.

אני לא אומר שאלה ראיות שמבססות משהו, אבל בהחלט אין פה בדל של ראייה לכך שקיירי משפר את הקבוצות שלו בפלייאוף. חובת ההוכחה לגמרי עליו, עם כל הכבוד (ויש) לשלשת האליפות ההיא ובכלל לפלייאוף שהוא נתן בתור הסגן של לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 10:06 am 
Junior

טוב, עצם זה שהקאבס עשו סגנות גם בלי קיירי מעיד בעיקר על איכות המזרח... אבל זה כבר לדיון אחר.
בכל אופן, ברמה האישית קיירי היה מצויין גם בגמרים בהם שיחק מול הווריורס וגם בסדרות במזרח שהן אולי נחשבות מעט פחות בגלל היריבות הלא מרשימות.
כשבוסטון הגיעה לגמר המזרח עם איזייאה תומאס או בעונה שעברה זה קרה מול וושינגטון וטורונטו - קבוצות פחות טובות ממילווקי. בכל אופן, לשפוט את מידת ההשפעה של קיירי בפלייאוף על סמך סדרה אחת לא טובה זה לא רציני.
וכן, אפשר באותה מידה גם לטעון שקליבלנד בלעדי קיירי לא הייתה קרובה לדגדג את גולדן סטייט ואיתו היא לקחה אליפות מרשימה - הרבה בזכותו גם. אז שם הוא כן שיפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 10:08 am 
Junior

נורטון כתב:
לא. הוא סקורר נפלא. לא חושב שהוא שחקן התקפה כזה טוב, אבל סקורר ברמה הכי גבוהה, אין ספק

בול מה שנורטון אמר.

וגם לטעון שהוא יותר יעיל מהארדן זה קצת בעייתי... אם נסתכל על העונה האחרונה אז שם קיירי קלע 27.4 נקודות למשחק בEFG של 54.6% (בעייני זה המדד היחיד ליעילות מהשדה, אשמח לשמוע טיעון נגד) בזמן שהארדן קלע 34.3 נקודות בEFG של 54.3%.
עונה קודם קיירי קלע 23.7 נקודות ב55.7% EFG והארדן 36.1 נקודות ב54.1% EFG.
מבחינת יעילות מהשדה יש יתרון קל לקיירי אבל בווליום קטן בהרבה.
כשמוסיפים נקודות מהקו אז קיירי הלך לקו 3.7 ו5.1 פעמים ב2 העונות האחרונות וקלע אותם ב87.3 ו92.2 אחוז בהתאמה. הארדן באותן שתי עונות הגיע לקו 11 ו11.8 פעמים וקלע משם ב87.9% ו86.5%.

אז ברגע שמוסיפים את זריקות העונשין אני חושב שכבר אין עדיפות מבחינת יעילות לקיירי על הארדן. (נורטון - מכיר מדד משוקלל הגיוני לאחוזים אפקטיבים עם הקו? לא הצלחתי לחשוב על מטריקה הגיונית).

אז סך הכל יש לך שני סקוררים עם יעילות די דומה כשאחד גם הוכיח שהוא יכול באופן עקבי לקלוע הרבה יותר מהשני.
( כל זה היה כדי לכפור בטענה שקיירי סקורר יעיל יותר מהארדן).

מעבר לזה כל מי שראה את קיירי בקליבלנד ראה שהוא מאוד מתקשה (בלשון המעטה) להוביל את הקבוצה בלי לברון על המגרש (אם כי היה נפלא לצד לברון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 25, 2021 10:12 am 
Senior

טרו שוטינג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]