סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 4:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מנש ל 15 בפברואר
הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 7:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שני דברים:
א. דריימונד גרין הוא שחקן ההתקפה הטוב בהיסטוריה, שלא מסוגל לקנות סל. וזה אפילו לא קרוב.
ב. סטף בעונה מדהימה. בחיי שיש לו מהלכים השנה שלא ראיתי לפני, ונדמה לי שראיתי כ 400 משחקי סטף קרי בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מנש ל 15 בפברואר
הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 9:05 am 
Junior

לילה בסימן 40 - רנדל 44 נק', 7 שלשות, 14-22 שדה. בן סימונס מנצל את ההיעדרות של אמביד וקולע 42 באחוזים נהדרים, 12 אס' ו-9 ריב'. ג'ורדן פאקין קלארקסון עם 40 נק' ו-8 שלשות. קיירי אירווינג 40 נק', 9 שלשות ו-15-22 שדה.

אל קיירי הצטרף הארדן בטריפל דאבל מרשים של 29-14-13, אחוזים טובים ו-6 שלשות. עוד 5 שחקני ברוקלין בדאבל פיגרס ובאחוזים יפים, כשדוראנט בחוץ עם ההאמסטרינג.

סטף קארי עם 36 נק' ו-7 שלשות בבלואאוט על קליבלנד, בראדלי ביל עם עוד ערב אדיר של 37 נק' באחוזים נהדרים בדואל מול ג'ון וול, שחוזר לוושינגטון, ונותן תצוגה יפה מאוד בעצמו (29 נק' ו-11 אס')
בכלל סטף בחודש אדיר עד כה (8 משחקים), 36.3 נק' על 57% שדה ו-6.3 שלשות, 5.5 ריב' ו-5.5 אס'. הוא הגארד הראשון מאז מייקל ג'ורדן ב-1995/96 שרושם 25+ נק' ב-50% מהשדה ב-10 משחקים רצופים.

דריימונד כאמור מחלק 16 אס' באהלן אהלן, חודש עצום שלו בינתיים עם 11.5 אס' למשחק, פלוס ריבאונדים והאסל בנוהל.

עוד שחקן שנותן סטט' חולנית הוא מיילס טרנר, הפעם 6 גגות. סאבוניס בשורה מרשימה מאוד לצידו, וגם TJ מקונל שאשכרה חוסם פעמיים ותורם בהכל, חתיכת עונה יש לו. זה לא הספיק מול שיקאגו דווקא שמנצחת בקלאץ' הודות ללאבין.

לאדע איך זה קרה, אבל מיאמי ממשיכה להסתבך, מפסידה ומקבלת 125 נק' מהקליפרס נטולי קוואי ופול ג'ורג'. זו באמת עליבות להפסיד לערב כמעט מושלם של זובאץ ומרכוס מוריס, לצד 30 משותפות של מאן וקופי (?!?!). גם לו וויל טוב לאחרונה.
84 נק' משותפות של ג'ימי, אדבאיו והירו באחוזים נהדרים, כשהשניים הראשונים בטריפל דאבל או קרוב מאוד לכך, לא עזרו ביכולת הגנתית רעה שכזו.

ווייטסייד מפציע הלילה עם 26, 16 ו-5 גגות. עונה מוזרה עוברת עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 12:17 pm 
מנהל פורום

הסיפור של מיאמי, הוא כנראה דראגיץ'. על דרך האלימינציה ולא באיזה ניתוח של סטט מתקדם
באטלר, הירו ואדבאיו נהדרים, אבל הקבוצה הרבה פחות טובה בלי דראגיץ', ראינו את זה בפליאוף
אולי גם היה שווה להתאמץ יותר עבור קראודר

היו כאן הערות שההבדל בין יוטה 20 ליוטה 21 זה החזרה לחיים של קונלי, אבל הנה כבר ארבעה משחקים שהם בלעדיו והם מנצחים, אז אולי הסיפור זה קלרקסון מהספסל?
אפרופו שניידר המאמן של יוטה, הידעתם שהוא היה העוזר של מסינה בצסקא והוחלף על ידי דנשה?

הניקס בלי מיצ'ל רובינסון עדיין ממשיכים לנצח, נצחון שלישי ברצף אבל כולם על נמושות ואפרופו נמושות, איך אטלנטה הפכה לנמושה? לא חסר לה כלום חוץ מניסיון של השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 12:34 pm 
מנהל פורום

אוהב את האיש, קוראים לו דריימונד גרין. ב2016 הייתי מוכן לחנוק אותו במו ידי, אבל רגשות מעורבים זה כיף

https://sports.walla.co.il/item/3418403

וואלה ספורט כתב:
"אני רוצה לדבר על משהו שממש מטריד אותי", אמר גרין אחרי ניצחון גולדן סטייט 98:129 על הקאבס, "וזה היחס של הליגה לשחקנים. לראות את אנדרה דראמונד לפני המשחק יושב בצד, עם בגדים אזרחיים, כי הקבוצה להעביר אותו בטרייד - זה בולשיט!

"כי כשג'יימס הארדן ביקש טרייד, ולמעשה כפה אותו, ואף אחד לא מכחיש את זה - הוא נצלב על זה שרצה קבוצה אחרת, כולם הרסו את האיש הזה. אבל קבוצה כן יכולה לבוא ולומר - 'הו, אנחנו רוצים להעביר את השחקן הזה והזה', ואז השחקן חייב לשבת בצד, ואם הוא לא נשאר מקצוען, אז הוא סרטן. והוא לא רצוי בחדר ההלבשה, והוא הבעיה".
גרין נראה משוחח עם דראמונד לפני המשחק, ולא ברור אם התלונן בפניו, אבל גרין פשוט רתח. "וכך ראינו מצבים שבהם מעיפים את הריסון בארנס מהספסל, או דמרקוס קאזינס מתבשר בראיון בשידור חי שהוא עובד בטרייד", אומר גרין, "ואנחנו ממשיכים לתת לזה לקרות. אני סופג קנס כשאני אומר את הדעה שלי על מה צריך לקרות עם שחקן, אבל קבוצות יכולות לעשות מה שהן רוצות - ואנחנו אלה שצריכים להישאר מקצוענים?". גרין נקנס בעבר ב-50 אלף דולר על כך שאמר שדווין בוקר לתחושתו צריך לעזוב את פיניקס.

"בשלב כלשהו, חייבים להתחיל להתייחס אלינו בכבוד כשחקנים", אמר גרין, "צריכות לנו אותן זכויות כמו לקבוצות. כי כשחקן, אם אתה רוצה לשנות את הסיטואציה, אתה האיש הכי נוראי בעולם. קבוצה כן יכלה לשחרר אותך. ועדיין אתה חייב להישאר בכושר, להישאר מקצוען, ואם לא, הקריירה שלך בסכנה. הליגה חייבת להגן על שחקנים מהמבוכה הזאת.

"אנתוני דייויס נקנס לדעתי ב-100 אלף דולר אחרי שהצהיר שהוא רוצה לעזוב בטרייד, אבל קבוצה יכולה להגיד שהיא רוצה לשחרר את דראמונד בטרייד, והוא פשוט צריך לקבל את זה? ואם קיירי אירווינג מודיע ש'הו, המצב המנטלי שלי רופף', פתאום כולם משתגעים עליו. אתם לא חושבים שדברים כאלה משפיעים על שחקן מבחינה נפשית?

"כשחקנים אומרים לנו 'אתה לא יכול לדבר ככה, את זה אסור לך להגיד'. אבל קבוצות יכולות?
למעשה כולם רוצים לומר, 'עזבו, הבחור הצעיר הזה לא מבין את העניין'. אבל אף אחד לא אומר שהקבוצות לא מבינות. צריך לכבד אותנו, זה מגוחך, וזה מחליא אותי לראות את זה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 12:39 pm 
Senior

המזרח השנה זה אחד הדברים הזויים שאני זוכר - אינדיאנה עם מאזן של 50% כרגע עם ביתיות בפלייאוף! מקום רביעי, בתיקו עם בוסטון.
וושינגטון עם העונה המחרידה שלהם, מאזן 8-17, רחוקים רק 3 משחקים מהפלייאוף ו2 משחקים מהפליי-אין.
הרוקטס במקום האחד לפני אחרון במערב היו בפליי-אין במזרח, הגריזליס מחוץ לפלייאוף במערב עם 50% כמו מקומות 4-5 במזרח.

יוטה פתחו את העונה עם 4-4, מאז 19-1 וקלארקסון הלילה היה אחד השחקנים החמים שראיתי, עלה לקראת סוף הרבע הראשון, קלע 4 שלשות ברצף, סיים עם 40 ב29 דקות, אף פעם לא מאוד החזקתי ממנו, אבל הוא נותן אחלה עונה בינתיים כאינסטנט סקורר מהספסל.
קליבלנד מאז שני הנצחונות הרצופים על ברוקלין עם ההופעות של סקסטון ניצחו רק 2 משחקים מתוך 14, דראמונד עוד לפני ההשבתה עשה את הדראמונד הקבוע של לפתוח חזק את העונה, עם ממוצעים של יותר מ18 ו15 לאורך דצמבר-ינואר, ואז דעיכה ל14 ו-8 בפברואר.
מעניין אם זה קשור לדיבורי הטרייד הוא שהאיש פשוט לא מצליח לשמור על רמה גבוה של אינטנסיביות לאורך זמן, כאמור - גם בטרייד זה משהו שהיה קורה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 12:45 pm 
מנהל פורום

קלארקסטון זה הלו ווילאמס החדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 1:03 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אוהב את האיש, קוראים לו דריימונד גרין. ב2016 הייתי מוכן לחנוק אותו במו ידי, אבל רגשות מעורבים זה כיף

שמעתי את הראיון המלא שלו - דיבר מצוין ומסכים איתו לגמרי.
הקטע הזה שקבוצה יכולה להתקשר ולהגיד לך שעשו עליך טרייד ומחר אתה חייב להיות על המטוס לקבוצה X או Y בלי שלשחקן יש השפעה זה הזוי בעייני.
כשמוסיפים את חוסר הסימטריה ביחס לשחקנים שמבקשים טריידים זה בכלל הזוי.

דיבר מגניב לגמרי.
בלי קשר - המסירות שלו פשוט תענוג, ההתקפה הערב נוהלה בצורה מופתית על ידו.

זה קטע שבשנים האחרונות חלק גדול מהמוסרים הטובים בליגה הם לא גארדים (לברון, גרין, יוקיץ' ובטוח שיש עוד...)
אני מניח שהשלושה שרשמתי למעלה הם בשקט חלק מ5-7 המוסרים הטובים בליגה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 1:20 pm 
מנהל פורום

יחד עם ארז מרקוביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 1:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

sheky כתב:
uriel17 כתב:

שמעתי את הראיון המלא שלו - דיבר מצוין ומסכים איתו לגמרי.
הקטע הזה שקבוצה יכולה להתקשר ולהגיד לך שעשו עליך טרייד ומחר אתה חייב להיות על המטוס לקבוצה X או Y בלי שלשחקן יש השפעה זה הזוי בעייני.
כשמוסיפים את חוסר הסימטריה ביחס לשחקנים שמבקשים טריידים זה בכלל הזוי.

דיבר מגניב לגמרי.
בלי קשר - המסירות שלו פשוט תענוג, ההתקפה הערב נוהלה בצורה מופתית על ידו.

זה קטע שבשנים האחרונות חלק גדול מהמוסרים הטובים בליגה הם לא גארדים (לברון, גרין, יוקיץ' ובטוח שיש עוד...)
אני מניח שהשלושה שרשמתי למעלה הם בשקט חלק מ5-7 המוסרים הטובים בליגה היום.

תוסיף להם גם את באם, פלאמלי (גם לפני הט"ד האחרון היה מוסר מצויין בדנבר ופורטלנד) ואת ת'אד יאנג שפתאום בגיל 30 ומשהו נהיה מוסר נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 2:43 pm 
Junior

uriel17 כתב:
הסיפור של מיאמי, הוא כנראה דראגיץ'. על דרך האלימינציה ולא באיזה ניתוח של סטט מתקדם
באטלר, הירו ואדבאיו נהדרים, אבל הקבוצה הרבה פחות טובה בלי דראגיץ', ראינו את זה בפליאוף
אולי גם היה שווה להתאמץ יותר עבור קראודר

היו כאן הערות שההבדל בין יוטה 20 ליוטה 21 זה החזרה לחיים של קונלי, אבל הנה כבר ארבעה משחקים שהם בלעדיו והם מנצחים, אז אולי הסיפור זה קלרקסון מהספסל?
אפרופו שניידר המאמן של יוטה, הידעתם שהוא היה העוזר של מסינה בצסקא והוחלף על ידי דנשה?

הניקס בלי מיצ'ל רובינסון עדיין ממשיכים לנצח, נצחון שלישי ברצף אבל כולם על נמושות ואפרופו נמושות, איך אטלנטה הפכה לנמושה? לא חסר לה כלום חוץ מניסיון של השחקנים.

אני חושב שמכת הקורונה וההיעדרויות - בעיקר של ג'ימי באטלר לתקופה ארוכה - פגעו במיאמי ברמה של כמה הפסדים וגם יציאה מהקצב. חוץ מזה, כמו שציינת, הפציעה של דראגיץ' והויתור על קראודר משמעותיים.
לגבי יוטה זו באמת תופעה, קלארקסון היה שם גם בעונה שעברה והם לא נראו עד כדי כך טוב. אולי יש דברים נוספים שהצוות המקצועי הכניס או כימיה שהלכה והשתפרה.
מבחינת אטלנטה, קודם כל יש שם חיסורים - בוגדנוביץ' והאנטר נפלו מוקדם, רונדו לא ממש קיים השנה, גאלו נעדר לתקופה, אז מהבחינה הזו הם יכולים להיות יותר טובים ובעיקר יותר עמוקים.
זה עדיין לא מסביר את התבוסות והיכולת הרעה, כי גם בהרכב של יאנג-הוארטר-רדיש-קולינס-קאפלה אתה מצפה להרבה יותר, ונראה שמשהו שבור ברוח הקבוצתית. יאנג בחלק מהמשחקים אנמי, לא מוביל אותם, וקולינס לא לגמרי שם מנטלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 8:31 am 
Junior

אנתוני אדוארדס המושמץ מעלה הילוך לאחרונה, הלילה 28-7-5 + האסל, 5 שלשות ו-50% שדה מול הלייקרס.

לילארד בתצוגת קלאץ' מדהימה מול אוקייסי שחזרה יפה מפיגור 24 ברבע השלישי ליתרון.

ברוקלין ללא דוראנט וקיירי מוחקת פיגור 24 ומנצחת עוד קבוצה איכותית, למרות 17 נק' של כריס פול הבלתי נגמר ברבע האחרון. שאפו להארדן, כולל שלשת קלאץ'.

דנבר מפסידה לבוסטון למרות 43 נקודות של יוקיץ'. מייקל פורטר בתקופה פחות טובה, בארטון והאריס נעדרים כבר כמה זמן, והערב גם מילסאפ ומונטה מוריס היו בחוץ. קמפאסו הפציע עם הופעה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 10:20 am 
Senior

מייקל פורטר בתקופה פחות טובה זה אנדרסטייטמנט. קצת אירוני שמתנגד החיסונים הוא זה שעד כה נפגע הכי קשה מהקורונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 11:33 am 
מנהל פורום

המוד הזה שבו ברוקלין מנצחת בלי דוראנט וקיירי, יקרא להלן מוד יוסטון
יש לי הרגשה שברוקלין תצטרך לעבוד על המוד הזה לא מעט העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 12:39 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
מייקל פורטר בתקופה פחות טובה זה אנדרסטייטמנט. קצת אירוני שמתנגד החיסונים הוא זה שעד כה נפגע הכי קשה מהקורונה.

אני לא חושב שזה אירוני אלא צדק פואטי. אירוני זה הפוך למשל שמישהו שהתחסן הכי מוקדם שאפשר נדבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 2:21 pm 
Hall of Famer

ג'וש הארט פתאום הפציע בפליקנס עם 6/11 לשלוש.
למעשה הוא על אותם מספרים בדיוק מאז עונת הרוקי הסבירה שלו. מה שקופץ לעין במספרים שלו זו כמות הריבואנדים - 9 הלילה, 7.5 ממוצע עונתי השנה (6.5 בעונה שעברה).

טורונטו מנצחים את מילווקי, ומפה לשם הם רחוקים רק משחק וחצי מבוסטון שבמקום הרביעי במזרח.
נסתרות דרכי המזרח - מובילת האזור פילי עם 3 הפסדים רצופים, מילווקי עם 4 הפסדים רצופים.

במקרה תפסתי בלייב חלק מפורטלנד-אוקלהומה.
התאנדרס הפכו פיגור 24 ליתרון 5, 5 דקות לסיום. משם פורטלנד קלעה 6/6 לשלוש עד הסיום (לילארד אחראי על 4 מהן + אסיסט).

אני חושב שעיקר התועלת של ברוקלין מההבאה דווקא של הארדן (ולא ביל למשל) אלו בדיוק המשחקים הללו ללא דוראנט. הוא כנראה השחקן הטוב בליגה (ואולי אף בהיסטוריה?!) בלהצליח ליצור קבוצה סבירה (פלוס) מחבורת שחקני חוץ/וינגים די רנדומלית. 9/11 אתמול לשתי נקודות (לצד רק 2 איבודים) כשמן הסתם כל ההגנה מתקמדת בו - פשוט פנומנלי.
באותו ההקשר - דיאנדרה ג'ורדן עם 79% בלתי נתפסים לשתי נקודות העונה (שיא הקריירה שלו זה פעמיים 71% בעונות הקליפרס העליזות), וג'ו האריס מציג עונת קליעה של 3.3 שלשות מוצלחות במשחק ב-49.5% (שיפור עצום לעומת עונת השיא שלו מלפני שנתיים - 2.4 שלשות ב-47.4%).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 3:43 pm 
Junior

shmueliki כתב:
הוא כנראה השחקן הטוב בליגה (ואולי אף בהיסטוריה?!) בלהצליח ליצור קבוצה סבירה (פלוס) מחבורת שחקני חוץ/וינגים די רנדומלית.

חתיכת סטייטמנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 4:39 pm 
Hall of Famer

אני תוהה בקול רם
ברור שצריך עוד משחקים שכאלו (עם כל הכבוד לניצחון בודד מול פיניקס) גם כדי שנוכל לבודד את הארדן אל מול דוראנט וקיירי. יש לנו גם את השנים ביוסטון כרפרנס מסוים, ושם הקבוצה הייתה יותר בנויה לכך עם יכולת הסקור של גורדון, הקשיחות של טאקר וכו'.
במשחק היחיד שהוא עצמו לא שיחק (ושני האחרים כן) - הם הפסידו לוושינגטון.
הארדן לבד הפסיד לפילי (בהרכב מלא - שדי דרס את כולם באותה התקופה), וכעת ניצח את פיניקס.

הרי אנחנו כל הזמן מקטרים עד כמה וושינגטון קבוצה כושלת. עם הארדן במקום ביל - הם לא סביב מאזן של 50% וכנראה מגיעים לפלייאוף במזרח?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 5:32 pm 
Junior

אולי, אבל צריך לזכור שגם ביל הגיע עם וושינגטון לפלייאוף 4 פעמים במאזנים יפים וכשחקן מוביל, בפעם אחרונה גם למרות שוול נפצע אחרי חצי עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 7:09 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הרי אנחנו כל הזמן מקטרים עד כמה וושינגטון קבוצה כושלת. עם הארדן במקום ביל - הם לא סביב מאזן של 50% וכנראה מגיעים לפלייאוף במזרח?

לא מבין את ההשוואה הדמיונית הזו.
לוושינגטון אין את הארדן.
יש להם את ביל שלא ברור עד כה למה הוא עדיין שם...
רוב הכוכבים כבר היו מבקשים טרייד בשלב הזה.
(הארדן עצמו ביקש טרייד במצב טוב יותר)

אין ספק שוושינגטון קבוצה נטולת כיוון בשלב הזה מבחינת סגל השחקנים שלה,
מנסים לכוון לפלייאוף אבל הקבוצה לא מספיק טובה.
יש להם את אחד החוזים הגרועים בליגה,
צוות האימון חלש למדי.
ההנהלה שם נכשלה ביג טיים ולכן פוטרה
אבל ההנהלה המחליפה לא נראית יותר טוב עד כה.

זו סיטואציה לא טובה לאבדיה לבוא לידי ביטוי אבל אני מאמין שיש לו סיכוי טוב להשתפר ולהתפתח.
זה מה שחשוב בסופו של דבר מבחינתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 7:26 pm 
Hall of Famer

בשביל לפתח דיון וטיעון אני חייב "השוואת דמיוניות"...
עד כה במציאות - ככל שהשחקנים מסביבו של הארדן היו פחות פחות וטובים (והערת אגב - יותר ויותר נמוכים המרווחים את המשחק וכו'), לטעמי הערך המוסף שלו רק גדל בכך שהוא "משתלט על משחקים בסגנונו הייחודי" מה שהביא לתוצאות די טובות לקבוצות הללו ביחס לחומר הגלם הלא מרהיב שלהם. זה ממש לא מובן מאליו לשלב כך נתונים אישיים פסיכיים עם עונות קבוצתיות טובות, ואני בספק בדור הנוכחי מי פרט ללברון יכול לקחת על עצמו ככה קבוצות באופן עקבי שנה אחרי שנה. אבל זה כאילו היה תמיד באותה סביבה של יוסטון ועם אותם כמה שחקנים מסביב (לצד כמה שהתחלפו לאורך השנים), ולכן מבחינתי זה מעניין לראות אותו כרגע לעיתים (לא רבות מן הסתם) "משחק לבד" בסביבה אחרת לגמרי (פרט למאמן...).
לכן רשמתי את השורה המפוצצת שעלתה לי פתאום לראש "הוא כנראה השחקן הטוב בליגה (ואולי אף בהיסטוריה?!) בלהצליח ליצור קבוצה סבירה (פלוס) מחבורת שחקני חוץ/וינגים די רנדומלית".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 7:56 pm 
Junior

עד כמה שידוע לי, הארדן רץ תקופה עם הווארד - שאמנם לא היה בשיאו - אבל עדיין היה סנטר מוביל בליגה, ולאחר מכן גם שנתיים עם אולסטאר בדמותו של כריס פול.
אמנם היו לו גם שנתיים ללא דמות כוכב לצידו ועדיין זה נגמר בפלייאוף, אבל ראינו דברים מהסוג הזה גם אצל כמה כוכבים אחרים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 8:04 pm 
Hall of Famer

בגלל זה הוא סופרסטאר (או לפחות היה; לא סגור על זה כרגע) וביל הוא כוכב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 18, 2021 10:31 am 
Junior

בהמשך לאמירה של שמואל, ראוי לציין את דמיאן לילארד שסוחב את פורטלנד לצמרת המערב עם חבורת שחקני חוץ רנדומליים בזמן שמקולום ונורקיץ' פצועים.
הבלייזרס עם 6 נצחונות רצופים כשלילארד בא כרגיל בקלאץ' - 8 נקודות ב-2 דקות האחרונות הלילה כולל אנד וואן, 15 שניות לסיום, שמנצח את המשחק. אחד משחקני המאני טיים הגדולים בכל הזמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 18, 2021 3:12 pm 
מנהל פורום

בהמשך לאמירה של מאסטר שבאה בהמשך לאמירה של שמואל
סטיבן איי נתן התנצלות לדיים, על זה שלא מדברים עליו מספיק ולא מפרגנים לו מספיק ועל זה שהוא לגמרי מועמד MVP לגיטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 18, 2021 5:52 pm 
Hall of Famer

זאת שאלה טובה למה הוא "מתחת לרדאר"/אנדרייטד לאורך השנים
הרי שחקן התקפה מדהים, מופיע כאמור במאני-טיים בענק, הרבה highlights של קליעות משוגעות (ולא זריקות חצי מרחק "משמימות"), הקבוצה אובר-אצ'יברית במרבית העונות
הכל בגלל שמשחק בפורטלנד?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, עמוס לב ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה