סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' פברואר 26, 2025 11:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 4:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני דווקא חושב שהפיסטונס באופן עקרוני עשו צעד נכון. רוז לא רצה להיות שם. הקבוצה מפסידה והחוזה של רוז מסתיים בסוף העונה. אז איזו סיבה יש להשאיר אותו בדיוק?
הסיבה שאני רושם באופן עקרוני היא כי אין לי מושג איזה הצעות קיבלו הפיסטונס עליו. הרצון להיפרד הוא נכון, אבל האם התמורה היא הנכונה? על פניו אני רואה את האפסייד. קודם כל קיבלו בטוח תמורה כלשהי כבחירת סיבוב שני. אבל דניס סמית' ג'וניור הוא שחקן עם פוטנציאל, שעד כה ממש ממש לא היה בכיוון של לממש אותו. יש להם 2/3 עונה לראות מה הוא שווה. עם היכולות האתלטיות שלו, עם האסימון ייפול, הם יכולים להרוויח יופי של שחקן. אם לא? השחקן בשנה האחרונה בחוזה הרוקי שלו. הם פשוט יכולים להיפטר ממנו. ציון בסדר עד טוב מאד לדטרויט (בהתאם להצעות שקיבלו מנגד).

גם לניקס זה לא כזה נורא. סמית' ג'וניור לא היה בתוכניות. ת'יבודו מכיר ומוכיר את רוז ורצה אותו. השחקן כאמור חתום עד סוף העונה בלבד. הוא יכול לסייע להם לריצת פלייאוף. בכל מקרה הניקס נמצאים במאבק על הפלייאוף, אז למה לא לשפר את המצב ללא נתינת תמורה משמעותית. הבחינה לגבי הטרייד הזה תהיה כמובן מה הניקס יעשו בהמשך. הארכת חוזה לרוז ב-30 מיליון ל-3 שנים הגיונית כמו כל דבר אחר שהניקס עשו בעבר. אבל אם הם פשוט ישחררו אותו בסוף העונה, או יחתימו על חוזה קטן להמשך, אז זה בכלל לא נורא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 4:21 pm 
Hall of Famer

לא ממש שמתי לב אליו יותר מדי בעבר - מה בדיוק השתבש אצל סמית?
אני רואה יופי של מספרים (15.2 נק', 5.2 אס', 3.8 ר') ובחירה לחמישיית הרוקי כששיחק אז בדאלאס.
קבלת החלטות (המשפיעה על האחוזים והיעילות) זה מטבע הדברים משהו שאפשר לצפות שישתפר עם הכוונה וניסיון. גם קליעה נטו הרי לא מופרך לשפר קצת.
כיצד הגיע למעמדו הנוכחי? הניקס מזיקים יותר ממה שחשבנו?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 4:40 pm 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:
Att כתב:
מבחינת דטרויט - הם נענים לבקשת ווטרן לטרייד, נפטרים מהסחת דעת ומקבלים בחירת דראפט בסיבוב השני. מה רע.
עזבו את זה שהם בכלל לא היו צריכים להגיע למצב שבו רוז בסגל בעיניי.
הוא לא קשור בשום צורה לקבוצה בבנייה מחדש.
גם תורם משהו עדיין וצריך להיות בקונטנדרית
וגם זה ממש לא הווטרן שאתה רוצה בחדר ההלבשה בכל מקרה.

זה שהניקס הזייה זה ברור :/
מאוד מקווה שזה לא יבוא על חשבון (מעט מדי) הדקות של קוויקלי.

מה רע ברוז כוטרן? אף פעם לא מאוד אהבתי אותו, אבל אני לא רואה שום ראיה לזה שנוכחות חדר ההלבשה שלו לא טובה.
הוא אפילו ביקש מההנהלה שלא יעבירו אותו בטרייד עד העונה הזו.

ואיזה ערך היה לפיסטונס בזה שהוא יהיה בסגל? אתה ענית בעצמך, זה לא שהפסידו עליו כלום, קיבלו בחירת סיבוב שני וגם איתו הם מקום אחרון והייז קיבל הרבה קרדיט כשהיה בריא.

הוא ממש לא הווטרן שהייתי בוחר ללוות חבורת צעירים.
אם אני לא טועה, פשוט הבריז לפני מספר עונות ממשחק או שניים, מבלי לעדכן.
בעבר היה עסוק מאוד מאוד בעצמו, עם לא מעט בעיות אישיות.

הוא לא נזק גדול לקבוצות שלו ברמה החברתית אבל גם לא רול מודל סטייל אל הורפורד כזה.
עובדה שרוצה לעזוב באמצע השנה והפסיק לשחק..

אגב, יכול מאוד להיות שלדניס סמית׳ יש ערך שלילי והם בכלל קיבלו את הבחירה על זה שקלטו אותו. זה נשמע לי קצת מוזר אבל קראתי משהו בסגנון.

קודם כל, לפי מה שאני יודע רוז לא הפסיק לשחק כי הוא לא רצה לשחק יותר, הוא סופסל כי הוא עמד לעבור בטרייד ודטרויט לא רצו שייפצע ( זה לפחות מה שקראתי).

אני לא מתרשם בכלל מדניס סמית', אבל כמו שעמוס כתב - כולה השכרה לעונה הזו על חוזה נמוך, אם יהיה טוב, יוכלו להמשיך איתו, אם לא - יצאו רק עם בחירת סיבוב שני.
יכול להיות שבחירת סיבוב שני זו לא תמורה כזו טובה על רוז, אבל מצד שני הטרנד בשנים האחרונות הוא לא לתת בחירות סיבוב ראשון על שחקנים שהם על גבול השחקני חמישייה, בעיקר לא וטרנים כמו רוז, אז זו כנראה תמורה לא רעה.
ושוב, מה כבר הייתה העלות? עוד ניצחון אחד העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 9:24 pm 
Freshman

רשמתי פה לא פעם על זה בעבר. סמית נוראי בשנתיים האחרונות בניקס, במיוחד בקצת ששיחק השנה. מכניקת הזריקה שלו נדפקה (סטייל פולץ), איבד לחלוטין ביטחון בקליעה, הוא נשאר אתלט על. אבל, ראיתי הרבה שחקנים חסרי הבנת משחק בניקס, הוא לוקח את כולם. בהגנה ובמיוחד בהתקפה. מבחנתי כישלון גמור.

טיבודו שולט יפה בשחקנים ומבין כדורסל, לא זכור לי כזה בניקס, רוז בא כדי להיות "מנטור" לקוויקלי (שיכול לשחק גם לצד פייטון ולצידו) (וגם ככה טיבודו לא מחזיק מריברס יותר מדי) ככה שסהכ זה טרייד שולי לחלוטין מבחנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 9:26 pm 
Hall of Famer

ואגב, ריברס, בארט ופייטון יכולים בכיף לתפקד כסמול פורוורדים בחמישייה נמוכה, יחד עם קוויקלי ורוז למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 9:44 pm 
Freshman

בסופו של דבר גם ככה רנדל מנהל את רוב ההתקפות של הניקס. לגבי רנדל אגב, 3 שנים הקודמות חיזק משמעותית את הגוף, השנה חזר גם אתלט הרבה יותר ועם תיבודו גם משחק חכם הרבה יותר, אני לחלוטין מחבב אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה