סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 27, 2021 2:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לחדול.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 27, 2021 2:21 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ראיתי את לוקט הרבה כמוכם אבל ממה שראיתי מדובר בשחקן התקפה חלש ושחקן הגנה טוב מבחינת פיזיות ואינטנסיביות, אבל גם לא חכם וכזה שעושה מלא שטויות.
לא מבין איך שחקן כזה יכול להחשב כהצלחה בשורה אחת עם תומאס, בראון ובריימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 27, 2021 2:36 pm 
Senior

אני גם חשוב שהוא לא צריך להיספר ככה.
הפגיעות הגדולות של הפועל של קטש היו בעיקר השלישייה הזו שהגיעה מהליגה, ג'ונסון (שבזכות מה שעושה בחולון מזכיר שהיה אחלה שחקן לפני הפציעות) והולנד שהתגלה כבינגו למרות רזומה בינוני.
כלומר, נראה שאין פה איזה סקאוטינג מבריק, אבל כן הייתה פה איזו עונה וחצי שהתחושה הייתה שהפועל כל הזמן מצליחים להביא בדיוק את השחקן שקטש היה רוצה (וכשהם נופלים, כמו עם קאזינס וקופשאס אז מצליחים לתקן את זה בהמשך העונה).
חלק מהזמן זה הגיע דרך דייג מהליגה, במקרים בודדים סקאוטינג טוב ובחלק מהמקרים ניצול מצוין של הזדמנויות (פלדין, מאק, טרי היה נראה כמו שיחוק במעט משחקים עד הקורונה).

העונה הזו מרגישה קצת מקבילה לסטירת הלחי שההנהלה קיבלה ב2018 שהגיעה אחרי התנהלות קצת זחוחה בקיץ, גם העונה זה קצת נראה שקטש-הלפרין-הראל קיבלו ביטחון עודף וזה התפוצץ להם בפנים, אבל כאמר - אני כן חושב שגם היה פה הרבה חוסר מזל עם הפציעות/הבלוף של קרמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 27, 2021 3:34 pm 
Sophomore

בין לוקט, ג'ונסון והולנד - ג'ונסון הוא השחקן הטוב יותר, בפער. כל עוד הוא בריא. ואת טרנס קינסי בריא אני לוקח גם לפניו. הולנד שחקן מגניב והתקפית הוא מעולה, אבל לעניות דעתי שומר לא טוב בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 27, 2021 5:11 pm 
מנהל פורום

הולנד דווקא היה שומר קבוצתי לא רע בכלל, מסכים שבאישית הוא היה חור ושרשר עבירות שטותיות ברצף. שחקן מעולה אבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 27, 2021 10:01 pm 
Freshman

stavs כתב:
אני גם חשוב שהוא לא צריך להיספר ככה.
הפגיעות הגדולות של הפועל של קטש היו בעיקר השלישייה הזו שהגיעה מהליגה, ג'ונסון (שבזכות מה שעושה בחולון מזכיר שהיה אחלה שחקן לפני הפציעות) והולנד שהתגלה כבינגו למרות רזומה בינוני.
כלומר, נראה שאין פה איזה סקאוטינג מבריק, אבל כן הייתה פה איזו עונה וחצי שהתחושה הייתה שהפועל כל הזמן מצליחים להביא בדיוק את השחקן שקטש היה רוצה (וכשהם נופלים, כמו עם קאזינס וקופשאס אז מצליחים לתקן את זה בהמשך העונה).
חלק מהזמן זה הגיע דרך דייג מהליגה, במקרים בודדים סקאוטינג טוב ובחלק מהמקרים ניצול מצוין של הזדמנויות (פלדין, מאק, טרי היה נראה כמו שיחוק במעט משחקים עד הקורונה).

העונה הזו מרגישה קצת מקבילה לסטירת הלחי שההנהלה קיבלה ב2018 שהגיעה אחרי התנהלות קצת זחוחה בקיץ, גם העונה זה קצת נראה שקטש-הלפרין-הראל קיבלו ביטחון עודף וזה התפוצץ להם בפנים, אבל כאמר - אני כן חושב שגם היה פה הרבה חוסר מזל עם הפציעות/הבלוף של קרמר.

hש משקל גדול מאוד לחוסר הבהירות שיצר טורניר ה פיינל 8.
לבנות להצלחה מיידית בפיינל 8 או לבנות לכל העונה ?
נראה לי שנפלנןו בין הכסאות.
ניסינו לבנות קבוצה לפיינל 8 אבל לא הצלחנו בזה ובסופו של דבר לא התחברה כאן קבוצה בכלל.
אין סודות.
כשעובדים נכון , כשיודעים בבירור מה רוצים ליצור, אז יש תוצאות. כמו בעונה שעברה אחרי המשכיות ובנייה של שנתיים.
יש הרבה מה ללמוד מהנפילה העצומה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 29, 2021 3:12 pm 
Sophomore

שחקנים כמו היל ובלאט שאמורים להיות תלויים בעיקר בעצמם אפשר בהחלט לשפוט ולומר שהם כישלון העונה. אבל בסיטואציה שהקבוצה נמצאת בה מתחילת השנה לא פשוט לשפוט את השחקנים שיותר תלויים במשחק הקבוצתי והשתלבות בו כמו קרמר ווילסון (שניהם כנראה בובה של שחקנים במרקם הנכון). זה גם קצת מזכיר לי את המצב המתסכל של פרפרוגלו ב-2018 כשגם הוא מצא את עצמו נאלץ לשחק 1:1 או לחכות לכדורים טועים כדי לתרום "לקבוצת דייסון" שהייתה לנו פה ומן הסתם מי שהיה רואה אותו רק אז לא היה חולם בכלל שהוא מתאים ליורוליג. גם פלדיין הוא שחקן כזה ויש לי תחושה שבקבוצה של השנה גם הוא היה נראה הרבה פחות טוב (היה נאלץ לייצר לעצמו מבטים לסל. פתאום היו מדברים על ההגנה שלו וכו').

גם אחרי עזיבתו, הרבה מאד מהשוקת השבורה היא על קטש "והשיטה שלו". ספציפית המוכנות לקבל יותר מידי שחקנים שלא שומרים + הבנייה של קבוצה עם קו קדמי בסייז לליגה ישראלית שמייצר מצב שהקבוצה מתחילה כל משחק באירופה (גם מול קבוצות סופר חלשות כמו לימוז') במינוס 10-20 נקודות בשל חוסר היכולת שלה לקחת ריבאונד או להגן מול שחקנים עם טיפה סייז (כשיוצא הדופן היחידי בזה הוא בריימו שמצליח לתת פייט בפיזיות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 45 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה