סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2021
הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 4:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עם מפלגת המחבלים הם יעברו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 8:58 pm 
Hall of Famer

הנה הפאשיסט חתם עם מפלגת המחבלים , לתפארת מדינת ישראל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 9:27 pm 
Hall of Famer

רצה בדיחה טובה שבמו"מ הקואליציוני נתניהו יבטיח לבן-גביר הגדלת הבנייה בהתנחלויות, ובמקביל לעבאס שיהרוס את אותם המבנים...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 10:34 pm 
Hall of Famer

מקורבים לנתניהו טוענים שהוא זועם על הבית היהודי שלא יסכים להתאחד עם סמוטריץ' בגלל בן גביר ובלעדיו הסיכוי שיעברו את אחוז החסימה קטן משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 03, 2021 11:09 pm 
Hall of Famer

פחחחחח....... לא זועם ולא בטיח. נראה לך שהחגית העלומה הזו שלבד יש לה משהו כמו 0.2 אחוז לא תעוף תוך כמה דקות לחתום להיות מספר 2 אצל מפלגת המחבלים המאוחדת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 12:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה שגם אומר שאין לקאפו די טוטי קאפי סיבה לכעוס עליה, לא בגללה סמוטגביר יעברו או לא יעברו, והרבה קולות היא לא תאבד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 10:59 am 
Sophomore

https://www.haaretz.co.il/news/educatio ... -1.9509489
אמלק - משרד השיכון: יש להתחשב בשיקולי צניעות כשמתכננים שכונות חרדיות

מסקנה-
תשלום מיסים לחילול שבת במרחב הציבורי (או שלא) - כפייה חילונית נוראית, פגיעה קשה באמונה של ציבור שלם
תשלום מיסים להדרת נשים במרחב הציבורי - משום מה יש לי הרגשה שאם הדבר לא יקרה בגלל התנגדות של הציבור הליברלי (פחח), יסבירו על איך שוב יש כפייה חילונת של החילונים שמכריחים את הנורמות שלהם על חשבון האמונה של הציבור החרדי.

יש כמובן עוד המון דוגמאות שקורות בפועל של מקרים כאלה שמנוגדים לערכים שלי ושל ציבור שלם,
אבל כנראה שבגלל שאנחנו לא "מאמינים" אז הערכים שלנו נחשבים פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 12:06 pm 
Junior

מעבר ל"להחזיר להם" איזה עקרון שלך זה נוגד?
דווקא אני חושב שזה לגמרי בגזרת ה"חיה ותן לחיות". שכונות שמיועדות לאוכלוסיה מסוימת יכולות להיות בעלות אופי שונה מאוכלוסיות אחרות... לא רואה משהו רע בזה.
אם מה שמפריע לך זה שלהם מותר לעשות מה שבא להם ולנו אסור (כי צריך "להתחשב") זה די קטנוני. לא פותרים עוול אחד בעוול אחר לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 12:14 pm 
Sophomore

אה, אני בעד חיה ותן לחיות, זו פשוט עוד דוגמא לזה שהחיה ותן לחיות בארץ עובד לכיוןן אחד.
מבחינתי אומנם יהיה לי עצוב שמדירים נשים בצורה ממסדית (וגם לא) בשכונות חרדיות, אבל זכותם. כמו שזכותי לנסוע בתחבורה ציבורית בשבת בעיר שלי.
אממה, משום מה בשני מקרים מה שאני רוצה מוגדר ככפייה.

ובסט הערכים שלי יש שיוויון בין נשים לגברים לדוגמא, ככה שלפי ההיגיון של ציבורים מסוימים בארץ אני זכאי לדרוש שכספי המיסים שלי לא יילכו להדרת נשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 12:25 pm 
Junior

אין לי ויכוח איתך לגבי זה שהדת צריכה לצאת מהחיים של מי שלא מעונין בה, אני רק לא חושב שעוול אחד פותר עוול שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 12:42 pm 
Junior

לא קראתי, אבל למה שיהיה אכפת לי איך הם רוצים לחיות בשכונות שלהם? אתה רוצה שיבואו לשכונות שלך?
הבעיה היותר קשה שלי היא מימון מוסדות חינוך חרדים שלא מלמדים מקצועות ליבה, ובכך גוזרים על הילדים שלהם חיי עוני ודלות על חשבון משלם המיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 12:52 pm 
Sophomore

העניין הוא שהם כבר בשכונה שלי.
ושוב, אם זה לא היה ברור, כמו שאני מבין שאני לא יכול לדרוש מציבור אחר לחיות לפי סט הערכים שלי (גם אם זה מאוד מפריע לי) אני מצפה שלא יגידו לי איך לחיות (גם אם זה מאוד מפריע למישהו).

זו ספציפית הייתה דוגמא למקרה שבו מדובר על כספי מיסים ומרחב ציבורי, וכל מיני בולשיט שאנשים אומרים כדי לשכנע את עצמם שזה בסדר לכפות על האחר דברים. זו בטח לא הבעיה הכי גדולה .
היא גם מראה (בעיניי לפחות) שבסוף שורש הבעיה הוא שחלק מהציבור הדתי בארץ חושב שהערכים שלו חשובים משלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 12:57 pm 
Sophomore

זה גם כנראה בכלל לא התרד הנכון לפרסם את זה בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 1:09 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
פחחחחח....... לא זועם ולא בטיח. נראה לך שהחגית העלומה הזו שלבד יש לה משהו כמו 0.2 אחוז לא תעוף תוך כמה דקות לחתום להיות מספר 2 אצל מפלגת המחבלים המאוחדת ?

יש לה על פי הסקרים יותר כוח מבן גביר.עכשיו בבית היהודי הודיעו שלא יתאחדו עם בן גביר והם שוקלים לרוץ לבד או לפרוש.בלי חגית משה והבית היהודי יהיה קשה לסמוטריץ' לעבור את אחוז החסימה .נתניהו ניסה בלילה לשריין מקום בליכוד ליהדות התורה אבל הם דחו את זה וטוב שכך.

בשורה התחתונה איחוד של סמוטריץ' עם הבית היהודי היה מביא לו יותר קולות מאיחוד עם בן גביר .עמית סגל מעריך שבלי איחוד של כולם הם לא עוברים את אחוז החסימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 1:10 pm 
Hall of Famer

אתה ממשיך לחרטט , אין שום סקר שנותן לה יותר כוח מבן גביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 1:28 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מה שגם אומר שאין לקאפו די טוטי קאפי סיבה לכעוס עליה, לא בגללה סמוטגביר יעברו או לא יעברו, והרבה קולות היא לא תאבד.

אני מעריך שהמיינסטרים הדתי לאומי (=מי שלא לייט ולא דוס) יתלבט בין בנט לסמוטריץ' , אם האחרון יעבור בסקרים בעקביות וגם חגית תשובץ שניה. במקום סמוטריץ' הייתי משבץ מישהו נוסף מהבית היהודי במקום חמישי

אם המפלגה לא תכלול את הבית היהודי, המיינסטרים הדתי לאומי יתרחק מסמורטיץ ובן גביר וילך לבנט. אגב בנט ודאי מכוון לשם, הוא בדיוק ייבא למפלגתו כמה דוסים.

אותו מיינסטרים, אגב, הוא סביבות 60% מהכיפות הסרוגות. מה שכן, המיינסטרים הזה מתפזר לביבי, סער, לפיד, בנט, סמוטריץ', גנץ, להכל בערך. אז האמת שאף אחד לא יודע על כמה מצביעים פונטציאלים בנט וסמוטריץ מתחרים. מה שבטוח, המצביעים האלה לא מצביעים לחגית משה בסקרים כשהיא על רבע מנדט בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 2:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לוודא שאני מבין נכון. אתה אומר שהמיינסטרים הדתי לאומי מוכן לקבל את בן גביר אם רק חגית משה תהייה איתו? היא זו שתקבע אם כן או לא?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 5:11 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לוודא שאני מבין נכון. אתה אומר שהמיינסטרים הדתי לאומי מוכן לקבל את בן גביר אם רק חגית משה תהייה איתו? היא זו שתקבע אם כן או לא?

אני חושב (לפחות כך אני הבנתי את ההודעה שלו) שפלאש מכוון לזה שסמוטריץ'-בית יהודי-פשיסטים זיג זגי קרחות עור וניטים יחדיו יעמדו בסקרים על סביבות אחוז החסימה, מה שיגרום להצבעה אסטרטגית שתכניס אותם בשביל לחזק את הגוש (גם אצל דת"ל שסולדים מבן גביר ו/או הומופוביה, עד כמה שישנם כאלו). בלי הבית היהודי, יותר מצביעים יוותרו מראש על הסיכוי שהם ייכנסו ויעדיפו להצביע לבנט (ואני מניח שבכל זאת לבית היהודי יש אי אלו אלפי מצביעים. תשאל את בנט ושקד - לפעמים זה כל ההבדל).

זה כן אני כתב:
לא קראתי, אבל למה שיהיה אכפת לי איך הם רוצים לחיות בשכונות שלהם? אתה רוצה שיבואו לשכונות שלך?
הבעיה היותר קשה שלי היא מימון מוסדות חינוך חרדים שלא מלמדים מקצועות ליבה, ובכך גוזרים על הילדים שלהם חיי עוני ודלות על חשבון משלם המיסים.

קח את אשדוד לדוגמא. במשך הרבה מאוד שנים, הקהילה החרדית הגדולה שם חיה בשתי שכונות עיקריות - שכונות "שלהם" - והעיר התנהלה ברוגע יחסית למרות כמות משמעותית ביותר של כופרים נאלחים אוכלי שרצים וחזיר מחללי שבת מעולי ברה"מ.
בשנים האחרונות, חרדים התחילו להכנס גם לשכונות בעלות אופי רוסי מוחלט זה עשרים שנה - ופתאום התחילו שם מהומות שבת, ניפוץ שמשות של מכולות שפתוחות בשבת ומוכרות לא כשר (מקומות שקיימים מאז שנות התשעים) וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 6:05 pm 
Junior

עידו, שואל אותך ברצינות - איך אתה מציע להתמודד עם ההתפשטות החרדית לשכונות החילוניות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 6:49 pm 
Sophomore

ido כתב:

בשנים האחרונות, חרדים התחילו להכנס גם לשכונות בעלות אופי רוסי מוחלט זה עשרים שנה - ופתאום התחילו שם מהומות שבת, ניפוץ שמשות של מכולות שפתוחות בשבת ומוכרות לא כשר (מקומות שקיימים מאז שנות התשעים) וכו'.

אשמח למידע בנושא.
האם מדובר במשהו שקורה תדיר או שמדובר היה באיזה משהו שקרה פעם-פעמיים ע"י עשב שוטה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 7:02 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
עידו, שואל אותך ברצינות - איך אתה מציע להתמודד עם ההתפשטות החרדית לשכונות החילוניות?

בכנות - אין לי מושג. רק באתי להגיד שזה לא מצב שהחרדים עושים בשכונות שלהם כמנהגם והכל טוב. זה פשוט לא עובד ככה.

אהוד - הייתה תקופה לפני מס' שנים שהיו מהומות כאלה כל שבת בעיר. מאז שההורים שלי התרחקו מהאזור אני פחות עוקב ומכיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2021 8:08 pm 
Hall of Famer

אז שלח וחולדאי פרשו סופית אבל זליכה החליט להירשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 05, 2021 4:22 am 
Hall of Famer

מבאס. שלח עוד בטח יחזור לפוליטיקה אבל לא ברורים לי המהלכים האחרונים שלו, הפרישה מיש עתיד ואי הצלחת החיבור עם מפלגת העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 05, 2021 4:46 am 
Hall of Famer

השאלה האם יחזור לערוץ הספורט...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 05, 2021 5:11 am 
Senior

אני לא עוקב מטעמי דכאון אבל נראה שכל התחזיות מהיום שגנץ חתם על ההסכם עם ביבי מתממשות אחת לאחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: