shmueliki כתב:
הוקיץ' כתב:
הדיבור הוא דראמונד לטורונטו.
מוזר קצת לא?
אני לא מצליח לדמיין אף חבילה סבירה תמורתו מבחינת שכר וכו'
הדיבור הוא על נורמן פאוול, בחירת סיבוב 1, ארון ביינס ופטריק מקאו. זה גבולי מבחינת משכורות, ואולי קליבלנד יתעקשו על כריס בושר.
מהצד של טורונטו זה חיזוק, דראמונד נכנס למשבצת שהם פחות טובים בה, ועל תקן הסקורר מהספסל יכול להיכנס אולי טרנס דייויס שמבליח מדי פעם או שחקן אחר ברוסטר.
מצד שני - למרות המספרים והאיכויות של דראמונד - יש בו משהו שמשדר לוזריות, שחקן של מספרים בקבוצה מפסידה, ואני לא בטוח שטורונטו ולאורי יוכלו לשנות את זה.
אבל עדיין אולי שווה להם להמר במצבם, והעובדה שלאורי עוד רגע גומר את הסוס. במידה וישימו רסטריקשן על הבחירה אז הויתור הוא סביר.
אם זה לא יעבוד ודראמונד יילך בקיץ, כשגם לאורי מסיים חוזה, אז יתפנה שם הרבה מאוד כסף.
מהצד של קליבלנד - מהלך הגיוני. הם כנראה יעדיפו לרוץ עם ג'ארט אלן כסנטר העתידי ולחדש לו חוזה בקיץ, ודראמונד לא ממש משתלב בתוכניות ובטיים ליין של הקבוצה.
היה ניסיון קצר לדראמונד ולאב בתור צמד, כשאולי מינוס ומינוס ייצא פלוס והם יעשו ריצה נחמדה לעבר הפלייאוף, אבל דברים לא עבדו לפי התוכניות.
פאוול הוא סקורר טוב מהספסל שיכול אולי לחתום בחוזה נוח, ובחירת אמצע סיבוב 1 יכולה להיות מעניינת, גם אם אני מאלה שלא מאדירים את הבחירות האלה כנכס היסטרי.
אופציה נוספת מעניינת יכולה להיות שארלוט. קודי זלר מסיים חוזה, ולצידו יכולים להעביר את מיילס ברידג'ס ומאליק מונק. מסתדר מבחינת משכורות, וברידג'ס הוא על תקן פוטנציאל אמצע סיבוב 1.
לא יודע עד כמה זה מחזק את טורונטו.
החמישייה כמובן תהיה חזקה ומאוזנת למדי: לאורי-ואן וליט-אנונובי-סיאקם-דראמונד, אבל פאוול הוא השחקן השישי של הקבוצה הזאת ותורם רבות ככזה. קל וחומר אם גם בושה מעורב - ואז הם נשארים ללא ספסל בכלל (טרנס דיוויס כשחקן שישי?! לאן מגיעים ככה?).
בכל מקרה זה כמובן מחליש אותם קדימה (גם אם לא דרמטית), אלא אם יש להם אינדיקציה שדראמונד מסיבותיו שלו כן ירצה להמשיך שם בהסתברות גבוהה.
שארלוט זה אכן מעניין, אבל באמת שאלה עד כמה הם ינסו לעשות צעד שכזה - שנניח במקרה הטוב יהפוך אותם לקבוצת סיבוב שני העונה. אבל אם הם לא בונים קדימה על זלר ומונק המסיימים חוזים - למה לא בעצם.