סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2021
הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2021 10:48 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אחד האהובים עליי זה ההגנה הכמעט פנאטית של חלק מהביביסטים על הציבור החרדי, תוך כדי (כמובן) השוואה למפגיני בלפור והסיפורים הידועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 1:00 pm 
Hall of Famer

עמית סגל טוען שמה שקרה לאחרונה עם החרדים כנראה יפגע בליכוד בבחירות הקרובות כי לכולם מובן שאם בחרת בנתניהו בחרת למעשה גם בחרדים.
רק נציין שיש הבדל גדול בין ש-ס שמקפידים עם עניין הקורונה ליהדות התורה .....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 2:16 pm 
Hall of Famer

אם זה מעניין פה מישהו, בוגי פרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 2:37 pm 
Freshman

sir charles כתב:
פרופסור ג'יי כתב:
בני גנץ הגיע לעמדה באפריל 2020 אחרי שלוש מערכות בחירות, עם משבר קורונה עולמי (והרי בספטמבר 19 הוא לא עשה את הצעד הזה של להיכנס לממשלת נתניהו) ועם יכולת השפעה ממשית על הממשלה והמדינה. באותה נקודת זמן, אני חושב שמבין האלטרנטיבות שלו - הוא בחר בנכונה ביותר.

אני רוצה להגיב רק לנקודה הזאת.
בספטמבר אאל"ט גנץ עמד בראש המפלגה הגדולה ביותר. הוא לא היה צריך להיכנס לממשלה של ביבי אלא להקים ממשלה בעצמו, גם שומו שמיים בתמיכת המשותפת, והוא לא הצליח לעשות את זה.

נכון, במקרה אני גם כתבתי כמה הודעות מתחת לזה שהוא קיבל את המנדט ולא הצליח להקים ממשלה.
בכל מקרה אין איזשהו מחוייבות לכך שאם אתה המפלגה הגדולה ביותר אתה מקים ממשלה, כמובן.. תלוי בהמלצות לנשיא ובעיקר בזה שחברי כנסת אשכרה יתמכו בממשלה שלך.

לקראת הבחירות הקרובות, מסתמן שישבר שיא "מיעוט המנדטים למפלגה השניה בתור", אחרי שיש עתיד בעבר הגיעו ל-19 כמפלגה שניה הגדולה ביותר, כרגע לפי הסקרים נראה שהמפלגה השניה בגודלה בכנסת תהיה עם 17+-.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 2:38 pm 
Freshman

oren_80 כתב:

חבל על כספי מימון המפלגות שהוציא עד עכשיו

והיום גם גיליתי שמפלגת "תלם" של פעם הייתה תנועה להתחדשות ממלכתית. בוגי - תנועה לאומית ממלכתית. המילים מתחילות להיגמר בשפה העברית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 2:41 pm 
Hall of Famer

בוגי עשה בשכל שפרש .לדעתי גם חולדאי צריך לפרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 3:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
בוגי עשה בשכל שפרש .לדעתי גם חולדאי צריך לפרוש.

לדעתי גם ביבי צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 4:20 pm 
Junior

מצטרף קצת באיחור לדיון אבל כמה הערות שלי על הנכתב פה:
1) אני קטלתי את גנץ על ההחלטה בזמן אמת. פחות על הפרת ההבטחה אלא יותר על זה שהוא נכנע כשברור שלביבי אין שום קלפים ביד. בהסתכלות של שנה אחורה אני חושב שההחלטה של גנץ היא פחות גרועה ממה שחשבתי בזמן אמת וגם שהנוכחות שלו (ובפרט של ניסנקורן) הייתה סבירה ומעלה. לא הצבעתי לו ולעולם לא אצביע לו אבל אני לגמרי מאמין לכוונות שלו ולרצון שלו לפעול למען המדינה. הבעיה המרכזית היא שהוא אחד הפוליטיקאים והמנהיגים הכי עלובים שראיתי ולכן זה נגמר כמו שזה נגמר... (כמה נשארו בכחול לבן מ35 המנדטים? 4 ח"כים? ). אגב, רוצים לדבר על אנשים שחירבנו על הבוחרים שלהם (שאני אחד מהם) על אמת - פרץ ושמולי! איכס, שום משקל אמיתי, סתם זחילה חסרת תוחלת לממשלת נתניהו. לא אצביע בחיים למפלגה שמי מהם רץ בה.

2) הטיעון שבבחירות רביעיות מצב ה"רק-לא-ביבי" היה עדיף כי לוי-האוזר-הנדל חשפו את פרצופם (האוזר והנדל אמרו שהם לא ישבו בתמיכת המשותפת מהשניה הראשונה) זו טענה בעייתי כי היא מניחה שעצם העובדה שבוגי-ליברמן-גנץ היו מוכנים לשבת עם המשותפת לא הייתה מבריחה מהם מנדטים... לא קונה את זה. ישבו בכחול-לבן (ובטח ליברמן) לא מעט מנדטים של ימין "רך" שלא היה מקבל את התמיכה של המשותפת (ותאמינו לביבי שהוא היה מנגן על זה יופי).

3) סוג של המשך לסעיף 1 - מדהים אותי שיש מישהו שראה את ההתנהלות הניהולית והפוליטית של גנץ בשנה האחרונה וחושב שאם גנץ היה בראש מערכת הקורונה מצבנו היה טוב יותר. הבנאדם פאקינג הציג אתמול במצגת נתונים של אנשים "מודל היגיון בריא" או איך שלא קוראים לאנשים האלו שלא מאמינים בסגרים והגבלות. הבנאדם איבד את כל המפלגה שלו, לא הצליח להעביר שום דבר כמעט (כן הצליח למנוע מביבי להעביר, אבל זו לא הנהגה אלא הגנה) ובאופן כללי הציג יכולת הנהגה מביכה ברמות.
בתור שמאלן אין לי שום ספק שאני מעדיף את ביבי על גנץ בניהול משבר הקורונה, עם כל הדברים המחורבנים שביבי מביא איתו (שחיטות, העדפת אינטרסים אישיים, פוליטיקה קטנה וכו'). כן, עד כדי כך אני חושב שגנץ פוליטיקאי ומנהיג מזעזע.

4) רשמתי את זה בת'רד אחר אבל אני בתור איש שמאל אשכרה מעדיף ממשלת ביבי-גנץ (שאני מת שיום אחד ימני אחד יסביר לי מה ביבי עשה ימני ב11 השנים האחרונות) על ממשלת סער-בנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 4:56 pm 
Senior

פרופסור ג'יי כתב:
oren_80 כתב:

והיום גם גיליתי שמפלגת "תלם" של פעם הייתה תנועה להתחדשות ממלכתית. בוגי - תנועה לאומית ממלכתית. המילים מתחילות להיגמר בשפה העברית

לא כל כך הבנתי, בעיניך הוא היה לא ממלכתי? לא לאומי?

באמירת אגב - לא הצבעתי לבוגי אי פעם אבל אני מתקשה להתחבר לעליצות שמתלווה לפרישתו
הוא אולי לא הפוליטיקאי הקלאסי, חסרה לו מידה של נכלוליות וודאי שהוא לא עובר מסך או משלהב תומכים ושותפים, אבל אני לא חושב שדווקא אלו התכונות שאנחנו רוצים לראות בפוליטיקאים סלאש מנהיגים שלנו.
בוגי היה כנראה תמים וישר עד כדי בוקיות, די ברור שהוא לא בדיוק התאים לשחק את המשחק הפוליטי אבל אני לא חושב שיש מישהו שבאמת חושב שהוא טיפש או לא ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 4:58 pm 
Freshman

בתור איש שמאל אני מעדיף ממשלה מתפקדת שמסוגלת להעביר תקציב, גם אם חלק מהתקציב הזה הולך להתנחלויות ולהדתה במערכת החינוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 5:00 pm 
Sophomore

אני שוקל בכובד ראש להצביע ליש עתיד או לעבודה, אם טדי נויברט ממחאת הנדלן ייבחר במקום גבוה.
לליברמן אני בחיים לא אצביע כי הוא מכחיש קורונה והוא סוג של גנגסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 5:00 pm 
Freshman

תומר כתב:
פרופסור ג'יי כתב:
oren_80 כתב:

באמירת אגב - לא הצבעתי לבוגי אי פעם אבל אני מתקשה להתחבר לעליצות שמתלווה לפרישתו
הוא אולי לא הפוליטיקאי הקלאסי, חסרה לו מידה של נכלוליות וודאי שהוא לא עובר מסך או משלהב תומכים ושותפים, אבל אני לא חושב שדווקא אלו התכונות שאנחנו רוצים לראות בפוליטיקאים סלאש מנהיגים שלנו.
בוגי היה כנראה תמים וישר עד כדי בוקיות, די ברור שהוא לא בדיוק התאים לשחק את המשחק הפוליטי אבל אני לא חושב שיש מישהו שבאמת חושב שהוא טיפש או לא ראוי.

האמת זאת שאלה מעניינת. איך גוף כל כך נגוע בפוליטיקה פנימית כמו צה"ל מצליח להוציא מתוכו גלמים פוליטיים כמו בוגי וגנץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 5:11 pm 
Freshman

תומר כתב:
פרופסור ג'יי כתב:
oren_80 כתב:

איזה פורום חמוד, משהו. כולה אמרתי שהמפלגה בשנות ה80 שנקראה תלם הייתה תנועה להתחדשות ממלכתית ותלם של בוגי נקראת תנועה לאומית ממלכתית, כלומר, לקחו אותם ראשי תיבות ושינו מילה אחת... זה הכל.
מה היה או מה לא היה או מה....
אין לי מושג על איזו עליצות אתה מדבר אבל אין לי יחס מיוחד כלפיו, לכאן או לכאן, ככה שמבחינתי הפרישה שלו שולית לחלוטין.

שימו לב גם לגילאים: חיים כץ היה זקן חברי הכנסת הפעם והוא יליד 47. אחריו יש את ליצמן (48), נתניהו (49) ויעלון (50), כשגם עמיר פרץ בסביבה (52). מעניין כמה אנשים בעשור השמיני לחייהם נראה בכנסת הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 5:24 pm 
Sophomore

sheky כתב:
1) אני קטלתי את גנץ על ההחלטה בזמן אמת. פחות על הפרת ההבטחה אלא יותר על זה שהוא נכנע כשברור שלביבי אין שום קלפים ביד. בהסתכלות של שנה אחורה אני חושב שההחלטה של גנץ היא פחות גרועה ממה שחשבתי בזמן אמת וגם שהנוכחות שלו (ובפרט של ניסנקורן) הייתה סבירה ומעלה. לא הצבעתי לו ולעולם לא אצביע לו אבל אני לגמרי מאמין לכוונות שלו ולרצון שלו לפעול למען המדינה. הבעיה המרכזית היא שהוא אחד הפוליטיקאים והמנהיגים הכי עלובים שראיתי ולכן זה נגמר כמו שזה נגמר... (כמה נשארו בכחול לבן מ35 המנדטים? 4 ח"כים? ). אגב, רוצים לדבר על אנשים שחירבנו על הבוחרים שלהם (שאני אחד מהם) על אמת - פרץ ושמולי! איכס, שום משקל אמיתי, סתם זחילה חסרת תוחלת לממשלת נתניהו. לא אצביע בחיים למפלגה שמי מהם רץ בה.

2) הטיעון שבבחירות רביעיות מצב ה"רק-לא-ביבי" היה עדיף כי לוי-האוזר-הנדל חשפו את פרצופם (האוזר והנדל אמרו שהם לא ישבו בתמיכת המשותפת מהשניה הראשונה) זו טענה בעייתי כי היא מניחה שעצם העובדה שבוגי-ליברמן-גנץ היו מוכנים לשבת עם המשותפת לא הייתה מבריחה מהם מנדטים... לא קונה את זה. ישבו בכחול-לבן (ובטח ליברמן) לא מעט מנדטים של ימין "רך" שלא היה מקבל את התמיכה של המשותפת (ותאמינו לביבי שהוא היה מנגן על זה יופי).

3) סוג של המשך לסעיף 1 - מדהים אותי שיש מישהו שראה את ההתנהלות הניהולית והפוליטית של גנץ בשנה האחרונה וחושב שאם גנץ היה בראש מערכת הקורונה מצבנו היה טוב יותר. הבנאדם פאקינג הציג אתמול במצגת נתונים של אנשים "מודל היגיון בריא" או איך שלא קוראים לאנשים האלו שלא מאמינים בסגרים והגבלות. הבנאדם איבד את כל המפלגה שלו, לא הצליח להעביר שום דבר כמעט (כן הצליח למנוע מביבי להעביר, אבל זו לא הנהגה אלא הגנה) ובאופן כללי הציג יכולת הנהגה מביכה ברמות.
בתור שמאלן אין לי שום ספק שאני מעדיף את ביבי על גנץ בניהול משבר הקורונה, עם כל הדברים המחורבנים שביבי מביא איתו (שחיטות, העדפת אינטרסים אישיים, פוליטיקה קטנה וכו'). כן, עד כדי כך אני חושב שגנץ פוליטיקאי ומנהיג מזעזע.

4) רשמתי את זה בת'רד אחר אבל אני בתור איש שמאל אשכרה מעדיף ממשלת ביבי-גנץ (שאני מת שיום אחד ימני אחד יסביר לי מה ביבי עשה ימני ב11 השנים האחרונות) על ממשלת סער-בנט.

סעיף 3 - אויש נורא ואיום, הציג גישה שונה, לא תמך בסגר אוטומטי. אתה גם מוציא את הדברים מהקשרם, הרקע היה שהוא אמר שבמילא בדרך לישיבת הממשלה הוא עבר בבני ברק וגבעתיים וראה שכל החנויות פתוחות ובמילא זה סגר חרטא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 5:33 pm 
Junior

לאומית2021 כתב:

סעיף 3 - אויש נורא ואיום, הציג גישה שונה, לא תמך בסגר אוטומטי. אתה גם מוציא את הדברים מהקשרם, הרקע היה שהוא אמר שבמילא בדרך לישיבת הממשלה הוא עבר בבני ברק וגבעתיים וראה שכל החנויות פתוחות ובמילא זה סגר חרטא.

סבבה, זכותך המלאה לתמוך בו כדי שיישב בקבינט הקורונה הבא.
וחרטא שהכל פתוח בגבעתיים (לא מכיר בבני ברק). יש לא מעט פתוח וזה לא סגר מלא אבל בהחלט רוב החנויות סגורות.
מה הוצאתי מהקשרו? הדבר היחיד שאמרתי בקשר לקורונה זה שהוא הציג אתמול מצגת שנכתבה עם מודל היגיון בריא... איך אפשר להוציא משהו כזה מהקשר? כל שאר הדברים שרשמתי בסעיף נגעו להיותו פוליטקאי עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 6:06 pm 
Senior

פרופסור ג'יי כתב:
תומר כתב:
פרופסור ג'יי כתב:
oren_80 כתב:

איזה פורום חמוד, משהו. כולה אמרתי שהמפלגה בשנות ה80 שנקראה תלם הייתה תנועה להתחדשות ממלכתית ותלם של בוגי נקראת תנועה לאומית ממלכתית, כלומר, לקחו אותם ראשי תיבות ושינו מילה אחת... זה הכל.
אין לי מושג על איזו עליצות אתה מדבר אבל אין לי יחס מיוחד כלפיו, לכאן או לכאן, ככה שמבחינתי הפרישה שלו שולית לחלוטין.

קודם כל זה לא הפורום, רק אני
מודה שפספסתי את מה שכתבת, מתנצל אם לקחת משהו מכל זה אישית

והעליצות שעליה דיברתי היא נחלת רבים, אולי לא בפורום הזה או במשפחת ג'יי וחבריהם אבל לא חסרים אנשים שפשוט מתמוגגים מאיך הגולם הזה בוגי נבעט מהמערכת. לי אישית זה חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 6:20 pm 
Freshman

תומר כתב:
פרופסור ג'יי כתב:
תומר כתב:
פרופסור ג'יי כתב:
oren_80 כתב:

קודם כל זה לא הפורום, רק אני
מודה שפספסתי את מה שכתבת, מתנצל אם לקחת משהו מכל זה אישית

והעליצות שעליה דיברתי היא נחלת רבים, אולי לא בפורום הזה או במשפחת ג'יי וחבריהם אבל לא חסרים אנשים שפשוט מתמוגגים מאיך הגולם הזה בוגי נבעט מהמערכת. לי אישית זה חבל

בסדר גמור, מקבל
אם נוסיף קצת על נקודת העליצות, נראה לי שרוב העם בישראל כיום ממש לא מאמין לאף מנהיגות שהיא וממש שמח על כל מי שלא מצליח. אני משער שאם לפיד או ליברמן יפרשו תהיה שמחה רבתי, וכשנתניהו יפרוש, בכלל..
גם לי זה חבל מאוד *10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 6:53 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
רק נציין שיש הבדל גדול בין ש-ס שמקפידים עם עניין הקורונה ליהדות התורה .....

קשקשן חסר מושג אבל זה ממילא לא משנה בפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 8:02 pm 
Hall of Famer

למה קשקשן
בסופו של דבר, ההבדל הוא בין 0% (או קרוב לזה) מש״ס. לבין נניח 15-20% מיהדות התורה.
אף אחד לא אומר שכל יהדות התורה לא מקפידים על קורונה, אבל די ברור שכל מי שהיה בלוויה אתמול לא מצביע ש״ס, אלא או יהדות התורה או שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 8:22 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
1) אגב, רוצים לדבר על אנשים שחירבנו על הבוחרים שלהם (שאני אחד מהם) על אמת - פרץ ושמולי! איכס, שום משקל אמיתי, סתם זחילה חסרת תוחלת לממשלת נתניהו. לא אצביע בחיים למפלגה שמי מהם רץ בה.

מתנצל מראש על האשמת הקורבן
ומאוד יכול להזדהות עם התחושה הזו שמחרבנים עליך,
כמעט בכל מערכת בחירות, זה היה ברור שהצבעתי למפלגה שהולכת בדרך לא נכונה מבחינתי (הרבה פעמים בניגוד להבטחות) עד שבועיים לאחר הבחירות,
אבל אתה לגמרי אשם שהצבעת לפרץ, פשוט כי הוא כבר עשה את זה בעבר :) (ושמולי בכלל נראה כמו טיפוס נאלח)
כשפרץ התמודד בעבר בראשות מפלגת העבודה, הצבעתי עבורו/עבור העבודה
והוא בחר - אחרי קמפיין שעסק רק בנושאים חברתיים!!! - להיות שר הביטחון
(בהחלטה שכנראה נועדה מבחינתו למצב אותו כביטחוניסט כדי שיוכל בהמשך להיות מועמד לגיטימי לראשות הממשלה).
זו הייתה החלטה מזעזעת שירקה לציבור הבוחרים שלו בפרצוף
ועמדה בניגוד לכל הצהרה מוקדמת שלו, בנוגע לסיבה בגללה כדאי להצביע למפלגת העבודה.
עצם זה שהוא נבחר שוב רק מעיד על חולשתה של מפלגת העבודה, אותה הוא הצליח כמעט להשמיד לגמרי בסיבוב השני (רוב הקרדיט לביבי כמובן).

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' פברואר 01, 2021 8:29 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 8:25 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
פרופסור ג'יי כתב:
oren_80 כתב:

גם אני
לא כל כך הבנתי למה הוא בחר שלא להישאר ביש עתיד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 8:32 pm 
Junior

Att כתב:
מתנצל מראש על האשמת הקורבן
ומאוד יכול להזדהות עם התחושה הזו שמחרבנים עליך,
כמעט בכל מערכת בחירות, זה היה ברור שהצבעתי למפלגה שהולכת בדרך לא נכונה מבחינתי (הרבה פעמים בניגוד להבטחות) עד שבועיים לאחר הבחירות,
אבל אתה לגמרי אשם שהצבעת לפרץ, פשוט כי הוא כבר עשה את זה בעבר :) (ושמולי בכלל נראה כמו טיפוס נאלח)
כשפרץ התמודד בעבר בראשות מפלגת העבודה, הצבעתי עבורו/עבור העבודה
והוא בחר - אחרי קמפיין שעסק רק בנושאים חברתיים!!! - להיות שר הביטחון
(בהחלטה שכנראה נועדה מבחינתו למצב אותו כביטחוניסט כדי שיוכל בהמשך להיות מועמד לגיטימי לראשות הממשלה).
זו הייתה החלטה מזעזעת שירקה לציבור הבוחרים שלו בפרצוף
ועמדה בניגוד לכל הצהרה מוקדמת שלו, בנוגע לסיבה בגללה כדאי להצביע למפלגת העבודה.
עצם זה שהוא נבחר שוב רק מעיד על חולשתה של מפלגת העבודה, אותה הוא הצליח כמעט להשמיד לגמרי (רוב הקרדיט לביבי כמובן).

לצערי אתה צודק לחלוטין... הבחור יודע לדבר לא רע ולהשמע כן באמירותיו ונפלתי שוב (ושוב? הצבעתי לו מול גבאי בפריימריז, לא יודע אם זה רע או טוב) למרות שאת הטריק הזה (אם כי בגרסא פחות מסריחה) הוא כבר עשה.

איך אומרים, Fool me once shame on you, fool me tice shame on me... לא אתן את הקול לשום מפלגה שפרץ או שמולי אפילו מתפקדים אליה.
למרות שאני כנראה שוב אצביע לעבודה :) יש לי חיבה למירב מיכאלי ואם היא תצרף את שלח לרשימה (מאוד מחבב אותו פוליטית) אז בכלל יהיה אחלה. יש שם מתפקדים לא רעים שרצים בפריימריז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2021 10:59 pm 
Junior

אפילו בוגי יעלון אדיש לפרישה של בוגי יעלון מהפוליטיקה.
פוליטיקאי אנמי וסתמי לחלוטין עם כריזמה של סלט תפוחי אדמה שלא מסוגל לשנות דבר.
מעדיף לראות פוליטיקאים נמרצים ורעננים שלא באים לעשות סיבוב בפוליטיקה רק כי משעמם להם לאחר הפרישה בגיל צעיר מהצבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 12:09 am 
Sophomore

Att, למען ההגינות - לשמאלנים אמיתיים לא היו שום אופציות בסיבוב האחרון. מרצ רצו יחד עם פרץ-שמולי-לוי, כאשר מ''שמאלם'' הרשימה המשותפת כולל האלמנטים הדתיים-לאומניים, ומימינם כחול לבן עם חבר'ה כמו האוזר והנדל. גם אני שמתי אמת בבחירות האלה, כברירת מחדל, למרות שלא היה לי ספק שאורלי לוי תערוק אם זה יהיה רווחי מבחינתה, ולמרות שלא באמת האמנתי לפרץ גם אחרי שגילח ת'שפם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 12:21 am 
Junior

נורטון כתב:
למה קשקשן
בסופו של דבר, ההבדל הוא בין 0% (או קרוב לזה) מש״ס. לבין נניח 15-20% מיהדות התורה.
אף אחד לא אומר שכל יהדות התורה לא מקפידים על קורונה, אבל די ברור שכל מי שהיה בלוויה אתמול לא מצביע ש״ס, אלא או יהדות התורה או שום דבר.

הכיוון הוא הרבה יותר קרוב לשום דבר.

אין לי שום עניין להגן על יהדות התורה אבל להגיד שהם לא מקפידים (ככה הוא כתב) וש״ס כן, זו בורות.
בנתיים, למרות כל מה שנאמר והחיקוי בארץ נהדרת, כל בתי הספר שתחת יהדות התורה והרב שמנהיג אותה, סגורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: