ido כתב:
Att כתב:
דבר שני, האופי של קא״ט ושל וויגינס היה נתון.
הקבוצה הכירה אותם היטב במשך מספר שנים.
אם אתה חושב שזה ה-core שאיתו תצליח (וכאן לדעתי הטעות המרכזית)
אתה צריך להתאים שחקנים אליהם, לא להיפך.
אכן, עם זה אני מסכים. מינסוטה (ת'יבס) עשו טעות משמעותית בהערכה של קא''ט וויגינס וההתאמה האפשרית שלהם עם באטלר. זה צורם במיוחד בהתחשב ברמת ההכרות הקודמת של ת'יבס עם באטלר.
מה שכן, הם באמת לא הפסידו הרבה בטרייד הזה. ואני אומר את זה כאוהד שיקגו. לאווין סקורר טוב ואפילו יעיל, אבל הוא בקושי שומר ולא הוא היה עושה את ההבדל שם. דאן (שאני מאוד מחבב) הוא שומר נפלא שלא מאיים על הסל בכלל ונראה לי שהוא בדרך להפלט מהליגה תוך עונה או שתיים. ומארקנן אומנם בהחלט לא סקיטה, אך בודאי גם לא נוביצקי (או אפילו פורזינגיס), ובסה''כ מאכזב למדי.
אני מסכים שמינסוטה העריכו לא נכון את וויגינס וטאונס, כאילו - אני לא חושב שמישהו חולק על זה, אבל אני חושב שעד שהם הביאו לשם את באטלר היה הרבה יותר קשה להעריך אותם.
אין מה לעשות, עד שאתה לא דורש מהכוכבים הצעירים שלך תוצאות, עד שאתה לא מנסה באמת להפוך לקבוצה מנצחת, קשה מאוד לדעת האם הם על אמת או לא, האם הם מסוגלים לסחוב קבוצה להצלחה או לא.
אתה יכול לעשות עליהם 'סקאוטינג באימונים' ואבחונים פסיכולוגים עד מחר, אין שום דרך לדעת איך טאונס ייראה בסדרת פלייאוף עד שלא היית שם, בעיקר אם בכלל לא היית בתמונת המאבק על הפלייאוף.
הם גם אולי טעו בהרכת האופי העיקש של באטלר, שגרם לו להחליט שלא בא לו לשחק עם הקבוצה הזו כי הם לא במנטליות הנכונה כבר אחרי עונה, אבל אני חושב שבצ'אנס שהם לקחו איתו היה הרבה היגיון - זה לא רק שהם ניסו להאיץ ולנצח כבר עכשיו כי נמאס להם להפסיד, הם גם הכניסו את הצעירים שלהם לסיטואציה שבה הם נבחנים בהם, הוציאו אותם מארגז החול קצת, והשינוי הזה אמור היה לעזור להם להבין את הסיטואציה של הקבוצה שלהם יותר טוב.
אני ממש לא חושב שזאק לאווין היה מוסיף להם איזה משהו אם הוא עדיין היה שם, גם אם וויגינס עדיין היה שם במקום ראסל, גם אם ראסל היה, וגם אם שחקן אחר ברמה הזו (שהיא לא כזו גבוהה, לטעמי) היה לצידם של לאווין וטאונס.
אני לא חושב שהקבוצה הייתה מגיעה לפלייאוף עד היום, ואני חושב שהערך של טאונס, לאווין וראסל/וויגינס/אנא עארף, היה ממשיך לרדת בהדרגה כי כולם בליגה היו מאוד סקפטיים לגבי היכולת שלהם לנצח משחקים.