סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 10:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  הבא

למי תצביע?
ליכוד 3%  3%  [ 2 ]
יש עתיד 16%  16%  [ 9 ]
תקווה חדשה (סער) 5%  5%  [ 3 ]
ימינה 10%  10%  [ 6 ]
ישראל ביתנו 5%  5%  [ 3 ]
שס/יהדות התורה 3%  3%  [ 2 ]
עבודה 16%  16%  [ 9 ]
מרצ 17%  17%  [ 10 ]
כחול לבן 5%  5%  [ 3 ]
הציונות הדתית (סמוטריץ + בן גביר) 9%  9%  [ 5 ]
זליכה 0%  0%  [ 0 ]
רעמ 0%  0%  [ 0 ]
משותפת 3%  3%  [ 2 ]
אחר/לא החלטתי/לא אצביע 7%  7%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 58
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סקר הבחירות הרשמי
הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 1:28 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
כמות נפגעי הטרור צנחה הרגע פלאים, מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 1:29 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
לעומת זאת, עמוס שוגה. אברושמי רצה לרצוח אנשים שהזיקו . להפחיד? תביא ראיה.

ראי, גם כנופיית פשע שזורקת רימון לכנופייה אחרת פוגעת אקראית באזרחים, טרור או רצח? אז תגיד אתה איפה הקו עובר?

גם אם אברושמי לא במודע רצה ליצור פחד, עדיין, פעולות של יחידים (או קבוצות) כנגד קבוצות פוליטיות אחרות בהחלט עומדות בנק' של ערעור המבנה החברתי, הכלכלי, החוקתי והפוליטי של אותה מדינה. הפעולה של אברושמי לא הייתה סתם רצח, היא היתה פעולה פוליטית. זה כמובן גם ההבדל בין כנופיית פשע שזורקת רימון, שזה לא מעשה טרור, לאדם או ארגון שמבצע פעילות אלימה שמטרתה היא פוליטית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 1:33 pm 
Junior

מה לעשות, בחקירה הוא אמר ששלום עכשיו הם חיידקים שצריך להשמיד. אני מעריך שהוא חלאה שהיה שמח לרצוח גם 20 אנשים משלום עכשיו

מחבל ערבי ודאי לא מבצע פיגוע נגד ספציפיים. ממש לא אכפת לו מי ימות מהאוכלוסיה היהודית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 1:40 pm 
Freshman

רגע פלאש אז כל הפיגועים נגד כוחות צה"ל בשטחים הם לא טרור?
הרי המחבלים בסה"כ ניסו לפגוע באנשים שבעיניהם מזיקים להם (ובדרך כלל בצורה הרבה יותר אקטיבית מפעילי שלום עכשיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 1:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
FLASH כתב:
מה לעשות, בחקירה הוא אמר ששלום עכשיו הם חיידקים שצריך להשמיד. אני מעריך שהוא חלאה שהיה שמח לרצוח גם 20 אנשים משלום עכשיו

מחבל ערבי ודאי לא מבצע פיגוע נגד ספציפיים. ממש לא אכפת לו מי ימות מהאוכלוסיה היהודית

כזה טפשון הערבי הזה. כל מה שהיה צריך זה להגיד בחקירתו שיהודים, או ישראלים, או ציונים, הם חיידקים שצריך להשמיד. ואז הוא לא היה טרוריסט, רק חלאה שהיה כנראה שמח גם לרצוח 20 מהם.
אני מניח, אגב, שהיו כאלה ערבים חכמים יותר שגם אמרו דברים כאלה בחקירה - שציונים הם חיידקים שצריך להשמיד. והפלא ופלא, עדיין נחשבו טרוריסטים. עבדו עליהם בחנות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 2:16 pm 
Junior

נובמת מה ההבדל הגדול מבחינת "אקראיות" הקבוצה בין שלום עכשיו לנגיד מתנחלים מיצהר?

לצורך הענין ביצהר מתוך 527 קולות אף אחד לא הצביע לעבודה, מר"צ ולמשותפת (קול אחד לגנץ) ות לי לנחש שגם המגורים ביצהר הם בעלי גוון פוליטי.
תושבי יצהר הם בצורה מובהקת בעלי גוון פוליטי ימני מובהק ובעלי אג'נדה ימנית מובהקת.
מדוע פגיעה אקראית בבית כנסת ביצהר היא פחות טרור מזריקת רימון על קבוצת שלום עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 2:22 pm 
Hall of Famer

פלאש, זה כזה חשוב ההגדרה של פגיעה באקראיים. כלומר אם אתה מקבל שאנשי ימין יכולים לפגוע בצורה לא אקראית ביהודים כדי לקדם את הרעיונות הפוליטיים שלהם (יגאל עמיר, אברושמי, שילנסקי שניסה להטמין מטען חבלה בכנסת על רקע הסכם השילומים עם גרמניה), למה פגיעה אקראית ביהודים היא כל כך בלתי נתפסת בעיניך, כל עוד היא מקדמת את הרעיונות החשובים ביותר שבנפשנו ובגאולת העם והארץ?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 2:31 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
הבנתי רוני. וזה שסמוטריץ' לא תבע דיבה היא ראייה שאתה מאמין למר שב"כ. אתה יודע כמה אנשים בכנסת לא תבעו דיבה על פייק יומיומי? אתה רוצה שהכנסת תבלה כל היום בתביעות דיבה כדי שלא תאמין למה שמוכרים לך?

אני מאמין לו כי:
א. אני יודע שסמוטריץ' אכן נעצר.
ב. כי הוא היה סגן ראש השב"כ בזמן שסמוטריץ' נעצר ולכן היה חשוף לפרטי החקירה.
ג. כי הוא הביא פרטים מאוד ספציפיים מהחקירה שלא נסתרו או הופרכו מעולם.

אני לא מאמין לפייק ממי שהוכח פעם אחר פעם שהוא מוכר פייק, ראה ערך בנימין נתניהו, אבל אדם שכל כך רלוונטי לפרטי המעצר והחקירה (שעליהם אין עוררין שאכן היו), שמביא פרטים רלוונטיים וספציפיים מאוד ושלמרות שעברו שנים מאז מעולם לא נסתר או הופרך על ידי אף אחד? בשביל שאני אפקפק בדבריו צריך משהו מוחשי שיערער אותם, משהו קצת יותר חזק מאשר העובדה שאתה באופן אישי לא מאמין לו, מה שבמקרה לגמרי מתאים לחלוטין לאג'נדה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 2:58 pm 
Junior

מארק כתב:
רגע פלאש אז כל הפיגועים נגד כוחות צה"ל בשטחים הם לא טרור?
הרי המחבלים בסה"כ ניסו לפגוע באנשים שבעיניהם מזיקים להם (ובדרך כלל בצורה הרבה יותר אקטיבית מפעילי שלום עכשיו).

אז אתה רוצה לספר לי שאם אני ניגש כאזרח ישראלי לאזור ערבי כלשהו שנוהג לפגע בחיילי צה"ל, לא ינסו לפגוע בי? אם זו דעת השמאל, התמימות של השמאלנים זה משהו

ראי שעל הקיר כתב:
FLASH כתב:

כזה טפשון הערבי הזה. כל מה שהיה צריך זה להגיד בחקירתו שיהודים, או ישראלים, או ציונים, הם חיידקים שצריך להשמיד. ואז הוא לא היה טרוריסט, רק חלאה שהיה כנראה שמח גם לרצוח 20 מהם.
אני מניח, אגב, שהיו כאלה ערבים חכמים יותר שגם אמרו דברים כאלה בחקירה - שציונים הם חיידקים שצריך להשמיד. והפלא ופלא, עדיין נחשבו טרוריסטים. עבדו עליהם בחנות.

אני מכיר קצת את הדת של אותו רוצח. אין שם משהו שקשור להפחדת אוכלוסיה. אין מושג כזה ביהדות. ולכן אני מאוד מאמין לו. פלשטינים? מספיק להיכנס לאתרים/שירים/לשמוע מה הולך בחינוך שם להבין לאיפה הרוח נושבת ומה המניע להרוג יהודים.

sheky כתב:
נובמת מה ההבדל הגדול מבחינת "אקראיות" הקבוצה בין שלום עכשיו לנגיד מתנחלים מיצהר?

לצורך הענין ביצהר מתוך 527 קולות אף אחד לא הצביע לעבודה, מר"צ ולמשותפת (קול אחד לגנץ) ות לי לנחש שגם המגורים ביצהר הם בעלי גוון פוליטי.
תושבי יצהר הם בצורה מובהקת בעלי גוון פוליטי ימני מובהק ובעלי אג'נדה ימנית מובהקת.
מדוע פגיעה אקראית בבית כנסת ביצהר היא פחות טרור מזריקת רימון על קבוצת שלום עכשיו?

עניתי על זה. ירי בבית כנסת ביצהר הוא טרור כי הוא לקבוצה אקראית, ירי לקבוצה אקראית בלי שום סיבה מעבר לגזע/דת/לאום הוא טרור, אבל אם לצורך העניין אדם יתעמת עם 20 ספציפיים מהם רגע לפני, ואז יכנס לבית הכנסת ויירה באותם 20, זה רצח. יירה בתושבים אחרים מהיישוב, זה טרור. לא ניתן להיכתב מרוב פשיטותו

עמוס לב כתב:
פלאש, זה כזה חשוב ההגדרה של פגיעה באקראיים. כלומר אם אתה מקבל שאנשי ימין יכולים לפגוע בצורה לא אקראית ביהודים כדי לקדם את הרעיונות הפוליטיים שלהם (יגאל עמיר, אברושמי, שילנסקי שניסה להטמין מטען חבלה בכנסת על רקע הסכם השילומים עם גרמניה), למה פגיעה אקראית ביהודים היא כל כך בלתי נתפסת בעיניך, כל עוד היא מקדמת את הרעיונות החשובים ביותר שבנפשנו ובגאולת העם והארץ?

כי אין שום מניע דתי ליהודי לפגוע ביהודי אחר סתם. וסמוטריץ' כפוף ליהדות ב100%
אדם יכול למצוא איפושהו בתורה שבכתב או בע"פ דרך (שקרית והזויה, לכן זה רק בודדים) להתיר לעצמו לרצוח אדם מסוים. הוא לא ימצא בשום דרך להתיר לעצמו סתם באוכלוסיה כללית יהודית, אנשים חפים מפשע. אין דבר כזה, אין דרך , התורה אומרת לעזור לכל היהודים, אוסרת לרצוח וכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 3:10 pm 
Sophomore

בקיצור-
שלום עכשיו זה ספציפי, אבל תושבי יצהר ששמו בכניסה לישוב שלהם שאין כניסה לערבים זה לא ספציפי.
וביהדות אסור להרוג ובאיסלאם כן, אז ההצדקות המוזרות שלך עובדות רק על יהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 3:13 pm 
Sophomore

ואני לא בטוח אם ענית, אם מישהו יזרוק רימון לכנס של עוצמה יהודית, זה טרור או לא?
האם לזרוק לבנה על חייל באמצע פשיטה זה טרור?
האם להתפוצץ בבסיס זה טרור?
מה עם לפוצץ שגרירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 3:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואם הוא פוגע במתנחלים ביצהר כי הם מתנחלים? לא כי הם יהודים או ישראלים, אלא כי הם מתנחלים? זה כבר נחשב קבוצה ספציפית, או שזה עדיין גזע/דת/לאום?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 3:17 pm 
Junior

FLASH כתב:
עניתי על זה. ירי בבית כנסת ביצהר הוא טרור כי הוא לקבוצה אקראית, ירי לקבוצה אקראית בלי שום סיבה מעבר לגזע/דת/לאום הוא טרור, אבל אם לצורך העניין אדם יתעמת עם 20 ספציפיים מהם רגע לפני, ואז יכנס לבית הכנסת ויירה באותם 20, זה רצח. יירה בתושבים אחרים מהיישוב, זה טרור. לא ניתן להיכתב מרוב פשיטותו

לא ענית בשום צורה על השאלה.
במה תושבי יצהר הם פחות עם אוריינטציה פוליטית משלום עכשיו?
מאיזו בחינה זריקת רימון להפגנה של שלום עכשיו שונה מזריקת רימון לבית כנסת ביצהר? (וזה כמובן בלי להתעמק בזה שעצם המגורים ביצהר זו הצהרה פוליטית לא פחות מהפגנה של שלום עכשיו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 3:21 pm 
Junior

FLASH כתב:
אני מכיר קצת את הדת של אותו רוצח. אין שם משהו שקשור להפחדת אוכלוסיה. אין מושג כזה ביהדות. ולכן אני מאוד מאמין לו. פלשטינים? מספיק להיכנס לאתרים/שירים/לשמוע מה הולך בחינוך שם להבין לאיפה הרוח נושבת ומה המניע להרוג יהודים..

או, הגענו לעצם העניין. אנחנו יהודים והם ערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 3:28 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
עמוס לב כתב:

אדם יכול למצוא איפושהו בתורה שבכתב או בע"פ דרך (שקרית והזויה, לכן זה רק בודדים) להתיר לעצמו לרצוח אדם מסוים. הוא לא ימצא בשום דרך להתיר לעצמו סתם באוכלוסיה כללית יהודית, אנשים חפים מפשע. אין דבר כזה, אין דרך , התורה אומרת לעזור לכל היהודים, אוסרת לרצוח וכו.

אבל לא מדובר על פגיעה סתם. יגאל עמיר הלך ורצח את יצחק רבין ורצה גם לרצוח במקביל את פרס, כי הוא האמין שהמעשה הזה יביא לגאולת ישראל. לא יכול להיות מצב שיהודי מאמין יגיע למצב שהוא מאמין שהרג של מספר מסויים של יהודים, לא ספציפית ראש ממשלה, יביא לגאולה ולכן יש הצדקה לעשות זאת? למה לדעתך אברושמי הלך וזרק רימון לתוך הפגנה של שלום עכשיו? כי כולם בעיניו היו לא חפים מפשע ולכן בני מיתה? אין פה הכללה מאד מאד גסה? דרך אגב, איך אתה מגדיר מעשה של רצח ראש ממשלה? מעשה רצח נטו? כמו חיסול של חבר כנופיה? ודרך אגב, מה לגבי סתם פושעים שהרגו חפים מפשע שנקלעו לניסיון חיסול שלהם. רבים מהם יודעים לשים את הכיפה לפני או אחרי. גם הם נופלים תחת אין סיכוי שיהודים שכפופים ליהדות ירצחו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 4:04 pm 
Junior

3&D כתב:
בקיצור-
שלום עכשיו זה ספציפי, אבל תושבי יצהר ששמו בכניסה לישוב שלהם שאין כניסה לערבים זה לא ספציפי.
וביהדות אסור להרוג ובאיסלאם כן, אז ההצדקות המוזרות שלך עובדות רק על יהודים.

נכון, הקו עובר איפושהו, ורצח ביישוב/קיבוץ/כפר עם דעות פוליטיות הוא אירוע טרור. כי המפגע לא באמת יודע מי מהתושבים מוכן לצאת ולעשות פעולות מסוימות ומי לא. הוא טובח בצורה אקראית, וזה טרור, ביצהר וגם ב-הכנס-קיבוץ-שמאלני כלשהו.

הוקיץ' כתב:
FLASH כתב:
אני מכיר קצת את הדת של אותו רוצח. אין שם משהו שקשור להפחדת אוכלוסיה. אין מושג כזה ביהדות. ולכן אני מאוד מאמין לו. פלשטינים? מספיק להיכנס לאתרים/שירים/לשמוע מה הולך בחינוך שם להבין לאיפה הרוח נושבת ומה המניע להרוג יהודים..

או, הגענו לעצם העניין. אנחנו יהודים והם ערבים.

שיהיו מולדובים-צ'רקסים עם סבא שבדי, זה מעניין תסבתא. החינוך וההסתה לרצח יהודים הוא הנקודה. אצלנו לא מחנכים לרצוח בשום קהילה, אפילו הקיצונית ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 4:08 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
FLASH כתב:
rony כתב:
מבין שלא שמעת על יונה אברושמי שלא רק תכנן אלא גם ביצע.

רצח.
לא פיגוע טרור נגד אזרחים אקראיים יהודים, לפוצץ מכוניות אקראיות בכביש
זה לא תמצא במחוזות היהודים

יונה אברושמי לא תכנן לרצוח ספציפית את אמיל גרינצוויג, הוא זרק רימון רסס באמצע הפגנה, הכי פיגוע טרור נגד אזרחים אקראיים שיכול להיות פחות או יותר. ושוב, הויכוח שלך הוא עם יצחק אילן, סגן ראש השב"כ, שנתן פרטים מאוד ספציפיים נגד סמוטריץ', כולל על כך שהוא בעצמו נכח בחקירה שלו. להשוות בין זה לבין הפייק ניוז והשקרים הבוטים של נתניהו זה פשוט לא רציני.

https://www.maariv.co.il/news/israel/Article-689947

חתיכת הישג מרשים, להכניס 700 ליטר של נוזל כלשהו לבגאז'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 4:09 pm 
Junior

סליחה על ההפרעה, אבל נשאלתי פה כמה שאלות, אז אענה בקצרה:

- אם אני חושב ש״מקור הבעיה״ הוא הכיבוש, איך אני מסביר את מבצע קדש וכיוב׳? אני לא חושב שמקור הבעיה זה הכיבוש.

-האם לא מוזר לי שאני מזדהה רגשית עם מי שמגדיר את עצמו כאויב שלי? מוזר.

- איזה דעות פוליטיות שאני מאמין בהן מייצגת המשותפת? הרבה דעות. יש גם הרבה דעות שלי שלא מיוצגות המשותפת והרבה דעות של אנשים במשותפת שאני לא מסכים איתן. דוגמה מרכזית לאלה שכן: הזכות של הפלסטינים להגדרה עצמית והזכות של הפלסטינים אזרחי ישראל לשיוויון זכויות מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 4:10 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
FLASH כתב:
עמוס לב כתב:

אבל לא מדובר על פגיעה סתם. יגאל עמיר הלך ורצח את יצחק רבין ורצה גם לרצוח במקביל את פרס, כי הוא האמין שהמעשה הזה יביא לגאולת ישראל. לא יכול להיות מצב שיהודי מאמין יגיע למצב שהוא מאמין שהרג של מספר מסויים של יהודים, לא ספציפית ראש ממשלה, יביא לגאולה ולכן יש הצדקה לעשות זאת? למה לדעתך אברושמי הלך וזרק רימון לתוך הפגנה של שלום עכשיו? כי כולם בעיניו היו לא חפים מפשע ולכן בני מיתה? אין פה הכללה מאד מאד גסה? דרך אגב, איך אתה מגדיר מעשה של רצח ראש ממשלה? מעשה רצח נטו? כמו חיסול של חבר כנופיה? ודרך אגב, מה לגבי סתם פושעים שהרגו חפים מפשע שנקלעו לניסיון חיסול שלהם. רבים מהם יודעים לשים את הכיפה לפני או אחרי. גם הם נופלים תחת אין סיכוי שיהודים שכפופים ליהדות ירצחו?

1. עמיר האמין שהמעשה ימנע הרג יהודים, אבל אין לכך הצדקה בשום מקום ביהדות.
2. אין דבר כזה שהרג מספר מה של יהודים אקראיים יביא לגאולה. מופרך הזוי, מנותק מכל קשר רופף עם היהדות. צריך להבין משהו ביהדות לפני שקובעים שסמוטריץ קשור לדבר כזה מתוקף היותו דתי :roll:
3. רצח רבין הוא רצח מביש. לא טרור. כי הוא ספציפי, לא נועד להפחיד, אין בזה קשר לטרור.
4. יהודים שרוצחים הם רוצחים, גם אם חפים מפשע נקלעו לאזור, הם לא ירו במזיד על אוכלוסיה אזרחית כללית ללא אבחנה. כשיהיה דבר כזה, תוכל לומר פיגוע טרור נגד יהודים. בנתיים הבודדים שעשו את זה הם אותם ארבעה שמניתי מהשמאל הקיצוני, סמוטריץ' זה סתם עלילה הזויה ללא שום עובדה בשטח . אאכ אתה חושב שמעצר=ניסיון לפוצץ מכוניות באיילון עם 700 ליטר דלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 4:23 pm 
Sophomore

פעולות אלימות נגד חיילים הם בהגדרה לא טרור. טרור בהגדרה מכוון נגד אזרחים
כמו למשל זריקת אבנים על מכוניות נוסעות בסגנון סנדק וחבריו, זה טרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 4:26 pm 
Sophomore

האם מחבל == טרוריסט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 4:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בינתיים בעולם הטוויטר, מישהו העלה את הפוסט המטופש של גלית דיסטל אטבריאן, על היותו של הגבר האשכנזי חכם מ80% מאוכלוסיית האנושות, לקבוצה של תומכי ליכוד, רק שהוא ערך את שם הכותבת ליאיר גולן במקום גד"א, והתגובות לא איחרו להגיע.
https://twitter.com/GavishAmit/status/1 ... 01632?s=19
איך אומרים מוסר כפול בביביסטית מדוברת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 4:53 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
- איזה דעות פוליטיות שאני מאמין בהן מייצגת המשותפת? הרבה דעות. יש גם הרבה דעות שלי שלא מיוצגות המשותפת והרבה דעות של אנשים במשותפת שאני לא מסכים איתן. דוגמה מרכזית לאלה שכן: הזכות של הפלסטינים להגדרה עצמית והזכות של הפלסטינים אזרחי ישראל לשיוויון זכויות מלא.

תנוח דעתך, יש שוויון זכויות מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 5:01 pm 
Junior

וואי, תודה. איפה היית כל השנים האלה?

לגבי דיסטל-אטבריאן-גולן: זה לא מוסר כפול ביביסטי, זו סתם דוגמה לפוליטיקת זהויות. מה שמותר לאישה מזרחית להגיד בנושאי גזע אסור לגבר אשכנזי בשיח של היום. אפשר להתווכח אם זה טוב או רע (אני, למשל, חושב שכל עוד זה נשאר ברמה הזו, זה טוב מאוד אפילו), אבל לייחס את העניין הזה דווקא לימין בארץ זה טיפה מרחיק לכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 5:05 pm 
Hall of Famer

אורן כתב:
חתיכת הישג מרשים, להכניס 700 ליטר של נוזל כלשהו לבגאז'.

היה כתוב איפשהו שהחומר היה בבגאז'? מעבר לזה, אם יש לך מסחרית או אפילו טנדר אז זה באמת לא סיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], oren_80 ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: