סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 4:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 50  הבא

למי תצביע?
ליכוד 3%  3%  [ 2 ]
יש עתיד 16%  16%  [ 9 ]
תקווה חדשה (סער) 5%  5%  [ 3 ]
ימינה 10%  10%  [ 6 ]
ישראל ביתנו 5%  5%  [ 3 ]
שס/יהדות התורה 3%  3%  [ 2 ]
עבודה 16%  16%  [ 9 ]
מרצ 17%  17%  [ 10 ]
כחול לבן 5%  5%  [ 3 ]
הציונות הדתית (סמוטריץ + בן גביר) 9%  9%  [ 5 ]
זליכה 0%  0%  [ 0 ]
רעמ 0%  0%  [ 0 ]
משותפת 3%  3%  [ 2 ]
אחר/לא החלטתי/לא אצביע 7%  7%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 58
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סקר הבחירות הרשמי
הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 4:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא מייחס חשיבות גדולה לדברים שנאמרים על ידי גורמים כאלה או אחרים, שהמניעים שלהם ברורים מאליו.
העובדות והראיות, והן בלבד, הן אלה שמדברות במקרים אלה. אין בדל של ראייה לדברים שיצחק אילן אמר, ואפילו בהחלטה של בית המשפט העליון שדן בערעורים שלהם על מעצרם (ושם הדבר מן הסתם היה מקבל ביטוי כלשהו, אם היה נכון) אין זכר לדברים.

ועד היום כל מה שייחסתי לחברי המשותפת (או כל אחד אחר) התבסס על דברים שהם אמרו או עשו. רכילויות פחות עושות לי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 7:31 pm 
Junior

איזה מזל שיש לנו בחירות כל שנה, ככה אולי כל גופות הנעדרים ישובו לישראל.
עריכה: לא רק גופות, גם סתם אנשים שהחליטו לנסוע בעקבות האהבה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

נערך לאחרונה על ידי red בתאריך ג' פברואר 16, 2021 11:15 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 7:37 pm 
Hall of Famer

red כתב:
איזה מזל שיש לנו בחירות כל שנה, ככה אולי כל גופות הנעדרים ישובו לישראל

על רקע אלו שצידדו בכל מהלך והתרפסות של גנץ, כדי שרק חס וחלילה חס ושלום - לא יהיו עוד בחירות.
בפועל כנראה מסתבר כאמור שדברים זזים בעיקר לקראת בחירות (גם הכסף לנכים כעת, התייחסות כלשהי למגזר הערבי - ועוד שלל סוגיות), ובעיקר לא ראיתי תוך כדי הקדנציה האחרונה (ואין תקווה שישתנה משהו כפי הנראה בחודשים הקרובים) ניהול טוב יותר (שלא לומר מזעזע הרבה יותר) אל מול התקופות בהן לכאורה אין ממשלה מכהנת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 11:38 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בהמשך לבית ספר שהקאפו די טוטי קאפי עשה ליונית לוי עם יד קשורה מאחורי הגב, הגיע הפולו אפ הכל כך צפוי של יונית לוי יום אחרי זה עם איזה fact check אחרי שהסוסים ברחו מהאורווה כבר מזמן.
לא יכלתי שלא לחשוב על הראיון ההוא של שי האוזמן עם ניקולה ווייצ'יץ', שאחרי שהאוזמן קטל אותו (ובצדק) לאורך שנים - הגיע אליו ווייצ'יץ' לראיון, הרבה יותר מוכן מהאוזמן, וניגב איתו את הרצפה. האוזמן של אז הוא בדיוק יונית לוי - הוא מקבל את מושא הביקורת הכי גדול שלו לראיון שאמור להיות שיא של הקריירה העיתונאית שלו, אבל מגיע לא מוכן והמרואיין עושה לו בית ספר. ואז הוא יוצא בפולו אפ הו-כה-נוקב ואמיץ יום אחרי זה, כשהמרואיין כבר לא שם והאפקט נעלם...
זה היה פאתטי ועצוב אז עם האוזמן, וזה היה פאתטי ועצוב גם אצל יונית לוי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 11:40 am 
Hall of Famer

לא הבנתי מה הביג דיל עם הראיון הזה. הרי היחידים שהשתכנעו מהדיקטטור זה רק המעריצים שלו , ומי שנגדו גם ככה לא אוכלים את השקרים שלו , אז למה זה כזה חשוב ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 11:41 am 
Senior

חוץ מזה יונית לוי היא מגישה ולא עיתונאית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 11:43 am 
Junior

עופר האדום כתב:
לא הבנתי מה הביג דיל עם הראיון הזה. הרי היחידים שהשתכנעו מהדיקטטור זה רק המעריצים שלו , ומי שנגדו גם ככה לא אוכלים את השקרים שלו , אז למה זה כזה חשוב ?

אני מניח שהוא לא חשב לשכנע את חברי הפורום, מצביעי יש עתיד ושמאלה ואת המפגינים בבלפור.
המטרה היתה למשוך קולות מבנט ובעיקר וסער ואולי גם קולות מהמגזר וכמובן להעיר ישנים בקרב הליכוד.

נערך לאחרונה על ידי Dovi בתאריך ד' פברואר 17, 2021 5:56 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 12:27 pm 
Hall of Famer

הליכוד ממשיכים לרקוד על כל החתונות
https://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/792259
רק שלא יתפלאו איך המנדטים שלהם ימשיכו לרדת בהמשך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 12:29 pm 
Junior

ועדת הבחירות פסלה את מראענה אבתיסאם. החלטה מטופשת במיוחד שנותנת מעין לגיטימציה (בעיקר מצד אלו שחשבו כך עוד קודם) להתערבות החוזרת של בית המשפט העליון בהחלטות הוועדה, גם במקרים בהם לא היה מקום להתערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 12:34 pm 
Junior

אז נציגי המפלגות בועדת הבחירות פסלו את איבתיסאם מרעאנה.
איזה התקרנפות של כל מי שלא סמוטריץ'/בן גביר שפסלו אותה.

לא ראיתי התבטאות אחת שלה ששווה פסילה. ראיתי הרבה התבטאויות שיכולות לגרום לאנשים לא להצביע לעבודה בגללה (לא לי,אני מצביע לעבודה).
לקחת את הציטוט שלה לגבי "השמדת זכרון יעקב" ולשייך אותו לתמיכה בטרור זו ציניות נמוכה (כמובן שהיא גם ציינה באותו משפט בדיוק שהיא לא מתכוונת לפגיעה באנשים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 3:13 pm 
Hall of Famer

בלי לנקוט עמדה באשר לפסילתה או לא פסילתה (אני לא מספיק בקי בסיפור שלה), מה הפרשנות שלך? למה היא כן מתכוונת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 3:25 pm 
Hall of Famer

צריך לשים את הדברים בקונטקסט.
לטענתה האמירות הבעייתיות נאמרו ממזמן, לפני 12 שנה והיא מתכחשת אליהם לא רק במילים, אלא גם במעשים מאז. אם זה המקרה, אני לא מייחס לכך חשיבות.
אם זה נאמר בתקופה האחרונה, אז הסיפור הוא אחר.

אבל סתם כדי להאיר על צביעות. הנה מה היה להגיד לנציג הליכוד בוועדה שהצביע על פסילת מרעאנה בנוגע לפסילת רע"מ והמשותפת -
הוועדה דנה כעת בבקשה לפסילתה של רע"מ הרשימה האסלאמית של מנסור עבאס, שגם אתה הגיש בן גביר. הליכוד הודיע כי לא יתמוך בכך, משמע העתירה תידחה. ח"כ שלמה קרעי חבר הועדה מטעם הליכוד אמר בדיון: "הליכוד החליט לא להשתתף בדיון לפסילת הרשימה המשותפת והרשימה המאוחדת, עקב העובדה שאזרחי ישראל הערבים כבר יודעים שהרשימות הערביות לא מייצגות אותם והן נעלמות מאליהן".

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 3:27 pm 
Junior

היא מדברת בהרבה מקומות על זה שזכרון יעקב עבורה זה המקום של העשירים שבה עבדו (והיא ביניהם) חלק גדול מתושבי פורדיס ושיש עניין בדיכוי והחלשת פורדיס על מנת שיהיו עובדים זולים למקומות כמו זכרון יעקב (היא מדברת ספציפית על זכרון, מניח שיש עוד מקומות שנכללים).

והכי פשוט - לשים את הציטוט המלא מהראיון :
ציטוט:
"אם הייתי יוזמת תסריט אפוקליפטי הייתי משמידה את זכרון יעקב. תדגיש, בלי להרוג. שתחזרו לארה"ב או לפולניה. רק אז לפרדיס יהיה אולי צ’אנס. אחרת היחסים ימשיכו להיות כמו החיה הזאת שמנקה את החיה האחרת. איך קוראים לזה? (סימביוזה) אנחנו תמיד נמשיך להיות החיה שמנקה את החיה האחרת. מנקה לכם את הבית. אנחנו צריכים אתכם כמו שאתם צריכים אותנו. אבל אנחנו אלה שמנקים".

אני באמת לא רואה איך אפשר לראות בזה קריאה לטרור.
( הראיון המלא : http://gfn.co.il/inner.asp?page=23&item=1033 )

מעבר לזה שאני לא רואה שמץ של סיבה לפסילה על זה, אני אפילו לא רואה מה כזה נורא במשפט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 3:36 pm 
Hall of Famer

אז מה עושה את ההבדל? הקונטקסט של הבדלי המעמדות? או זה שהיא מדגישה שזה בלי להרוג, רק שיסתלקו לחו"ל? (וכמו שנשמע שרמזת, גם אני חושב שזכרון פה היא משל).
כי אני שמעתי גם על כל מיני יהודים שאומרים שהם לא רוצים להרוג ערבים, חו"ח, רק לסלק אותם, ואז מצבם של היהודים בישראל ישתפר.

אני מסכים עם עמוס, אגב, שהזמן, ומה שקרה מאז, הם גם פקטורים. אנשים אומרים וגם עושים כל מיני דברים שממרחק השנים הם מתחרטים עליהם , או שנראים להם היום מטופשים ו"מה לעזאזל חשבתי", ולנבור בהתבטאויות מימי טיכו זה לא מועיל וכנראה גם לא באמת משקף כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 3:57 pm 
Junior

כן, הקונטקסט של הבדלי מעמדות לגמרי עושה את ההבדל.
תקשיב, אולי אני נאיבי אבל אני לא הבנתי מהטקסט הזה שום דבר בעייתי.

היא מציגה פה מצב שאנשי פורדיס העניים עובדים אצל אנשי זכרון יעקב העשירים (כאמור אולי גם בנימינה? מעגן מיכאל?) במין מצב יציב שכל אחד צריך את השני, זכרון צריכים את העבודה הזולה ופורדיס צריכה את ההכנסה. במצב הזה אין אופק לפורדיס לטעמה כי הם באיזשהו steady-state שכזה שבו שני הצדדים צריכים אחד את השני אבל הם הצד החלש.
ה"גירוש" שאתה מדבר עליו אומר בעצם שתושבי פורדיס חייבים לשבור את המעגל והיא לא רואה איך זה קורה ולכן "אם הייתי יוזמת תסריט אפוקליפטי הייתי משמידה את זכרון יעקב".
ואני לא כל כך רואה את הסימטריה בדוגמא שנתת... אם היא הייתה מדברת על "להשמיד את הערים היהודיות" אז לגמרי הייתי מבין.

הנושאים האלו של "קטיעת המעגל" של שכבות חלשות קיים בהרבה מקומות, לדוגמא יצא לי לשמוע בזמנו אנשים שטוענים ש"פרי הגליל", זה שנותן פרנסה להמוני אנשים בחצור ובסביבה, למעשה מנציח את החולשה של האיזור (אותו כנ"ל על מפעלים בדרום הארץ) ולמעשה כל עוד הוא שם האיזור לא יוכל להתקדם.

במידה והעפת מבט בכתבה - אשמח אם תסביר לי בקונקסט של הכתבה איפה אתה רואה פה תמיכה בטרור.

קצת ווטאבאוטיזם מצידי, אבל אם בחור צעיר מחצור הגילילית היה אומר ש"רק אם נשמיד את מפעל פרי גליל (בלי לפגוע באנשים) לאנשים בסביבה יהיה אופק להשכלה ולרכישת מקצועות חדשים" זה גם תמיכה בטרור?

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ד' פברואר 17, 2021 4:03 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 4:00 pm 
Hall of Famer

אין פה תמיכה בטרור, אבל אם אתה מסתכל על זכרון רק כמשל והנמשל הוא החברה היהודית כולה שצריכה את ערבי ישראל כסימביוטים שעושים את העבודות השחורות ובאוטופיה היא הייתה משמידה את החברה היהודית ואז יהיה אולי צ'אנס לחברה הערבית בישראל?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 4:02 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אין פה תמיכה בטרור, אבל אם אתה מסתכל על זכרון רק כמשל והנמשל הוא החברה היהודית כולה שצריכה את ערבי ישראל כסימביוטים שעושים את העבודות השחורות ובאוטופיה היא הייתה משמידה את החברה היהודית ואז יהיה אולי צ'אנס לחברה הערבית בישראל?

לא התכוונתי לזכרון כמשל אלא לזכרון כדוגמא לישובים עמידים יותר באיזור שתושבי פורדיס עובדים בהם :D
דווקא בגלל שאני די בטוח שאין פה משל אלא פשוט חוויות שלו כתושבת פורדיס אני לא רואה פה משהו אקוטי, בטח לא פסילה מריצה לכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 4:03 pm 
Hall of Famer

אני לא רואה פה תמיכה בטרור, אבל פרט לקונטקסט הבדלי המעמדות שהוא בעיני יותר תירוץ מאשר כל דבר אחר - אני גם לא רואה הבדל בין ההתבטאות שלה לבין כאלה שרוצים שערבים יסולקו, או יסתלקו, מהארץ. היא אגב לא אמרה שום דבר על האם הסילוק, בתסריט שלה, אמור להיות בכוח או מרצון או באמצעות תמריץ כלשהו או מה שזה לא יהיה - אבל גם בצד השני יש כל מיני, כולל בפורום זה ממש, שמדברים על תמרוץ ערבים לעזוב, והאמירות שלהם נתפסות על ידי רוב הפורום כבזויות ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 4:06 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
עמוס לב כתב:

לא התכוונתי לזכרון כמשל אלא לזכרון כדוגמא לישובים עמידים יותר באיזור שתושבי פורדיס עובדים בהם :D
דווקא בגלל שאני די בטוח שאין פה משל אלא פשוט חוויות שלו כתושבת פורדיס אני לא רואה פה משהו אקוטי, בטח לא פסילה מריצה לכנסת.

אבל גם פורדיס פה היא משל. כמו שיש את פורדיס וזכרון אתה יכול באותה מידה לדבר על, נגיד, בועיינא וכרמיאל. או כל צמד כזה של יישובים.
אבל היי, אם היא קראה להשמיד רק את זכרון ולהשאיר את השאר - ולסלק רק את תושבי זכרון ואת האחרים להשאיר - סבבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 4:21 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אבל גם פורדיס פה היא משל. כמו שיש את פורדיס וזכרון אתה יכול באותה מידה לדבר על, נגיד, בועיינא וכרמיאל. או כל צמד כזה של יישובים.
אבל היי, אם היא קראה להשמיד רק את זכרון ולהשאיר את השאר - ולסלק רק את תושבי זכרון ואת האחרים להשאיר - סבבה...

אני גם לא חושב שפורדיס היא משל. קראת את הראיון? היא מדברת המון על יחסי הגומלין בין פורדיס לזכרון.
אשאל שוב - אם האמירה הזאת הייתה נאמרת על ידי יהודי צעיר בדרום שאומר שצריך להשמיד את כל מפעלי הlow tech בדרום כי רק ככה לדור הצעיר יהיה עתיד ויכולת לרכוש, זה היה בסדר?

היא גם לא "קראה להשמיד" אלא אמרה "בתרחיש אפוקליפטי".

כנראה שנשאר חלוקים בהבנת הנקרא, אתה תראה פה קריאה להמונים לגרש יהודים עשירים ואני אראה פה אמירה על הבעיתיות בקטיעת מעגל העוני שבו אנשים צעירים הולכים מגיל צעיר לעבוד בעבודות בלי אופק שאחרי זה קשה לצאת מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 4:23 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אבל סתם כדי להאיר על צביעות. הנה מה היה להגיד לנציג הליכוד בוועדה שהצביע על פסילת מרעאנה בנוגע לפסילת רע"מ והמשותפת -
הוועדה דנה כעת בבקשה לפסילתה של רע"מ הרשימה האסלאמית של מנסור עבאס, שגם אתה הגיש בן גביר. הליכוד הודיע כי לא יתמוך בכך, משמע העתירה תידחה. ח"כ שלמה קרעי חבר הועדה מטעם הליכוד אמר בדיון: "הליכוד החליט לא להשתתף בדיון לפסילת הרשימה המשותפת והרשימה המאוחדת, עקב העובדה שאזרחי ישראל הערבים כבר יודעים שהרשימות הערביות לא מייצגות אותם והן נעלמות מאליהן".

גדול
אפשר לבקש לפסול את מי שמזגזג בין לפסול אחרים לבין מי שלא - על פי האינטרס הצר שלו?
הרי הייתי מצפה שבעניין כה עקרוני - מי שהיה בעד הגשת עתירות כנגד יזבק וכו' במערכות האחרונות - "לא יהפוך את עורו".

פסילה על סמך התבטאות בודדת זה בכלל משהו שלא ברור איפה הגבול המותר בו.
"צריך לעלות עם דחפור די-9 על בית המשפט העליון ולהרוס אותו" - זו אמירה מותרת? על זה לא פוסלים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 4:32 pm 
Senior

בעיני כל הסיפור הזה הוא פשוט עוד דוגמה מצוינת ללמה אסור באיסור חמור לתת לפוליטיקאים את הסמכות לפסול פוליטיקאים אחרים
אם יש עבירה על החוק, אתם יכולים להגיש תביעה, אם לא, עדיף שפשוט תסתמו, את עצמכם אתם מביכים.

מה שכן, אני מנחש שמה שעבר להם בראש זה שבג"צ (כמובן) יפסול את הפסילה וזה ייתן עוד טיפה תנופה לצווחני ה"משילות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 4:36 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אני גם לא חושב שפורדיס היא משל. קראת את הראיון? היא מדברת המון על יחסי הגומלין בין פורדיס לזכרון.
אשאל שוב - אם האמירה הזאת הייתה נאמרת על ידי יהודי צעיר בדרום שאומר שצריך להשמיד את כל מפעלי הlow tech בדרום כי רק ככה לדור הצעיר יהיה עתיד ויכולת לרכוש, זה היה בסדר?

היא גם לא "קראה להשמיד" אלא אמרה "בתרחיש אפוקליפטי".

כנראה שנשאר חלוקים בהבנת הנקרא, אתה תראה פה קריאה להמונים לגרש יהודים עשירים ואני אראה פה אמירה על הבעיתיות בקטיעת מעגל העוני שבו אנשים צעירים הולכים מגיל צעיר לעבוד בעבודות בלי אופק שאחרי זה קשה לצאת מהם.

אני מבין טוב מאד שהיא דיברה על יחסי הגומלין בין האוכלוסיה בפורדיס לבין האוכלוסיה בזכרון. זה לא הובא כאנקדוטה או כחוויה של כתושבת פורדיס, אלא כהשקפת עולם. קל לי גם מאד לעבור בהשקפת העולם הזאת מהקטן (פורדיס/זכרון) לגדול (החברה הערבית בישראל/החברה היהודית). פורדיס היא לא מקרה קיצון ספציפי, אלא היא השתקפות של רוב הישובים הערביים בארץ. יש בעייתיות עם האמירה הזאת כי היא מתארת אוטופיה שבה הצד הסימביוטי הלוקח נעלם ונותר רק הצד שנותן ואז יהיה לאותו צד סיכוי אולי, כפי שהיא התבטאה. כלומר הנוכחות של החברה היהודית מעכבת את החברה הערבית והסיכוי היחידי של החברה הערבית היא היעלמות החברה היהודית.

זה לא אקוויוולנטי לבחור הצעיר מהדרום ומפעלי הלואו טק. אמירה אקוויוולנטית הייתה צריכה לדבר על הסרת החסמים לחברה בפורדיס/החברה הערבית בהשכלה גבוהה, צעדים למתן שיוויון תעסוקתי וכו'. לא העלמת ישובים על תושביהם מהאזור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 5:01 pm 
Junior

אז את הקפיצה הלוגית שביצעת מהקטן לגדול אני לא עשיתי .אני בשום צורה לא הבנתי את זה כמשל על יחסי הערבים-יהודים (אם כי עושה רושם מהתגובות ברשת שאני החריג).
למה הבחור הצעיר מהדרום זה לא אקוויוולנטי? בגלל שאתה מניח שהיא התכוונה פה ליחסי ערבים-יהודים ?

אגב, לפחות אני שמח שאני לא היחיד שחושב שאין פה הסתה לטרור :) כמו שאמרתי מקודם - אני יכול להבין אנשים שיבחרו לא להצביע לעבודה בגלל האמירות שלה, אבל אין פה עילה הגיונית לפסול אותה מלרוץ לכנסת.

אגב, מה שרשמת מקודם על ההתיישנות יושב בדיוק על מקרה היבה יזבק שהפוסטים שלה היו תמיכה בטרוריסטים חד וחלק. שם לגמרי עולה השאלה האם לפוסט שנכתב לפני 7-8 שנים (ומאז לא היו דברים דומים) יש משקל מהותי בהאם היא יכולה או לא יכולה לרוץ היום לכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 5:04 pm 
Hall of Famer

אולי בגלל המשפט "שיחזרו לארה"ב או לפולניה". אם מדובר רק בזכרון, ולא חס וחלילה במשל לישראל כולה, למה הם צריכים להיות מסולקים או להסתלק לחו"ל? שיסלקו את כולם לחיפה, problem solved.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: