סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 8:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2021
הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 12:00 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
תומר כתב:
נביא בעירו כתב:
במקום להתעסק בטענות המביכות של אהוד, אפשר וצריך לציין, ככה בקטנה, שאם כבר מדברים על מפלגות מחבלים, מן הראוי להודות שהיו גם כמה מחבלים במפלגות אחרות לאורך השנים. דני יתום, שמיר ובגין הם הדוגמאות הראשונות שקופצות לראש, אבל יש עוד מועמדים רבים וטובים גם במפלגות אחרות.

דני יתום?

דני יתום. קו 300.

sheky כתב:
נביא בעירו כתב:
בגדול, להגיד על משהו או מישהו ״קיצוני״, זה די מעפן, כי זה כאילו לפסול אותו קטגורית בלי לדון בטענה ספציפית שלו לגבי המציאות. במקרה הספציפי, פמיניזם רדיקאלי זה שם של זרם אקדמי/אקטיביסטי מאוד מסויים שמירב מיכאלי היא לגמרי חלק ממנו. הפמיניזם הרדיקאלי טוען שאסור להסתפק רק במאבק על זכויות אלא שיש לחתור לשינוי מבני ותודעתי עמוק של החברה שבנויה כולה על תודעה פטריארכלית והקטע עם הדיבור בלשון נקבה זה ביטוי מובהק של סוג המחשבה הזה. בנוסף, היא התגאתה לא מעט פעמים בקשר הקרוב שיש לה עם קתרין מקינון, שהיא בין הדמויות שהכי מזוהות עם הפמיניזם הרדיקאלי בעולם כרגע. אני באופן אישי לא חושב שיש איזשהי בעיה עם להיות ״פמיניסטית רדיקאלית״, אבל אם זו הטענה לגבי מירב מיכאלי, צריך להודות שזו האמת...

קיצוני נגזר כמרחקו מהנורמה... עופר כסיף הוא קיצוני כי הוא רחוק מהנורמה של היהודים בארץ. דווקא אני חושב שזה בסדר להגדיר מישהו כקיצוני וזה כמובן לא מבטל את תקפות טענותיו.

וסתם, בינינו, אתה לא חושב שהחברה ברוב מוחלט של העולם היא פטריאכלית עם תודעה פטריאכלית?
אז אם נסכם, היא קיצונית כי היא מדברת בלשון נקבה לקבוצות שנכללות בהן נשים וכי יש לי חברה שמזוהה עם הפמניזם הרדיקאלי?
( אני לא תוקף אותך אישית כמובן, ברור לי שאתה מציג את המאפיינים ה"רדיקלים" שלה).

בוודאי שרוב החברות בעולם פטריארכליות. אבל נראה לי שלא הבנת את הטענה שלי: מירב מיכאלי לא ״קיצונית״ בעיניי. היא כן שייכת לזרם שנקרא פמיניזם רדיקאלי ואני די בטוח שהיא תהיה הראשונה להגיד את זה בעצמה. לא *בגלל* שהיא מדברת בלשון נקבה ו*בגלל* שהיא חברה של מקינון. אלה פשוט שני ביטויים של ההשתייכות האידיאולוגית שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 12:04 am 
Senior

נביא בעירו כתב:
תומר כתב:
נביא בעירו כתב:
במקום להתעסק בטענות המביכות של אהוד, אפשר וצריך לציין, ככה בקטנה, שאם כבר מדברים על מפלגות מחבלים, מן הראוי להודות שהיו גם כמה מחבלים במפלגות אחרות לאורך השנים. דני יתום, שמיר ובגין הם הדוגמאות הראשונות שקופצות לראש, אבל יש עוד מועמדים רבים וטובים גם במפלגות אחרות.

דני יתום?

דני יתום. קו 300.

אהוד יתום

בכל מקרה, אני לא בטוח שאתה לא מותח את ההגדרות של "מחבל מה הוא" יותר מדי.
יש רוצחים ויש מחבלים ויש לוחמים (לנו וגם לצרינו) ויש כל מיני ואריינטים של כל מיני מעשים פסולים שנעשים. לא כל מי שהרג שבוי הוא מחבל, בטח לא ברמת ההגדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 10:45 am 
Junior

ehud כתב:
לגבי הערבים בעזה, הוא התכוון למצב מלחמה שיורים עלינו עשרות טילים ביום, במצב הזה, לדעתו של מיכאל בן ארי (שהינו אדם רם מעלה באופן מיוחד ונדיר) יש לראות בעזה כנטולת חפים מפשע.

אני לא הולך להגיב ממש על גיבובי השטויות שרשמת בשאר ההודעה ( גופשטין התכוון למלצר אויב! ברור!!). כל מה שכתבת זה גיבוב שטויות חסר היגיון.
רק אגיב ספציפית לשורה הזאת - מיכאל בן ארי הוא המיץ של הזבל של האנושות. יש לו מקום של כבוד ליד הKKK ועוד גזענים חשוכים. יצור נאלח שעצם זה שאתה מדבר לטובתו מעיד המון עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 10:49 am 
Hall of Famer

רק אם זה לא היה ברור, מי שרוצץ למחבלים בקו 300 את הראש עם אבנים ומוט ברזל, אחרי שהם כבר נתפסו, נחקרו והפיקו את כל המידע שניתן היה אהוד יתום (עם אנשיו), שהוא אח של דני יתום. אז הוא היה בכיר בשב"כ.
שווה בלי קשר לדבר על פרשת קו 300. קודם כל, יתום לא הסתפק ברצח של המחבלים, אלא כשהפרצה התפוצצה הוא ניסה לחלץ את עצמו מאחריות (ואת השב"כ כמובן, כי קו 300 הייתה מדיניות, לא מקרה בודד של מישהו סורר) וטפל על איציק מרדכי שהוא היכה את המחבלים וכתוצאה מהמכות שלו כשאנשי השב"כ פינו אותם הם מתו. חשוב לציין שאהוד יתום היה חבר כנסת מטעם הליכוד.
בזמנו פרשת קו 300 עוררה רגשות סוערים, כשאני זוכר, לפחות מהסביבה שלי, זעזוע וגינוי מוחלט של התנהלות אנשי השב"כ והריגת מחבלים אחרי שהם נכנעו. היום אני לא בטוח כמה אחוזים בעם היו תומכים במעשה הזה. אני מניח שהרבה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 10:54 am 
Senior

כל מה שכתבת נכון, רק שזה לא הופך אותו למחבל. רוצח שבויים וכנראה אדם די נאלח בלי עודף של עכבות מוסריות אבל מחבל למיטב הבנתי זה משהו אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 10:58 am 
Hall of Famer

לא מחבל, לא טרוריסט, אבל כן רוצח ופושע מלחמה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 11:20 am 
Sophomore

sheky כתב:
ehud כתב:
לגבי הערבים בעזה, הוא התכוון למצב מלחמה שיורים עלינו עשרות טילים ביום, במצב הזה, לדעתו של מיכאל בן ארי (שהינו אדם רם מעלה באופן מיוחד ונדיר) יש לראות בעזה כנטולת חפים מפשע.

אני לא הולך להגיב ממש על גיבובי השטויות שרשמת בשאר ההודעה ( גופשטין התכוון למלצר אויב! ברור!!). כל מה שכתבת זה גיבוב שטויות חסר היגיון.
רק אגיב ספציפית לשורה הזאת - מיכאל בן ארי הוא המיץ של הזבל של האנושות. יש לו מקום של כבוד ליד הKKK ועוד גזענים חשוכים. יצור נאלח שעצם זה שאתה מדבר לטובתו מעיד המון עליך.

אני יכול להראות לך שבנצי גופשטיין אומר שהוא מתנגד לקריאות "מוות לערבים", ושערבי שבעד מדינה יהודית (מבין שזו מדינתו שם עם ישראל), אין שום בעיה שיגור פה ויחיה פה בשלום לצידנו.
את זה אני שמעתי את בנצי גופשטיין אומר אינספור פעמים. אני יכול גם לצרף לינקים שמראים שהוא עצמו אומר את זה באופן הכי ברור בעולם.

אני מאד מעריך את הד"ר מיכאל בן ארי, איש ספר, איש משפחה (ב"ה ענפה ביותר), מחנך בעם ישראל, שימש כרב בית ספר. שירת כלוחם, ולחם במלחמת שלום הגליל.
עשה מילואים עד העשור החמישי לחייו (למיטב זכרוני) עד שנפצע במהלך השירות.

לדעתי הוא אדם גדול שפועל למען עם ישראל, תורת ישראל וארץ ישראל. מהמעט שאני מכיר, מדובר באדם עם נפש עדינה ביותר.
אתה רואה את הדברים במשקפים אחרות, וזה חבל ועצוב. אבל אני באמת לא מבין איזה סוג של בוץ נמצא על המשקפיים שלך שאתה אומר דברים קשים כאלו -
אפשר לא להסכים עם דעותיו, אבל לקרוא לו "מיץ של זבל של האנושות" זו הגזמה פראית וחוסר הוגנות מצידך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 11:38 am 
Hall of Famer

יש משהו במה שאהוד כותב......... ליד גופשטיין הניאו-נאצי , מיכאל בן ארי לא נראה כזה גרוע.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 11:45 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
יש משהו במה שאהוד כותב......... ליד גופשטיין הניאו-נאצי , מיכאל בן ארי לא נראה כזה גרוע.

איני מצליח להבין מדוע אתה כותב כך.
כתבתי שגופשטיין בעד ערבים שתומכים בזכות העם היהודי על המדינה הזו, ושהוא נגד קריאות "מוות לערבים".
יש לו (וגם לי ולעוד מיליוני יהודים) העדפה לחתונות רק בתוך השבט היהודי (אין דבר כזה "הגזע" היהודי),
אז למה אתה קורא לו בכל זאת ניאו נאצי?

באמת שאני לא מצליח להבין . . .
אפשר לא להסכים, אבל להשוות אותו לאנשים גזעניים?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 11:52 am 
Hall of Famer

אדם גזען שבעד פעולות טרור כמו של המחבל גולדשטיין (וכל הכתיבה היפה שלך לא משנה את העובדות שהוא פיאר את המעשה וה״מורשת״ שלו), שהקים תנועה גזענית שפועלת נגד נישואים של דתות שונות , עד כדי הטרדה ואיומים על כאלה שבכל זאת מעוניינים בחתונות כאלה , הוא אדם ניאו-נאצי בעיניי...... אתה מעדיף את הכינוי יודו-נאצי? קניתי. איך שתבחר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 12:18 pm 
Senior

ehud כתב:
עופר האדום כתב:

כתבתי שגופשטיין בעד ערבים שתומכים בזכות העם היהודי על המדינה הזו, ושהוא נגד קריאות "מוות לערבים".
יש לו (וגם לי ולעוד מיליוני יהודים) העדפה לחתונות רק בתוך השבט היהודי (אין דבר כזה "הגזע" היהודי),

'העדפה' לחתונות בשבט היהודי זה טוב...
כאילו מדובר על העדפה של חתונות עם בופה על חתונות שמגישים בהן לשולחן, או לחתונות בגן אירועים ביחס לאולם.

מעניין אם יש לגופשטיין גם ההעדפות כאלו, ואם הוא מארגן חבורות שיבואו להפגין נגד חתונות שיש בהן הגשה לשולחן ולהטריד את אלו שמתחתנים בחתונות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 12:25 pm 
Sophomore

stavs כתב:
ehud כתב:
עופר האדום כתב:

כאילו מדובר על העדפה של חתונות עם בופה על חתונות שמגישים בהן לשולחן, או לחתונות בגן אירועים ביחס לאולם.

מעניין אם יש לגופשטיין גם ההעדפות כאלו, ואם הוא מארגן חבורות שיבואו להפגין נגד חתונות שיש בהן הגשה לשולחן ולהטריד את אלו שמתחתנים בחתונות כאלו.

אבל כמעט כולנו כאלו.
גם 80% מהחילונים היו רוצים שהילדים שלהם יתחתנו רק עם יהודי.

המדינה עצמה מתקצבת בחו"ל למניעת התבוללות. ואז באים בטענות לגופשטיין על מה שהוא עושה פה בארץ.

אנחנו פוסלים אנשים כבני זוג על סמך מראה חיצוני, אינטיליגנציה, גובה, ריח, השכלה, מצב משפחתי וכו' -
האם זה באמת כל כך דפוק ומעוות לפסול מישהו שהוא לא בן העם שלך?

אגב, חידה לסיום, של מי הציטוט הבא :
""מבחינתי, כל מתבולל מצטרף לרשימת ששת המיליונים"

??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 12:26 pm 
Hall of Famer

של גולדה. אבל לא זכור לי שגולדה איימה ותקפה באלימות אנשים שכן החליטו בסוף להתבולל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 12:43 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
של גולדה. אבל לא זכור לי שגולדה איימה ותקפה באלימות אנשים שכן החליטו בסוף להתבולל.

יפה. אז אם אני מבין נכון, הגענו למצב שאין לך בעיה מתודולוגית/פילוסופית/ערכית של מישהו להתחתן עם מישהו מהעם שלו,
אלא יש לך רק בעיה טכנית חוקית.

אז ראשית, אני אצהיר :
כאוהב אדם, אני נגד כל פעולה לא חוקית נגד לא יהודים.

אבל למיטב ידיעתי, אין שום הרשעה בביצוע פעולה לא חוקית של להב"ה.
אני אישית תורם לארגון הקדוש הזה, ואחת מהסיבות זה שבנצי הצהיר לא פעם שהוא מתדרך את הפעילים לפעול באופן חוקי בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 12:51 pm 
Hall of Famer

נזכיר שמחר חמישי בחצות נסגרות הרשימות.סמוטריץ' התאחד עם גברת משה והבית היהודי .בן גביר ירוץ לבד.
איציק שמולי פורש מהחיים הפוליטיים.
שלח וחולדאי בדרך לפרישה.
הרשימה המשותפת התפרקה שרע'ם תרוץ בנפרד .....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 1:06 pm 
Senior

ehud כתב:
stavs כתב:
ehud כתב:
עופר האדום כתב:

אבל כמעט כולנו כאלו.
גם 80% מהחילונים היו רוצים שהילדים שלהם יתחתנו רק עם יהודי.

המדינה עצמה מתקצבת בחו"ל למניעת התבוללות. ואז באים בטענות לגופשטיין על מה שהוא עושה פה בארץ.

אנחנו פוסלים אנשים כבני זוג על סמך מראה חיצוני, אינטיליגנציה, גובה, ריח, השכלה, מצב משפחתי וכו' -
האם זה באמת כל כך דפוק ומעוות לפסול מישהו שהוא לא בן העם שלך?

אגב, חידה לסיום, של מי הציטוט הבא :
""מבחינתי, כל מתבולל מצטרף לרשימת ששת המיליונים"

??

ואני אעדיף שהילדים שלי לא יתחתנו דרך הרבנות, שלא יעשו חתונות של יותר מ300 אנשים ושלא יתחתנו עם אנשים שאני סולד מהם.
אני עדיין לא אארגן הפגנות של מאות אנשים מחוץ לחתונות של אנשים זרים שמתחתנים בחתונות כאלו.

אני לא מבין איך אפשר לקרוא לבן אדם שכל-כך מפריע לו שמישהו לא יהודי יתחתן עם אדם יהודי שהוא לא מכיר, 'אוהב אדם', אבל נעזוב את זה - אני בעיקר סולד מההיתממות שלך ובמקרה הזה מהשימוש במילה 'העדפה', במקום 'חרדה קיומית וסלידה עצומה מהמחשבה שיהודי טהור יתחתן עם מישהו לא יהודי'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 1:12 pm 
Junior

ehud כתב:
אז ראשית, אני אצהיר :
כאוהב אדם, אני נגד כל פעולה לא חוקית נגד לא יהודים.

הודעה אחרוני שלי בנושא הזה איתך ( כי כמה אפשר לחטוף ת'רדים לדיונים על החברים היודו-נאצים שלך?) - אם אתה לא מבין למה השורה הזאת אוקסימורון אז באמת תפיסת העולם שלך עקומה (בדיוק כמו שאני חושב שהיא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 1:14 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
נזכיר שמחר חמישי בחצות נסגרות הרשימות.סמוטריץ' התאחד עם גברת משה והבית היהודי .בן גביר ירוץ לבד.
איציק שמולי פורש מהחיים הפוליטיים.
שלח וחולדאי בדרך לפרישה.
הרשימה המשותפת התפרקה שרע'ם תרוץ בנפרד .....

מצוין ששמולי פרש. אופורטוניסט קטן.
חבל לי על שלח אבל אני חושב שלא לענין לשריין אותו לעבודה אחרי הפריימריז. אין לו משקל אלקטורלי רציני מדי.

רע"ם לא תעבור את אחוז החסימה כנראה ותזרוק לפח ~100 אלף קולות לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 1:45 pm 
Sophomore

עכשיו הביביסטים התחילו להעתיק מהטראמפיסטים את תעמולת ה"משתיקים אותנו אוי אוי תקשורת שמאלנית שקרנית אלגזירה 12" שבחשבונות של ביבי מתרעמים על כך שברשתות התקשורת (למעט ערוץ 20 האחים בדם) לא העזו לשדר את נאומו היומי של המנהיג העליון .
ספרו לי עוד כמה אין דימיון בין הביביזם לטראמפיזם, וזה בכלל השמאל השונא שמסכן את הדמוקרטיה הישראלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 1:51 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:

לדעתי יש סיכוי גבוה מאד בן גביר ירוץ עם סמוטריץ'.
יש לכך כמה סיבות :
1. סמוטריץ' יקבל שכל (או שהוא סתם מושך את הזמן?)
2. סמוטריץ' יקבל שיריון של נציג ציונות דתית בתוך מפלגת הליכוד.
3. סמוטריץ' יוציא מביבי תמורת איחוד עם עוצמה, התחייבות לבנייה (נניח בשכונות הדרומיות והצפוניות של י-ם ובמעלה אדומים), גם במחיר של עימות עם ממשל ביידן.
לא שאני מאמין שבסוף ביבי יקיים את זה, אבל לפחות הוא יבטיח לסמוטריץ', זה גם משהו . . .

בכל מקרה, אם לא יהיה איחד בימין ועוצמה יהודית תרוץ יחד עם אלי ישי, אני מעריך שיש סיכוי מסוים שהם יעברו.

אבל אני לא חושב שבסופו של דבר זה משנה כ"כ. ביבי בסוף יהיה רוה"מ גם אם לא יהיה איחוד בימין, ושתי המפלגות הימניות לא יעברו.
הסקרים אמנם לא מראים את זה את הפאשרות הזו כרגע.
אבל לדעתי מה שיקרה בחודש הקרוב, זה שהמצב של הקורונה בארץ הולך להשתפר בע"ה, וביבי יטוס על גלי האהדה לרשות הממשלה.

ראש ממשלה אחר?

דברו איתי בסביבות 2030 . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 2:37 pm 
Hall of Famer

יתום פורש.
בן גביר לא יתאחד עם סמוטריץ' ומשה שהגישו לפני שעה קלה את טופס המפלגה הסופי לוועדת הבחירות

סמוטריץ' מסוכסך עם בן גביר ובגלל זה לא התאחדו וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 2:43 pm 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
יתום פורש.
בן גביר לא יתאחד עם סמוטריץ' ומשה שהגישו לפני שעה קלה את טופס המפלגה הסופי לוועדת הבחירות

סמוטריץ' מסוכסך עם בן גביר ובגלל זה לא התאחדו וטוב שכך.

אתה סתם מטעה , סמוטריץ׳ לא הגיש את הרשימה שלו. אני מאמין שהוא יחבור בסוף למפלגת המחבלים לתפארת מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 3:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ehud כתב:
3&D כתב:
מעניין למה אתה מתכוון כשאתה כותב הרצח של ברוך גולדשטיין?
ואתה לא מבין כמה בן גביר הזדעדע, עד כדי כך שהוא החליט לתלות תמונה של המחבל בבית שלו! שיוכל לגנות כל יום מחדש!

אני חושב שאתה יודע למה אני מתכוון.

אני לא דוברו של בן גביר, אבל למיטב זכרוני הוא אמר פעם שהוא שם את התמונה בביתו בלי קשר למעשה עצמו,
אלא כי הוא העריך את גולדשטיין כרופא
(היה רופא שטיפל בכל אדם שחיפש מזור, ואף הציל פעם ערבי שנפגע מיהודי).

אני לא אומר שאני מסכים עם המעשה של בן גביר, ואני גם לא אומר שדבריו לא היו הצטדקות,
אבל כן צריך להציג את הדברים כמו שהוא טוען אותם.

אוי זה טוב ;;-))) הוא בטח גם קורא פלייבוי בגלל המאמרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 3:52 pm 
Sophomore

בפלייבוי היו מאמרים וראיונות מעולים בשנות השיא שלו.
עיתון ליברלי שתרם רבות למעמד השחורים בארה"ב.
https://variety.com/2017/biz/news/jesse ... 202578752/

לעומת זאת, לתלות תמונה של גולדשטיין... זה כמו לספר שאתה תולה תמונה של היטלר בגלל חיבתו המפורסמת למתוקים.
https://www.theatlantic.com/magazine/ar ... th/534207/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 3:57 pm 
Hall of Famer

בסוף בסוף מכל הטררם של בנט נשארה מפדל משופרת.
לא רואה איך חגית משה וסמוטריץ עוברים את אחוז החסימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל ו 60 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: