סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' פברואר 26, 2025 11:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנש לוולנטיינז
הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 12:12 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
משחק תענוג בין הבלייזרס למאבריקס. אנחנו נראים יותר טוב, קודם כל בהגנה, למרות שבאיזשהו שלב דרק ג'ונס ג'וניור עשה פאול קשה על לוקה והוא התפוצץ עלינו לאיזה ארבע שלשות רצופות. ובכל זאת הכלנו את הסופה והשגנו ניצחון חשוב. רביעי ברצף ו6 מ7 משחקים. כאמור, אנחנו נראים יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 12:41 am 
Hall of Famer

לגבי בוסטון - הכל יחסי. 10 קבוצות במזרח בכלל עם מאזן שלילי, מתוכן 4 כרגע נמצאות בפליי-אין.
ואני לא בטוח שבהמשך העונה יטפסו הרבה. חוץ מאינדי, שנותנת אחלה עונה אבל לא בטוח שתסחוב כ"כ רחוק עד הסוף, פילי, מילווקי וברוקלין מתחרות ראויות וכנראה גם טובות יותר.

במערב, כצפוי, צפוף יותר. כריס פול ממשיך לעשות פלאים ויביא את פיניקס לפלייאוף ראשון מזה 10 שנים.
סטף, לוקה ויוקיץ' עם עונות אישיות מדהימות אבל די מדשדשים ברמה הקבוצתית, בעוד יוטה, הלייקרס והקליפרס דוהרות בפרונט.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 12:56 am 
Junior

Att כתב:
נראה שדטרויט מנסה להיפטר מבלייק גריפין.
בסך הכל מהלך טוב שישפר אותה.

זה נחמד שהיא מנסה, אבל מי תיגע בו עם חוזה של 40 מיליון דולר לעונה נוספת? הבחור נראה גמור. אני חושב שכדי להיפטר ממנו דטרויט תצטרך בעצמה לתת בחירת סיבוב 1 או איכשהו לסכם על בייאאוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 1:52 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
shmueliki כתב:
הוקיץ' כתב:
הדיבור הוא דראמונד לטורונטו.

מוזר קצת לא?
אני לא מצליח לדמיין אף חבילה סבירה תמורתו מבחינת שכר וכו'

הדיבור הוא על נורמן פאוול, בחירת סיבוב 1, ארון ביינס ופטריק מקאו. זה גבולי מבחינת משכורות, ואולי קליבלנד יתעקשו על כריס בושר.

מהצד של טורונטו זה חיזוק, דראמונד נכנס למשבצת שהם פחות טובים בה, ועל תקן הסקורר מהספסל יכול להיכנס אולי טרנס דייויס שמבליח מדי פעם או שחקן אחר ברוסטר.
מצד שני - למרות המספרים והאיכויות של דראמונד - יש בו משהו שמשדר לוזריות, שחקן של מספרים בקבוצה מפסידה, ואני לא בטוח שטורונטו ולאורי יוכלו לשנות את זה.
אבל עדיין אולי שווה להם להמר במצבם, והעובדה שלאורי עוד רגע גומר את הסוס. במידה וישימו רסטריקשן על הבחירה אז הויתור הוא סביר.
אם זה לא יעבוד ודראמונד יילך בקיץ, כשגם לאורי מסיים חוזה, אז יתפנה שם הרבה מאוד כסף.

מהצד של קליבלנד - מהלך הגיוני. הם כנראה יעדיפו לרוץ עם ג'ארט אלן כסנטר העתידי ולחדש לו חוזה בקיץ, ודראמונד לא ממש משתלב בתוכניות ובטיים ליין של הקבוצה.
היה ניסיון קצר לדראמונד ולאב בתור צמד, כשאולי מינוס ומינוס ייצא פלוס והם יעשו ריצה נחמדה לעבר הפלייאוף, אבל דברים לא עבדו לפי התוכניות.
פאוול הוא סקורר טוב מהספסל שיכול אולי לחתום בחוזה נוח, ובחירת אמצע סיבוב 1 יכולה להיות מעניינת, גם אם אני מאלה שלא מאדירים את הבחירות האלה כנכס היסטרי.

אופציה נוספת מעניינת יכולה להיות שארלוט. קודי זלר מסיים חוזה, ולצידו יכולים להעביר את מיילס ברידג'ס ומאליק מונק. מסתדר מבחינת משכורות, וברידג'ס הוא על תקן פוטנציאל אמצע סיבוב 1.

לא יודע עד כמה זה מחזק את טורונטו.
החמישייה כמובן תהיה חזקה ומאוזנת למדי: לאורי-ואן וליט-אנונובי-סיאקם-דראמונד, אבל פאוול הוא השחקן השישי של הקבוצה הזאת ותורם רבות ככזה. קל וחומר אם גם בושה מעורב - ואז הם נשארים ללא ספסל בכלל (טרנס דיוויס כשחקן שישי?! לאן מגיעים ככה?).
בכל מקרה זה כמובן מחליש אותם קדימה (גם אם לא דרמטית), אלא אם יש להם אינדיקציה שדראמונד מסיבותיו שלו כן ירצה להמשיך שם בהסתברות גבוהה.

שארלוט זה אכן מעניין, אבל באמת שאלה עד כמה הם ינסו לעשות צעד שכזה - שנניח במקרה הטוב יהפוך אותם לקבוצת סיבוב שני העונה. אבל אם הם לא בונים קדימה על זלר ומונק המסיימים חוזים - למה לא בעצם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 2:04 am 
Junior

לגבי בוסטון, בעונה שעברה הייתה להם חמישיה של קמבה-בראון-טייטום-הייוורד-ת'ייס + מרכוס סמארט כשחקן השישי. העונה סמארט קפץ לחמישיה, והספסל רק נחלש עם ההחלפה של הייוורד בטריסטן תומפסון.
עדיין צריך לראות מה איינג' יעשה עם האקספשן, אם בכלל, אבל בדיעבד ברור שהיה עדיף להשאיר את הייוורד או להוציא לפועל את הטרייד על מיילס טרנר שיכל להיות מעולה בשביל בוסטון.

חוץ מזה, אני לא מצליח להבין מה היה הדחף להביא את טריסטן תומפסון באופן כללי. יש לך את ת'ייס ורוברט וויליאמס בעמדה 5, ואף שחקן ראוי מהספסל בעמדות 1-4.
למה לא ללכת על קראודר, ג'סטין הולידיי, מונטרז? או שילוב מגניב בין פורטיס לטריי ברק, אייברי בראדלי או ברין פורבס? גם שחקנים כמו באטום, ג'ף גרין, רג'י ג'קסון, בייזמור או אלינגטון בחוזה מינימום יכלו לשדרג את הקיים, אבל איינג' פשוט נרדם.
אפילו צעד יומרני כמו הימור בחוזה קאט על דיון ווייטרס, ביי-אאוט על שחקן מאירופה (קמפאסו? לארקין?) או סליפר כמו לואוו-קבארוט או PJ דוז'יר יכל לשפר מעט את המצב העגום בספסל של הסלטיקס.

עוד שני דיווחים: שיקאגו מתעניינת בלונזו בול. לא ממש מבין על מה ולמה, גם לאור היכולת של לונזו וגם במצב הגארדים של הבולס.
אחרי שג'ון קולינס דחה הצעה מכובדת של מעל 90M מההוקס בקיץ, ולאור העובדה שהוא מסיים חוזה בקרוב, אטלנטה חושבת על בחירת לוטרי תמורתו כאפשרות לטרייד קרוב.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך ג' פברואר 16, 2021 2:15 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 2:09 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אגב, נראה שסדיק ביי של דטרויט הוא רוקי מעניין.
אמנם קצת מבוגר אבל נראה אחלה.
אם בלייק יועבר בטרייד, אולי סוף סוף נראה את גרנט בעמדה 4
כאשר סדיק ביי יפתח בעמדה 3.

הוא סטרץ 5. פלמלי הוא הרכז עם למעלה מ10 אסיסטים במשחק האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 2:13 am 
Junior

shmueliki כתב:
החמישייה כמובן תהיה חזקה ומאוזנת למדי: לאורי-ואן וליט-אנונובי-סיאקם-דראמונד, אבל פאוול הוא השחקן השישי של הקבוצה הזאת ותורם רבות ככזה. קל וחומר אם גם בושה מעורב - ואז הם נשארים ללא ספסל בכלל (טרנס דיוויס כשחקן שישי?! לאן מגיעים ככה?).

בעיניי יותר קל לחזק את הספסל מאשר להביא שחקן בקאליבר של דראמונד ולחזק את נקודת התורפה בחמישיה.
הם יכולים למצוא פיתרון לסקנד יוניט דרך שחקן שיתפנה לפרי אייג'נסי או באמצעות חיזוק מבית כמו שקרה במקרה של פאוול עצמו, ואן-וליט, סיאקם ובושר שהתפתחו אצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 2:35 am 
Hall of Famer

פלאמלי לא הרכז, והוא לא מוליך כדור. הוא אחד המוסרים הטובים בליגה מההיי פוסט אבל שם זה נגמר, לפעמים זה מספיק לעשרה אסיסטים. בדרך כלל הרבה פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 4:56 am 
Hall of Famer

https://www.youtube.com/watch?v=RmS8Oy7xlhU

סקירה וניתוח של החוזקות של לאמלו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 10:32 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
shmueliki כתב:

בעיניי יותר קל לחזק את הספסל מאשר להביא שחקן בקאליבר של דראמונד ולחזק את נקודת התורפה בחמישיה.
הם יכולים למצוא פיתרון לסקנד יוניט דרך שחקן שיתפנה לפרי אייג'נסי או באמצעות חיזוק מבית כמו שקרה במקרה של פאוול עצמו, ואן-וליט, סיאקם ובושר שהתפתחו אצלם.

אבל לאן טורונטו מכוונים עם הטרייד על דראמונד?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 10:57 am 
Junior

להיות תחרותיים בפלייאוף ולנסות להגיע לגמר איזורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 2:55 pm 
Hall of Famer

לא חושב שעם דראמונד ניתן להגיע לגמר איזורי.
בתום העונה למעט 3 שחקנים משמעותיים כל החוזים שיש לרפטורס נגמרים. קייל לאורי כבר בן 34 על חוזה נגמר. אני חושב שכיוון נכון יותר היה לבנות מחדש ולנסות לקבל נכסים עתידיים על החוזה של לאורי למשל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 3:03 pm 
Junior

הכל פונקציה של מיקום בעיניי, אם ברוקלין ומילווקי מסיימות 2-3, וטורונטו תסיים 4-5 או 8, אז היא תפגוש קבוצות שהיא יכולה לעבור בדרך לגמר איזורי (פילי, בוסטון, אינדיאנה) בהרכב עם דראמונד.
אני מסכים איתך שבגדול אין להרכב הזה תוחלת או אופציה לאיים על התואר, אבל יכול להעריך את הרצון להישאר תחרותי כשיש לך חתיכות טובות בקבוצה שגם בשנה שעברה הייתה קרובה מאוד לנצח את בוסטון ולהגיע לגמר מזרח.
אני לא רואה סיטואציה שהם יכולים להעביר כרגע את לאורי, לקבל חוזים נגמרים בגובה של החוזה שלו + בחירה אטרקטיבית מספיק, אז האופציה ההגיונית היא להנות מהקאפ ספייס ביום שהוא יילך, ועד אז לנסות את המקסימום בשביל המועדון והקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 4:25 pm 
Senior

צריך לזכור שדראמונד הוא חוזה נגמר, ככה שמבחינת טורונטו הוא יכול להיות השכרה עד סוף העונה, ניסיון לראות מה אפשר לחלץ מהחמישייה החדשה ואז בקיץ יחד עם לאורי יתפנו להם 60 מיליון דולר בערך.
מצד שני, מהצצה בטרייד מאשין אני לא מבין ממש איך הם מייצרים חבילה שמאזנת את המשכורות ולא כוללת את לאורי או סיאקם, לצורך העניין, בושה כרגע בכלל לא יכול לעבור בטרייד. ותכלס? אני לא רואה איך דראמונד שווה 4 שחקנים ובחירת סיבוב ראשון, אפילו לא כחוזה נגמר, בטח כשקליבלנד עשויים למצוא את עצמם בלי לקבל שום תמורת עליו די בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 7:09 pm 
Junior

לגבי ההבדלים בין המזרח והמערב, מסתבר שרק קבוצה אחת במזרח כרגע נמצאת במאזן חיובי מול קבוצות מהמערב - ברוקלין.
די מדהים בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 7:41 pm 
מנהל פורום

והיא גם הקבוצה היחידה במזרח שאני יכול לדמיין מנצחת סידרת גמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 8:58 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
והיא גם הקבוצה היחידה במזרח שאני יכול לדמיין מנצחת סידרת גמר

חייב לומר שבשלב זה, כל עוד דיוויס חוזר בריא לפלייאוף, אני לא רואה אף אחד מדגדג את הלייקרס, לא במזרח ולא במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 12:23 am 
Hall of Famer

אחת מהחוזקות של יוטה עד כה זה היציבות בסגל בכל משחק ומשחק - 5 שחקני רוטציה טרם פיספסו משחק (כולל גובר וקלרקסטון), מיצ'ל ופייבורס החסירו 2 משחקים כ"א, אינגלס 4, קונלי 5.
אין לי מידע מדויק על קבוצות אחרות, אבל זה נראה לי די ייחודי בעונת קורונה, הרבה B2B-ים וכו'.

דריימונד בינתיים עם יותר ריבאונדים ואסיסטים מאשר נקודות. מישהו מכיר סטטיסטיקות של תקדימים מסוג זה? (כמובן החל מרף מסוים, נניח 5 בכל קטגוריה כדי שיתאים לנ"ל...).
דריימונד עצמו היה קרוב לזה בעונת 18-19: ממוצעים של 7.4 נק', 7.3 ר', 6.9 אס'.
בכל 5 המשחקים האחרונים מסר 8 אסיסטים ומעלה, 16 הלילה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 1:18 am 
Sophomore

kakon3 כתב:
מעניין אותי אם יש השפעה לשחקנים למי שחלה בקורונה, גם אם ירידה קטנה ביכולת, מניח שהם לא ירצו לדבר על זה בפומבי כי זה יכול להוריד את הערך שלהם.

טייטום אמר שהוא מתעייף במגרש ומאבד את הנשימה הרבה יותר מהר מאז הקורונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 1:42 am 
Hall of Famer

אני חושב שמה שהנ.ב.א. עשתה זה חסר אחריות לגמרי כלפי השחקנים. זה היה ברור שחלק יחלו בקורונה וזה ישפיע עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 2:02 am 
Hall of Famer

והאלטרנטיבה היתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 2:23 am 
Hall of Famer

היו כמה אלטרנטיבות סבירות ועדיפות בעיניי על פני העונה המסוכנת ומאכזבת הזו:
1. דחיית פתיחת העונה עד שיתחסנו.
2. חיסון מוקדם.
3. בועה.

אם הנ.ב.א. חשב שזה לא לעניין להשיג חיסונים מוקדם יותר מהציבור (סביר שהייתה ביקורת ציבורית מסוימת) אז היו צריכים ללכת על אחת האופציות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 4:27 am 
Hall of Famer

1/ גורר הפסד כסף לכולם, וכן, זה כולל לשחקנים.
2. לא חושב שהשחקנים רצו להיות מנותקים מהעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 4:53 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
לגבי ההבדלים בין המזרח והמערב, מסתבר שרק קבוצה אחת במזרח כרגע נמצאת במאזן חיובי מול קבוצות מהמערב - ברוקלין.
די מדהים בעיני.

מנגד, מינסוטה ויוסטון הן קבוצות המערב היחידות שנמצאות במאזן שלישי מול קבוצות מהמזרח (גולדן סטייט וניו אורלינס עם 50%).
אפילו אוקלהומה עם 3-6 חיובי.

זה מסמך ממש נחמד שמרכז המון דברים, ואף פעם לא יצא לי לעבור עליו ברצינות:
https://www.nba.com/news/power-rankings-2020-21-week-9

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2021 7:29 am 
Junior

Att כתב:
אני חושב שמה שהנ.ב.א. עשתה זה חסר אחריות לגמרי כלפי השחקנים. זה היה ברור שחלק יחלו בקורונה וזה ישפיע עליהם.

אני מבין שבבית הם לא היו נדבקים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], sheky ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה